2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#1269 Eddig 1 olyan terep volt ahol 45/45 fénygömböt gyűjtöttem.
De mint írtátok a végig vitelhez elég 540db is! -
#1268 durvább? annál az elbaszott szar portnál? olyan nem létezik :D
öcsém gépe: 3200+ Sempron, 6600GT 128MB, 1,5GB ram (DDR400!!)
ezen 1280*1024-ben lowon elmegy... bár kicsit mintha lassú lenne meg harcnál szaggat :S de játszható...
mellesleg Highon nem sokkal szebb mint Lowon O.o annyi hogy lowon ilyen baszott nagy pixelekből áll minden XD -
#1267 dehát épp azt írja már leszakad az ujja, úgy nyomja a bal egeret XD -
#1266 nincs is szebb, amikor az ember saját magát szivatja :D
Cat 02: ha a gétéa csak feleennyire lenne optimalizált, semmi gond nem lenne vele a világon. minden maxon, 2X AA (1680x1050 mellé nem kell több) és 60-70, vagy akár 80 fps!
szóval a gépigénye igen baráti. 3 éves gépen is hasít, ahogy kell -
Dénes é #1265 kicsit tessék visszaolvasni pls -
#1264 Hát pedig az a módszere -
Dizson #1263 Sziasztok! Nagyon tetszik a játék, meg ez a cel-shaded is. Viszont sajnos elakadtam. Kőgólem ellen nyomtam, először ütöttem gondoltam biztos meghal egy két döféstől. Aztán néztem hogy nem ment le az élete. Na aztán rájöttem hogy le kéne lökni, sikeresen odavittem a széléhez, már kibillent az egyensúlyából jött elika és meg kellett tartanom. (folyamatos bal egér nyomkodás, ha jól tudom) Már leszakadt az ujjam de nem akart le esni az a rusnya kőgólem. -
Cat 02 #1262 Gépigénye mennyire durvább mint Gta4-nek ? -
#1261 Óóóóóó baz... köszi!
Az volt a gond, hogy bedugtam a Logitech gamepadot (POP sorozatot mindig ezzel szoktam nyúzni) és nem konfigoltam át azt az egyetlen gombot, így padon hiába nyomta, semmi nem történt -
#1260 ne ugrást hanem a kesztyű gombot nyomd -
#1259 az első ilyen alkalomkor kiírja, sőt, ha jól emlékszem nem is enged tovább, amíg meg nem nyomod az R billentyűt -
#1258 egy megtisztítatlan területem van és még kell 60 seed -.- (elején vagyok még)
ÁRGH... olyan idegesítő :\ mehetek vissza gyűjtögetni régi helyekre :\\ -
#1257 Vagy átmentem faxlámába vagy bugba futottam:
Hogy lehet feljebb ugrani????
Az első ugrás után félkézzel megfogja a kallantyút, majd hiába nyomom a fel és ugrás kombót nem ugrik tovább fel, hanem lecsúszik vissza a hercegnőhöz.
Megőrülök! -
#1256 nah ez a ram hiba :D nekem is szokta... végtelen ciklusban folyamatosan újra és újra indul a gép XD -
Dénes é #1255 én őt hagytam utoljára, de kicsináltam -
#1254 Hú de utálom azt a lila ruhás nőt, le se lehet lökni, kész szenvedés ellene a harc. Izomlázat kapnak az ujjaim:))). -
#1253 Most próbáltam ki a játékot. Eddig nem szerettem a prince of persia -kat, de ez nagyon megfogott. Gyönyörű a látvány, semmi szaggatás (jól optimalizált), kellemes irányítás (gamepaddal irányítom), és a harcrendszer bár itt elég egyszerű, azért jobb mint az Assassin's Creed -ben lévő, csak itt túl gyors szerintem ez a harc. Nekem nagyon tetszik ez az egész rajzfilmesítés is, eleinte kicsit kételkedtem benne, XIII nem tetszett, de ez nagyon jó. Bár csak minden játékot ilyen igényesen megcsinálnának. -
#1252 Jaj most értem oda hogy még 200 db fénygömb kell még.Állandóan csak ez az ugrándozás
Az a jó harcban hogy van amikor 1 ellenféllel vagy 10 percet görcsölök van amikor meg 20 sec azt vége is van neki.
-
Cyberdevil #1251 Ahelyett h 3 percenként írnál 1 kommentet inkább próbálkoznál, tuti továbjutottál volna már... -
Ridikula #1250 jo
tudom csak nem tud segíteni valaki mert mindjárt kész vagyok a sárgával csak ez az egy segítség kéne -
#1249 Azt olvastam a Cdgalaxison, hogy lesz magyar feliratos változat csak kicsit el lett tolva. Valószínűleg januárban jelenik meg magyarul.
Ja meg még azt is írták, hogy aki megvette angolul, azt nem fogják kicserélni magyarra (ami szerintem szemétség). -
Ridikula #1248 hahó
-
#1247 ez nem cset, hanem fórum. ez mind belefért volna 1 üzenetbe is -
#1246 ja asszem másfele kell menni mer elindultam vmerre és később beszélt vmit a csak szal akkor jófele mentem -
#1245 Jó a game a de most picit elakadtam benne. Még viszonylag az elején van amikor be kéne menni a palotába de ilyen fekete maszlag van az ajtón és nem lehet. Pedig arra kell menni mer arra jelzi. Vmi tipp? -
#1244 Tessék -
#1243 Minimum egy BAN-t megérdemelnél.
Kurva gyorsan fejezd be a floodolást. -
Ridikula #1242 tud segíteni valaki?????
-
Ridikula #1241 hahó -
Ridikula #1240 ja XD
nem ide -
Ridikula #1239 le kell lökni a szakadékba -
Ridikula #1238 a tologatós hülyeségekben?
-
Ridikula #1237 valaki tud segíteni? -
Ridikula #1236 ezt a pályának -
Ridikula #1235 császtok
nem tudok egy helyen tovább menni
ott ahol tekergetni kell azokat a rudakat hogy a korrupciót elfolyasd
és nem tudok máshova menni mer leszakadt a pályának a része tehát ilyen a játék olyan pálya -
#1234 Én is most toltam végig
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon tetszett az egész egy perce sem untam meg, csak ez a fénygömb gyűjtögetés kicsit zavart. A kombókat a mai napig nem tudtam úgy elsajátítani, hogy pontosan tudtam volna, h melyik gomb után mit is nyomjak, hogy jól bezúzzam az ellen képét. A végén, mikor kihozzuk Elika holt testét és megjelenik a Credits menü, megijedtem, hogy így lenne vége? De kellemesen csalódtam mikor még fel lehetett Őt "ébreszteni" Sztem ez eddig a legjobb POP!!!! -
#1233 "Amugy valaki végigtolta már a játékot rajtam kívül? Úgy beszélgetnék a befejezésről."
Most végeztem vele. -
#1232 ha tudnátok segíteni!
Másnál esetleg nem jelentkezik olyan hiba, hogy kb 10 perc játék után kikapcsol a gép, majd újra be, de nem jön be a bios sem csak fekete képernyő?! :D
ki kell húzni a konnektorból csak akkor indul újra a gép.
sokat használom a gépet nincs ilyen gondom sehol. -
angelus #1231 Ram vagy vinyó ez a két lehetőség van. teszteld le mindkettőt. Vinyóhoz ajánlóm a HDD sentinelt.
Amugy valaki végigtolta már a játékot rajtam kívül? Úgy beszélgetnék a befejezésről. -
#1230 a pre order code-hoz írd be
13372805 és
525858542