2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Ry0K3N
    Nem, nem kell lesz a későbbi helyszíneken épp elég bár én jobb szeretem az alaposságot de a legelső helyszínen elbújt előlem két seed
  • Ry0K3N
    Igen tudja de sajnos te nem.
    #1058 mindennel egyetértek
  • Dragooon #1187
    láal, végre ki tudnám próbálni, elindítom, erre minden akad. a legelején szereplő ubisoft logótól kezdve a menün át a játékig minden
  • klart
    valahogy énsem értem,mert ha akarod lesz folytatás ha nem akkor nem kb,ezzel szerintem semmi spoilert nemárulok el szerintem,a ww-nél is hülyén jött ki,ha nem találtál meg minden életnövelőt,Kaileena-t ölted meg,viszont végén a hajóban dugtok kb :D_SAsd
    nemértem ezt,és a ttt-ben meg ottvan és csak meg hal.jó ez más már,de ezt a fajta befejezés éns értem:C
  • Dénes é
    itt a válasz a kérdésre
  • MrAndree
    Egyébként szerintem nem nyerő egy olyan játéknál két féle befejezést gyártani amihez terveznek folytatást. A WW-nél is elég hülyén jött ki. Mondjuk itt nem tudom mi lesz, még nem vittem végig.
  • klart
    különben alternatív kosztümök vannak ez már köztudott,alternatív befejezés meg ahogy nézzük,a türelmetlenkedőknek talán,de én mindig végignézem credits
  • MrAndree
    Bőven elég ha csak a könnyen elérhetőeket összeszeded /így is kijön minimum 30 de inkább 34-35 területenként/. Szóval nem kell aggódni. Az elején nem tetszett de most már élvezem ezt a gömbgyűjtögetést szóval szerintem azután is folytatom miután meglett annyi ami végigvitelhez elég.
  • klart
    nemkell beszarni a kékfényesgömböktől,hiszen lazán összeszedsz annyit amennyi kell a játék végére
  • armageddon666
    na eljátszadoztam kicsit vele... először a zöld cumók fele mentem :D most 170 cuccot kell összeszedni... ha belegondolok valszeg ha csak a könnyen elérhető cuccokat szedem össze akkoris szerzek eleget a játék végigviteléhez... szal nem kő mindet összeszedni... UGYE?! O.o
  • dave42
    Köszönöm a segítséget. Az első enemy nálam az a bizonyos kék valami amit nem lehet megölni csak kicselezni... ez nekem nem megy. Nevezhetsz gyíknak vagy aminek akarsz. ::)

Véleményem szerint a fórumok meg azért vannak hogy segítsünk egymásnak ha para van és nem azért hogy b*szogassuk őket.
  • CroftManor
    Hát ez az
  • klart
    jáccál,próbálkozz ne kérdezz hülyeségeket.amúgyis honnan tudjuk neked ki az első "enemy"-.-
  • dave42
    Csá all!

Tudom láma kérdés, de én mégis megkérdezem... Hogy a halálba kell túljárni az első enemy eszén. Próbáltam belökni a szakadékba meg minden ilyen sz*rság, de sehogy sem akarja az igazságot.
    Valaki helpeljen!

Köszi
  • Rage47
    huhh de állat az oldala, nagyon tetszik :)
  • klart
    lesz még jobb dolog is nefélj:)
  • CroftManor
    Csakmert tök jó, hogy semmit nem lehet látni tőle
  • klart
    ilyenkor az arcodba hány
  • CroftManor
    Másnál is ilyen paca van annál a szörnyél amelyiknek háromkarú "kardja" van?
  • MerlinW
    Az UbiSoft:)
  • Prince23
    Zeneileg ez a legezeregyéjszakásabb :D
  • tigeroo
    sot hangulata ezerszer jobb volt, a név nélkül csak újabb platform tps lenne mint az AA.

bár az ezeregyéjszakás feelinget nem lehet semmivel sem űberelni, ez tény
  • DarkSector
  • MrAndree
    Téged is csak azért mert óránként kétszer leírtad.
  • DarkSector
    vigyázz engem ezé lebattak már.
    amúgy 12+ van a dobozán állítólag. na te eltaláltad a 13-14-el :P
  • Prince23
    Ja.
  • armageddon666
    ez stimmel kivéve a végét... merthogy a japán 13-14 évesek kicsit komolyabb játékokkal tolják :S (lásd DMCk, meg a tonnányi RPG...)

szal inkább a 13-14 éves amcsiknak ^^ na?
  • Rage47
    jah, érdekelne ki csinálta :)
  • John Cena
    jó a banner!!!!!!
  • davidka003
    Úgy kellett megoldani ahogy csináltad. Így bizonyítottad a bizalmadat.
  • ProGabe #1159
    ennyi? kösz

#1158: SPOILER B+, spoiler
  • CroftManor
    Itt mit kell csinálni? Mert ha megszúrom Elikát, akkor egy újabb jön helyette
    bár már megoldottam, mert lecsúsztam a torony oldalán és Elika megmentett, jött egy animáció, aztán harc a szörny csajjal... csak úgy kíváncsiságból, megmodnaná vki hogy a képen hogy kell megoldani azt a részt?
  • kirol
    Hát én nem mondom hogy nem jó. De nem az. :D

Én az eredetiekkel nem játszottam. Az első számomra a SoT volt. Ez, és a TtT volt az a rész, ami nekem a leginkább tetszett.
    Ezeknek megvolt a hangulata. Szép grafikája volt, volt egy kis harc, de nem az a hülye kaszabolás, és a "hogy jutok fel oda" terepnézegetés.

Hát itt megyek, nyomkodok itt össze vissza mindent, és haladok.
    Hát azt én is osztom, de ezt már a képek alapján is mondtam, hogy ez valami gagyi Manga fíliges képvilágot képvisel. :(

Összességében a színvonalat tekintve, nem egy pozitív darab. Félve merem kimondani, de számomra kicsit csalódás is.

De ettől függetlenül egy-egy bambulós órában el lehet pötyögni vele.
  • grebber
    Azt jelenti hogy nyomjad meg a T betűt és beszélgess Elikával!
  • ProGabe #1155
    jó ez a játék arra, hogy 20-30 percet elcsecserésszen :) vele az ember. ezen tényleg nem tudja magát senki felidegesíteni

annyit mondjatok meg pls, hogy ami néha a bal alsó sarokban villog, az mit jelent?!

erről van szó:
  • Pethy23
    Az én!!! véleményem:

Játékmenet siralmas
    Történet unalmas
    Animációk gyerekesek
    Grafika nekem tetszik
    Harcrendszer... a 20 évvel ezelőtti pop-ba izgalmasabb volt...

Szerintem ez a játék a japán 13-14 éveseket célozta meg ami sikerült is.
  • nan76
    Jó ez az új rész!!!A grafika szupi,a mozgások lenyűgőzőek,és a sztori se rossz...bár még nagyon az elején vagyok...
  • DarkSector
    faxa. csak festeni nem szerettem már sulibasem. nekem valahogy nem jött össze.
    a buznyák vízfesékek.jaj ha rá gondolok.
    XD
  • Seth
    Okamiről ne is beszéljünk ^^
  • DarkSector
    AS-ben egyenessen mesteri a cellsádíd!!!