Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Egy kis fricska az elõzõ szériára, szerintem jó poén volt ^^

PSN ID.: Beegabor

klart
figyeljetek már,ez most az ubi-tól egy poén akar lenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a srác akivel vagyunk,elején homokviharból elõjön ezt kiabálja:FARAH!!!44 namármost mondanom sem kell miért furcsállom a dolgot,majd mikor elikával találkozik,és kicsit beszéélgetnek,õ azthiszi Farah a barátnõd,közben meg csak a szamarad vagy mi.ha jólvettem le.kúrva szar poén szerintem:c

Tobacco
Na kiprobáltam a játékot, hát nem is tudom, a grafika szép, a játék elégé gyengécske, mig le se tudom ugratni a karaktert egy sziklárol ha berágat mert mindig megment a csaj.Remélem a játék folyamán több értelmet kihoznak a kétkarakteres játékmodból,(minimum resident zero).játék írányitás pocsék, elfogyasztok egy zacskó chips-et mire ragál parancsra.Csak azért fogom megvenni eredetibe mert a többi része is megvan.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

X360-ra már kijött a "nemhivatalos" verzió...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Atkamon
Senki sem mondta, hogy fasz vagy, és senki sem tudott biztosra semmit.

Nem tudom, engem ez egyátalán nem riaszt vissza a játéktól, majd meglátjuk, bár engem nem nehéz lenyûgözni.
Amúgy Gabe, te hogyhogy ki tudtad próbálni?

Nincs nehézségi szint választás.Legalábbis én semmi erre utaló nyomot nem találtam.

armageddon666
hmmm, ha jól hallom ez már review szal ki lett próbálva...
nem ezt mondtam elején? ^^ de neeem jöttek a nagy a fanatikusok lehurrogni hogy mekkora fasz vagyok (vagyunk, mi, hûek, tisztán látók xD) hogy az csak egy mozgó checkpoint... hát, jó sûrû checkpoint (legközelebbi platform)...

ettõl függetlenül kipróbálom és talán végig is viszem mert látványosnak látványos lesz 😄

@

lac111
Milyen nehézségi szinten próbáltad? Mert ha easy akkor még nem akkora gáz. Viszont ha ez minden nehézségi szinten így van, akkor elég nevetséges!

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Atkamon
Dehogy kapcsolható ki, õ a másik fõszereplõ a Prince mellett...

Akkor azt hiszem ez felejtõs.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

és ha nehézségi szintet lép az ember?..vagy kikapcsolható opció,hogy ne lógjon rajtad mindig a gádzsi?😊
Hát ezzel a játékkal sikerült megalkotni a "hülye biztos Tomb Raidert".Igy hirtelen ennek neveztem el magamban,még ha ez a PoP sorozat tagja is.
Tehát ami a videókon látszott,hogy a velünk jövõ nõszemély mindig megment,ez tökéletesen meg is valósult.És hát szerintem túl tökéltessen...
Rendben hogy a HALO óta dívik ez a nincs energia,töltsük vissza az életet,stb... játékosbarát megvalósitás.Ezt aztán átvette jópár más is,kezdve a CoD sorozattól át ki tudja micsodáig.Na de mégis ott ha lelõnek és elbújsz,még mindig utánad jöhet az ellen,el lehet rontani úgy is hogy mégiscsak meghalsz egybõl vagy valami.Na de itt?
Mentem benne vagy másfél órát,és hát ugye meghalni nem lehet.Leesnék,de nem esek mert visszahúz,egybõl megjelenek a legközelebbi platformon,lehet menni megint újra.Semmi nehézség,semmi kihívás.Sehol az az érzés hogy koncentrálnom kellene mert minek?Nem kerülök hátrébb szinte semmivel,nem vesztek életet,nem vesztek energiát,semmi gond.A játékban majd keresgélni is kell bizonyos dolgokat.Abból volt olyan ami látszatra elérhetetlen helyen volt.Illetve elérni el lehetett,de az tuti volt hogy ha oda kiugrok akkor annyi... Na és...?Kiugrottam,felszedte ugrás közbe,leesnék,csaj visszaránt... Most ez szándékosan volt igy kitalálva?Ha igen,érdekes.Ha nem,akkor semmi sem ösztönöz arra hogy a nehezebb,de nem meghalással végzõdõ utat keressem.
Meghalni a fegyveres harcban se sikerült.Gondolom nem is lehet,max az ellenfél visszatölt magának energiát ha sokat bénázunk.
Így ennyi idõ után már az erõs unalom vett rajtam erõt,mert egyszerûen semmi kihívást nem éreztem benne.De nem azért mert én akkora játékos lennék,hanem kb olyan volt mint mikor tizenakárhány éve a Commodore64-en benyomtam játék elõtt az örökéletet,aztán úgy ment a dolog...
Amúgy kinézetre igen szép,pedig én nem szeretem ezt a rajzos stilust,de mozgásban annyira nem érzõdik,és tényleg jól néz ki.

0Fritz0
Hát, így sikerült:
Banner update

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Atkamon
Szõkeszleng ftl...

Looooser
mert ps-es vok bazzeee azé'.....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
ps3? :c ménem box? :c
meg van HDTVd? ^^ meg 5.1 :c meg kanapé... különben nem feelinges a konzol

@

Looooser
vannak barátaid???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mi az, hogy karira?
Looooser
akkor én kezdem, ha megkapom karira a PS-3-mat tuuti megveszem....

klart
ja,úgy jobbvolna

Atkamon
Nekem ez jobban tetszik, csak hát igen, amikor vége az animációnak, ki kéne írni, hogy Prince of Persia oldalra.

0Fritz0
Eredetileg én is hasonlóra gondoltam, de mint ezen is látszik, a háttérkép a mozgás után "ugrik" egyet az flv-bõl jpg-be való átmenet miatt.
Fontot sem találtam hozzá, tehát a szöveg is máshogy nézett volna ki.
Ezek után jött a másik banner. 😊

Egyébként a mostani kép nekem is tetszik. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

klart
már szóltam a modoknak:o

The Protector
Azt a kettészart k életbe ez a benner rohadt jó.Soha nem láttam még jobbat.Tegyük ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Hm grat a bannerért, ütõs<#eljen>

bõven elég lenne csak az eleje, és minden frissitésnél csak "szétkúszna" a kép és úgy maradna
videók feleslegesek, és rondák is igy elnyujtva

mellesleg nekem a mostani jobban bejön 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Én mondjuk arra értettem ezt, h dec 4-6 között jelenik meg Magyarba. de mindegy.

davidka003
Hátha valakit érdekel:

Prince of Persia Trilogy (1, 2 és 3 rész) 1 790 Ft

link

Én már megvettem régebben. Ennyit simán megér 3 játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

klart
jó akkor valaki rakassa be

armageddon666
jólett, lehet csere

@

klart
elb*sztam sorry
banner

klart
megkértem fritz cimborát rakjon össze egy flash bannert,szerintem jól sikerült,jobban mint a jelenlegi amit még annó én csináltam,mit gondoltok,legyen csere?😊

armageddon666
"Mikulás hozza magyarba 😄"

mivel fizikai képtelenség hogy a Mikulás létezne, ezért gondolom ez egyenértékû azzal hogy "megveszem" "anyu megveszi" "apu megveszi" valamelyik ezek közül... engem mondjuk nem zavar ^^

sztem nem ér... 3000nél többet...

mondjuk Sands of Time sagaból is csak a TTTt vettem meg... ott már biztos voltam benne hogy minõségi a széria és nem is csalódtam ^^

@

Atkamon
Hát visszaolvastam kb egy oldalt, és senki sem írta azt sem, hogy "éntutimegveszem!!"

armageddon666
mert az mindenkit érdekel hogy ki veszi meg... ^^

@

Atkamon
Jó már írtad, hogy nem veszed meg, és még mindig nem érdekel senkit a warezolásod...

armageddon666
nekem Left4Deadet hoz :C az 120% hogy megéri a pénzét...
ebbõl még demó sem lesz ^^
szal majd BélaJános273 biztonsági másolatát kölcsönkérem...

@

Prince23
Mikulás hozza magyarba 😄

The Protector
Sztem nem lessz rossz game.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Black Hawk
Én azt várom hogy a fikázosok jöjjenek hogy ez kurva jó játék 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Atkamon
PC-re még azt mondták plusz egy hét kb nem?

Prince23
Még egy hét sincs és nyakunkona megjelenés

The Protector
Én várom a gamet mert nagyon bejövõs.Lehetne jobb is,más is de ez is nagyon jó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Már alig várom h megjelenjen a játék és h jöjjenek a: jaj, elakadtam itt, PLS help, meg a h a fenébe lehet megölni ezt a bosst hosszászólások. Na majd akkor meglátjuk h milyen könnyû lesz Elikával. 😛

Prince23
Na ez az <#hehe>

Toodmayne
"attól, hogy Elika megment, még ugyanúgy újra kell csinálni a pálya egy részét, csak nem kell rákattintani arra, hogy Load last checkpoint..."
nah ezaz... már annyira idegesített hogy mindenhol csak azt olvastam hogy jajjistenem semmi kihívás nincs a játékban, mert meg se lehet halni, mert Elika mindig megment... egy idõ után már belefáradtam abba hogy mindenhol leírjam ugyazt mint te... a SoT-mal és WW-vel nem játszottam, viszont a T2T-ben sem lehetettt végleg meghalni... csak kicsit elõbbrõl újra kellett próbálkozni. Tulajdonképpen harcon kívül Elika olyan mint egy kétlábon járó checkpoint.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

lac111
És még a végkifejlet is változik, attól függõen, hogy hányszor haltál meg. Végre megint min. 2 befejezés. <#worship> WW-be is imádtam.

Csak jöjjön már. <#pias>

Atkamon
Hát igen, azok lesznek a kombók... ez eddig nem volt világos? E négy támadásból lehet nagyon jó kombókat kihozni.

Az meg, hogy GodMode, megint nem igaz, attól, hogy Elika megment, még ugyanúgy újra kell csinálni a pálya egy részét, csak nem kell rákattintani arra, hogy Load last checkpoint...

lac111
Az emberi butaság határtalan! <#eplus2><#eplus2> És ezt még súlyosbítja, hogy az ilyen jófajta fórumokat használni akarják, de nem tudják. Lassan taníthatnák média vagy infó órán a helyes viselkedést interneten. <#vigyor5>

Azért lesz ám egy minimális free-form fighting a játékban. Mert alapból 4 fajta támadást indíthatsz.(acrobatics, elika, sword, fist). Gondolom ezeket azért variálni is lehet szép számmal. Aztán meg csak ámulunk az animációkon, meg az arcomba pattanó szikrákon. <#worship>

Seth
Ennek ellenére majd kiváncsi leszek hányan akadnak el vmi primitív rejtvényél vagy harcnál XD

PSN ID.: Beegabor