Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
elméletileg ez is trilógia lesz...bár az AC folytatása sem nagyon jön :(

Racism is a weapon of mass destruction!

LeventeV
Ehhez csak csatlakozni tudok. Folytatasat mikorra varhatjuk???

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

gfreak
niceeee....akkor gyûjtögetni kell xD amúgy jó lett ez a prince, jobban tetszik mint az elõzõ trilógia (abból csak a two thrones fogott meg) xD

Atkamon
igen a prototype-ot is.

gfreak
az a Prototype-os? mert akkor kell xD xD xD

klart
ja 1 új skint

armageddon666
nem kapsz semmit :)
ja de, egy új skint asszem ...

@

Shiwo
próbálkoztam már ezzel is, ezidáig nem sok sikerrel -.-

az összes light seedet össze kell szedni a végére, vagy csak valami fincsi bónuszt ad ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

armageddon666
ugorj korábban és nyomd be korábban Elika képességet, és akkor elejére közepére rak, így lehet hogy rá tudsz csúszni.

@

Shiwo
mazohista :) az elég vacak lett, meg sem közelíti a sand of time-ot és követõit

KaszaN
Pont ott néztem meg de nincs fent sehol :S

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ha eredetibe kell, akkor ebay.co.uk vagy vatera (Katt ide).

Ha warezban, akkor nézz szét piratebayen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

KaszaN
Bocs hogy ezt ide írom de nemtudom hovaírjam. Nemtudja valaki hogy honnan szerezhetem meg a prine of persia 3D-t? itt egy kép róla szóval ezt. Elõre is köszi a segítségért.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Shiwo
a The Vale -nek Reservoir részén van egy fénylõ izé, amit az istennek nem tok összeszedni, pedig vagy 40szer próbálkoztam már..

ez a rész ott van, ahol a visszaállító helynél körbe kiugrálnak, majd az elsõ "stabil" pontnál jobbra falonfutással egy újabb piros röptetõ érhetõ el..az eljuttat 1 újabb stabil részhez, ahol 2 röptetõ van, a bal oldalsó megint piros, arra tovább..egy újabb stabil pont következik...

...majd 1-2 falfutás és röptetõ után rádob egy csúszkára, ami után 1 újabb csúszka van...

...a két csúszka közt akkora a táv, hogy a csaj segítsége kell..viszont õ mindig a köv csuszka közepére dob, s az istennek nem tok annyira jobbra lavírozni, hogy elérjem a fénylõ bigyulát.. -.- esetleg tippek, hogy próbálkozzak ?

Biztos nincs elég türelmem!

Köszi!
Atkamon
Ráfutsz a zöld izére, akkor Elika gomb, aztán kerüld ki az akadályokat a jobbra-balra gombokkal, és rá fog futni egy következõ zöld izére...

Tényleg ilyen nehéz rájönni?

Itt hogy megyek tovább? Megnyomom az E-t a varázslathoz, de a szakadék felé kezd el rohanni!

Köszi mindenkinek. Láma voltam mert csak a térképen mentem vissza, és ott akartam aktiválni. Még egyszer köszi. Egyébként szerintem nagyon jó, és fõként meseszép a játék.

Üdv.
Atkamon
Hát lezajlik egy párbeszéd, és aztán ha ráállsz a 4 világító kör körül valamelyikre, és shiftet nyomsz, akkor aktiválja azt a varázslatot.

Seth
Állj rá vmelyik színû körre aztán asszem E-t kell nyomogatni

PSN ID.: Beegabor

Ja, vissza mentem de nem csinál semmit.
grebber
Vissza mész a templomhoz és ott!

Next PC upgrade: 2022

Hali!

Valaki legyen szíves árulja el, hogy ha összeszedem az elsõ 60 gömböt, hogyan tudom azokat felhasználni.
Köszi.

Üdv.
grebber
Ezek közül valamelyikben vagy valamelyikekben!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Reméljük!

üdv
nem tudjátok melyik nagy fájl(ok)ban vannak a feliratok nem szeretnék még1 dl lemezt elírni rá
saxicola
Helló!

Lenne egy nagy kérésem: ha valakinek megvannak a mentései (lehetõleg 100%-os) az elküldené nekem a [email protected] címre.

www.gportal.hu/bioshock

robotnyk
saxicola
De én meg azt nem értem, hogy ha a hang angol akkor mi a baj. Aki jól tud angolul annak nem kell felirat.

www.gportal.hu/bioshock

gfreak
(sóhaj)OFf utoljára: nem a magyar nyelvvel van a baj, nem tudom jobban kihangsúlyozni hogy örülök hoyg egyre több cím jelenik meg magyar felirattal...azzal van a baj, ha elveszik tõled a választás lehetõségét...

saxicola
Én is ki tudok akadni, hogyha valaki szidja a magyar nyelvet. Réegebben meg mindenki azért sírt, hogy legyenek feliratozva a játékok.
Mi van akkor ha csak magyar és cseh nyelvet lehet választani? Aki angolul akarja tolni az kikapcsolja a feliratozást és kész.

www.gportal.hu/bioshock

gfreak
Bizony mondom néktek a valót mint nyelvtanár, hogy tényleg segít az angol felirat az angol duma mellé: hiszen lehet hogy élõbeszédben még nem értené meg az ember, de írottan azonnal tudja mirõl van szó...olyan ez mint a filmekkel: a tanítványaimmal szoktunk kéthetente olyan órát rendezni (nem suliban tanítok, más melót végzek, nem tanárkodom, csak magántanítványaim vannak) hogy megnézünk egy filmet...persze angolul, és az elsõ idõben magyar felirattal, majd áttértünk az angolra, és tapasztalataim alapján sokat segít xD

"Viszont az sose értettem, hogy egyeseknek miért van szükség angol szinkron mellé angol feliratra is, ha úgyis érti ami elhangzik."

Mert segít. Ha valamit nem értek vagy nem hallok tisztán akkor még mindig ott a felirat tartaléknak. Viszont ha magyarul olvasom és a fordításban mondjuk más van mint amit hallok akkor az csak megzavar, ezért szeretek angol felirattal játszani.

Why so serious?

Prince23
Na ez az. ez rejtély számomra :D

Én is örülök a lokalizált játékoknak. Sõt szinte már csak olyanokkal játszom, amin van magyar felirat. :)
Azt én teljesen megértem ha valaki viszont angolul akar játszani.
Viszont az sose értettem, hogy egyeseknek miért van szükség angol szinkron mellé angol feliratra is, ha úgyis érti ami elhangzik.

Engem se az zavar, hogy valami magyarul jelenik meg. Így legalább akik nem tudnak angolul azok is élvezhetik az adott játékot. Engem az zavar ha elveszik a választási lehetõséget. Mass Effect-nél meg tudták oldani, hogy mindkét nyelv rajta legyen.

Why so serious?

Mert az angolt már nem lehet kapni. Legalábbis CD Galaxisban nem.

Why so serious?

Atkamon
AC-ben nem kötelezõ gyûjteni õket, FC2-vel nem játszottam.

Nem tudom miért olyan szörnyûséges összegyûjteni a Light Seed-eket... Szerintem jó, mert bejárom miattuk az egész pályát, és mindent látok. Most viszem végig negyedszer, kb a felénél vagyok, és megvan az összes Light Seed eddig.

gfreak
a Mass Effect az tényleg jó lett, a Witcher meg jobb lett mint az angol ;)

Sacred2t még nem próbáltam, CryWarhead meg nem érdekel xD

kiváncsi vagyok erre a PoPra, kedden hozza a póstajóska elméletileg xD

Prince23
Másképp nem enged tovább. Ez tényleg hülyeség. AC, FC 2-be is ez van.

klart
a faszt,540-et az 1001-bõl,nemkell mindt

kirol
Én még valahol az elején járok, de már ott is frusztráló ez a Sonic játékmenet. (Gyûjtsd az érméket/csillagot, akármit.)

De késõbb ez még idegesítõbb lesz, mert tényleg szinte összeset fel kel venni?

Prince23
Crysis Warhead, Witcher, Mass Effect, Sacred 2. Ez mind jól sikerült lokalizációs játékok! (pár hiba van benne, de az nem lényeg))

klart
:DDDD

gfreak
én nem is rinyálok, ellenben mindent angolul játszok, és engem is idegesít ha rám akarják erõltetni a magyart...és az hogy itthon meg így jelenik meg úgysem fogja azt eredményezni hogy megvegyem/rendeljem külföldrõl, mert az itthoni játékeladásokat támogatom inkább (megvettem a JadeEmpire-t is a szar lokalizációtól függetlenül) mert tisztában vagyok vele hogy van aki egy kukkot nem értene a játékok nagyrészébõl magyar felirat/szinkron nélkül...tehát megveszem itthon a játékot, így nagyobb ugye az eladások száma, tehát több cím fog megjelenni lokalizálva, ami remek (csak had kapcsoljam ki magamnak xD)

klart
de erre tudod az a megoldás ha angolul játszod mégis.és a magyart max le warezolod hogy megnézd mien,amit megvettél angol nyelvût meg boldogan jáccod.ennyi,és nincs rinyálás.:)

gfreak
az hogy megjelennek magyarul játékok, az frankó...hogy miért játszom mégis angolul, annak van pár oka: egyszer, hogy közel anyanyelvi szinten beszélem (hiszen ezért tanulom már majd' 20 éve), a másik meg hogy az eredeti szinkronhangok általában sokkal jobbak, és az eredeti nyelvezet, szókincs, stb. is jobban bejön...illetve egy nagyon rossz tapasztalat: a Jade Empire lokalizációja katasztrofális volt, néha betegre röhögtem/sírtam magam a baromságokon amiket félrefordítottak...

klart
ennyi<#eljen>

Prince23
Mi bajotok van a magyar nyelvvel??? ez már full idegesítõ, h több topikokban leajnározzátok a magyart:P (általánosságba) Itt éltek, és örüljetek, h magyarul jön ki egyes játék.

klart
na épp ezen agyaltam énis.akkor angolt vegyen,kész.nemkell a rinya:|