Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
story után nem olvastam, játékból majd kiderül gondolom...
annyi 120% hogy nem megvevõs lesz ^^
@
Érdemes ellátogatni a hivatalos oldalra, van egy jó kis intro ami elmeséli a történetet. Az hozta meg igazán a kedvem.<#papakacsint>#papakacsint> Ha volt már akkor sry.
Nekem amúgy abszolút tetszik az új Prince személyisége, meg amit eddig Elikáról megtudtam. Jó lesz ez így...
Nem lehet folyton csak homokozni <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
9.0
9.0
9.0
8.5
8.5
hogy a fenébe jön ki 9.3-as összértékelés?
Next PC upgrade: 2022
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Eszméletlen jó értékelést kapott az IGN-tõl!!! <#eljen>#eljen>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hát nlzze meg mindenki és döntse el mi a véleménye.
Hát egyenlõre engem se gyõzött meg. Sõt!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mellesleg nekem most így h lassan jön a game és dõlnek a videók nagyon tetszik a játék.
A folyamatosan kéken izzó csajról nem is beszélve. 😞 Jajj.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a videóban mondják hogy
-1 gomb elikára van segítség és harcba beszllásra
-1 gomb a kard használatra
-1 gomb a karomra
-1 gomb az akrobatikára
minden helyhez vann egy boss, amikhez különféle csapdák tartoznak
"a harcos és az alkemista"
álszentség a köbön.
Minimum gépigény
Processzor: Dual Core 2,6 GHz-es Intel Pentium / AMD Athlon 64 X2 3800+
Memória: 1 GB (Vista esetén 2 G😎
Videókártya: 256 MB-os Shader Model 3.0 kompatibilis kártya
Merevlemez: 8 GB
Ajánlott gépigény
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
Videókártya: DirectX 10 kompatibilis kártya
by pcdome
amúgy neked meg tökmind1, így is úgy is lewarezolod, vesszenek a szemét kiadók XD
PSN ID.: Beegabor
OLVASS!!!
holnap az undercoveren a sor 😄
de ezt már megszokhattuk
a témát a magam részérõl lezártam
" A legfrissebb beszámolók alapján kontinensünkre is csúsztatással érkezik a játék"
de nem baj mire itthon a polcokon lesz addigra már végig is tolom ha minden úgy megy majd mint az utobbi idõkben
lassan már az a .... aki vár egy adott játékra ahelyett hogy letölti
csodálkoznak hogy szart sem érnek az eladásokkal
ennyi
ÉJJEN A WAREZ
ennyi a véleményem arról ami itthon a játékokkal zajlik
A konzolos verziókhoz egy héttel késõbb került forgalomba az átértelmezett Prince of Persia PC-s kiadása.
A jelenlegi Ubisoft és Electronic Arts által diktált általános trendeket figyelembe véve (néhány kivételtõl eltekintve) már meg sem lepõdhetünk azon, hogy a Prince of Persia asztali rendszerekre tervezett verziója egy héttel a konzolos megjelenés után kerül hivatalosan forgalomba. Az Amazon.com már korábban frissítette adatbázisát és hét nappal késõbbre idõzítette a PC-s megjelenést. A PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre érkezõ PoP kiadási dátuma változatlan maradt, Európában december negyedikén emelhetjük le a boltok polcairól. A legfrissebb beszámolók alapján kontinensünkre is csúsztatással érkezik a játék, megjelenésére december tizenkettedikén számíthatunk. Pontos részletekkel nem szolgáltak a PC-s verzió megjelenésének eltolásáról, reméljük minden rendben halad a fejlesztések körül.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022