Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
A pop játékok sosem a harcaikról voltak híresek. Csak gondoljunk vissza a commodoros idõkre...
de pl. ww-ben sokkal több combó van... itt lehet ezt a szót el is felejthetjük. Bár nem néztem a combo listet a beállításoknál, egyáltalán ha van e ilyen 😄

Amúgy ha a végigvisszük a gémet, pár karaktert fel lehet oldani. Már Prince fel van oldva alapból. és még van 4 asszem... lehet velük is végig lehet tolni a gémet 😄

Gubberx
nem vagy egyedül 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

enlightened
Szerintem nagyon jó benne Elika, ha egyedül mennél, nem hallgathatnád a jó szövegeket. Pedig most tényleg jól megcsinálták a prince szövegeit, nem ilyen egyszerû fahumor, látszik hogy valaki leült és foglalkozott vele. Meg amikor a csajjal barkóbáznak az nagyon állat😄. A harc az tényleg gagyi lett nagyon. Viszont hangulatra ott van a játék és prince beszólásai a legjobbak. Silent írta hogy jelenlegi amerikai szleng kiejtéssel beszél a prince és hogy ez egy vicc😄. Hát nem tom mennyire örülne ha megszólalna perzsa nyelven😄 (vagy esetleg londoni angol😊)

Nem hiszem el h csak nálam van ez a képernyõprobléma <#falbav>
Gubberx
<#banplz>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Uninstall!
lalakov
Végre rájöttem, köszi.
mama 2
Hello. Azon a részen mit kell csinálni amikor le kellene ugarni egy szikláról és írja, hogy nyomjam meg a jobb egérgombot. De hiába nyomom, nem történik semmi. Még ugrani sem lehet:S. Ötlet?😄
Magyarrá amúgy nem lehet valahogy tenni?😄

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ha annyira zavar akkor minden elcseszett ugrásnál amikor meghalnál szépen visszatöltöd legutóbbi a mentett állást. Probléma megoldva. 😊

Why so serious?

Elég nagy gond ez, hidd el. Most olvastam h nem lehet állítani a nehézséget, hát, komolyan mondom vmi cheattel leginkább kikapcsolnám Elikát.....hát mi a fenének kellett õt beletenni???? Semmi kihívás nem lesz sztem ebben a játékban, ami elég unalmasan hangzik. A világával nem lenne baj, csak ezzel, h Elika mindig jön és megment.

Barnabyka
off.

Gyönyörû a topik image!!! (banner, post hely..stb)

on.

Persze, ezért is írtam lejjebb, hogy jobb lett volna ha Elika se tud végtelenszer megmenteni, de ha ez lesz a legnagyobb hiba a játékban akkor semmi gond.

Why so serious?

azért mégiscsak más a feeling hogy "leszarom hova ugrok vagy ha elrontom, úgyis visszakerülök a platformra" avagy "uhh, ha most elkúrom akkor már csak 1 próbálkozásom van, aztán megyek vissza a 'pálya' elejére"..

http://emulehelp.uw.hu

CroftManor
A harcrendszer sztem is átláthatatlan

Nothing is True, Everything is Permitted

Egyébként meghalni az elõzõekben se nagyon lehetett, egyrészt igen bénának kellett lenni, hogy elfogyjon az összes homok és ne lehessen rewindelni, másrészt meg ha mégis akkor is voltak checkpointok így 2-3 percnél hosszabb részt nemigen kellett újrajátszani.

Why so serious?

Prince23
De meglehet halni😄 Csak Elika sokkal gyorsabb tõled, így õ tölti be helyetted a load game-t 😄

Sil3nt
en is kiprobaltam. 2 ora jatek utan

gepigenye egeszseges, nincs vele gond
iranyitas szamomra fortelmes (falonfutas valtas stb...)
nezet viszonylag normalis
harcrendszer a gyengeje a jateknak, ugyanis valami fortelmesen rossz, atlathatatlan, kicsit ugy erzem, hogy a veletlenre vagyok utalva
nonszesz, hogy nem lehet meghalni... ezt tenyleg nem ertem
jatek nehezsegi szintjet nem lehet allitani...
grafika: valakinek biztos bejön, mert nem csunya, es annyi bajom van csak vele, hogy a karakterek szamomra tulontul megrajzoltak

raadaskepp a mi kis emberkenk olyan amerikai szleng (jelenlegi) kijejtessel beszel, hogy egy vicc...

tehat gyors uninstall

Hát a Sands of Time trilógiának se volt semmi köze az eredeti Prince of Persia-hoz aztán mégis ezen a címen futott. Egyébként eddig jónak tûnik a játék. Grafikától féltem kicsit /olyan túl rajzfilmesnek tûnt a képeken/ de mozgásban egész jó.

Why so serious?

Ez a játék szánalmas, az egy dolog, hogy a harcrendszer kezelhetetlen, de még a grafika is fos omfg.
robotnyk
atya-gatya, ez a dizájn valami zseniális, teljesen kész vagyok tõle
totyak
A téma címébõl igazán ki lehetne már törölni azt a Prodigy alcímet. Teljesen hülyeség.

A vélemények és a képek alapján egyébként azt mondom, hogy elég jó játéknak tûnik, de teljesen felesleges volt neki Prince of Persia címet adni, mert szerintem semmi köze ahhoz. Ezt a címet csak azért adták neki, hogy valami felhúzza a játékot. Például én szerintem ha ugyan ezt a játékot más címmel látnám meg, biztosan nem venném meg. Viszont sokan úgy vannak vele, hogy az elõzõ POP-ok királyak voltak ésakkor tuti ez is az lesz. Ami mellesleg lehet, hogy igaz is.

Sajnos nekem még nem volt lehetõségem kipróbálni.

Prince23
Te még nagyon az elején vagy akkor.

Én most elakadtam, ahol 340 fénygömböt kell begyûjteni, azoknál a pályarésznél. Van egy csomógödör, és azt meg kell tölteni szimbióta alkimista vízzel mind az összes pöcegödröt, és csak akkor tudom aktiválni azt a helyet Elikával. De nem jön össze. 3 gödör vagy medenceszerûség csak üresen marad, pedig forgatom a kereket...

CroftManor
de épp ez az, hogy ha oda feltudnék menni, akkor tudnék még fénygömböt gyûjteni, ott van még egy pár a magasba. De én csak 40et találtam a 60-ból

Prince23
Aza "kék" tudásod még nincs meg! azért nem tudsz ráugrani a jelre. Gyûjtsél sok-sok fénygömböket, aztán a Templomnál válaszd ki ezt a tudást Elikával.

CroftManor
Mért nem tudok itt ráugrani arra a kék teleportra?

Hát szerintem Elika kb. olyan mint az elõzõ trilógiában a rewind. Csak végtelen sajnos, okosabb lett volna ha õ is csak 5-6 alkalommal tudna megmenteni aztán tölteni kéne valahogy. Mert nem rossz a játék de a kihívás így zéró.

Why so serious?

armageddon666
nekem annyi hogy néha bullettimeba megy XD na nem harc közben hanem néha simán futás közben, vagy mikor ugrok... megpróbálom most majd AA nélkül :\

hááát... a fõhõs csávó jófej... amúgy nem nagy durranás a játék :\ ez a harcrendszer ez eléggé izé... ahogy észrevettem így nagyon az elején hogy 1 kombót elég használni és akkor faszák vagyunk... meghalni kurvára nem lehet, még nem is kerülünk visszább xD GodMode 😄

@

Prince23
A lényeg, hogy a térké eléréshez is TAB-ot kell nyomni. És ha kiléptek, akkor is!

Croftmanor:
nekem volt egy lagg, beakadás, de az a templomnál volt dialógus közben, az egyik megszerzése elõtt.

Nekem is maxon van, szal jól optimalizáltál 2007-es VGA kártyákra is (8800 GT)

Tatyla
hát bármit csinálok semmi,hiába klikkelek rá nem indul igaz fut valami a háttérben mert a feladatkezelõ érzékeli,ötlet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lalakov
Köszi. Most megpróbáltam újra, de nem reagál. Ki is írta, hogy nyomjam meg azt a gombot, de nem történik semmi.
CroftManor
Eddíg nekem is tetszik fullon megy. Bár néha másodpercre beakad. Nem tom más is tapasztalt ilyet? 8800GT-m van.

Prince23
Elika= Reloaded, Sands time

eddig nálam 9/10 a játék. nagyon elrontották a játékmenetet ezzel a gyûjtögetõs módszerrel. Elég lett volna 60-at begyûjteni, mondjuk azzal a feltéttellel, hogy csak 60 fénygömb begyûjtés után tudnánk Elikával teleportálni. Azt jól van úgy ahogy lenne. A küldetések elõrehaladtával pedig zsíringyen kéne a tudást megkapnunk Elikával a Templomban. Ez nagy hülyeség, hogy pl 370 meg 500 fénygömböt kell begyûjteni, hogy tovább jussunk 😞
Nekem nincs semmi bajoma gémmel. csak ez a gyûjtögetõs módszer bántja a csõrõmet, ami fullra kötelezõ!

Gubberx
nincs mit 😊 én is véletlen jöttem rá mikor a 10. alkalom után idegbõl remegtettem az ujjam a bal katton 😄

a jatekoknal 10-11gbsek, elmeny meg sehol

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

jatek elmeny sztem fontossabb

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

még egyszer nem sikerült ez de majd megpróbálom köszi

most komolyan miszámít jobban ha kapsz egy játékot ami jó történetileg is a karakterek is jók benne így a játékélményi s jobb lesz de a garafika nem egy Crysis vagy az ha kapsz egy unnalmas semmit mondó játékot aminek a garfikája Crysis szintü ?
Tenyleg ilyen festett a grafikaja?

Gubberx
Ha te az árnyék miatt játszol vele állj ki a napra, ott nem lesz recés az árnyék 😄

bodesz
kajak ilyen rondák az árnyékok mint ezen a képen?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

de hogy nem van ha sokan azt mondják mert nagyokat ugranak, villogó fények meg ilyenek ezek mind animések (bár anime fan vagyok sok párhuzamot nem tom vonni a 2 közöt)
Gubberx
na szal mikor tapos épp el akkor ugye megjelenik egy szürke kör hogy nyomogasd az attack gombot, nyomkodd mint az õrült és ha elég nyors vagy akkor ledobjátok a peremrõl és leesik 😄

2-3 óra játék után össz-vissz 2 bajom van vele:1. Könnyû. 2. Ez a gömbök gyûjtögetése h továbbjuthass dolog. Egyébként nem rossz, nekem eddig tetszik. Sokan írták h nem tetszik nekik h Elika mindig megment minket. Elsõre nekem se nagyon tetszett, mert mégiscsak könnyebb, de belegondoltam h ha õ nem lenne akkor hogyan oldanák ezt meg a fejlesztõk? Az elsõ trilogiában ugyebár visszapörgetted az idõt és újra megpróbálhattad,ez nagy királyság volt, itt viszont nincs erre lehetõség ezért kézenfekvõ volt ez az Elikás dolog. Elintézték h a történet miatt melletted legyen és akkor már legyen vmi "haszna" is, és így megoldodott ez a halálozásos dolog is.

MerlinW
Animés.. mi köze ennek a látványvilágnak a japán rajzfilmekhez?😊 Semmi.

[merlinw.org]

igen rá😊

Tatyla
fut minden más normálisan amúgy.lehet hogy a 180.84-es beta driver az oka?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gubberx
ha az alaplap ad ki brekkenõ hangot akkor ott komoly bajok vannak 😄

Na sikerült kipróbálnom nekem is. Engine nagyon jól optimalizált, a szar kártyámon is szépen futott és nem volt annyira ronda sem mint ahogy az ember számítaná ha leteszi low-ra. Az irányítás: rohadt zavaró hogy Uborkaszoftosok mindent átraktak szinte máshova a régi rendszer miért nem lett volna jó?. Én azzal kezdtem hogy a kamerakezelést visszaraktam invertre mert a régiekben is úgy volt itt nagyon zavart. Többirõl majd bõvebben késõbb. De eddíg nagyon jó játék csak túl könnyû bár jó ez hogy Eika nem hagy meghalni ha félreugrasz (ami a legtöbb esetben a nem megszokott írányítás és kamerakezelés miatt van) de a harcban azér má nemá. A doomot is jó volt iddqd-vel nyomni egyszer de itt nehogymár...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tatyla
ráinditok csak brekken egyet az alaplap de semmi nem történik,feladatkezelõben pedig ott fut...

Viktor9202
Ehez nem kell semmi krekk semmi dll, elvileg elkell indulni

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer