Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, valaki véleményt is mondhatna.
Grebber neked meg miért van a képeden angol felirat, amikor itt azt írták, hogy van benne magyar felirat is?
Grebber neked meg miért van a képeden angol felirat, amikor itt azt írták, hogy van benne magyar felirat is?
Ha hazaértem meglesem, de szinte 100%-osan biztos vagyok bent hogy támogassa' 😊 (mármint az x360 controllert)
Valaki esetleg tudja h az Xbox controllereket támogatja-e a játék??
Nincs kedvem áligatni,és jo lenne ha nem kellene a billhez hozzá se nyulnom játék közben!
Nincs kedvem áligatni,és jo lenne ha nem kellene a billhez hozzá se nyulnom játék közben!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Fõleg hogy érdekes mód, amikor a lemezt betettem a Vista indítópaneljén kis ikonban az AC jelét láttam. 😊
Meg telepítésnél hasonló kiterjesztésû fájlokat másol, mint ami az AC-nél volt. Ugyanaz az engine, nem vitás.
Meg telepítésnél hasonló kiterjesztésû fájlokat másol, mint ami az AC-nél volt. Ugyanaz az engine, nem vitás.
Közben megnéztem az Assassin's Creed gépigényét is, ami tökugyanez, és mivel az szépen futott nálam, szerintem bevállalom! De a benchmark is sokat segített a töprengés során ;-)
Köszi szépen, ez tényleg segít a döntésben!
Ameddig ezt leszedem... 😊 Gondoltam, inkább megveszem.
Kár hogy nem csináltak demo-t belõle 😞
Kár hogy nem csináltak demo-t belõle 😞
Szerintetek az alábbi konfiggal érdemes megvennem eredetiben? (fogok tudni vele rendesen játszani?):
AMD 64 3000+ proci
1 giga memória
Geforce 7600 GT 256 MB vga kártya
Aszondom az árát most egész megéri, de ha nem tudnék játszani vele, akkor már kevésbé.
AMD 64 3000+ proci
1 giga memória
Geforce 7600 GT 256 MB vga kártya
Aszondom az árát most egész megéri, de ha nem tudnék játszani vele, akkor már kevésbé.
szééép...de azért 1680*1050ben high textúrákkal,8x antialiasinggal highon már sok fps-t veszítek...ez már nem megy gyorsan full maxon😊
Ne szerencsétlenkedjetek, ahova felraktátok a Launcher mappában lévõ exével kell indítani és ott lehet a grafon állítani.
01110000 01110010 00110000
Nem akad, minden maxon van, kivéve az AA-t, mert az belassította elég rendesen.
Nekem eddig sehol sem volt túl fényes, minden rendben van.
1600x1200-ban 8.12 beta Catalyst-al.
Próbálj ki más drivert!
1600x1200-ban 8.12 beta Catalyst-al.
Próbálj ki más drivert!
van nálam egy kis hiba a grafikában, olyan mintha kicsit túl lennének töltve hdr-rel az embereim, fényes az egész, alig látszik valami belõlük. ez nem feature ugye?
Milyen ezt PC bill-el játszani?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hali. Ha valaki elindította akkor mondja már meg hogy állított a grafikán, mert én nem tudok semmit sem állítani és 800*600-ban elég szar. Elõre is köszi a választ.
Én azt mondom, inkább legyen az az egyetlen hibája, hogy könnyû ha mellette egy rendesen megírt, nem bugoktól hemzsegõ játékot kapok.
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
sõt azt mondják, hogy NULLA a kihívás a játékban
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De jó nektek, én meg melóhelyen vagyok <#gun>#gun>
Majd csak 4 után kezhetem tölteni én is <#falbav>#falbav>
Majd csak 4 után kezhetem tölteni én is <#falbav>#falbav>
Nothing is True, Everything is Permitted
Én is töltöm😄. A képek alapján jól néz ki😊.
Maxtreme: Csak ennyi lenne amit leírtál és magyar lesz?😄
Maxtreme: Csak ennyi lenne amit leírtál és magyar lesz?😄
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Én még nem játszottam POP játékkal, mennyiben más/(nehezebb) ebben az ugrálós részek, mint mondjuk egy Tomb Raiderben(Underworld)?
Vagy neme egyszerûséggel a magyar nyelvi filet, átírod englishre 😊 (így elõfordulhat hogy az ékezetes karakterekkel lesznek bajok, de ki kell próbálni 😊 )
hoppá srácok...játékmappában lokalizáltak között ott van a magyar!!!
regedit turkálásra fel!!
regedit turkálásra fel!!
ez valami kiba...gyönyörû...bár személy szerint elfogult vagyok a jó mnõségû cell shading ábrázolásért<#eljen>#eljen>
Ja odabaszós lett, na így képzeltem el anno a POP-t, jól megcsinálták a harcot fõleg hogy szinte mindent a csajjal csinálunk felváltva.
A grafika is különleges kicsit olyan mint a Street Fighter IV-nél a festék effekt.

A grafika is különleges kicsit olyan mint a Street Fighter IV-nél a festék effekt.

uhh..ennek már a menüje is nagyon odabaszós<#eljen>#eljen>