Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Vagy Dec. 5 én. 😊

kirol
2008 December 2-án érkezik a PC-s, az Xbox 360-as, és a Playstation 3-as verzió is.

Sabcsee
LoL téleg jól megfogalmazta<#nyes>

kaka

Lol micsoda köcsög😄

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

offkorz
"játékközbeni videó" aha,jó'van bazmeg<#wilting>

Prince23
Kicsit le vagy maradva.D

lac111
Megnéztem az új videót, developer diary , már egészen elfogadtam a játékot, de az a sok szikra(nekem annak tûnik, de javítsatok ki ha tévednék) harc közbe vmi iszonyat bután néz ki. Én értem hogy epikus csatákat akarnak, de ez inkább a nevetséges hatást hozza.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Na ez már vmi, tetszik. 😛

Looooser
oks akkor no comment beszélgess magaddal....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
AC-ben sem kötött és hmmm... mennyi befejezés is volt?
szal...
(mellesleg ilyen "kötetlen" játékmenet mellett eléggé szutyok szvsz a történetvezetés)
NEM KELL BELE! vagyis, persze, kell, mert úgy csinálják meg a pályákat... bazz nélküle semmit nem tudsz csinálni, bossok ellen is kell, ugráláshoz is kell, mindenhez kell, de ha nem lenne akkor nem kellene és sokkal jobb lenne -.-

@

Looooser
1 majd kiderül, hogy kell-e bele vagy sem
2 nem alternatív befejezés van hanem sokbefejezés van, mivel nem kötött a játék menet...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
mi az hogy 2szer 3szor? 😄 1szer. max 2szer ha van alternatív befejezés...
Elika viszont 100 hogy nem fog tetszeni... ez hülyeség, nem kéne bele... ez van.

@

Looooser
figy arma ner most fikázd, majd a kijön és végig toltad 2-3szor és még mindig nem jön át a feeling akkor húzd le, mert lehet hogy tényleg jobban befog jönni

armageddon666
nem ezt mondtam... valszeg jó lesz. a bossfightok tetszenek, a teljesen irreális ugrálás is (plafonon futás xDDDD), de Elika nélkül és más címmel többre tartanám...

@

Seth
Lehet hogy kurvajó játék lesz, de mivel POP a neve és benne van a csaj, alapba egy szar?? Lehet hogy jobb POP lesz belõle a végére, mint az idõhomokos trilógia.POPUP 😊

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
ne PoP lenne és ne lenne benne Elika és akkor kurva jó lehetne :S

@

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Looooser
ehhhe ezt szívtad a graf motor-t az assassins creed graf motorja adja (ami valjuk be a régi pop-hoz képest, és egy régi gépesnek igen csak nagy) az hogy a polyk színezése celshaded az nem jelent sokat, szal a kis gépigény hibádzik....

offkorz
akkor is azlesz<#gonosz1>

Prince23
De ne má.. én nem akarok cel shaded trilogiát a pop-ból😞

Amúgy nekem van egy elméletem az új POP-pal kapcsolatban. Egyrészt volt egy jó játékötletük (Assassin's Creed), amit pont az ötlet miatt nem lehet POP név alatt kihozni, másrészt a POP nevet is életbe akarták tartani. Így úgy döntöttek valamilyen módon elkülönítik a szériát, így jöhetett létre ez a grafikai stílus. Nem azért nekem tetszik tényleg festményszerû, és a cel-shaded grafikáról már tudjuk h annyira nem gépigényes. Mindenesetre drukkolok h sikeres legyen és most is egy remek történettel megspékelt trilógia váljon belõle, mint a Sands of Time-ból. Csak egy dolgot remélek. Ezt a nevet nem hagyják meg. (Prodigy) Ez az egy, ami nem tetszik. Megújulni meg meg kell, és az nem csak egy speed kill.
Nekem kedvenc kérdésem, a "Mire jó a homok volt?" A srác azt hitte, h csak poénból kell összeszedegetni a szörnyekbõl.
Looooser
figyelj a mainapig vannak a korábbi részekkel kapcsolaton n00b-kérdések szal úgy is megfogják próbálni

Aki eddig nem játszott hasonlóval az ne ezzel kezdej el szerintem.

The Protector
és miután belejönnek és van kevük elsõ végigvitel után még gamelni,megküzdhetnek a jó befejezésért/ekért.ez így jó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mért lenne kibaszás?
ugyanugy kapnának egy befejezést

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Looooser
nem hinném.... az kib*szás lenne a kissebbbekkel és az olyan n00b-okkal akik már a korábbi részekben sem tudtak:
küzdeni
a szemük elött kivilágító útvonalat nem találták meg
a speed kill-t nem tudták használni
a logikai feladványokat nem tudták megoldani
stb, stb...

tigeroo
ha sokszor halsz más lesz a befejezés.
silent hill szerûen

(nem happy end) stb. a fejlesztõk kitalálnak vmit
The Protector
Klafa.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
November 18.-ára van írva a megjelenés!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Jah.a tumultus dejében jelenik meg ez is.Karácsonyra tuti kész lessz.

Kb.

Prince23
Mikor is jelenik meg a játék? karácsony ugye?

Looooser
mi??? kicsorbul a kardod éle??? mehetsz a kovács hoz 4 arany folytatod tovább.....

Shiwo
jah, nemrégiben toltam végig a pop sa/ww/tt triót, gondoltam benézek ide is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Üdv Shiwo téged is látni itt?😊

tigeroo
biztos lesz vmi penalty.
Shiwo
ilyen tekintetben minden játékban halhatatlan vagy.. de az elõzõ részekben, ha lepottyantam, szotkozódtam egy sort, s meglehet jóval elöbbrõl kellett kezdenem a dolgot, plusz a töltögetési idõ, ergó szívás volt valamilyen szinten meghalni, s az ember próbálta elkerülni a dolgot..mostmeg ? leesek ? hipphopp folytatom, kit érdekel, hogy lepottyant

gibson9
nekem nagyon bejön az új pop.. nem tudom miért fikázzák le sokan :S Nekem a grafikája is bejön, és ez a játékmenet is jó. A video is nagyon tetszett és én már nagyon várom. Jó lehet, hogy tényleg nem a pop nevet kellett volna adni neki, ahogyan azt sokan írták már, de ha a névtõl elvonatkoztatunk, akkor egy nagyon fasza kis játék lesz ez szerintem 😊

Davidka
az nem csak annyi, hogy ilyen lesz ha meghalsz? eddig is az összes játékban halhatatlan voltál... meghaltál, oszt betöltötted az elmentés, a PoP SoT-ban is, meghaltál és bemondta a herceg, h: "no, no, no, that's not what happened" és betöltötted az elõzõ elmentésedet és megpróbáltad újra...
most is ez lesz, meghalsz, leesnél, megölnének, stb., de jön egy animáció, a csajszi megment és betölti a játék az utolsó checkpointot... én nem látom, h ezzel mi baj lenne... nekem még tetszik is, ötletes, mint a PoP SoT-ban az, h mondta, h nem így történt...

Shiwo
hát, nekem a játék grafja nagyon bejön, remélem lesz még 1-2 játék, amiben átveszik ezt a stílust...nem a mangás-szerüséget, amit 1-2 ember állít, hanem magát a "festmény-szerügéset", hogy olyan az egész, mintha mozogó concept art-ot látnék 😊

viszont amit valamely videóban mondtak, hogy a csaj megment, ha leesnél, meg halhatatlan, az nem tetszik..így túl könnyûnek hangzik elõre a játék, nem lesz benne kihívás, a fõhõst meg pláne nem fogom félteni, mert ugyis megmenti az "õrangyala"

The Protector
semmi gond

Akkor bizony én kérek elnézést, tévedtem, szal bocsi. 😛

The Protector
és a sot-ból is.csak a 3.ból nem volt.

Bocs, akkor tévedtem.

davidka003
Warrior Within-bõl volt DEMO.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

holiday

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ha jól tudom sose volt PoP demó, bár lehet h tévedek.

A hírek szerint karácson körül, akkor gondolom a karácsony körüli idõszakot is annak mondják.