Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jeee
Nagyon hangulatos a játék így fél óra után is... de picit érdekes nekem, hogy nem lehet benne meghalni😄 Bár gondolom ez késõbb nem így lesz😛
Jó ez a "minibossos" harc, ahogy valaki írta.. ez tényleg a régi prince-re emlékeztet... a csapatjáték meg külön fokozza az élményt😊
De néztem egyet, hogy fél órája játszottam és bumm rögtön minden káosz körülöttem😄 Kiváncsi leszek ennek is ugyan olyan jó lesz-e a storyja mint a sand of time trilógiának...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem jól..
sárga elika, kék bal egér (kard), zöld space (ugrás), piros R (gauntlet)
http://emulehelp.uw.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Controls beállításoknál pedog mutatja melyik szín melyik nillentyûnek felle meg.
Ha jól emlékszem Piros E, Kék bal egér, Srága R Zöld Space. De meg kell nézni.
[merlinw.org]
Ha távolról nyomod az E-t, akkor nem segít, tehát közel kell erigy a szörnyhöz, és akkor nyomni az E-t... te meg közbe támadol.
Nagyon tetszik! Tök hangulatos, csak azt nem értem, Elika mért nem tud mindig segíteni harc közben? Van mikor azt mondja: még nem, vagy: Várj. Szal mitõl függ, hogy tud segíteni?
Nothing is True, Everything is Permitted
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Itt hogy kell átugrani?😞
Falon se lehet. Ha megnyomom az E-t akkor a csaj kiereszt valamit, ami mutatja az utat. De semmi több. WTF?!😄
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nothing is True, Everything is Permitted
ac-ben a zászlók, fc2-ben a gyémántok, itt meg ezek
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb ott tartok, ahol az apját másodjára vertem el... csak már mintha szimbuiótává változott volna át, a jelek arra utaltak.
PSN ID.: Beegabor
A játékmenet mindkét szempontból ütõs, a harcrendszerben, nem azon van a hangsúly h 2-3 gombot csapkodj össze-vissza, bossoknál combozva, hanem h ésszel és ügyességgél gyõzz. Az ugrálás marad nagyjából a régi, egy-két gomb ugyan átkerült máshova, de soha nem akadt össze az ujjam.
A történet vége pedig
Tökéletes. 10/10 nálam, eddig az év játéka, de a Rise of the Argonauts és a GTA4 megszoríthatja.
ha észre vesszük nincsennek benne katonák sem mint az elõzõ részekben pl özönlöttek ránk, hanem helyettük vannak úgynevezett bosskatonák. Egyenként. Na ezért nincs kihívás. Aki meg elakad, az rögtön Elikát nyomogassa (E)<#idiota>#idiota>
És mint említetted, hogy nem lehet annyira akciódus... nos végre egy igazi pop rész, hisz a pop-ok errõl kéne hogy szóljon a kalandról és az ügyességrõl.
Kaland + dialóg van dögivel bennek,szal igazán kalandosabb lett minden eddigi részektõl! Na meg az rpg játékokat megszégyenító Elikás dialógusokkal sem panaszkodhatnaka játékosok.
ui: A prince hangja véletlenül nem, altair szinkronja?
és még valami. Ez a fõhõs nem is herceg, mint már említette õ maga az intróban, hogy õ egy bolyongó kalandor, aki épp a szamarát kereste😊)))))))
lenne 1 olyan problémám hogy amikor betölt a games, akkor már az ubisoftos logonál villog a kép, betöltésnél meg már szinte nem is látom.
tudnátok nekem ebben segíteni? köszi elõre is
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Why so serious?
PSN ID.: Beegabor