2509
Prince of Persia: Prodigy
  • DarkSector
    Mellesleg annyira nem estem a székről nagyot, mert én szerencsés helyzetben vaok, és a játékokat szinte minden esetben be tudom lőni egy tréler alapján.
    Sokan ezért sokszor lebattak, hogy ezek alapján döntök, merek állítani dolgokat.(pl need for speed esetében legutoljára)

Háát renben mondom adok egy esélyt neki, de nem jött be.
  • DarkSector
    Igen tény hogy prince szebben van rajzolva, mint XII, de a kihívás miatt alapon ejtv van.
    Mint már írtam engem a graf nem foglalkoztatott volna annyira, meg az árnyék, ha találok benne más jó pontot.

De nem sajnos.

És a másik probléma, hogy ez a rajzos téma nem különleges, hanem csak a hanyagságra utal.
    Kevessebbet foglalkoztak a játékkal, és kevessebb lóvéba fáj nekik, avagy a több bevétel volt a cél!

Nekem ez fáj.
  • DarkSector
    Na akkor beszéljünk arról, hogy ki állította először, hogy ati-n biztos szebbek az árnyékok???
    olvass majd vissza, most nem tudom hirtelen melyik 2 tag szólta ezt.

A másik, hogy nem erről a játékról volt szó hogy ebben szarrabb az ati, hanem hogy az ati semmiben sem jobb főleg árnyékokat illetően, Hisz legtöbbször az nv-dián mennek jobban a cuccok.
    Ezek csak példának hoztuk fel. Vagyis nem itt szarabb az ati.

Ati-n is elindul minden Nézd először gta4!!!
    Előtte meg régen lost planet volt szar.
    Nvidián ilyen eddig nem volt.
  • davidka003
    Az igaz, hogy kihívás nincs benne. Ezt én is hiányolom.
    Grafika meg pont azért jó, mert más mint amit megszoktunk. Ez valami új és különleges.
    A XIII című játék volt ilyen rajzolt, de az nagyon csúnya volt. A Prince sokkal jobban néz ki.
  • davidka003
    "Ati és NV között igenis vannak különbségek, a te géped 1 gép."

Markating duma. Régen átvittem haveromhoz a gépem és a HD 3870 és a 8800GT között semmi különbség nem volt. Sebességben is egyformák voltak és egyik gépen sem volt szebb semelyik játék sem.

"de kevessen ezt leszámítva meg szarrabb ati kompatibilitás szemszögéből"

Milyen kompatibilitás? ATI-n is elindul minden. Nyilván azért van viszonylag magasan az ATI részesedése a VGA piacon (40%), mert csak gond van vele. Ha annyira szar lenne akkor venne valaki is ATI kártyát? Nem hiszem. Jelenleg Nvidia elég rosszul áll. Ez tény. Hiába csökkentett árat, mert utána az ATI is csökkentett. Az sem jár rosszul aki NV-t vesz és az sem aki ATI-t.

"A játék értékelése gondolom az egyéni véleményed."

Oda is írtam: "A PoP-ról a véleményem"
  • DarkSector
    Miért kell velük összehasonlítani.
    háát mert azok az alaprészek. az a minimum ... azoktól már csak jobbnak/többnek kéne lenni, de nem olyan áron, mint most.

Ez szarabb kevessebb.
    Semmi kihívás nincs benne, ezért negyedannyira nem köt le mint a többi.
    És béna a sok karakterizált papírfigura benne. Egyedül a főszereplő néz ki valahogy.
  • DarkSector
    Ez mán nem pop, hanem más. másnak meg szar. Ennyi.
    Ez egy árkádos ovisoknak beállított nehézségű szar.
    Causal gémerek örülhettek.

Ati és NV között igenis vannak különbségek, a te géped 1 gép.
    a sok siánkozó között akadnak, akik nem értenek a géphez, de kevessen ezt leszámítva meg szarrabb ati kompatibilitás szemszögéből Ennyi
    Ez tény.

A játék értékelése gondolom az egyéni véleményed.
  • robotnyk
    valakinek feltűnt :)
  • xxxpaulxxx
    Hát szerintem ez a rész inkább pop, mint a másik 3... és most a régi popra értem... de KÖNYÖRGÖM... miért kell összehasonlítani velük?:S
  • davidka003
    Ennyi faszságot összehordani.
    ATI-val sem szebb a játék, mint NV-vel. Mindkettőn ugyan úgy fut.
    ATI-val nálam soha nem volt gond. Csomó hiba abból ered másoknál, hogy
    nem értenek a géphez.
    Nálam a Prince maxon megy 1280x1024-ben és semmi hiba nincs.
    GTA 4-ben Nv-vel is vannak gondok, nem csak ATI-val. Eltűnnek a textúrák egyes gépeken.
    Nálam nincs vele semmi grafikai hiba, csak sokszor akadozik.
    Alone in the Dark-al sem volt semmi gond, csak bekellett állítani a fényerőt/kontrasztot és akkor ugyan úgy nézett ki, mint NV-n.
    Maxtreme: Far Cry 2-t és a Mass Effect-et is maxon vittem végig és semmi hiba nem volt.
    Kurva érdekes, hogy nekem minden játék tökéletesen fut grafikai hiba nélkül. Ne irkáljatok faszságokat úgy az ATI-ról, hogy még soha nem volt ATI kártyátok, mert csak magatokat járatjátok le. Én se beszélek faszságokat az Nv-ről, mert nincs olyan kártyám. Nem kell elhinni minden baromságot amit a neten írnak. Az is hülyeség, hogy ATI-ra több a panasz. Ezt csak hiszitek. Prohardver-en az Nv-s topicok is tele vannak különböző játék problémákkal.
    ATI és az NV is jó kártyákat gyárt.

A PoP-ról a véleményen: grafika maxon szép 10/10
    ugrálós részek jók, szerintem nem unalmasak 9/10
    harcok nagyon szarok 5/10
    hangok/zene/szinkron jó 8/10

A gömbgyűjtés és az, hogy Elika örökké megment az zavaró.

Összességében 8/10.

Minek kell a néven fenn akadni? Ez már nem PoP. És?
    Ha más lenne a neve akkor jobb lenne a játék? Nem. Akkor meg nem mindegy, hogy Prince of Persia vagy más a neve?
  • DarkSector
    "Játékmenet az olyan amilyen platform ugrabugra. De lehetne több harc és harc közbeni elhalálozás vagy limitált számú elika (quickload, kb úgy lenne jó mint anno sand wraithnél hogy időközönként töltődne így az ember mindjárt nem ugrálgatna olyan felelőtlenül) és midjárt jobb lenne."
    Na erre mit monnyak.
    Kár magamat ismételgetnem.
    Te szépen leírtad összefoglalva, hogy ez már nem pop.
  • Ry0K3N
    Erre most nem tudok mit mondani, én low on játszom 800x600 ban de így is szép. Árnyékkal van anélkül tökmmindegy 2 játék után már haver erőművén fel sem tűnt hogy a crysis vagy a gow max grafcon van. Én mindenesetre örülök hogy nem kell neki atomermű és jól optimalizált ami bőven kompenzál bármilyen árnyékot. Játékmenet az olyan amilyen platform ugrabugra. De lehetne több harc és harc közbeni elhalálozás vagy limitált számú elika (quickload, kb úgy lenne jó mint anno sand wraithnél hogy időközönként töltődne így az ember mindjárt nem ugrálgatna olyan felelőtlenül) és midjárt jobb lenne.
  • DarkSector
    GTA négy meg röhelyes, hogy az ati párti akart lenni a dx10.1-el, meg faxomtudjamivel, azt közben sok atival el sem akart indulni...
  • DarkSector
    Jah és alone in the dark-nál is rengeteg textúrahiba volt atisoknál.
  • DarkSector
    Ezzel nincs gond.
    Ezekre van megoldás. csakhogy itt az árnyék téma, amit feldobta, az csak a hegy csúcsa.
    Ez konkrétan a játékmenete szar, csak mellette vettem észre pluszban a szar technikai kivitelezést.
    A szar játék menet a régi lenne, akkor letojnám az árnyékokat.
    Ahhogy a dead space-ben is letojtam, hogy néhány helyen sétálva van árnyék néhánynál meg nincs.
  • DarkSector
    Egyetértek.
    Én monnyuk már uninstalláltam a játékot.
    de 2 havernak atija van majd megnézem az övékén is azt a híres árnyékot.
    :P
  • Ry0K3N
    Mass Efect és FC 2 nálam is ment tökéletesen. Ennél a játéknál csak villódzott a képernyő de azt megoldottam hogy feljebbtoltam az ati drivernél a grafikai minőség felé.
  • DarkSector
    Háát ati-ra több a panasz. csókolom.
  • CroftManor
    Na már naggyából elsajátítottam a kombókat. Ami sztem hatásos, mikor Elikával támadunk egyet, aztán R-t nyomunk, ekkor a herceg is ott terem, aztán space, megint space, aztán kard. Ez elég sokat levesz az ellen életéből.
    Néztem a combo listát, de a 3xkard+space, az nem jött még össze.
  • tomcsa4
    Sokan még a Radeon 8xxx-es korszakban élnek, ahol bizony Atin sok játék "bugzott". Ma már ebből nem igaz semmi. Ami Atin bugzik, az NVn is. Utánalévő érában volt az, hogy Ati 4x élsimítása szebb eredményt adott, mint az NV 8x-a. De ez is már a múlté.

Nálam Atin (természetesen Ati párti vagyok, mi más) nem bugzott FC2, se Mass, se más, kivétel a GTA4. De az NVken is bugos, de rendesen.
  • balee4
    a pre-order code-dal lehet feloldani a skin-t
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    itt a kód: 52585854
  • balee4
    igen a régi herceggel is lehet tolni... :D
  • Narxis
    Nálam semmi ilyen nincs, de az említett játékoknál se volt semmi hiba.
  • Maxtreme
    Sokan még mindig az FX-es korszakban élnek ahol keményen butítani kellett a drivereket..
    Manapság 30 játékból ha 1nél felfedezhető (szemmel) ilyesmi. Utolsó game aminél bizonyítottan gyengébbek voltak az árnyékok az NV részéről, az a pro street volt..

De inkább játszok gyengébb árnyékokkal mint ATin így:

és ez nem az egyetlen game ahol az ATi-val nagyon nagy bajok voltak.. (Farcry2, Mass effect; stb stb)
  • Looooser
    LOL ezt most hogy???
  • DarkSector
    Figyuzz maxtreme-nek frankón igaza van. ati ugrál a fasz 24x élsimítással, meg dx10.1-el, azt nézd meg a játékokat.
    Kezd pl a gta4-el.
    Na Nehogymá asszidd, hogy nv-a nem képes ettől élessebb árnyékokra ember.
    én néztem a gépemen, te meg még nem láttad a játékot.
    Ezért megkérdem én, hogy milyen alapon gondolod, hogy ettől jobb ati-n???
  • Maxtreme
    lol ^^
    Számoljuk ár össze hogy csak az elmúlt 1 évben hány játékkal volt baj NV-n és hány game szarakodott ATi-n... (gondolok itt akár a megjelenítési problémákra is)
    Nincs több kérdésem..
  • DarkSector
    Én is ezt mondtam...végre van valaki aki egyetért, hogy ez GÁZ.
    Miaz hogy csak videókban van 2 embernél több a képernyőn...ez nem mortál kombat basszus...
    lol
  • DarkSector
    igen sajnos ez 1680x1050-ben 4x mellett.
    Tréé mi?
  • grebber
    Azta 6xx gömböt kell összegyűjteni gratula.:(
    Na itt el is ment a kedvem az egésztől, már a 170nél kivan a tököm erre a gamere.Nekem nem tetszik emiatt.
    Régi Princekbe hent hegyek voltak szinte mindig itt meg 1,5 óránként van 2 harc azt annyi :(
  • yaqwsxcde
    Prince of Persia Gépigénye - gepigeny.extra.hu
  • xido
    "2009. januárjában meg fog jelenni magyar feliratos változat is."

jeee
  • Seth
    Hát nem azzal,de hasonlóval XD
  • xxxpaulxxx
    hmmm felraktam, low graffal 1024el kitűnően és még szépen is fut a gépemen:)
    Nagyon hangulatos a játék így fél óra után is... de picit érdekes nekem, hogy nem lehet benne meghalni:D Bár gondolom ez később nem így lesz:P
    Jó ez a "minibossos" harc, ahogy valaki írta.. ez tényleg a régi prince-re emlékeztet... a csapatjáték meg külön fokozza az élményt:)
    De néztem egyet, hogy fél órája játszottam és bumm rögtön minden káosz körülöttem:D Kiváncsi leszek ennek is ugyan olyan jó lesz-e a storyja mint a sand of time trilógiának...
  • The Protector
    Altair is elérhető karakter lessz majd:)
  • dukey42
    "Ha jól emlékszem Piros E, Kék bal egér, Srága R Zöld Space. De meg kell nézni."
    nem jól..
    sárga elika, kék bal egér (kard), zöld space (ugrás), piros R (gauntlet)
  • Prince23
    És azzal lehet tolni?????????
  • balee4
    király fel lehet oldani skineket, a Sands of Time-os prince skin már megvan :D
  • xido
    igen
  • Kelemen73
    Sziasztok!
    PC-re is megjelent már a játék?