2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Kamisama
    Mi lenne ha elhúznál innen az OFF-oddal valami "Szar játékok" topicba, és ott untatnád a népet, mert hidd el senkit nem érdekelsz a jelenlegi hozzászólásaiddal.
  • DarkSector
    THX. néztem de az nem nagyon érdekel.:D
  • DarkSector
    tisztelet a livételeknek.(csak kevés van belőlük)
    bocs ez a mondat lemaradt.
  • MrAndree
    Tehát a mai játékok szar játékok amikkel csak lehúzzák az embereket. És ez nem a véleményed, ez tény. Csak mi nem látjuk. Gratulálok.
  • MerlinW
    Ha már retro, ajánlom figyelmedbe a 2-3 évvel ezelőtt felújított Another World-öt:) Zseniális lett:)
  • DarkSector
    huh akkor kevesset mondtam.

Na pl mint a doom ... a mortal azok érdekesmód meg tudták őrizni nagy vonalakban a jellegüket, meg jónéhány cucc. nézzétek majd meg a bionic commando-t.
    a rearmed totális példa erre, hogy milyen egy remake.
    igaz a régi játékmenet már gyenge mai szemmel, de a többi filinget visszaadja eredeti változathoz képest.
  • MerlinW
    A legelső POP 20 éve jelent meg:) Mai napig az a legjobb POP:)
  • DarkSector
    Angelus meg a többiek, akiknek tetszenek a mai szar játékok, amikkel lehúzzák az embereket, azok miért nem mennek játszani?
  • DarkSector
    egy szóval sem monedtam ilyet.
  • DarkSector
    kerülöm a hülye kérdéseket. a legelső prince és sot között 10év van kb. és a mostani meg 3-5évvel idősebb.
  • The Protector
    Mennyetek máshova sírni az ati vs nvidia hülyeségetekkel 1ütt.
  • Kamisama
    Szép játék lett, király történettel, egy újabb gyönyörű hősnővel és egy jóadag humorral. De végeredményben -az előző 3 részhez képest- csalódtam egy kicsit, főleg az irányításában(gamepad-al nyomom), no meg a kevés akció miatt. Gyakorlatilag nem lehet meghalni, és ezért nincs is benne semmi izgalom. Mint pl a 2-ben volt mikor Dahaka elől kellett menekülni. Szóval kellemes könnyed kis játék lett belőle, ami egyben előnye és hátránya is lett. Kár érte.
  • MrAndree
    Gurutól meg 95-öt szóval nekik bejött. Ízlések és pofonok. :)
  • MrAndree
    Mondjuk azt megértem, hogy annak aki a hentelést szerette a PoP-ban ez nem jön be. Én mindig jobban szerettem a mászkálást benne szóval engem nem zavar, hogy keveset kell harcolni. A mászkálás pedig még mindig élmény, hibázni most se nagyon lehet.
  • sasNAXO
    gamestartol 87 pontot kapott szerintuk unalmas...
    aligvarom, h. hazaerjek es kiprobaljam, gameplay videok alapjan nagyon elvezetesnek tunik
  • angelus
    Dark Sector, és azok akiknek nem tetszett/tetszik a játék. Oké, leírtad, nem tetszik, mi elfogadjuk, uninstall és játsz mással. De az h beírsz tizen-huszon sok hozzászólást tipikus tízéves hülyegyerek vagyok duma.
    Amellett szerintem érdemes végigjátszani, ha más nem a sztori miatt is, bár nekem bejött az egés úgy ahogy van.
  • Prince23
    LOL ember, aki vga miatt leajnározza a pop-ot, az sztem menjen át a gta 4 topikba, ott már nekem is szaggat érthetetlenül. Ez a játék jól optimalizált. 1920*1200 felbontásban minden maxon hibátlanul fut!
    Mondom, panaszkodni menjetek a gta topikba.
  • MerlinW
    Az nvidia tulajok (én is az voltam majd 10 évig), nincsenek tisztában azzal, hogy a HD4xxx-es (és a 38xx-es) szériával már nincsenek "Ati" problémák. Életem első Ati kártyája, kipróbáltam vele 100 játékot és soha semmi probléma nem volt vele. Ha valami gáz van az user vagy Microsoft error.

Úgyhogy inkább érzem ezt elfogultságnak, illetve a régi Ati problémák felhánytorgatásának. Amióta AMD-nél van az Ati semmi gond nincs vele, de legalább olcsó és bivaly erős:)
  • MrAndree
    Nekem is Ati-m van és semmi bajom vele. Se itt se a GTA-ban.
  • MerlinW
    Utólag is bocsánat az OFF-ért. Befejeztem.
  • MerlinW
    Ati + GTA =

• xxxpaulxxx
    Csak azért mondom, mert ugye azok is ubik és ott nagy hangsúly volt a gyűjtögetésen:)
    Darksector mindjárt mondani fogja, hogy de ez prince...stbXD
  • MerlinW
    Ati + POP =

• MrAndree
    Hát még valamelyik régebbi Raymannel játszottam egyszer úgy egy órát de ennyi.
  • xxxpaulxxx
    mostanában?:D
    Remélem ismered a Rayman-eket;)
    (kedvenc játékaim közé tartoznak:))
  • xxxpaulxxx
    hamar vége kapcsán: boccs hogy nekem nincs olyan sok időm hogy egész nap a gép előtt dögöljek és pár több napig játszak egy játékkal folyamatosan;)
  • strebacom
    Én most gondolkodom rajta....milyen játék ez, olyan mintha rajzfilmszerü lenne a képek alapján???
  • MrAndree
    A választ viszont kerülöd. :) Amúgy miért vagy itt ha ennyire nem jön be? Hogy kétpercenként leírd mennyire szar? Ráadásul olyan stílusban mintha az lenne az abszolút igazság, hogy ez a játék szar csak mi túl hülyék vagyunk és ezt nem vesszük észre.
  • MrAndree
    Hát kihívás nincs sok valóban /konkrétan semmi/, de ettől még lehet úgy játszani mintha lenne, itt se ugrok ész nélkül valahova, hogy "na majd Elika megment", inkább kétszer is átgondolom merre menjek.
    Viszont ez a gömbgyűjtögetés eléggé kényszeres, Ubi-nál tudták, hogy enélkül kb. 4 óra alatt végig lehetne tolni és ezzel próbálták nyújtani a játékidőt. Nem igazán értem ezt a gyűjtögetés mániát ami mostanában náluk megy /AC-ben zászlók, Far Cry 2-ben gyémántok de ezeket legalább nem volt kötelező összeszedni/.
  • DarkSector
    "végre nem ilyen szemkiégető glowos grafesz, hanem ilyen... más:D"
    Igazad van itt kevessebb a szemkiégetős villanás.

:P
  • DarkSector
    Igen nekem is az értelmes kérdést.
  • DarkSector
    Jah mert nem kell játszani, elég ha a gép játszik helyetted.
    így nem annyira fárasztó.
    és hamar vége. :P
  • xxxpaulxxx
    Nem tudom eldönteni, hogy melyik pop a jobb, a Sands of time trilógia, vagy ez... ahoz még nem játszottam eleget... de ha a sztorit nézem (mivel a sands of time trilógiának sztem minden játékok felülmúló története volt) akkor egyértelműen ő viszi el a pálmát... de ez is lehet azért van mert még nem játszottam eleget és még nem derült ki sokminden:P
    (bár nem hiszem hogy olyan csavaros lesz majd mint a régi sztori)
  • MrAndree
    Ja, kösz az értelmes választ.
  • xxxpaulxxx
    teljes mértékben egyet értek... végre nem ilyen szemkiégető glowos grafesz, hanem ilyen... más:D
    Ez az ami tetszik benne és ez adja az igazi hangulatát
    Nincs bene kihívás ez igaz... viszont legalább az irányítás a helyén van... én a sima popban nagyon sokszor elszúrtam az ugrásokat, mert vagy túlfutottam vagy előbb ugrottam el a kelleténél... nos itt már nincsenek ilyen gondok... ok ez is betudható a butításba meg a kihívás hiányába... de nekem ez jó, mert csak:D
  • DarkSector
    jesszusom. na ne már. ezt inkább meg se hallottam.
  • MrAndree
    Ezt az "ez már nem PoP" szöveget igazán hagyhatnád. Vagy Neked mi a PoP? A Sands of Time trilógia? Mert annak kb. annyi köze volt az eredeti PoP-hoz mint ennek a játéknak a SoT-hoz. Aztán mégis PoP-nak hívták. Megjegyzem az eredeti /tehát nem SoT/ PoP-ban se volt semmivel se több harc mint ebben, inkább a mászkáláson volt a hangsúly benne, szóval ebből a szempontból ez még jobban is hasonlít a régire.
  • DarkSector
    "Neki is szólt az, hogy nem szebb az ATI sem, mint az NV."
    sory ez igaz, csak elnéztem.

"Lost Planet: Megjelenéskor nem tudom milyen volt ATI-n. De valami olyanra emlékszek, hogy lassú volt"

én csak topicba, meg hírekben halottam, mert nekem végig nvidia vót.
  • davidka003
    "Na akkor beszéljünk arról, hogy ki állította először, hogy ati-n biztos szebbek az árnyékok???
    olvass majd vissza, most nem tudom hirtelen melyik 2 tag szólta ezt."

Neki is szólt az, hogy nem szebb az ATI sem, mint az NV.

"Hisz legtöbbször az nv-dián mennek jobban a cuccok."

Előfordul azért bőven, hogy valami ATI-n jobban fut. pl U3 motoros játékok shader intenzívebbek ezért ATI-n gyorsabb. De tök mindegy, mert már ezerszer ki volt tárgyalva, hogy úgy sem veszed észre, hogy valami 60 vagy 65 FPS-el megy.

"Nézd először gta4!!!"

Kurva nagy kamu volt, hogy ATI-n nem indul. Már a megjelenéskor kiderült, hogy ATI-n is megy. De amúgy szerinted a Rockstar megengedhetné anyagilag magának, hogy csak NV-n fusson a játék. Elég szar helyzetbe kerülne, ha az ATI-sok nem vennék meg a játék. Tehát ha kicsit gondolkozol akkor rájössz, hogy ilyen nincs és soha nem is lesz, hogy valami csak Nv-n indul el.
    Lost Planet: Megjelenéskor nem tudom milyen volt ATI-n. De valami olyanra emlékszek, hogy lassú volt. Én 2 hónappal megjelenés után vittem végig és az akkori HD 2600XT-mmel szépen ment mediumon. Most nyáron megnéztem a HD3870 kártyámmal akkor meg már maxon vittem végig. Szép grafikájú játék.
  • DarkSector
    Sorry ez lemaradt.

kb 1-2 héttel ezelőtt pontossan megfogalmazták a játék gyenge pontjait.