Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
na jó bazz most meek és kitöltöm az adatlapom jó van????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Snexi
kérlek kegyelmezz

nem tudod befejezni?
Snexi
nf uc-nél és a gta4-nél is ugyanezt csináltad,5 percenként beírtad hogy "biztos mindjárt jön a clone" meg stb

bárvolt már egy ilyen hsz is és én ezt támogatom
"Sztem felesleges az offtopik.Úgyse jár ide majd annyi embr h vkit zavarna egy két warez hsz.Legalábbis engem nemzavarna.Titeket."
mindig azoknak nagy a pofájuk akik nem töltik ki az adatlapjukat
balee4
baj hát, ez nem a warez topik... 😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mé baj? lammer
TÉK

Snexi
ne kezd már itt is

Igen USA-ban ma jött ki😊 Lehet ma lesz még CloneDVD😊
Jöhetne jah!😄
balee4
ma jött ki Usa-ban?? király, jöhetne már, nagyon nyomnám. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

The Protector
Jöhetne már😞

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tobacco
Hát tényleg elégé egyszerü és könyû a játék de ez mostanábban mindel igy van, tomb raider se érte el a 8 óra játékot, ahogy a demobol kiderült a resident sorozatot is sikerült elcseszni.ugy hogy lassan leszokom a játékokról.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

DRM nem lesz rajta, a kettõ nem ugyanaz. Azért hagyományos DVD ellenõrzés tuti van.

Why so serious?

Új hír: A játékon nem lesz másolásvédelem!!

Gamespy's PC review:
Pros
A beautiful game that melds classic acrobatic gameplay with new improvements; DRM-free retail discs.
armageddon666
Interaktív mozi 😄 mész, gomb, mész, gomb, mész, gomb... gomb esetén csinál valami 20 perces belassított fasza támadást sok fasza fényeffekttel és máris kurva jó ^^ sajna ez manapság a színvonal... egyre több játékot elér ez a butítás... nagyon leegyszerûsítik az egészet... hol van már a Free Form Fighting System? 😄 SpeedKill is tiszta butítás volt már... bár szerettem mert látványos és gyors volt... DMC rulz akkoris ^^

@

kirol
Én se! 😄

Már a videókból sejteni lehetett, hogy kakesz lesz, de ne kiabáljuk még el.

Prince23
Háááát átlagban legalább egy ilyen volumenû játéknak kéne üsse a 85%-ot, ez a minimum.

Végülis nem áll rosszul.
Értékelések

Why so serious?

Prince23
És hangulatos legalább?

A többségnek az a baja vele, hogy túl könnyû. Legalábbis az összes értékelésben amit olvastam megemlítik negatívumként.

Why so serious?

armageddon666
😊 nem is értem miért 😊

@

Ehh NFOhumpon azt beszélik, hogy ez a legrosszabb PoP eddig. 😞
talán holnap már lesz warez
bízom benne
armageddon666
de akkor nemsoká jön a virágosbolti verzió ^^

@

offkorzv2
amcsiban gondolom😮

AntiHero
hun jön ki?😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

offkorzv2
ya,ma jön ki,kíváncsian várom majd hogyan sikerült😊

Looooser
hát egy ideig akkor csak fórum olvasgatás lessz... 😞

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kirol
Kíváncsian várom!

The Protector
Ma jön a game ha minden igaz.Hurrá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tobacco
a gta4 alapbol kaki xboxon is van vele gond, és nem egy xboxot küldöt a 3led világábba.pop-al nem lesz semmi gond nem egy videokártya gyilkos.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Attelee
Szép a Banner!!<#eljen><#eljen>Grat a készítönek!!
Reméljük a játék is jó lesz!<#smile>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

The Protector
Szerintem rohadtul felesleges volt de mind1 már megnyitottad<#vigyor2>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Jaja, menõ

balee4
nagyon jó lett a banner 😄

édes istenem
mi a francnak ez?? ráadásul rossz helyre

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Viktor9202
Majd a bannerba pls tegyétek már be a WAREZ topicot. Elõre is THX<#bee1>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

The Protector
Pontosan.Ubisoft foreva.Nekem van egy csomó eredeti játékom de annak 90százaléka ubisoftos.Az r6 tõl kezdve a princekig.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzv2
figyeljetek srácok,a bizalom megvan.szeretem az ubi játékait,eddig a popban sem csalódtam,de azért akkor lesz tuti ha már megnéztük milyen is valójában😊

Prince23
UbiSoftban én jobban megbízom, aztán pedig az EA-ben. csak hát ez a cell-shaded graf nem jön be igazán.
remélem a hangulat feledteti mindezt.

de a gta-t a rokkszarosok csinálták ezt meg az ubiszoftosok én az ubi-tól rosz játékot még nem láttam pl a Shaun White is jó lett
BIA -t se tolták el, az is box port volt, úgyhogy lehet reménykedni.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

The Protector
Talán nem bassza el az UBICUMI.

offkorzv2
éppen elég hogyha a portolást elbasszák itt is :c

Csak a portolást mert egyébként maga a játék zseniális.

Why so serious?

offkorzv2
naja.:-c