Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
az összes light seedet össze kell szedni a végére, vagy csak valami fincsi bónuszt ad ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
@
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ha warezban, akkor nézz szét piratebayen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ez a rész ott van, ahol a visszaállító helynél körbe kiugrálnak, majd az elsõ "stabil" pontnál jobbra falonfutással egy újabb piros röptetõ érhetõ el..az eljuttat 1 újabb stabil részhez, ahol 2 röptetõ van, a bal oldalsó megint piros, arra tovább..egy újabb stabil pont következik...
...majd 1-2 falfutás és röptetõ után rádob egy csúszkára, ami után 1 újabb csúszka van...
...a két csúszka közt akkora a táv, hogy a csaj segítsége kell..viszont õ mindig a köv csuszka közepére dob, s az istennek nem tok annyira jobbra lavírozni, hogy elérjem a fénylõ bigyulát.. -.- esetleg tippek, hogy próbálkozzak ?
Köszi!
Tényleg ilyen nehéz rájönni?

Üdv.
Valaki legyen szíves árulja el, hogy ha összeszedem az elsõ 60 gömböt, hogyan tudom azokat felhasználni.
Köszi.
Üdv.
nem tudjátok melyik nagy fájl(ok)ban vannak a feliratok nem szeretnék még1 dl lemezt elírni rá
Lenne egy nagy kérésem: ha valakinek megvannak a mentései (lehetõleg 100%-os) az elküldené nekem a [email protected] címre.
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
Mi van akkor ha csak magyar és cseh nyelvet lehet választani? Aki angolul akarja tolni az kikapcsolja a feliratozást és kész.
www.gportal.hu/bioshock
Mert segít. Ha valamit nem értek vagy nem hallok tisztán akkor még mindig ott a felirat tartaléknak. Viszont ha magyarul olvasom és a fordításban mondjuk más van mint amit hallok akkor az csak megzavar, ezért szeretek angol felirattal játszani.
Why so serious?
Azt én teljesen megértem ha valaki viszont angolul akar játszani.
Viszont az sose értettem, hogy egyeseknek miért van szükség angol szinkron mellé angol feliratra is, ha úgyis érti ami elhangzik.
Why so serious?
Why so serious?
Nem tudom miért olyan szörnyûséges összegyûjteni a Light Seed-eket... Szerintem jó, mert bejárom miattuk az egész pályát, és mindent látok. Most viszem végig negyedszer, kb a felénél vagyok, és megvan az összes Light Seed eddig.
Sacred2t még nem próbáltam, CryWarhead meg nem érdekel xD
kiváncsi vagyok erre a PoPra, kedden hozza a póstajóska elméletileg xD
De késõbb ez még idegesítõbb lesz, mert tényleg szinte összeset fel kel venni?