2509
Prince of Persia: Prodigy
  • DarkSector
    EA elbaszta a nfs-et, de megbocsátok, mert cserébe megcsinálták a két újat a ME-et, meg a DS-t.!!
    :P
  • Kamisama
    Bocs klart, ez nem neked ment, hanem darkSector-nak.
  • DarkSector
    Jah meg resi-devil.
  • DarkSector
    nálamis.
    nfs meg ez meg legendary, meg far2. gta4.
  • MrAndree
    Amúgy most már rohadt kíváncsi vagyok. Mondj már egy játékot 2008ból ami tetszett.
  • CalebJoe
    5perc is elég hogy kiderüljön fos vagy jó az adott játék legalábbis nálam.
  • Kamisama
    Elolvastam az utolsó 60 hozzászólást, és nekem úgy tűnik, hogy ha senki sem ír semmit Te akkor is jól elvagy itt magadnak, és lelkesen írogatsz, mintha bárkit is megtudnál győzni bármiről. Eddig úgy vettem észre nem sok egyetértő véleményt írtak a többiek. No de téged ez nem zavar, további jó szórakozást a Topicelszaráshoz, remélem más topicocat is teletömtél hasonló szarságokkal. Pá
  • DarkSector
    Na van egy frankó példám.
    a cod.
    az változik ám igazán. mégis cod maradt, és mindegyik rész csak jobb lesz mint előtte.
    Na ezek a ritkák.
  • DarkSector
    több mint 5órát nyomtam vele, nem 5percet.
    és nem annyira szar mint ez, de nem olyan kiemelkedő, mint ahhogy hypolták.
  • DarkSector
    Aznem mgs4-ben van???
  • MrAndree
    Ez baromság. Max az legelején és max Assault Rifle-el /bár az 1 méter még ennél is erős túlzás/ de ha fejlesztetted a hozzá tartozó skill-t és szereztél jobb fegyvereket onnantól messzire is rohadt pontos volt. Gondolom ezzel is játszottál 5 percet és ráfogtad, hogy szar.
  • klart
    ha igen.írja már le hogy kell pontosan,köszönöm
  • klart
    valakinek sikerült előhozni már az altair ruhát?
  • DarkSector
    lelőne=lelőni sorry
  • DarkSector
    Egyszerű
    senkit nem lehetett lelőne, ha nem áltál "1méter közelségben"
    ez az egyik.
  • MrAndree
    Ezt a Mass Effect-nek szar az irányítása dolgot én se értem. Legalábbis PC-n semmi baj nem volt vele. Ahogy az új PoP-al sincs, sőt úgy vettem észre a kamera is kevesebbet bolondul meg mint mondjuk a SoT-ban.
  • MrAndree
    Na azért annyival visszább sose rakott, nem emlékszem olyanra, hogy homok nélkül két percnyi mászkálásnál távolabb rakott volna le. Megjegyzem az se volt gyakori eset, hogy a homokom elfogyott szóval az még könnyebb is volt majdnem.
  • DarkSector
    Ez sem rossz.
  • DarkSector
    Biztos meghalnál, és halhatatlanná tesz a gép, vagy lehet helyetted kezdett el játszani.
    Szerintem abba fogja majd hagyni ha megunja egyszer.
  • CroftManor
    E betűt nyomkodd sokszor és akkor jó lesz.
  • STREEX
    Én a következő "bug-csapdába" kerültem.A képen látható kört kell aktiválnom a csajjal, a kamera elkezd lassan körbeforogni és egyszerűen sosincs vége a jelenetnek.Van ötletetek?

http://iaro.3dmax.hu/kep/2Untitled.jpg
  • DarkSector
    THX.
  • Monder
    mostmár megvan tényleg lol . köszi szépen
  • dukey42
    bakker hihetetlen hgoy senki nem látja :D
    a rendes ikonnal indítsd amit kikr az asztalra..
    és nem remegő kézzel rögtön launch game, hanem nézz egy kicsit szét ;)
  • Seth
    Settings mielőtt elindítanád a játékot
  • Monder
    na nekem igy sem jó. nem találom hol lehetne a felbontást változtatni. a displayben ugyna ugy semmi.
  • Monder
    köszönöm lol
  • tomcsa4
    Launcher.exe-vel indítsd el és ott lesz.
  • Monder
    Valaki segítsen már a grafikát hol lehet beállítani mert gőzöm sincs. köszi
  • davidka003
    Nem unalmas még ezzel a -val vitazkozni? Minden topicból ki lett közösítve, mert csak fikázni tud, de azt beírja 100-szor. Mostantól be ne írd még egyszer, mert senki nem kíváncsi az örökös fikázásra.
    Hány topicban kell még leírnom, hogy ha nem tetszik a játék akkor ne gyere a topicjába, mert kutyát nem érdekli, hogy neked nem tetszik. Tudom, hogy szerinted minden játék szar. Mass Effect-et szarnak nevezni lol. Szar volt az irányítása? Konzolon lehet, hogy szar gamepaddal, de PC-n tökéletes volt. Unalmas már, hogy bemegyek bármelyik játék topicjába és a hsz-ek 90%-a a te faszságaiddal van tele.
  • armageddon666
    DE EGYÁLTALÁN NEM OLYAN...

WW-ben, TTT-ben, SOT-ban, mentél, futsz a falon, ráugrasz oszlopra, ugrálsz még ide oda, bumm meghalsz (tegyük fel hogy nincs homokunk)
    ÉS
    ekkor nem visszarak a fal elé, hanem jóval visszább rak... előző checkpointig... és nem volt minden sarkon checkpoint...
  • Prince23
    Elika= újratöltés automatikusan vagy időlassításként is felfogható.
    Legalább társalgunk is Elikával az a jó, na meg segít.
  • adammmmmmm
    Itt olvasgatva nézem hogy sokaknak nem tetszik hogy elika megmenti a karaktert ha leesik valahonnan vagy ilyesmi. Sztem ez tök jó ötlet. Most gondoljatok bele abba hogy áltok egy fal mellet elkezdtek futni a falon majd egy oszlopra ugrás stb. Leesel elika megment és ott vagy megint a fal elött ahonnan kezdtél. Ez most olyan mintha meghaltál volna aztán egy olyan videó ami a ww-ben meg a t2tben volt amikor meghaltál és aztán retry. A készítők úgy gondolták úgyis retryt fogsz nyomni és nem kilépsz szóval kivették a fölösleges részt.
  • DarkSector
    Én nem szólok a kombókrol, mert teljességében nem vittem végig a játékot.
    Én a harcról csak annyit tudok, hogy 1v1 ami gáz.
    Amúgy meg részemről a játék összességével van gond.
    Ha 1-1 hiba külön fordult volna elő, akkor renben, de így együtt!!!!
  • DarkSector
    (sajnos csak az agyatlan FPS-ekre, Sims-ekre, meg sportjátékokra van igény)
    Sajnos ez így van...nfs-legendary

Csakhogy ez nem mentesíti a nemtörödömséget egy ilyen low játéknál.
    FPS-nél meg autósnál meg focisnál legalább nincs low-ság.
  • Prince23
    Emberek! aki keveseli a kombókat, ez azért van, mert az első része a trilógiának. a köv részbe kellenek új kombók.
    sotba sem volt sok kombó csak megsúgom, ww-ben teljesedett ki.
  • DarkSector
    Semmi baj.
    mindenki azt vesz amit szeret.
    amúgy ettől független grat a játékokhoz, te legalább megveszed.
  • DarkSector
    Sorry az előbbi neked ment.
  • DarkSector
    "amit ir a srac hogy konzolosodas, illetve zarojelben is irta hogy nem feltetlen arrol van szo, az abban nyilvanul meg ahogy a jatek "kommunikal" a jatekossal, de persze szerintem ezzel nincs baj egy ilyen ugyessegi jatekban, mert ez mar alapbol is inkabb konzol stilusu jatek, leven hogy iranyitani talan egy gamepaddal a legjobb (persze en jol elvagyok bill+egerrel is). azt viszont utalom ha mondjuk egy autos jatekban kapjak elo a konzolos motivumokat pc-n"
    joy már ezer éve van pc-re.
  • DarkSector
    Jah mert ennyire értesz hozzá gondolom, amúgy lehet nem volt érthető, de nem sértés akart lenni.
    pont hogy csak mellékessen írtam és a többivel meg egyetértek, ezért nem vágom miért kaptad fel?