2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#949 Hmmm, egyre jobb ez a rész :) -
#948 Ráadásul Elikának is vannak elég kemény komboi. Nyomjatok játék közben ESC-et, ott lesz a kombo lista felsorolva és fa ábrában is. S ebből van vagy 6 képernyőnyi:)
Controls beállításoknál pedog mutatja melyik szín melyik nillentyűnek felle meg.
Ha jól emlékszem Piros E, Kék bal egér, Srága R Zöld Space. De meg kell nézni. -
Dénes é #947 miután megvoltam vettem csak észre hogy már leírtad elöttem -
#946 #944 :D -
Dénes é #945 van amikor túl messze vagy az ellentől ahoz hogy nekirontson néha meg nem tudom -
#944 Attól függ, hogy milyen távolságban vagy. Ha közel vagy az ellenfélhez, csak akkor hajlandő segíteni (persze te E-vel hívod értelemszerűen csata közben)
Ha távolról nyomod az E-t, akkor nem segít, tehát közel kell erigy a szörnyhöz, és akkor nyomni az E-t... te meg közbe támadol. -
#943 mama bazmeg,rakd le a játékot most:( -
#942 Köszi szépen, közbe rájöttem magamtól :)
Nagyon tetszik! Tök hangulatos, csak azt nem értem, Elika mért nem tud mindig segíteni harc közben? Van mikor azt mondja: még nem, vagy: Várj. Szal mitől függ, hogy tud segíteni? -
#941 Nah rájöttem, settingsben a high resolution texture, vsinc, widescreen legyen kikapcsolva és ugy jo a menü és a játék is, nem csíkoz. -
angelus #940 ugrás közbe nyomd meg az E-t akkor a csaj ránt rajtad egyet. Fogod még ezt használni százszor tanuld meg. -
Itt hogy kell átugrani?:(
Falon se lehet. Ha megnyomom az E-t akkor a csaj kiereszt valamit, ami mutatja az utat. De semmi több. WTF?!:D -
Dénes é #938 kéne csinálni egy F.A.Q.-ot nem? -
angelus #937 Pillar=oszlop. Annak kell neki lökni. 3 ilyen van, a 4ik kőből van ahhoz nem lehet. Remélem segítettem. -
Dénes é #936 menj a fa pillérekhez és jön utánad és ugyan úgy kell nekilökni mint amikor lelökted a szakadékba. -
#935 Én most ott tartok, hogy a plafonon felmásztam és bezáródott a ketrec és egy nagy böhöm szörny jött elő, de nem birom kinyírni, ha átcsúszok a lába alatt, akkor csak a herceg a "karmával" megvágja őt, de ettől semmi baja nem lesz, Elika meg olyat magyaráz, hogy a négy pillért próbáljam nyomni vagy iylesmi -
Hellsing47 #934 ubisoft nagyon rákattant ezekre a gyűjtögetős feladatokra
ac-ben a zászlók, fc2-ben a gyémántok, itt meg ezek -
angelus #933 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Addigra asszem már kiderült, az egyik képesség megvétele után mondja el Elika, talán a 3. után. -
angelus #932 Hát azért az összes seedet nem tudom kifogja összeszedni. Én kábé 640-et szedtem össze. Ugye 20 45-ös terület van meg 4 25-ös. Az 1000. Fuh. -
#931 No én még nem tartottam ott, hogy ezt megtudjam. asszem
kb ott tartok, ahol az apját másodjára vertem el... csak már mintha szimbuiótává változott volna át, a jelek arra utaltak. -
#930 EZ inkább annyiban merült ki, hogy több pálya(vagy nevezzük inkább területnek ^^) választási lehetőséged van, és a jövőben megszerzett képességekkel még vissza-visszatérhetsz rájuk megcsinálni ezt-azt.Kicsit túlcifrázták ezt a fícsört a bemutatókban,pedig csak ennyiről lehet szó. A befejezésből még lehet vmi, mittudomén össze kell szedni az összes seed-et -
angelus #929 Nem szeretném elmondani, de ha gondolod, leírtam spoilerbe, és akkor megtudod. Sztem jobb megtudni magadtól.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elika meghalt, és az apja annak fejében engedte szabadjára Ahriman-t, hogy a lányát felkelti a fa erejével. Ergo Elikát ez a mágia tartja életben. A végén mikor legyőzik Ahrimant a mágiát visszaadja a fának és ő anélkül meghal. Szval igen Elika végülis mindvégig "halott", míg az apja nem. Ő csak simplán átváltozik valami egész mássá. -
#928 Ám a fejlesztők azt ígérték, hogy hatással lesz ránk a világ döntéseinknek... háááát én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam, h pl vkit életbe hagyok vagy mittomén... szal hazudtak, na meg a egynél több befejezését is.... na mindegy -
#927 :OOOOO
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elika mindvégig halott volt? :( Miért is menekült az apja elöl? Tán az apja is halott volt? vagy mi a szösz? nekem élőnek tüntek -
angelus #926 Egy kérdés: Valaki írja már le mi történik akkor, ha összeszeded az összes Life Seed-et? Van alternatív befejezése a játéknak? -
angelus #925 Nah, én végig is toltam, tegnap kezdtem neki, és be is fejeztem. Így egészében a játék bejött. (Gondolhatjátok) A grafika eszméletlen jó lett, egyszerűen nincs olyan képkocka amiből ne sugározna a nagybetűs HANGULAT. Egyszerűnek azért nem nevezném, bár tényleg könnyebb lett mint az előző részek. A történet SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyszerű lett sztem, tökéletesen van kibontva, és hiába van összesen 3-4 szereplőnk fordulatok vannak benne dögivel. A dialógusok frenetikusan, egyszerűen nem lehet megunni őket. A Bossok is tetszettek a Hunter a csapdáival, a Warrior, akit csak ésszel lehetett legyőzni, a Queen (nem jut eszembe a neve, de így is hívja magát) aki elakar csábítani, és az Alchemist a találmányaival, mind-mind telitalálat.
A játékmenet mindkét szempontból ütős, a harcrendszerben, nem azon van a hangsúly h 2-3 gombot csapkodj össze-vissza, bossoknál combozva, hanem h ésszel és ügyességgél győzz. Az ugrálás marad nagyjából a régi, egy-két gomb ugyan átkerült máshova, de soha nem akadt össze az ujjam.
A történet vége pedigSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerűen zseniális. Elika visszaadja a varázserejét a fának, tudva, hogy akkor meghal, hisz már halott volt mikor kapta. Kapunk egy stáblistát, kikapcsolhatjuk a játékot, vége. De ha akarjuk, végezhetünk a fákkal, és Elikának visszaadhatjuk az életét, és Ahrimannak a szabadságát. Mert mi is egy apró homokszem a sivatagban? A herceg (mégha nem is az) elviszi az ő hercegnőjét, messze még olyan áron is, hogy Ahriman győz.
Tökéletes. 10/10 nálam, eddig az év játéka, de a Rise of the Argonauts és a GTA4 megszoríthatja. -
#924 Igen a poénjai nagyon állatok :D. -
neptum #923 az a szamaras rész elején jó volt :D meg ez a Herceg aki tényleg nem herceg legalább beszél és néha poénkodik is ami egy jó pont -
#922 Így van...
ha észre vesszük nincsennek benne katonák sem mint az előző részekben pl özönlöttek ránk, hanem helyettük vannak úgynevezett bosskatonák. Egyenként. Na ezért nincs kihívás. Aki meg elakad, az rögtön Elikát nyomogassa (E)
És mint említetted, hogy nem lehet annyira akciódus... nos végre egy igazi pop rész, hisz a pop-ok erről kéne hogy szóljon a kalandról és az ügyességről.
Kaland + dialóg van dögivel bennek,szal igazán kalandosabb lett minden eddigi részektől! Na meg az rpg játékokat megszégyenító Elikás dialógusokkal sem panaszkodhatnaka játékosok.
ui: A prince hangja véletlenül nem, altair szinkronja?
és még valami. Ez a főhős nem is herceg, mint már említette ő maga az intróban, hogy ő egy bolyongó kalandor, aki épp a szamarát kereste:)))))))) -
#921 Nah így kell játékot optimalizálni, az én gépemen 1024-ben maxon fut pedig nem erős, bezzeg GTA4 meg NFS hagyjuk inkább, nekem csak a gyűjtögetős része nem tetszik, nem lett annyira akciódús hanem inkább ügyességi. -
Jazzman32100 #920 hello mindenki
lenne 1 olyan problémám hogy amikor betölt a games, akkor már az ubisoftos logonál villog a kép, betöltésnél meg már szinte nem is látom.
tudnátok nekem ebben segíteni? köszi előre is -
#919 Csak s karakterek "animésak". A környezet nem! -
xxxpaulxxx #918 Huhh mindjárt lejön, kiváncsi vagyok milyen lesz... a grafikája szerintem nagyon jól kinézős, tényleg jó kis animés:) -
Ry0K3N #917 Mi? Villog a kép? -
#916 Jeeee lejött a game már kb másfél órát toltam vele mert tanulni is kéne mert hamarosan itt a félév! Eddig tapasztalataim csak plusszosak! A főhös ritka jó arc de a gyűjtögetés meg ez a csaj hogy mindig megment ez kicsit szar dolog a játékban:S A grafik kurva szép kurva jól forog a gépen minden faszántos kb oan mint anno a Silverfall ha emlékszik valaki rá nem oan régi játék annak volt ien grafja... Az irányításrol meg annyit hogy meg lehet szokni:D Eddig ritka fasza game:P -
Raziel82 #915 kösz
-
#914 #868 mégcsak nem is kellett volna sokat viszaolvasnod.... -
MrAndree #913 Elika nekem is bejön, jó hogy nem vagyok egyedül, meg lehet vele beszélgetni. -
Raziel82 #912 Sziasztok kell csinálni azzal a nagy golemmel vagy mivel amit nem tudok sebezni és el akar taposni állandóan, lelökni nem tudtam ??? -
#911 Csak új skint kapsz,nem új karaktert. Teszemazt Altair-os szerelés ,akkor a Sands of Time-os prince(akinek fáj az új herceg kinézete XD), illetve Elikának Jade a Beyond Good an Evil-ből vagy Farah-s kinézet -
midian #910 A menü már ok ,utána még mindíg gáz