2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#2349 Ugorj le és az igazi Elika megment. -
#2348 Sziasztok!
Sikeresen meg bírtam akadni a női főellenségnél (most eszembe nem jut a neve). Amikor odavarázsol elénk körbe 6 ál-Elikát ott mit kell csinálni? Odáig már eljutottam, hogy csak három maradjon, de azokkal már nem tudok mit kezdeni és egy istennek nem tudok rájönni a dolog nyitjára pedig biztos baromi egyszerű.
Elmagyarázná valaki? -
#2347 Sajnos nekem se. De bőven elég a 4 megás is nekem.
4/1 Mbit 3900-ért szvsz egész jó. -
#2346 nem mindenkinekvan 20megás nete.... -
#2345 ezaz... 2,5Mbyte/sec a minimum >.<
(najó azé nem... de jobb esetben jön ennyivel ^^) -
#2344 Elméletileg tudna annyival szedni, ha gyors a netje és jól seedelik a cuccot. Ahonnan én töltök onnan mindig jön maxxal, mert általában gigabites szerverről seedelnek. Nálam így egy 700 megás avi 20 perc alatt lejön. De nyílt torrent oldalakon sokkal lassabb minden. -
#2343 ember fogd már fel hogy a torrenttel sosem fogsz 2000kbit/s es sebességggel leszedni.... egy 700 megás avi film általában 2-3 óra akkor mi a francot vársz egy több gigás file-tól??he???
de nesze bazdmeg még 5 perc azon a kibaszott google-n az oldal kb 10%-ánálmegtalálod több rapid share-es linken... you are fuckin owned -
#2342 X360-on már van egy Epilogue nevű DLC(magyarul kieg.), ami folytatja a sztorit. Ajánlom figyelmedbe. ;-) Jah, meg ajánlom h vegyél boxot xDD -
#2341 Fogd már fel, hogy itt nem fogsz segítséget találni a warez problémáidra. -
#2340 Nem vagyok türelmetlen. Már több órája jön egy oldalról, csak nagyon lassú. Nem szar a hely ahonnan szedem, csak már kevesen seedelik. De már szinte mindenhol kevesen seedelik.
Azért kösz a semmit mindenkinek. -
#2339 Attól tartok, félreérted a helyzetet Mi itt nem akarunk neked segíteni... A torrent meg vagy azért lassú, mert szar helyről szeded a track-ert, és nemérted mi az a Seed/leech arány, vagy annyira türelmetlen vagy, hogy képtelen vagy várni max. 5 percet, amíg a linkekkel sikerül felvenni a kapcsolatot a kliensednek... -
#2338 Gratulálunk! Nyertél egy internetet ! Használd egészséggel ! -
#2337 Torrenten kívül nem is fogsz máshol találkozni a játékkal. -
#2336 Na, gratulálok nektek is. Anyátok büszke lehet rá, hogy kiket nevelt fel. Nem torrentről akarom letölteni nagyon gyökerek, MERT AZ LASSÚ. Írtam is az első kérdésemben, de az elkerülte a csőlátásotokat. Ennek fényéban tehát teljesen felesleges torrentoldalakat belinkelni nekem, mivel azok is LASSÚAK. Csak annyi problémám van, hogy torrenten kívül még sehol nem találkoztam a játékkal magyarul. Felfogtátok vagy leírjam tőmondatokban is? -
#2335 Tessék, magyar verzió:
Pop - Hun
amúgy, ha ahhoz elég okos vagy, hogy ilyeneket kérdezz, miért nem találsz megoldást rá magadtól?! Vagy ehhez is segítség kellett?
-
#2334 http://torrentkereso.hu/?v=torrent&id=314958
2 perc keresés google ban... vannak akik erre sem képesek no nem baj.... -
#2333 Nem az a gond, hogy nincs pénzed, hanem hogy a warezhoz is hülye vagy.
Magyar torrent oldalakon fent van, jön is maximum sebességgel, de ilyen oldalakra nincs meghívás.
3 lehetőség van:
1. Letöltöd külföldi nyitott torrent oldalról, lehet, hogy lassú lesz.
2. Befizetsz egy warez FTP-re.
3. Megveszed a boltban. -
#2332 Hű, de poénos valaki. De ha jobban megfigyeled, nem azt kérdeztem hol lehet megvenni, hanem honnan lehet letölteni. Legalábbis nálam az ingyen szó ezt jelenti, te ki észkombájn. Meg a torrenten való keresgélésem is erre utal minden értelmesebb embernek. Nincs 6-7 ezer forintom, hogy megvegyem, de majd ha lemegy 2 ezerre, akkor nekem is eredeti játékom lesz. -
#2331 Nem, a játéknak egyetlen befejezése van. Majd a következő részekben meglátjuk mi lesz ebből a sztoriból. -
#2330 Nekem innen lett meg, elég megbízhatók, nem bugos és pikk pakk fel lehet rakni. Link hozzá: klikk -
#2329 Honnan tudnám beszerezni ingyen a magyar verziót? Torrenten tudom, hogy már rég kinntvan, de az baromi lassú. Tudnátok mondani valami címet? -
#2328 Sziasztok,
végigjátszottam a legújabb Prince of Persia-t és eléggé meglepődtem. Megtisztítottunk 24 nem túl egyszerű helyet, legyőztem Elika apját, végigcsináltam egy szép vesszőfutást Ahrimannal, ennek jutalmaképp Elika meghal és pedig Ahriman-t csak úgy elengedem a lányért életéért cserébe. Ez nekem baromi gyanús és úgy gondolom nem ez a játék vége. Ti tudtok erről valmit? Nem lehet, hogy a Warrior Withinhez hasonlóan van egy vidám befejezése? Teszem azt meg kell szerezni minden fénycsírát, esetleg nem kell szétverni a fákat, hanem valami más mód van rá, hogy Ormazd keltse őt életre? -
dante1990 #2327 köszi,majd megprobálom
-
#2326 Hát kimész vele a szélére, aztán amikor próbál rádtaposni, klikkelsz ezerrel. -
dante1990 #2325 de hiába lököm,nem esik le ándon visszaveri a támadásomat. -
#2324 thx -
#2323 le kell lökni a szikla széléről... -
dante1990 #2322 a köszörnyet hogy kell legyözni? -
gaspijoci #2321 Letölteni a magyar verziót? Honnan?? tudsz egy címet?? -
#2320 Két kód van: 52585854 és 13372805
A többi skint akkor kapod meg ha végigviszed a játékot, illetve ha összegyűjtöd mind az 1001 Light Seed-et. -
#2319 sziasztok!
valaki le tudná ide nekem írni az összes "skin" kódot? -
Indigo #2318 Nem baj, akkor angolul kezdem el :) -
#2317 Csak azt lehet a boltokban kapni... -
Hellsing47 #2316 van magyar verzió? -
#2315 Nincs hozzá magyarítás. Vedd meg vagy töltsd le a magyar verziót. -
#2314 Hát azt nem tudom, hogy külön lehet-e magyarítani az angol verziót... de mostmár csak magyarul lehet megvenni. -
Indigo #2313 Magyarítás létezik az új PoP-hoz? -
#2312 akkor majd késöbb visszamész érte, ha meglesz a piros is :) -
Trux #2311 hát a zöldet tanultam meg :) -
#2310 a piros tárcsával...a piros képességet kell megtanulni...aztán a piros kis cipellőd sarkait összeütve...xD xD xD