2509
Prince of Persia: Prodigy
-
Ry0K3N #1189 Nem, nem kell lesz a későbbi helyszíneken épp elég bár én jobb szeretem az alaposságot de a legelső helyszínen elbújt előlem két seed -
Ry0K3N #1188 Igen tudja de sajnos te nem.
#1058 mindennel egyetértek -
#1187 láal, végre ki tudnám próbálni, elindítom, erre minden akad. a legelején szereplő ubisoft logótól kezdve a menün át a játékig minden -
#1186 valahogy énsem értem,mert ha akarod lesz folytatás ha nem akkor nem kb,ezzel szerintem semmi spoilert nemárulok el szerintem,a ww-nél is hülyén jött ki,ha nem találtál meg minden életnövelőt,Kaileena-t ölted meg,viszont végén a hajóban dugtok kb :D_SAsd
nemértem ezt,és a ttt-ben meg ottvan és csak meg hal.jó ez más már,de ezt a fajta befejezés éns értem:C -
Dénes é #1185 itt a válasz a kérdésre -
MrAndree #1184 Egyébként szerintem nem nyerő egy olyan játéknál két féle befejezést gyártani amihez terveznek folytatást. A WW-nél is elég hülyén jött ki. Mondjuk itt nem tudom mi lesz, még nem vittem végig. -
#1183 különben alternatív kosztümök vannak ez már köztudott,alternatív befejezés meg ahogy nézzük,a türelmetlenkedőknek talán,de én mindig végignézem credits -
MrAndree #1182 Bőven elég ha csak a könnyen elérhetőeket összeszeded /így is kijön minimum 30 de inkább 34-35 területenként/. Szóval nem kell aggódni. Az elején nem tetszett de most már élvezem ezt a gömbgyűjtögetést szóval szerintem azután is folytatom miután meglett annyi ami végigvitelhez elég. -
#1181 nemkell beszarni a kékfényesgömböktől,hiszen lazán összeszedsz annyit amennyi kell a játék végére
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!540-et -
#1180 na eljátszadoztam kicsit vele... először a zöld cumók fele mentem :D most 170 cuccot kell összeszedni... ha belegondolok valszeg ha csak a könnyen elérhető cuccokat szedem össze akkoris szerzek eleget a játék végigviteléhez... szal nem kő mindet összeszedni... UGYE?! O.o -
dave42 #1179 Köszönöm a segítséget. Az első enemy nálam az a bizonyos kék valami amit nem lehet megölni csak kicselezni... ez nekem nem megy. Nevezhetsz gyíknak vagy aminek akarsz. ::)
Véleményem szerint a fórumok meg azért vannak hogy segítsünk egymásnak ha para van és nem azért hogy b*szogassuk őket. -
#1178 Hát ez az -
#1177 jáccál,próbálkozz ne kérdezz hülyeségeket.amúgyis honnan tudjuk neked ki az első "enemy"-.- -
dave42 #1176 Csá all!
Tudom láma kérdés, de én mégis megkérdezem... Hogy a halálba kell túljárni az első enemy eszén. Próbáltam belökni a szakadékba meg minden ilyen sz*rság, de sehogy sem akarja az igazságot.
Valaki helpeljen!
Köszi -
#1175 huhh de állat az oldala, nagyon tetszik :) -
#1174 lesz még jobb dolog is nefélj:) -
#1173 Csakmert tök jó, hogy semmit nem lehet látni tőle -
#1172 ilyenkor az arcodba hány -
#1171 Másnál is ilyen paca van annál a szörnyél amelyiknek háromkarú "kardja" van? -
#1170 Az UbiSoft:) -
#1169 Zeneileg ez a legezeregyéjszakásabb :D -
#1168 sot hangulata ezerszer jobb volt, a név nélkül csak újabb platform tps lenne mint az AA.
bár az ezeregyéjszakás feelinget nem lehet semmivel sem űberelni, ez tény -
#1167 má -
MrAndree #1166 Téged is csak azért mert óránként kétszer leírtad. -
#1165 vigyázz engem ezé lebattak már.
amúgy 12+ van a dobozán állítólag. na te eltaláltad a 13-14-el :P -
#1164 Ja. -
#1163 ez stimmel kivéve a végét... merthogy a japán 13-14 évesek kicsit komolyabb játékokkal tolják :S (lásd DMCk, meg a tonnányi RPG...)
szal inkább a 13-14 éves amcsiknak ^^ na? -
#1162 jah, érdekelne ki csinálta :) -
#1161 jó a banner!!!!!! -
#1160 Úgy kellett megoldani ahogy csináltad. Így bizonyítottad a bizalmadat. -
#1159 ennyi? kösz
#1158: SPOILER B+, spoiler -
#1158 Itt mit kell csinálni? Mert ha megszúrom Elikát, akkor egy újabb jön helyette
bár már megoldottam, mert lecsúsztam a torony oldalán és Elika megmentett, jött egy animáció, aztán harc a szörny csajjal... csak úgy kíváncsiságból, megmodnaná vki hogy a képen hogy kell megoldani azt a részt? -
#1157 Hát én nem mondom hogy nem jó. De nem az. :D
Én az eredetiekkel nem játszottam. Az első számomra a SoT volt. Ez, és a TtT volt az a rész, ami nekem a leginkább tetszett.
Ezeknek megvolt a hangulata. Szép grafikája volt, volt egy kis harc, de nem az a hülye kaszabolás, és a "hogy jutok fel oda" terepnézegetés.
Hát itt megyek, nyomkodok itt össze vissza mindent, és haladok.
Hát azt én is osztom, de ezt már a képek alapján is mondtam, hogy ez valami gagyi Manga fíliges képvilágot képvisel. :(
Összességében a színvonalat tekintve, nem egy pozitív darab. Félve merem kimondani, de számomra kicsit csalódás is.
De ettől függetlenül egy-egy bambulós órában el lehet pötyögni vele. -
#1156 Azt jelenti hogy nyomjad meg a T betűt és beszélgess Elikával! -
#1155 jó ez a játék arra, hogy 20-30 percet elcsecserésszen :) vele az ember. ezen tényleg nem tudja magát senki felidegesíteni
annyit mondjatok meg pls, hogy ami néha a bal alsó sarokban villog, az mit jelent?!
erről van szó:
-
#1154 Az én!!! véleményem:
Játékmenet siralmas
Történet unalmas
Animációk gyerekesek
Grafika nekem tetszik
Harcrendszer... a 20 évvel ezelőtti pop-ba izgalmasabb volt...
Szerintem ez a játék a japán 13-14 éveseket célozta meg ami sikerült is. -
#1153 Jó ez az új rész!!!A grafika szupi,a mozgások lenyűgőzőek,és a sztori se rossz...bár még nagyon az elején vagyok... -
#1152 faxa. csak festeni nem szerettem már sulibasem. nekem valahogy nem jött össze.
a buznyák vízfesékek.jaj ha rá gondolok.
XD -
#1151 Okamiről ne is beszéljünk ^^ -
#1150 AS-ben egyenessen mesteri a cellsádíd!!!