2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Csabi015
    Bocsi nemtom hova kéne írnom a bajaimat :) de az a bajom: feldobtam ujra a windowst elkezdtem telepíteni a PoP -ot és telepítés közbe CRC hibát ír ki pedig az előző winre lazán felment, mondom jóvan akkor elkezdtem felrakni a GTA4-et az is crc hibás pedig egyszerűen akármit akarok felrakni minden crc hibás a telepítés közbe, haverom szerint a RAM-om feldobta a talpát, ez lehetséges? vagy ha nem akkor mi a probléma? régebben is volt ilyesmi gondom de elmúlt azt most megint előjött
  • CroftManor
    Mikor kapjuk meg az Altair skint? Vagy mitől függ ez? Mert már összegyűjtöttem 620 fénygömböt de még mindig nincs feloldva a Skin manager.
  • Istencsászár
    Szakadok:DDDDDD
  • DeerHunter01
    na úgy csináltam meg hogy átálitottam a kardozást B-re és egyből sikerült,aztán csak visszaálitottam :)
  • donatus13
    Hát én még mindig úgy vagyok a konzolos háborúval ,hogy itt is a warez a lényeg... a wii t kezdetektől fogva lehetet chip elni ezért is fogy annyira összes játék ami van hozzá fent van a neten tölthető xboxot is sikerült meg chipelniük azóta egyre több fogy de igazán szerintem ps 3 fog aratni amikor valaki majd feltöri és akkor majd ps 3 alázni fog mindent mindig az az első amin a legjobban megy a warez legalábbis én mindig ezt láttam.
  • MerlinW
    Prince hangját Nolan North adja, aki a Assassin's-ben Desmond Miles/Abbas hangja volt.

Altair hangja Philip Shahbaz volt.
  • Callisto
    Igen elvakult egy forma vagy. Senki sem mondta hogy mninden portolást elrontonak, de a legtöbbet sajnos igen. Másrészt ÜZLET, ezért írnak konzolra és adnak ki rá, illetve adnak el belőle rá többet. Jobban megéri befektetni a pályatervezésbe, modellekbe, programozásba stb. egyszerűen mert a megtérülési ráta sokkal jobb! És mint mondtam, nekem van PC is és konzol is és a PC jobb játékra, ráadásul sokkal szebbek is rajta ugyanazok a játékok, melyek konzolra is megvannak és nem csak szimplán átportolták, hanem nagyobb felbontású textúrákat készítetttek hozzá stb.
  • Callisto
    Mint írtam elég sok jó játékot. A Crysis pl. nem éppen jó... De ízlésekről és pofonokról ne vitatkozzunk inkább.
  • Prince23
    Szerintem is az ő hangja!
  • The Protector
    Nah.Most h többet nyomtam a gameval tudok véleményt mondani.
    Nem álltam neki a gamenak nagy elvárásokkal.Amyolyan B vagy C kategóriás játéknak gondoltam.Viszont hatalmasat csalódtam.Kellemesen
    A játéknak még a menüjéből is árad a profizmus és ami a legjobb h vany egy különleges atmoszférája és hangulata.A mozdulatok nagyon jót.A harc nagyon profi csak kár h van amikor az ellenfélnek egész élete van és közel jön a szikla pereméhez és én meg(vagyis prince) lelöki a mélybe.
    A sztori nagyon jó!!És az is ahogy egyre jobban összemelegedik a 2 főhős.A herceg kurvajó fej lett.Nagyon beleélhető karakter.Elikát is meg lehet szeretni.Egyszóval mindenkienek ajánlom.A rajzolt grafika képeken szar de a képernyőn ahogy tolod lélegzet elállító
    Mellesleg prince hangja az Assassins creed főszereplőjéé Altairé.Szerintem.
  • Dénes é
    !!!!!!!!
  • neptum
    a UBI-nál még nem láttam rossz optimizálást a Far Cry 2-is fullon ment a Snowbordos is ez meg közepesen megy a GTA IV meg alig akar menni a gépemen és annyira nem szép a játék
  • armageddon666
    igazából 2 élű, mert amíg szart adnak ki addig ki veszi meg? szal még ha kurvára vártam volna GTAIV-t sem vettem volna meg mert úgy elkúrták a portot hogy marhára :\ és nekem ne mondják hogy 4 mag meg 1 gigás VGA meg nemtom mennyi memória kell neki mert annyira nem hűdefasza.... nem kéne teljesen beleszarni hanem esetleg optimalizálni is kéne kicsit... (és még így is van aki megveszi O.o)

• xxxpaulxxx
    próbálj rajta egy kard-kard-kard-elika kombót... úgy emlékszem azzal le lehetett lökni
  • DeerHunter01
    nyomom mint az állat de igy sem sikerül sose :S
  • DeerHunter01
    kösz
  • mama 2
    Püfölni kell, majd amikor a épület szélére ér, nyomogatni a bal egér gombot, és le fogják lökni a főszereplők.
  • DeerHunter01
    vki?
  • Black Hawk
    sok a warez jóska és nem éri meg pc-re kidobni a játékot.
  • Dragooon #1210
    egyébként ebben az az érdekes, hogy egyszer megjavult és teljesen jól futott:S
  • Dragooon #1209
    najóh akkor ebből valószínűleg winreinstall lesz, system32-ről nem csináltam biztonsági másolatot, máshogy meg nemtom hogy/honnan tudnám kicserélni.
    köszi amúgy:)
  • DeerHunter01
    Hello.
    Ezt hogy kell legyőzni ? sehogy sem sikerül :S
  • Tatyla
    tuti az én visszacseréltem az eredetire és onnantól nem volt semmi gond.
  • Dragooon #1206
    én gamepadot nemigazán használtam még.
    de lehet hogy nekem is ez a baj.mármint hogy bűvészkedtem a dll fájlokkal.nemtom :(
  • Atkamon
    Nem lehet valahogy magasabra venni a refresh rate-et vistá, mint 60Hz? Kifolyik a szemem T_T
  • Tatyla
    nekem a gamepad okozta a hibát mert anno lecseréltem pár dll fájlt a system32-ben,hogy xbox360 controllernek érzékelje de visszacseréltem és azóta hibátlan.
  • Dragooon #1203
    már megint ugyanezt csinálja, felrúgom mindjárt az egészet.:|||w

okát nem tudja valaki esetleg? :|
  • armageddon666
    és ez a PCk hibája hogy szarnak a játékba és csak összedobják hátha lesz +200k eladás? sztem nem... PC erejét a konzolok miatt nem lehet kamatoztatni... írnának egy normális dx10es játékot és a konzol meg lenne lőve vele, mert sehogy nem bírná futtatni... de ugye konzolra olyan marhasok játékot eladnak, ezért nem lehet tisztán DX10es játékot írni :\

"elkonzolosodás"
    gondolom ez egyenlő akar lenni a leegyszerűsödéssel... kb 106 gomb a 16 gombbal szemben...

amúgy nekem a konzolokkal semmi bajom... conon próbáltam X360-t és Soul Calibur IV kurva jó... ellenben a csodás graf... nem is olyan csodás mint ahogy istenítik :\ (több játék is volt) és konzoloktól egyedül az ilyen verekedős gameket irigylem, esetleg a DMChez/POPhoz hasonlóakat.
    engem a konzolosok hozzáállása zavar... de nem akarok flamelni, korán van ^^
  • armageddon666
    persze :D csomószor játszottam vele mikor hazahoztak óvodából :D marha jó volt, csak legelején mindig elakadtam xD és ugye ott nem volt save semmilyen formában :C
  • sasNAXO
    Ha a warriorra gondolsz, akkor le kell lökni a fertile ground széléről.

Ami pedig ezt a gömb gyűjtögetést illeti szerintem nem is olyan vészes; 8 helyet tisztítottam meg és 216 gömbnél tartok (és még van 16 hely ami rám vár) tehát szerintem simán megoldható. És valóban nem ezzel kellett volna 'hosszítani' a végigjátszás idején, de nekem kimondottan tetszik a mászkálás ebben a játékban úgyhogy nem bánom.
    Amúgy meg nagyon tetszik a játék, a grafika is szép (bár nem mai gépem van de itt is jól néz ki - megjegyezném nem kétmagos procin is elfut), a hangok/zenék jók, irányítás butított de megtanulható (én mondjuk gyakran halok meg mert akkor is nyomom a gombot amikor magától csinálná a mozgást), a főhősök dumáin pedig jókat lehet néha nevetni (habár a dumák nagy része erőltetett). Összességében (szvsz) nagyon jó lett a játék.
  • Mr Bishop
    Szia !
    Te azért néha alszol is ?
  • DarkSector
    Jah és amiket elrontanak portokat???
    Mit rontanak el?
    mindent?
    minden portot elrontanak?

Ez is a konzolok hibája.
    Pc-re ha olyan nagy szám volna, akkor ezrével kellene lennie exclusive faxa cuccoknak, csakhogy a faxa játékok meg sem jelennek pc-re.
    Vagy ha igen, akkor jóval később, mint konzolra.

És mivel mindent pc-ken terveznek, ezért egyszerűbb és könnyebb lenne szerintem pc-re tervezni először, csakhogy a pc-nek a nagy erejét nehéz kamatoztatni. Vagyis csak elméletileg erős. Tudna az többetis jóval, de optimalizálatlanság jellemző rá.
    Ezért gyakorlatban, csak akkor lesz több ha esetleg a konzolok pár év múlva váltanak majd generációt, utána megint háttérbe szorulnak évekig ez így megy.

látod sok játékban le sem szarják hogy 1GB-os kártyát kell venned egy olyan cucchoz, ami konzolon szebb egy 512mb-os régebbi kártyán.
  • DarkSector
    Sajnos azonban PC-re nem adnak ki elég sok jó játékot és egyes kiadók a protolást nagyon el tudják rontani. Ennyi.

Nem adnak ki elég sok játékot:
    összefoglalom.
    Crysis. Sims. WOW meg a hozzá hasonlók.
  • Callisto
    És valóban elkonzolosodnak a játékok. Mivel üzleti megfontolásból elsősorban már arra fejlesztik a többségüket, az egyszerű és körülményes vezérlésükhöz mérten készítik el azokat. Ettől még lehet jó a játék, csak sajno egyre kevesebb lesz az összetett mélyreható, igazi belemélyedős game.
  • Callisto
    Egy konzol egy tekintetben jobb a PC-nél játékra: nincs vele rendszerprobléma többnyire. Amúgy minden más tekintetben rosszabb. Van mindegyik nekem, csak én karbantartom PC-n a rendszeremet és értek is hozzá, jobb a PC játékra annak aki ért hozzá. Sajnos azonban PC-re nem adnak ki elég sok jó játékot és egyes kiadók a protolást nagyon el tudják rontani. Ennyi.
  • DarkSector
    Amúgy meg érdekes olyan emberek monnyák a játékra, hogy szar mert megint konzolos, akik asszonnyák jó a játék.
    na most akkó mivan???
  • DarkSector
    Na mi az a konzolosodás szerinted?
    milyen egy konzolos játék te
    "ha elbasznak valamit a fejlesztők csezdmeg akkor dobálózna a szar konzolos ez a játék is"

Bezzeg az onli cuccokra nem sír a szájuk az ilyen nyomorékoknak.
    azt se tudja mi miért van, és mivel dobálózik.
    Egy konzol minden tekintetben több egy pc-nél játék terén.

GTA 4 is szar mert konzolos..mi.
    ne legyetek már ennyire szánalmassak.
  • hematit1976
    Szasztok
    tudna vki segíteni, h a kőembert, h lehet legyőzni?
    azt mondja, h használjam a környezetet?! na de hogyan?
    v. van vmi más 5let?
    előre is köcc.
  • Dragooon #1191
    már működ'
  • ShaiHulud
    jatszotal mar az elso resszel? tudod a valodi elso resszel es nem a "modern"kori pop-kal.