Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nothing is True, Everything is Permitted
Köszi a segítséget, azóta már végig is vittem <#vigyor3>#vigyor3> bár kicsit másra számítottam a végénél <#wilting>#wilting>
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Igen izgalmas (õszintén sose szerettem ilyen mászkálós játékkal játszani <#vigyor3>#vigyor3>) Azonban elakadtam egy résznél a Királynõk tornyánál, felmásztam egy ilyen varázsgömb izével magasra azonban a következõ gömbhöz nem tudok eljutni mivel ilyen fekete trutyi van elõttem végig ami mindig elnyel... Szembe van a falon a gömb és oda mutat Elika... Ha vki tudja a megoldást kérem ossza meg velem elõre is köszi <#worship>#worship>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sikeresen meg bírtam akadni a nõi fõellenségnél (most eszembe nem jut a neve). Amikor odavarázsol elénk körbe 6 ál-Elikát ott mit kell csinálni? Odáig már eljutottam, hogy csak három maradjon, de azokkal már nem tudok mit kezdeni és egy istennek nem tudok rájönni a dolog nyitjára pedig biztos baromi egyszerû.
Elmagyarázná valaki?
4/1 Mbit 3900-ért szvsz egész jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
de nesze bazdmeg még 5 perc azon a kibaszott google-n az oldal kb 10%-ánálmegtalálod több rapid share-es linken... you are fuckin owned
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azért kösz a semmit mindenkinek.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Pop - Hun
amúgy, ha ahhoz elég okos vagy, hogy ilyeneket kérdezz, miért nem találsz megoldást rá magadtól?! Vagy ehhez is segítség kellett?
<#vigyor3>#vigyor3>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
2 perc keresés google ban... vannak akik erre sem képesek no nem baj....
Magyar torrent oldalakon fent van, jön is maximum sebességgel, de ilyen oldalakra nincs meghívás.
3 lehetõség van:
1. Letöltöd külföldi nyitott torrent oldalról, lehet, hogy lassú lesz.
2. Befizetsz egy warez FTP-re.
3. Megveszed a boltban.
végigjátszottam a legújabb Prince of Persia-t és eléggé meglepõdtem. Megtisztítottunk 24 nem túl egyszerû helyet, legyõztem Elika apját, végigcsináltam egy szép vesszõfutást Ahrimannal, ennek jutalmaképp Elika meghal és pedig Ahriman-t csak úgy elengedem a lányért életéért cserébe. Ez nekem baromi gyanús és úgy gondolom nem ez a játék vége. Ti tudtok errõl valmit? Nem lehet, hogy a Warrior Withinhez hasonlóan van egy vidám befejezése? Teszem azt meg kell szerezni minden fénycsírát, esetleg nem kell szétverni a fákat, hanem valami más mód van rá, hogy Ormazd keltse õt életre?<#confused>#confused>
A többi skint akkor kapod meg ha végigviszed a játékot, illetve ha összegyûjtöd mind az 1001 Light Seed-et.
valaki le tudná ide nekem írni az összes "skin" kódot?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬