Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem tudom, engem ez egyátalán nem riaszt vissza a játéktól, majd meglátjuk, bár engem nem nehéz lenyûgözni.
Amúgy Gabe, te hogyhogy ki tudtad próbálni?
nem ezt mondtam elején? ^^ de neeem jöttek a nagy a fanatikusok lehurrogni hogy mekkora fasz vagyok (vagyunk, mi, hûek, tisztán látók xD) hogy az csak egy mozgó checkpoint... hát, jó sûrû checkpoint (legközelebbi platform)...
ettõl függetlenül kipróbálom és talán végig is viszem mert látványosnak látványos lesz 😄
@
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tehát ami a videókon látszott,hogy a velünk jövõ nõszemély mindig megment,ez tökéletesen meg is valósult.És hát szerintem túl tökéltessen...
Rendben hogy a HALO óta dívik ez a nincs energia,töltsük vissza az életet,stb... játékosbarát megvalósitás.Ezt aztán átvette jópár más is,kezdve a CoD sorozattól át ki tudja micsodáig.Na de mégis ott ha lelõnek és elbújsz,még mindig utánad jöhet az ellen,el lehet rontani úgy is hogy mégiscsak meghalsz egybõl vagy valami.Na de itt?
Mentem benne vagy másfél órát,és hát ugye meghalni nem lehet.Leesnék,de nem esek mert visszahúz,egybõl megjelenek a legközelebbi platformon,lehet menni megint újra.Semmi nehézség,semmi kihívás.Sehol az az érzés hogy koncentrálnom kellene mert minek?Nem kerülök hátrébb szinte semmivel,nem vesztek életet,nem vesztek energiát,semmi gond.A játékban majd keresgélni is kell bizonyos dolgokat.Abból volt olyan ami látszatra elérhetetlen helyen volt.Illetve elérni el lehetett,de az tuti volt hogy ha oda kiugrok akkor annyi... Na és...?Kiugrottam,felszedte ugrás közbe,leesnék,csaj visszaránt... Most ez szándékosan volt igy kitalálva?Ha igen,érdekes.Ha nem,akkor semmi sem ösztönöz arra hogy a nehezebb,de nem meghalással végzõdõ utat keressem.
Meghalni a fegyveres harcban se sikerült.Gondolom nem is lehet,max az ellenfél visszatölt magának energiát ha sokat bénázunk.
Így ennyi idõ után már az erõs unalom vett rajtam erõt,mert egyszerûen semmi kihívást nem éreztem benne.De nem azért mert én akkora játékos lennék,hanem kb olyan volt mint mikor tizenakárhány éve a Commodore64-en benyomtam játék elõtt az örökéletet,aztán úgy ment a dolog...
Amúgy kinézetre igen szép,pedig én nem szeretem ezt a rajzos stilust,de mozgásban annyira nem érzõdik,és tényleg jól néz ki.
Banner update
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
meg van HDTVd? ^^ meg 5.1 :c meg kanapé... különben nem feelinges a konzol
@
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Fontot sem találtam hozzá, tehát a szöveg is máshogy nézett volna ki.
Ezek után jött a másik banner. 😊
Egyébként a mostani kép nekem is tetszik. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
videók feleslegesek, és rondák is igy elnyujtva
mellesleg nekem a mostani jobban bejön 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Prince of Persia Trilogy (1, 2 és 3 rész) 1 790 Ft
link
Én már megvettem régebben. Ennyit simán megér 3 játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
banner
mivel fizikai képtelenség hogy a Mikulás létezne, ezért gondolom ez egyenértékû azzal hogy "megveszem" "anyu megveszi" "apu megveszi" valamelyik ezek közül... engem mondjuk nem zavar ^^
sztem nem ér... 3000nél többet...
mondjuk Sands of Time sagaból is csak a TTTt vettem meg... ott már biztos voltam benne hogy minõségi a széria és nem is csalódtam ^^
@
ebbõl még demó sem lesz ^^
szal majd BélaJános273 biztonsági másolatát kölcsönkérem...
@
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nah ezaz... már annyira idegesített hogy mindenhol csak azt olvastam hogy jajjistenem semmi kihívás nincs a játékban, mert meg se lehet halni, mert Elika mindig megment... egy idõ után már belefáradtam abba hogy mindenhol leírjam ugyazt mint te... a SoT-mal és WW-vel nem játszottam, viszont a T2T-ben sem lehetettt végleg meghalni... csak kicsit elõbbrõl újra kellett próbálkozni. Tulajdonképpen harcon kívül Elika olyan mint egy kétlábon járó checkpoint.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Csak jöjjön már. <#pias>#pias>
Az meg, hogy GodMode, megint nem igaz, attól, hogy Elika megment, még ugyanúgy újra kell csinálni a pálya egy részét, csak nem kell rákattintani arra, hogy Load last checkpoint...
Azért lesz ám egy minimális free-form fighting a játékban. Mert alapból 4 fajta támadást indíthatsz.(acrobatics, elika, sword, fist). Gondolom ezeket azért variálni is lehet szép számmal. Aztán meg csak ámulunk az animációkon, meg az arcomba pattanó szikrákon. <#worship>#worship>