Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hát igen, valaki véleményt is mondhatna.
Grebber neked meg miért van a képeden angol felirat, amikor itt azt írták, hogy van benne magyar felirat is?

grebber
2x élsimítást lazán bírja maxon 60-90 fps között ingázik!

Pár kép:

Next PC upgrade: 2022

offkorzv2
hát majd elmondom a véleményem részletesen,mindjárt feltelepül.lövök képeket is.stb

kirol
Ja pörög mint állat. De mit vársz egy ilyen Prince résztõl?

Maxtreme
Ha hazaértem meglesem, de szinte 100%-osan biztos vagyok bent hogy támogassa' 😊 (mármint az x360 controllert)

offkorzv2
na mindjárt telepítek énis😊

Attelee
Valaki esetleg tudja h az Xbox controllereket támogatja-e a játék??
Nincs kedvem áligatni,és jo lenne ha nem kellene a billhez hozzá se nyulnom játék közben!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Prince23
Inkább gta-ztok? pörög a topik<#idiota>

Fõleg hogy érdekes mód, amikor a lemezt betettem a Vista indítópaneljén kis ikonban az AC jelét láttam. 😊
Meg telepítésnél hasonló kiterjesztésû fájlokat másol, mint ami az AC-nél volt. Ugyanaz az engine, nem vitás.
Közben megnéztem az Assassin's Creed gépigényét is, ami tökugyanez, és mivel az szépen futott nálam, szerintem bevállalom! De a benchmark is sokat segített a töprengés során ;-)

Köszi szépen, ez tényleg segít a döntésben!

Ameddig ezt leszedem... 😊 Gondoltam, inkább megveszem.
Kár hogy nem csináltak demo-t belõle 😞

offkorzv2
figyelj,szedd le,nézdmeg hogy fut,és eldöntöd,ennyi😊

Szerintetek az alábbi konfiggal érdemes megvennem eredetiben? (fogok tudni vele rendesen játszani?):
AMD 64 3000+ proci
1 giga memória
Geforce 7600 GT 256 MB vga kártya

Aszondom az árát most egész megéri, de ha nem tudnék játszani vele, akkor már kevésbé.

offkorzv2
😄😄

szééép...de azért 1680*1050ben high textúrákkal,8x antialiasinggal highon már sok fps-t veszítek...ez már nem megy gyorsan full maxon😊
offkorzv2
:_DAssdasd:SDA_

GAthersw
Ne szerencsétlenkedjetek, ahova felraktátok a Launcher mappában lévõ exével kell indítani és ott lehet a grafon állítani.

01110000 01110010 00110000

offkorzv2
klassz,akkor úgynézki minden okés^^

TrIp
szerintem akkor a driverrel lesz a baj, megvárom a mai 8.12-es nem beta release-t
köszi

Nem akad, minden maxon van, kivéve az AA-t, mert az belassította elég rendesen.
offkorzv2
gépigény magas?akadás van-e?vagy minden okés?😊

Nekem eddig sehol sem volt túl fényes, minden rendben van.
1600x1200-ban 8.12 beta Catalyst-al.

Próbálj ki más drivert!
TrIp
van nálam egy kis hiba a grafikában, olyan mintha kicsit túl lennének töltve hdr-rel az embereim, fényes az egész, alig látszik valami belõlük. ez nem feature ugye?

offkorzv2
biztosan lehet,figyelj csak pm-et elolvastad?:o

ZeGa
Hahó valaki segítsen, hogy lehet a grafikán állítani, ha egyáltalán lehet.

offkorzv2
gondolom mint a többit:o

Sephi
Milyen ezt PC bill-el játszani?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

offkorzv2
kb.most a gta iv-el sincsenek elõrébb,már felvan nyomva az összesvédelembenne tehát.

kirol
Mondjuk felesleges is a védelem, így pénzt spórolnak. Ugyan ott vannak, mint a többi.

ZeGa
Hali. Ha valaki elindította akkor mondja már meg hogy állított a grafikán, mert én nem tudok semmit sem állítani és 800*600-ban elég szar. Elõre is köszi a választ.

offkorzv2
hát idáig úgynézki semmi védelem,mount install play.D😄😄

kirol
Gagyi nagyon? És tényleg nincs rajta semmi védelem? (NFO alapján)

offkorzv2
jólnézki naghyon^^

offkorzv2
gépigény mien?

offkorzv2
végre^^

Én azt mondom, inkább legyen az az egyetlen hibája, hogy könnyû ha mellette egy rendesen megírt, nem bugoktól hemzsegõ játékot kapok.
<#worship>
Kandurex
sõt azt mondják, hogy NULLA a kihívás a játékban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CroftManor
De jó nektek, én meg melóhelyen vagyok <#gun>
Majd csak 4 után kezhetem tölteni én is <#falbav>

Nothing is True, Everything is Permitted

mama 2
Én is töltöm😄. A képek alapján jól néz ki😊.
Maxtreme: Csak ennyi lenne amit leírtál és magyar lesz?😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Maxtreme
Jelen állás szerint ez jóval könnyebb.

lalakov
Én még nem játszottam POP játékkal, mennyiben más/(nehezebb) ebben az ugrálós részek, mint mondjuk egy Tomb Raiderben(Underworld)?
Maxtreme
Vagy neme egyszerûséggel a magyar nyelvi filet, átírod englishre 😊 (így elõfordulhat hogy az ékezetes karakterekkel lesznek bajok, de ki kell próbálni 😊 )

hoppá srácok...játékmappában lokalizáltak között ott van a magyar!!!
regedit turkálásra fel!!
ez valami kiba...gyönyörû...bár személy szerint elfogult vagyok a jó mnõségû cell shading ábrázolásért<#eljen>
CalebJoe
Ja odabaszós lett, na így képzeltem el anno a POP-t, jól megcsinálták a harcot fõleg hogy szinte mindent a csajjal csinálunk felváltva.
A grafika is különleges kicsit olyan mint a Street Fighter IV-nél a festék effekt.

uhh..ennek már a menüje is nagyon odabaszós<#eljen>
AntiHero
holl😮? PÜ plíííz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ViniSoundz
csak nem pop-ot látok az internetben? 😛