2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Prince23
    A pop játékok sosem a harcaikról voltak híresek. Csak gondoljunk vissza a commodoros időkre...
    de pl. ww-ben sokkal több combó van... itt lehet ezt a szót el is felejthetjük. Bár nem néztem a combo listet a beállításoknál, egyáltalán ha van e ilyen :D

Amúgy ha a végigvisszük a gémet, pár karaktert fel lehet oldani. Már Prince fel van oldva alapból. és még van 4 asszem... lehet velük is végig lehet tolni a gémet :D
  • Gubberx
    nem vagy egyedül :P
  • enlightened
    Szerintem nagyon jó benne Elika, ha egyedül mennél, nem hallgathatnád a jó szövegeket. Pedig most tényleg jól megcsinálták a prince szövegeit, nem ilyen egyszerű fahumor, látszik hogy valaki leült és foglalkozott vele. Meg amikor a csajjal barkóbáznak az nagyon állat:D. A harc az tényleg gagyi lett nagyon. Viszont hangulatra ott van a játék és prince beszólásai a legjobbak. Silent írta hogy jelenlegi amerikai szleng kiejtéssel beszél a prince és hogy ez egy vicc:D. Hát nem tom mennyire örülne ha megszólalna perzsa nyelven:D (vagy esetleg londoni angol:))
  • midian
    Nem hiszem el h csak nálam van ez a képernyőprobléma
  • Gubberx
  • Zaladár
    Uninstall!
  • lalakov
    Végre rájöttem, köszi.
  • mama 2
    Hello. Azon a részen mit kell csinálni amikor le kellene ugarni egy szikláról és írja, hogy nyomjam meg a jobb egérgombot. De hiába nyomom, nem történik semmi. Még ugrani sem lehet:S. Ötlet?:D
    Magyarrá amúgy nem lehet valahogy tenni?:D
  • MrAndree
    Ha annyira zavar akkor minden elcseszett ugrásnál amikor meghalnál szépen visszatöltöd legutóbbi a mentett állást. Probléma megoldva. :)
  • gregtom6
    Elég nagy gond ez, hidd el. Most olvastam h nem lehet állítani a nehézséget, hát, komolyan mondom vmi cheattel leginkább kikapcsolnám Elikát.....hát mi a fenének kellett őt beletenni???? Semmi kihívás nem lesz sztem ebben a játékban, ami elég unalmasan hangzik. A világával nem lenne baj, csak ezzel, h Elika mindig jön és megment.
  • Barnabyka
    off.

Gyönyörű a topik image!!! (banner, post hely..stb)

on.
  • MrAndree
    Persze, ezért is írtam lejjebb, hogy jobb lett volna ha Elika se tud végtelenszer megmenteni, de ha ez lesz a legnagyobb hiba a játékban akkor semmi gond.
  • dukey42
    azért mégiscsak más a feeling hogy "leszarom hova ugrok vagy ha elrontom, úgyis visszakerülök a platformra" avagy "uhh, ha most elkúrom akkor már csak 1 próbálkozásom van, aztán megyek vissza a 'pálya' elejére"..
  • CroftManor
    A harcrendszer sztem is átláthatatlan
  • MrAndree
    Egyébként meghalni az előzőekben se nagyon lehetett, egyrészt igen bénának kellett lenni, hogy elfogyjon az összes homok és ne lehessen rewindelni, másrészt meg ha mégis akkor is voltak checkpointok így 2-3 percnél hosszabb részt nemigen kellett újrajátszani.
  • Prince23
    De meglehet halni:D Csak Elika sokkal gyorsabb tőled, így ő tölti be helyetted a load game-t :D
  • Sil3nt
    en is kiprobaltam. 2 ora jatek utan

gepigenye egeszseges, nincs vele gond
    iranyitas szamomra fortelmes (falonfutas valtas stb...)
    nezet viszonylag normalis
    harcrendszer a gyengeje a jateknak, ugyanis valami fortelmesen rossz, atlathatatlan, kicsit ugy erzem, hogy a veletlenre vagyok utalva
    nonszesz, hogy nem lehet meghalni... ezt tenyleg nem ertem
    jatek nehezsegi szintjet nem lehet allitani...
    grafika: valakinek biztos bejön, mert nem csunya, es annyi bajom van csak vele, hogy a karakterek szamomra tulontul megrajzoltak

raadaskepp a mi kis emberkenk olyan amerikai szleng (jelenlegi) kijejtessel beszel, hogy egy vicc...

tehat gyors uninstall
  • MrAndree
    Hát a Sands of Time trilógiának se volt semmi köze az eredeti Prince of Persia-hoz aztán mégis ezen a címen futott. Egyébként eddig jónak tűnik a játék. Grafikától féltem kicsit /olyan túl rajzfilmesnek tűnt a képeken/ de mozgásban egész jó.
  • Jobboka
    Ez a játék szánalmas, az egy dolog, hogy a harcrendszer kezelhetetlen, de még a grafika is fos omfg.
  • robotnyk
    atya-gatya, ez a dizájn valami zseniális, teljesen kész vagyok tőle
  • totyak
    A téma címéből igazán ki lehetne már törölni azt a Prodigy alcímet. Teljesen hülyeség.

A vélemények és a képek alapján egyébként azt mondom, hogy elég jó játéknak tűnik, de teljesen felesleges volt neki Prince of Persia címet adni, mert szerintem semmi köze ahhoz. Ezt a címet csak azért adták neki, hogy valami felhúzza a játékot. Például én szerintem ha ugyan ezt a játékot más címmel látnám meg, biztosan nem venném meg. Viszont sokan úgy vannak vele, hogy az előző POP-ok királyak voltak ésakkor tuti ez is az lesz. Ami mellesleg lehet, hogy igaz is.

Sajnos nekem még nem volt lehetőségem kipróbálni.
  • Prince23
    Te még nagyon az elején vagy akkor.

Én most elakadtam, ahol 340 fénygömböt kell begyűjteni, azoknál a pályarésznél. Van egy csomógödör, és azt meg kell tölteni szimbióta alkimista vízzel mind az összes pöcegödröt, és csak akkor tudom aktiválni azt a helyet Elikával. De nem jön össze. 3 gödör vagy medenceszerűség csak üresen marad, pedig forgatom a kereket...
  • CroftManor
    de épp ez az, hogy ha oda feltudnék menni, akkor tudnék még fénygömböt gyűjteni, ott van még egy pár a magasba. De én csak 40et találtam a 60-ból
  • Prince23
    Aza "kék" tudásod még nincs meg! azért nem tudsz ráugrani a jelre. Gyűjtsél sok-sok fénygömböket, aztán a Templomnál válaszd ki ezt a tudást Elikával.
  • CroftManor
    Mért nem tudok itt ráugrani arra a kék teleportra?
  • MrAndree
    Hát szerintem Elika kb. olyan mint az előző trilógiában a rewind. Csak végtelen sajnos, okosabb lett volna ha ő is csak 5-6 alkalommal tudna megmenteni aztán tölteni kéne valahogy. Mert nem rossz a játék de a kihívás így zéró.
  • armageddon666
    nekem annyi hogy néha bullettimeba megy XD na nem harc közben hanem néha simán futás közben, vagy mikor ugrok... megpróbálom most majd AA nélkül :\

hááát... a főhős csávó jófej... amúgy nem nagy durranás a játék :\ ez a harcrendszer ez eléggé izé... ahogy észrevettem így nagyon az elején hogy 1 kombót elég használni és akkor faszák vagyunk... meghalni kurvára nem lehet, még nem is kerülünk visszább xD GodMode :D
  • Prince23
    A lényeg, hogy a térké eléréshez is TAB-ot kell nyomni. És ha kiléptek, akkor is!

Croftmanor:
    nekem volt egy lagg, beakadás, de az a templomnál volt dialógus közben, az egyik megszerzése előtt.

Nekem is maxon van, szal jól optimalizáltál 2007-es VGA kártyákra is (8800 GT)
  • Tatyla
    hát bármit csinálok semmi,hiába klikkelek rá nem indul igaz fut valami a háttérben mert a feladatkezelő érzékeli,ötlet?
  • lalakov
    Köszi. Most megpróbáltam újra, de nem reagál. Ki is írta, hogy nyomjam meg azt a gombot, de nem történik semmi.
  • CroftManor
    Eddíg nekem is tetszik fullon megy. Bár néha másodpercre beakad. Nem tom más is tapasztalt ilyet? 8800GT-m van.
  • Prince23
    Elika= Reloaded, Sands time

eddig nálam 9/10 a játék. nagyon elrontották a játékmenetet ezzel a gyűjtögetős módszerrel. Elég lett volna 60-at begyűjteni, mondjuk azzal a feltéttellel, hogy csak 60 fénygömb begyűjtés után tudnánk Elikával teleportálni. Azt jól van úgy ahogy lenne. A küldetések előrehaladtával pedig zsíringyen kéne a tudást megkapnunk Elikával a Templomban. Ez nagy hülyeség, hogy pl 370 meg 500 fénygömböt kell begyűjteni, hogy tovább jussunk :(
    Nekem nincs semmi bajoma gémmel. csak ez a gyűjtögetős módszer bántja a csőrőmet, ami fullra kötelező!
  • Gubberx
    nincs mit :) én is véletlen jöttem rá mikor a 10. alkalom után idegből remegtettem az ujjam a bal katton :D
  • zsumo1992
    a jatekoknal 10-11gbsek, elmeny meg sehol
  • zsumo1992
    jatek elmeny sztem fontossabb
  • Dénes é
    még egyszer nem sikerült ez de majd megpróbálom köszi
  • neptum
    most komolyan miszámít jobban ha kapsz egy játékot ami jó történetileg is a karakterek is jók benne így a játékélményi s jobb lesz de a garafika nem egy Crysis vagy az ha kapsz egy unnalmas semmit mondó játékot aminek a garfikája Crysis szintü ?
  • zsumo1992
    Tenyleg ilyen festett a grafikaja?
  • Gubberx
    Ha te az árnyék miatt játszol vele állj ki a napra, ott nem lesz recés az árnyék :D
  • bodesz
    kajak ilyen rondák az árnyékok mint ezen a képen?