2509
Prince of Persia: Prodigy
  • neptum
    de hogy nem van ha sokan azt mondják mert nagyokat ugranak, villogó fények meg ilyenek ezek mind animések (bár anime fan vagyok sok párhuzamot nem tom vonni a 2 közöt)
  • Gubberx
    na szal mikor tapos épp el akkor ugye megjelenik egy szürke kör hogy nyomogasd az attack gombot, nyomkodd mint az őrült és ha elég nyors vagy akkor ledobjátok a peremről és leesik :D
  • Cyberdevil
    2-3 óra játék után össz-vissz 2 bajom van vele:1. Könnyű. 2. Ez a gömbök gyűjtögetése h továbbjuthass dolog. Egyébként nem rossz, nekem eddig tetszik. Sokan írták h nem tetszik nekik h Elika mindig megment minket. Elsőre nekem se nagyon tetszett, mert mégiscsak könnyebb, de belegondoltam h ha ő nem lenne akkor hogyan oldanák ezt meg a fejlesztők? Az első trilogiában ugyebár visszapörgetted az időt és újra megpróbálhattad,ez nagy királyság volt, itt viszont nincs erre lehetőség ezért kézenfekvő volt ez az Elikás dolog. Elintézték h a történet miatt melletted legyen és akkor már legyen vmi "haszna" is, és így megoldodott ez a halálozásos dolog is.
  • MerlinW
    Animés.. mi köze ennek a látványvilágnak a japán rajzfilmekhez?:) Semmi.
  • Dénes é
    igen rá:)
  • Tatyla
    fut minden más normálisan amúgy.lehet hogy a 180.84-es beta driver az oka?
  • Gubberx
    ha az alaplap ad ki brekkenő hangot akkor ott komoly bajok vannak :D
  • Ry0K3N
    Na sikerült kipróbálnom nekem is. Engine nagyon jól optimalizált, a szar kártyámon is szépen futott és nem volt annyira ronda sem mint ahogy az ember számítaná ha leteszi low-ra. Az irányítás: rohadt zavaró hogy Uborkaszoftosok mindent átraktak szinte máshova a régi rendszer miért nem lett volna jó?. Én azzal kezdtem hogy a kamerakezelést visszaraktam invertre mert a régiekben is úgy volt itt nagyon zavart. Többiről majd bővebben később. De eddíg nagyon jó játék csak túl könnyű bár jó ez hogy Eika nem hagy meghalni ha félreugrasz (ami a legtöbb esetben a nem megszokott írányítás és kamerakezelés miatt van) de a harcban azér má nemá. A doomot is jó volt iddqd-vel nyomni egyszer de itt nehogymár...
  • Tatyla
    ráinditok csak brekken egyet az alaplap de semmi nem történik,feladatkezelőben pedig ott fut...
  • Viktor9202
    Ehez nem kell semmi krekk semmi dll, elvileg elkell indulni
  • Tatyla
    valami paul.dll-t mondtak ehhez is?mert nekem nem indul...
  • mimo123
    HAT NEM TOM MI A BAJOTOK VELE AKI POP FAN AZ ORUJJON NEKI HOGY LETT UJ RESZ AMUGY NEKEM BE JON SZEP GRAFIKA ES STB:-P
  • Tatyla
    a feladatkezelőben fut a program de mégse történik semmi ez miért van?
  • Gubberx
    arra gondolsz akit nem sebez a fegyver és néha el akar taposni a lábával?:)
  • Dénes é
    balról a 4. cuccnál amikor az a nagy benga döggel kell harcolni hogy lehet lenyomni?
  • DarkSector
    Na a hülye irányítás nálam is a falonfutásnál kezdődött.
    régen nem ilyen volt.
  • DarkSector
    Igen ha a trilogiát eltemeted magadban, akkor semmi gond, csakhogy akkor eleve fel sem tettem volna.
    habár én ezt már levágtam a tesztből, mégis reménykedtem, hogy ...ááá mégsem ilyen.

Én pop-ot vártam ...és azzal akartam játszani. Ez nem valósult meg.
    Egyszerűen nem foglal le ennyi béna hiba mellett.
    Ezek nem bugok, hanem nem illenek a képbe.
    A legfontossabb a harc.

A második helyen meg a grafika, ami egyszerűen egy dragonból szinten van...sőt bocsesz inkább a naturo-ra emlékeztet, csak az a különbség, hogy a naturo legalább jobb etől, és oda illik ez a rajzfilmes figura 3d-ben.

KB így érzek.
  • armageddon666
    nekem is lejött... mindjárt telepítem és kipróbálom...

azok a recék...lépcsők...árnyéknál... hát zomg... amúgy nem tűnik csúnyának.

csalódás semmiképp nem lesz mert asszem meg sem próbálom a Sands of Time trilógiához hasonlítani úgy meg még akár elfogadható is lehet.
  • dukey42
    irányítással azért én is szoptam..
    kicsit nehéz volt megszokni hogy a falon futáshoz a "jobb-klikk nyomvatartás" helyett "space-t üsd le, de ne tartsd nyomva" módszer van..

azért több évnyi folyamatos pop-ozás után nehéz kiölni a régi reflekszeket :)
    pl ha zuhanok, akkor még most is nyúlok az "R" betű felé
  • DarkSector
    jah mint a játék.
    Gondold el, hogy valaki ezért fizet...
  • DarkSector
    "Bocs, de sztem nem az számít, h vér legyen, hanem az, jól jól játszható, ha olyan az irányítás, mint az előző popokban vagy Tomb Raiderben, akkor már jó, amúgy meg ha nem tetszik állítsd át.
    Ez direkt animés rész lett, nem véres, mint a Warrior Within."

eddig ez volt a pop.
    ezután egy waltdízní mese. ennyi.
  • Viktor9202
    Ez a játék egy isten,szerintem nagyon eltalálták, graffal nekem semmi bajom, de jobb lett volna ha nem rajzos
  • DarkSector
    Amennyit érdemel?
  • DarkSector
    Ez nem pop. csalodtam benne nagyon. ubiról ezt mondani nem kis súllyal.
    bír.
    És ahhogy mondod ez nem WW és nem is POP csak a címében egyezik.
  • Prince23
    T2T-től biztosan jobb. De a WW-t utol sem éri összhatásban.
    Talán nem is véletlenül játszik a pop 2008 két világban (ld. ww)
  • JackSparrow88
    Na pont az előbb léptem ki belőle és sztem eddig elég jó game. Jobbnak érzem mint az előző részeket, hiszen azokban nem volt ritka az olyan rész se, amikor már majdnem a hajamat téptem vagy a billentyúzetre csaptam. Persze ennél sem kizárt hogy lesz ilyen, de úgy néz ki, ez sokkal könnyebb mint az előzőek. Mivel meghalni sem nagyon lehet(mivel ha leesel a csak automatikusan visszahúz téged), max. a harcban. Mindenesetre megvagyok vele elégedve eddig. Aki vett Gamestart, az tudja hány %-ot adtak rá?
  • HeadHunter86
    Irányítás szerintem qrva jó, egyszerű mint az 1x1. Nekem 2 dolog nem tetszik csupán a játékban, szokásos UBISOFT-os szokás, hogy ugyanazt kell csinálnia játékban, pl. FC2, Assassin'S Creed. De itt annyira nem zavaró, mert a helyszínek újabb és újabb kihívást nyújt. A másik ami nem tetszik, az hogy kicsit könnyű lett.
  • Prince23
    Nem szar ez.

Többiek:
    nyomjatok tab-ot, és úgy talán ki is léptek
  • HeadHunter86
    Elika-nak majd ha meglesz a képessége fel tudod venni.
  • HeadHunter86
    szánalmas vagy.
  • gregtom6
    Bocs, de sztem nem az számít, h vér legyen, hanem az, jól jól játszható, ha olyan az irányítás, mint az előző popokban vagy Tomb Raiderben, akkor már jó, amúgy meg ha nem tetszik állítsd át.
    Ez direkt animés rész lett, nem véres, mint a Warrior Within.
  • lalakov
    Csatlakoznék, help:(.
  • DarkSector
    Jah és nem állítom 100%ra, de vér se nagyon folyt a képernyőn, hanem csak fényeket láttam ütésnél, meg rózsaszín szikrákat.
  • DarkSector
    Irányítás még talán megszokható, de a harcrendszer-nél max az átvezetőkben látsz 2 karakternél többet.
    Ez nem pop...hanem valami szar.
  • Gubberx
    Oksa, de eddig sajnos nem jutottam semmire sajnos, ráadásul még mindíg 60 Hz-en megy és a settingsben nem engedi a grafot se 1027x768 fölé venni :S
    Ha rájövök valamire majd szólok.
  • CroftManor
    Mikor kiírta hogy Tabbal lépjek be abba a fénygömbös lapba, akármit nyomok, nem tudok kimenni onnan. Vki help!
  • Prince23
    Mellesleg rohadtul zavar a Prodigy alcím a topiknál:)
    Egy új trilógia része, más történettel, ami kicsit -nem kicsit- szimbiótás:(
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már a lány apaja is kezd átváltozni szimbiótává

rohadt nagy koppintás a Spider-man: Web of Shadows-ból.
  • Prince23
    Menja másik bejárathoz! ott is lehet gyűjteni.
  • dukey42
    mellesleg azt a párat amit látsz, azokat majd a piros képességgel tudod felvenni (esetleg párat nagy nyűgösen anélkül is)
  • dukey42
    grebber az hogy 45 az azt jelenti hgoy a pályán 45 van.
    nem kell azt mindet felszedni, felszedsz negyvenet, a mellett levő pályát megcsinálod, ott is felszedsz kb 40et és már van 80...
    az első elika képességhez pedig 60 kell.. bőven összeszedhető