Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm...
eddigi gtakkal sem voltak gondok 😊
most a 4. részt mégis elbaltázták 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
Nemtudom nem olvastam sem olyat hogy portolnák sem olyat hogy pc-re párhuzamaosan ment volna a fejlesztés,de tuti jól fog menni nem kell parázni.Eddigi PoP-kal sem volt gond.

Next PC upgrade: 2022

offkorzv2
én elõször megnézném a warez verziót,nemkéne szopni mint sokan a gta iv-el.jöhetne warez már,olyan nagy szopás,xboxra 2-án jelent megy ugye,eljesén már volt warez,namármost pc-re meg 9-én jelenik meg azaz holnap,ma már igazán lehetne warez: o

Péntekre írja a CD Galaxis. Remélem így is marad, hétvégén már tolni szeretném. 😊

Why so serious?

offkorzv2
már alig bírok a seggemen ülni,mikor jön már:c

The Protector
Elég ha bemész a GTA4 fórumba.A játékról a 20 százaléka szól a hszekenek.A Többin mindenki sír.Meg vedd szemügyre a warez faq-ot és a rendes faqot vint a bannereket.Elképesztõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Ott a topikja amióta kijött a game a grafikai és a futási gondok 99% a játékról a dolgok 1%.Nem is érdemes kommenteket olvasni ott kb.

Next PC upgrade: 2022

offkorzv2
8.0 score-t kapott,annyira szar nemlehet😊

Atkamon
Errõl a nagy GTA drámáról hol tudok olvasni? Bocsi az offért, de mindenhol hallom, hogy GTA IV-el van valami nagy gubanc

The Protector
Kiváncsi leszek az Ubisoft mit hoz ki a pc portból.Remélem nem vmi optimalizálatlan szart kapunk bugokkal.
Én csak az ubisoftban bízok.Eddig a rockstar is köztük volt de most elásta magát.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzv2
holnap jön.😊

offkorzv2
remélem kedden már kijön,addig játszom ezzel még nemjön a fallout3magyar release:o

én ennél a játéknál fogom azt csinálni mint utoljára a Mass Effect -nél leszedtem warezba megtetszett megvettem és nem bántam meg
remélem ebbe nem kell csalódnom úgy mint az utobbi idõk nagy címeibe
Engem se. Bár kb. fele annyiba fog kerülni mint általában egy teljes játék, így azért már meg is vehetnék. 😊

Why so serious?

The Protector
Sztem felesleges az offtopik.Úgyse jár ide majd annyi embr h vkit zavarna egy két warez hsz.Legalábbis engem nemzavarna.Titeket.

Hát lassan elkél egy Offtopic! Amugy már én is nagyon várom😊 Kiváncsi vagyok mennyit nyom majd a játék mérete😊
hiába tolongunk attól nem kerülfel vagy jelenik meg hamarabb amúgy én is várom
Prince23
Sokan tolongtok. Ahhoz képest, hogy már csak napok kérdése és kinnt lesz a játék

armageddon666
találtam egy gameplay moviet... jókis montázs ^^ ha el tudok vonatkoztatni a címtõl még jó is lehet 😛

@

offkorzv2
napokban bármikor jöhet

The Protector
mikor jön a game?vmikor mostanában ha jól emlékszem.

Picar77
köszi 😄D

()() (^^)

armageddon666
nem hagytam ki csak nem vettem meg...
nekem speciel a WW tetszett legkevésbé, hogy miért azt nemtom...

@

tigeroo
#563-ra is ment
tigeroo
hát pedig a T2T a leggyengébb láncszeme az új pop trilógiának.
sajnálom hogy kihagytad a sot + ww-t
The Protector
Az oldalt meg lefelejtettemXDXD

http://free-mobil-games.mindenkilapja.hu/?m=2998778

The Protector
Tessék barátom😊
Hatalmas a választék a 3gp filmek,java játékok,symbian játékok és progik az oldalon.
Ami mobil játék kijön itt egybõl megtalálod,egyébként mindenkinek ajánlom ahelyett hogy wapról 800ft-ért letöltöd.Ja és választható felbontás is van.
Javaslom ha nem tudod a telód felbontását akkor írd googleba h telefonguru és utána a telefonod nevét.
Remélem tudtam srgíteni.Ja és itt fent van az összes még ennek a POP játéknak a moil verziója.

már közeleg az elsõ release is remélem😄 GameFaq on 9-re van írva 2-3 nap és talán lesz valami
Seth
Vagy nem, majd az eladásokból elválik

PSN ID.: Beegabor

Picar77
honnan szerezted meg? kellene nekem is 😄D

()() (^^)

Prince23
Nem, mert Prodigyvel egy új korszak is kezdõdött

The Protector
Pontosan

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elika feláldozza magát h az utolsó helyet is megtisztítsa

Szerintetek ez lehet a teljes game vége is.

davidka003
Én is végigvittem már megjelenéskor.

Ez a vége:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elika meghal

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

The Protector
Na.Végignyommtam a gamet!!Telefonon😊.Hát ha nyomokban is de egyezik a pc-s és mobilos game sztorija(márpedig vonalakban szokott) akkor szomorú vége lessz.Ha vkit érdekel leírom.

a GTA nál nem lehet szarabb
Sorry kicsit sok lett az "a". Hsz szerkesztés ftw.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince23
Grat

kirol
Jó lenne, ha ez nem állna be a sorba és ez kivételesen nem lenne szar, mint a sok mostanában kijött nagy név!

armageddon666
miért mit hallottál róla? :C

@

Atkamon
Szerintem ez sokkal jobb

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

klart
de miért nem a másikat,a a legelsõ verziót?az a legjobb😞

The Protector
Szóltam h tegyék be a bannert.!!!

klart
pár nap múlva jön pc-re is.amúgy én szóltam modoknak,basszák betenni új bannert,szóljon más is már:s

HeadHunter86
Fuhh de jó lett, cseréljétek le gyorsan.
PC-re mikor is jelenik meg? Mert a GTA-t már nem is várom (amit hallani róla), inkább ez 😊

Atkamon
Wow tényleg?😮 Dejóó

A serious realistic character-rõl annyit, hogy az 1-ben sem volt éppen komoly, mert ott még elég fiatal volt... a T2T-ban meg szintén nem volt komoly, mivel valahogy visszavarázsolódott az elsõ részbeli hangja... sokkal jobb lett volna, ha a WW-beli hangja lett volna a T2T-ben.

saxicola
Tetszik a Ubisoft hozzáállása. Ez a játékuk is csak 6200 Ft lesz. <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

www.gportal.hu/bioshock

armageddon666
"Dissapointed that it's aimed at the casual players."

"just what i thought an easy game might get it when its cheap "

"Seems good, but not good enough for the old Prince of Persia! "

"The Prince is no longer a serious realistic character.

He now is a fradboy douchebag, not getting this game."

"I precisely will not buy this game "

etc, etc...

jó-jó de nem eléggé 😊 nekem többet számítanak a player értékelések mint a nagy kritikus oldalak értékelései :\

@

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

klart
hát de most,én már tökre megörültem mikor így hallom nevét,erre kiderül csak egy hülye szamárról van szó,nabazmeg mondom.különben nekem nagyon tetszik a játék,várom már pc-re😄