Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
valami paul.dll-t mondtak ehhez is?mert nekem nem indul...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

HAT NEM TOM MI A BAJOTOK VELE AKI POP FAN AZ ORUJJON NEKI HOGY LETT UJ RESZ AMUGY NEKEM BE JON SZEP GRAFIKA ES STB:-P
Tatyla
a feladatkezelõben fut a program de mégse történik semmi ez miért van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gubberx
arra gondolsz akit nem sebez a fegyver és néha el akar taposni a lábával?😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

balról a 4. cuccnál amikor az a nagy benga döggel kell harcolni hogy lehet lenyomni?

DarkSector
Na a hülye irányítás nálam is a falonfutásnál kezdõdött.
régen nem ilyen volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen ha a trilogiát eltemeted magadban, akkor semmi gond, csakhogy akkor eleve fel sem tettem volna.
habár én ezt már levágtam a tesztbõl, mégis reménykedtem, hogy ...ááá mégsem ilyen.

Én pop-ot vártam ...és azzal akartam játszani. Ez nem valósult meg.
Egyszerûen nem foglal le ennyi béna hiba mellett.
Ezek nem bugok, hanem nem illenek a képbe.
A legfontossabb a harc.

A második helyen meg a grafika, ami egyszerûen egy dragonból szinten van...sõt bocsesz inkább a naturo-ra emlékeztet, csak az a különbség, hogy a naturo legalább jobb etõl, és oda illik ez a rajzfilmes figura 3d-ben.

KB így érzek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
nekem is lejött... mindjárt telepítem és kipróbálom...

azok a recék...lépcsõk...árnyéknál... hát zomg... amúgy nem tûnik csúnyának.

csalódás semmiképp nem lesz mert asszem meg sem próbálom a Sands of Time trilógiához hasonlítani <#idiota> úgy meg még akár elfogadható is lehet.

@

irányítással azért én is szoptam..
kicsit nehéz volt megszokni hogy a falon futáshoz a "jobb-klikk nyomvatartás" helyett "space-t üsd le, de ne tartsd nyomva" módszer van..

azért több évnyi folyamatos pop-ozás után nehéz kiölni a régi reflekszeket 😊
pl ha zuhanok, akkor még most is nyúlok az "R" betû felé

http://emulehelp.uw.hu

DarkSector
jah mint a játék.
Gondold el, hogy valaki ezért fizet...

DarkSector
"Bocs, de sztem nem az számít, h vér legyen, hanem az, jól jól játszható, ha olyan az irányítás, mint az elõzõ popokban vagy Tomb Raiderben, akkor már jó, amúgy meg ha nem tetszik állítsd át.
Ez direkt animés rész lett, nem véres, mint a Warrior Within."

eddig ez volt a pop.
ezután egy waltdízní mese. ennyi.

Viktor9202
Ez a játék egy isten,szerintem nagyon eltalálták, graffal nekem semmi bajom, de jobb lett volna ha nem rajzos

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

DarkSector
Amennyit érdemel?

DarkSector
Ez nem pop. csalodtam benne nagyon. ubiról ezt mondani nem kis súllyal.
bír.
És ahhogy mondod ez nem WW és nem is POP csak a címében egyezik.

Prince23
T2T-tõl biztosan jobb. De a WW-t utol sem éri összhatásban.
Talán nem is véletlenül játszik a pop 2008 két világban (ld. ww)

JackSparrow88
Na pont az elõbb léptem ki belõle és sztem eddig elég jó game. Jobbnak érzem mint az elõzõ részeket, hiszen azokban nem volt ritka az olyan rész se, amikor már majdnem a hajamat téptem vagy a billentyúzetre csaptam. Persze ennél sem kizárt hogy lesz ilyen, de úgy néz ki, ez sokkal könnyebb mint az elõzõek. Mivel meghalni sem nagyon lehet(mivel ha leesel a csak automatikusan visszahúz téged), max. a harcban. Mindenesetre megvagyok vele elégedve eddig. Aki vett Gamestart, az tudja hány %-ot adtak rá?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

HeadHunter86
Irányítás szerintem qrva jó, egyszerû mint az 1x1. Nekem 2 dolog nem tetszik csupán a játékban, szokásos UBISOFT-os szokás, hogy ugyanazt kell csinálnia játékban, pl. FC2, Assassin'S Creed. De itt annyira nem zavaró, mert a helyszínek újabb és újabb kihívást nyújt. A másik ami nem tetszik, az hogy kicsit könnyû lett.

Prince23
Nem szar ez.

Többiek:
nyomjatok tab-ot, és úgy talán ki is léptek<#nyes>

HeadHunter86
Elika-nak majd ha meglesz a képessége fel tudod venni.

HeadHunter86
szánalmas vagy.

Bocs, de sztem nem az számít, h vér legyen, hanem az, jól jól játszható, ha olyan az irányítás, mint az elõzõ popokban vagy Tomb Raiderben, akkor már jó, amúgy meg ha nem tetszik állítsd át.
Ez direkt animés rész lett, nem véres, mint a Warrior Within.

lalakov
Csatlakoznék, help😞.
DarkSector
Jah és nem állítom 100%ra, de vér se nagyon folyt a képernyõn, hanem csak fényeket láttam ütésnél, meg rózsaszín szikrákat.

DarkSector
Irányítás még talán megszokható, de a harcrendszer-nél max az átvezetõkben látsz 2 karakternél többet.
Ez nem pop...hanem valami szar.

Gubberx
Oksa, de eddig sajnos nem jutottam semmire sajnos, ráadásul még mindíg 60 Hz-en megy és a settingsben nem engedi a grafot se 1027x768 fölé venni :S
Ha rájövök valamire majd szólok.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

CroftManor
Mikor kiírta hogy Tabbal lépjek be abba a fénygömbös lapba, akármit nyomok, nem tudok kimenni onnan. Vki help!

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Mellesleg rohadtul zavar a Prodigy alcím a topiknál😊
Egy új trilógia része, más történettel, ami kicsit -nem kicsit- szimbiótás😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már a lány apaja is kezd átváltozni szimbiótává

rohadt nagy koppintás a Spider-man: Web of Shadows-ból.

Prince23
Menja másik bejárathoz! ott is lehet gyûjteni.

mellesleg azt a párat amit látsz, azokat majd a piros képességgel tudod felvenni (esetleg párat nagy nyûgösen anélkül is)

grebber az hogy 45 az azt jelenti hgoy a pályán 45 van.
nem kell azt mindet felszedni, felszedsz negyvenet, a mellett levõ pályát megcsinálod, ott is felszedsz kb 40et és már van 80...
az elsõ elika képességhez pedig 60 kell.. bõven összeszedhetõ

grebber

Itt az az ominozus 5 db amit nemtudok felvenni sehogysem.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Az lehet de 45gömbhöz nekem hiányzik 8 db ebbõl ebbõl 5-öt fingom nincs hogy kéne felvenni 3-at meg nem is látok hol vannal 😞

Sephi
Aze'... en mar tartok majdnem a felenel... de ebben a jatekban elakadni egy kulon muveszet 😄D

Hogy sikerult ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Én az elején szopok még elég rendesen 😞
60 fénygömbnek kéne meglenni és nemtudom merre menjek 😞
34 db van meg asszem vagy 37 amit magam körül még látok az 5 db de azokat sehogy nem tudom elérni.Más merre meg nem látok utat.

Dragooon
kuzsé, ubisoftot nám fikázod. töröld le és gtfo

<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

lalakov
Na de mindet eléred?

Megszereztem az elsõt(én a kéket választottam), azt mondja válasszak a térképen útirányt. Választok és utána bármit nyomok, kitesz a térképbõl és nem tudok sehová sem menni. Szóval, mit kéne a helyszín választása után nyomni, hogy elvigyen oda vagy csak kiengedjen abból az erõbõl?
Csak azt írd már meg légy szíves, hogy mégis mi a bajod az irányítással és a harcrendszerrel? Mind a kettõ nagyon jól meg van oldva szerintem, de úgy gondolom az emberek nagy része szerint is.
Prince23
Nekem 1920*1200 felbontással max élsímitással akadásmentesen fut! 8800 GT van.

ui:
és azokat a fénygömböket mindig gyûjteni kell, mert ha nem gyûjtjük meg a maximálist, akkor nem mehetünk tovább a történettel. Rá épülnek a Templom tudásai, és Elikával csak akkor tudjuk aktiválni egyenként, ha begyûjtöttük a meghatározott számú fénygömböket.
Én már a második tudást aktiváltam (zöld és a sárga van eddig)
Zölddel: futok
Sárga: repülök xD
Szal gyûjteni kell, ha végig akarjátok vinni😊

lac111
Majd vmelyik arc, akinek ATI kártyája van is rakjon már be élsimításos képet.. Sztem azon minden fasza lesz. Nvidiának mindig ez volt a hátránya.

Kicsit kisebb pofával kéne fikázódni, talán!

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Sgtfathi
Ha nem tetszik ne vedd meg....Ja, de a warezt is töröld😊

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

szánalmas vagy

DarkSector
Új prince 1680x1050-ben 4x AA és full details mellett!
HÚZZÁK A FASZUKRA AZ UBIFOS EMBEREI A GECI TUDÁSUKAT.

Ha már geci irányítás, célsádíd karakterek, meg fos harcrendszer mellett nem tudnak a csupasz háttérben megjelenõ geci átnyékokat elsimítani na ez már durva.
LOL...erre nincs szó...ez kritikán alluli.
Emberek...it nem recék vannak, hanem LÉPCSÕK.

kirol
Inkább akkor valami lágyabb, nyálmûfaj nem?

EZ MÁR ROCK BAZD MEG
DarkSector
Csak ez már nem pop.
ennyi.

Sephi
Hat en tegnap toltam picit es semmi baj nem volt vele...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

csá
Menne a játék 2,4ghz proci; 1Gb ram; Ati radeon X1650pro 512mb ddr3???

Ha valamire jutsz Gubberx légyszives jelezz .
Úgy látom nem sûrû ez a hiba.
ez grafika nem jön nekem be összecsapott 4 rész

Akkor nem vagyok egyedül<#guluszem1>