2509
Prince of Persia: Prodigy
-
gregtom6 #1069 Darksector már csak azért is játszunk ezzel a játékkal, mert elég kevés ilyen stílusú játék létezik(sajnos csak az agyatlan FPS-ekre, Sims-ekre, meg sportjátékokra van igény) -
ShaiHulud #1068 eloljaroba: nekem nagyon bejon ez a resz, szal nem fikazni akarok amikro reagalok a kommentedre:)
szoval amire reagalni akarok, annyi hogy wowban hany gombot nyom az ember (clickerek kimeljenek:P)
szoval nekem bindelve vannak altalaban (classtol fuggoen)F1-F5 0-5, TAB-Z,CAPS LOCK-H, í-y. ezeken kivul szinte mindhez ctrl, shift illetve alt variacik is vannak (attol fuggoen hogy esnek kezre, van amire van modositogomb nelkuli, shift+gomb,ctrl+gomb bind is:P) szoval wowban lenyegesen tobb gombot hasznal az ember.
de szerintem butasag ezeket ilyen teren osszehasonlitani, mert teljesen mas a ketto jatek.
amit ir a srac hogy konzolosodas, illetve zarojelben is irta hogy nem feltetlen arrol van szo, az abban nyilvanul meg ahogy a jatek "kommunikal" a jatekossal, de persze szerintem ezzel nincs baj egy ilyen ugyessegi jatekban, mert ez mar alapbol is inkabb konzol stilusu jatek, leven hogy iranyitani talan egy gamepaddal a legjobb (persze en jol elvagyok bill+egerrel is). azt viszont utalom ha mondjuk egy autos jatekban kapjak elo a konzolos motivumokat pc-n. -
dukey42 #1067 ne haragudj de nincs kedvem beszállni a szófosós, belemagyarázós játékodba.. főleg hogy teszek rá hogy neked mit jelent az elkonzolosodás "szó"..
egész nap itt lógsz, ezért úgyis te nyertnél
-
MrAndree #1066 A Mass Effect-et igen, a PoP-ot meg fogom. A másik kettő azért annyira nem jó. -
#1065 Meg is vetted őket? -
#1064 Egyetértek.
az elkonzolosodás-al viszont nem.
Tudod, hogy milyen fogalomról beszélsz???
Mi ebben a konzolosodás?
Az hogy minden játék x360-ra jön ki először???
az nem azt jelenti, hogy 3-4 mozdulat legyen játékban.
Pc-n crysis-ban, meg wow-ban meg sims-ben hány gombot nyomsz a 101+egérből? -
MrAndree #1063 De nekem tetszik az új PoP, imádtam a Mass Effect-et, a Cyrsis-t élveztem, a Far Cry 2vel elvoltam. Szóval gondoltam nyugodtan belerakhatom magam a "szereti a szar játékokat" kategóriába. -
#1062 Nem mondtam rád ilyet.
akinek nem inge ne vegye magára. -
dukey42 #1061 bocs az elírásokért, arra már nem volt félpercem hogy word-be bemásoljam ellenőriztetni :) -
#1060 Kedves kollégám segített is.
a mostani télleg hasonlít a pop-ra.
ó már értem ez egy remake.
elnézést.
Az utcsó képen a pop 3d-ben, meg az első részben télleg 1v1 harc van, és csupasz a háttér. -
MrAndree #1059 Oké, akkor nem vitázom. Inkább elismerem, hogy szeretek szar játékokkal játszani. Nyertél, gratulálok. -
dukey42 #1058 nekem így 50%-nál járva még mindig vegyesek az érzéseim:
- a grafika iszonyat jó, csak sajnos kevés helyen van kihasználva. a tornyos pályákon csak pislogtam hogy milyen szép, viszont rengeteg pálya annyira gagyi lett, egyszerű és "szürke"
- a zene és hangok jók, szinkronok is, szokásos pop minőség
- a harc maga nem lenne rossz, eszméletlenek a kombók, csak kevés van belőlük és persze maga a harc is ritka jelenség sajnos. a "nyomkodd gyorsan a gombot" effektust agyonverném aki kitalálta, én már a c64es joystick rángatós játékokat is rüheltem
-fejtörők: az a pár amit eddig láttam irtó gagyi volt
- az új prince (ha valaki képes arra hogy felfogja hogy ez nem az előző trilógia a prince-e) igenis "jó arc", kicsit ugyan gyerekesek a poénok, de jókat lehet rajtuk röhögni. tetszik hogy süt belőle a szarkazmus, a "szarok bele" érzés. nem értem hogy mi emós benne
- elikán is látszik hogy rengesen kidolgozták a karaktert (a jellemre gondolok, nem a kinézetre), van stílusa. az ember egy idő után tudja hogy mire hogyan fog reagálni. az elején nem értettem miért tették bele a játékba, viszont így 50% körül azt mondom, hogy nagyon sokat dob a játékon. nem szimpla mellékszereplő, mint az eddigi pop-os csajok. de én azért szivesebben mászkálnék Kaileena-val :)
- a beszélgetések marhajók, opcionális, de szerintem érdemes végighallgatni őket, igazából ezek halltán alakul ki a kép a két szereplőről
- a mászkálásokban igenis vannak jó részek, régi pop-ot megszégyenítő összevissza pattogások. csak sajnos kevés ilyen van és nem izzad az ember tenyere közben, köszönhetően elikának
- a gömb gyűjtögetés szar, süt belőle hogy csak azért van benne mert trendi, meg így olcsón meg lehet duplázni a játékidőt
- a játék hangulatában azért benne van az előző részek sötétsége és borultsága. ez szép és jó, csak sajnos ilyen "herripotter" szagú gonoszság ez. tehát VAN hangulat, csak teenage-fantasy szagú
- a játék rövid, ez már most látszik, így gömböstől is
- a szériához kapcsolódóan: kellett már a váltás.. a TT szerintem már szenvedés volt (egykét újdonságtól résztől eltekintve). látszot rajta hgoy egyszerre akarnak SoT-ot és WW-t csinálni, a végeredmény pedig vegyes lett.
szóvan én örültem mikor megtudtam hogy hogy a pop sorozat "újra-csizma" áldozata lesz. a kezdeti koncept artok is tetszetősek voltak, maga a világ amit sugallt, az szimpatikus volt..
- és itt jön a probléma, uborkáék úgy gondolták hogy akkor ha már reboot, akkor kicsit bővítsük a célközösséget. szavak helyett inkább a rating-ek (wiki utána lehet nézni ha nem egyértelmű):
WW/T2T: ESRB: M OFLC: MA15+ PEGI: 16+
az új: ESRB: T OFLC: PG PEGI: 12+
- alapsztori: bár még nem vittem végig, de gyakorlatilag semmiről nem szól. hangzatos nevekkel dobálózik a kiscsaj, de gyakorlatilag 2 sorban össze lehetne foglalni az eddig történteket
- a különlegesséek hiányoznak. mint a dahaka kergetőzés a WWben, a lovas a T2T-ben
- igazából ami a játékmenttel probléma, az mind az "konzolosodás" (vagy szimplán modern játékok?) miatt van. a nekem nem tetsző dolgok nagyrésze mind tipikus konzolos feature (nyomd a sárga gombot, szedd össze a gömböket, nincs életerő csík, néha olyan mintha a játék "magát játszaná")
- előző pop-okhoz hasonlítgatás: igenis azokhoz lesz hasonlítva, hát mihez legyen? ha piriputty kiadó csinálta volna ezt a játékot "piriputty kalandjai" néven, akkor is mindenki a pop trilógiához hasonlítaná, hiszen nyilvánvalóan a játék jórésze ugyanaz
- ennek ellenére úgy kell a pophoz hasonlítani hogy nem kéne a régi popot keresni benne (persze nehéz ezt megállni). nem tudom pontosan hol írták, de a igaz: minél tovább húzták volna a régi prince-et, annál nehezebb lett volna kitörni belőle és újat csinálni. (ráadásul a sztori szemponjából a trilógia teljes volt, "vége" volt)
- fel kell fogni hogy új pop, oké, de az ubi is felfoghatta volna hogy pár plusz dologgal kedveskedve a régi játékosonak, nem lenne ekkora hőbörgés.
1)hard mód: elika nem végtelenszer segít, nincs mindenhol kaparászás a falon, az útvonalat csak nagyjából mutatja a kék paca ;
2)klasszikus pop irányítás: én sokat szívtam az újjal.. pl ugrok amikor nem is kell, mert a prince magától megcsinál mindent;
3)... -
#1057 kb.
de csak azért mert az. -
MrAndree #1056 Nem, te nem személyeskedsz csak továbbra is abban a tévhitben élsz, hogy ez a játék szar és ez egy tény. És aki nem így gondolja az vak és eltűri, hogy minden szarral pénzt húzzanak ki a zsebéből. Az fel sem merül benned, hogy valakinek esetleg tényleg tetszik és ez nem azért van mert az illető vak, vagy hülye vagy mert szeret szar játékokkal játszani. -
#1055 paradoxon?
mi? XD
lol én csak egy norámális folytatást akartam, nem egy rajzfilmet, ahol megmonnyák micsinálj, és mikor halhatsz meg. -
#1054 Legendary az tényleg szar! -
#1053 Félreértetted én nem a tagokat doblom hanem a játékról beszéltem, csak sokan átmennek személyesbe. ennyi -
#1052 Bassza meg nekem a régiek is tetszettek, meg ez az új is. Paradoxon b+,paradoxon... -
#1051 Hová gondolsz.
x-re szoktam venni és csak a jókat. -
#1050 Fejezzétek már be a szarral dobálózást -
#1049 még a mass effect. játéknak nem rossz, de az irányítás egy nagy kalap. :P -
#1048 Igen egyetértünk ezt nem tagadtamCsak az nem mindegy, hogy az új az mit takar, mert ezt a szart gyors összedobták és ennyi.
-
#1047 Még mindig nem vágom, mi a probléma???
most nem szemétkedésből, de pl az új nfs-et te láttad már?
GTA4-et?
Legendary-t?
James Bond, meg a többiek... -
xxxpaulxxx #1046 "én nem tűröm a szarságokat, amivel megtömik a zsebüket."
Gondolom te megvetted a játékot:D -
#1045 Hát valahogy nekem is... A Mass Effectre például nem tudom, hogy lehet azt mondani, hgoy szar... De elég az offból... -
xxxpaulxxx #1044 jujj, nem olyan a grafikája, mint a többinek, hanem végre valami teljesen új:O Jajúristen most mi lesz... el ne kezdj nekem sírni -
Kamisama #1043 Kisfiam, idéznék tőled (pontosan az #1022):
"Angelus meg a többiek, akiknek tetszenek a mai szar játékok, amikkel lehúzzák az embereket, azok miért nem mennek játszani?"
Jelentem, nekem tetszenek a mai SZAR játékok. -
#1042 Jól mondod.
Igen .... vélemények vannak. én nem tűröm a szarságokat, amivel megtömik a zsebüket.
mások meg eltűrik ennyi.
Csak a másik hoppá, hogy nincs ellenérv. Mivel nem is lehet találni ebben.
Max sokan behúzzák fülüket farkukat. azt ajándék lónak nenézs a fogát.
bezzeg ha dolgozná bakker. -
#1041 Mas effect, crysis , meg far 2 egy rakás szar.
De hogy a búbánatba jönnek a jellegtelen pop-hoz.
Mond= mondd...én is tudom csak elgépeltem kisfiam. -
MrAndree #1040 Figyelj, lassan mondom hátha megérted. Itt nincs olyan, hogy valakinek igaza van. Vélemények vannak. Pozitív és negatív. Neked nem tetszik. Nekem igen. Azért mert te óránként kétszer beírod, hogy ez a játék szar, attól ez még továbbra is csak a Te véleményed és nem egy nagy egyetemes igazság. -
Kamisama #1039 Ja értem már, én kussoljak...kis ostobenkóm.
A mondd két 'd' betű egyébként, csak mellékesen megjegyezném.
És íme a bizonyításom: szerintem az elmúlt években igen sok jó játékot sikerült kiadni, mint például a Mass Effect, Crysis, Crysis Warhead, Lost Planet, Gears of War stb. Még talán a Far Cry 2 is elmegy szódával.
-
#1038 -
#1037 No tessék.
SOT
WW
T2T
ÚJ prodigy
-
#1036 sziasztok!
az miért van hogy elindítom a játékot és kikapcsol a monitor és azt írja ki hogy:out of frequency. csak ennél a játéknál csinálja ezt:S -
xxxpaulxxx #1035 oké -
#1034 mi lenne ha te kussolnál mondjuk? tegnap óta nincs jobb dolgod, mint itt trollkodni? -
logikai részek azok biztos jók, de nem elég, hogy elvigye a hátán a cuccot sajna.
:P -
#1032 mi lenne ha -olnál.
játsz vagy viseld el.
vagy mond hogy nincs igazam...mármint példákkal bizonyítsd. -
xxxpaulxxx #1031 Hmmm kezdem úgy érezni, hogy ez a harc dolog egyáltalán nem kellett volna beleXD
Unalmassá teszi a játékot szerintem... lelassul tőle az egész...
Viszont kellemes meglepetés, hogy van benne "logikai rész is"XD
Már kezdtem hiányolni:P:D -
MrAndree #1030 Dehogynem, én jókat mulatok rajta. :)