Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
EA elbaszta a nfs-et, de megbocsátok, mert cserébe megcsinálták a két újat a ME-et, meg a DS-t.!!
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bocs klart, ez nem neked ment, hanem darkSector-nak.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

DarkSector
Jah meg resi-devil.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nálamis.
nfs meg ez meg legendary, meg far2. gta4.

Amúgy most már rohadt kíváncsi vagyok. Mondj már egy játékot 2008ból ami tetszett.

Why so serious?

CalebJoe
5perc is elég hogy kiderüljön fos vagy jó az adott játék legalábbis nálam.
Elolvastam az utolsó 60 hozzászólást, és nekem úgy tûnik, hogy ha senki sem ír semmit Te akkor is jól elvagy itt magadnak, és lelkesen írogatsz, mintha bárkit is megtudnál gyõzni bármirõl. Eddig úgy vettem észre nem sok egyetértõ véleményt írtak a többiek. No de téged ez nem zavar, további jó szórakozást a Topicelszaráshoz, remélem más topicocat is teletömtél hasonló szarságokkal. Pá

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

DarkSector
Na van egy frankó példám.
a cod.
az változik ám igazán. mégis cod maradt, és mindegyik rész csak jobb lesz mint elõtte.
Na ezek a ritkák.

DarkSector
több mint 5órát nyomtam vele, nem 5percet.
és nem annyira szar mint ez, de nem olyan kiemelkedõ, mint ahhogy hypolták.

DarkSector
Aznem mgs4-ben van???
😛

Ez baromság. Max az legelején és max Assault Rifle-el /bár az 1 méter még ennél is erõs túlzás/ de ha fejlesztetted a hozzá tartozó skill-t és szereztél jobb fegyvereket onnantól messzire is rohadt pontos volt. Gondolom ezzel is játszottál 5 percet és ráfogtad, hogy szar.

Why so serious?

klart
ha igen.írja már le hogy kell pontosan,köszönöm

klart
valakinek sikerült elõhozni már az altair ruhát?

DarkSector
lelõne=lelõni sorry

DarkSector
Egyszerû
senkit nem lehetett lelõne, ha nem áltál "1méter közelségben"
ez az egyik.

Ezt a Mass Effect-nek szar az irányítása dolgot én se értem. Legalábbis PC-n semmi baj nem volt vele. Ahogy az új PoP-al sincs, sõt úgy vettem észre a kamera is kevesebbet bolondul meg mint mondjuk a SoT-ban.

Why so serious?

Na azért annyival visszább sose rakott, nem emlékszem olyanra, hogy homok nélkül két percnyi mászkálásnál távolabb rakott volna le. Megjegyzem az se volt gyakori eset, hogy a homokom elfogyott szóval az még könnyebb is volt majdnem.

Why so serious?

DarkSector
Ez sem rossz.

DarkSector
Biztos meghalnál, és halhatatlanná tesz a gép, vagy lehet helyetted kezdett el játszani.
Szerintem abba fogja majd hagyni ha megunja egyszer.

CroftManor
E betût nyomkodd sokszor és akkor jó lesz.

Nothing is True, Everything is Permitted

STREEX
Én a következõ "bug-csapdába" kerültem.A képen látható kört kell aktiválnom a csajjal, a kamera elkezd lassan körbeforogni és egyszerûen sosincs vége a jelenetnek.Van ötletetek?

http://iaro.3dmax.hu/kep/2Untitled.jpg

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

DarkSector
THX.

mostmár megvan tényleg lol . köszi szépen
bakker hihetetlen hgoy senki nem látja 😄
a rendes ikonnal indítsd amit kikr az asztalra..
és nem remegõ kézzel rögtön launch game, hanem nézz egy kicsit szét 😉

http://emulehelp.uw.hu

Seth
Settings mielõtt elindítanád a játékot

PSN ID.: Beegabor

na nekem igy sem jó. nem találom hol lehetne a felbontást változtatni. a displayben ugyna ugy semmi.
köszönöm lol
Launcher.exe-vel indítsd el és ott lesz.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Valaki segítsen már a grafikát hol lehet beállítani mert gõzöm sincs. köszi
davidka003
Nem unalmas még ezzel a <#lama>-val vitazkozni? Minden topicból ki lett közösítve, mert csak fikázni tud, de azt beírja 100-szor. Mostantól be ne írd még egyszer, mert senki nem kíváncsi az örökös fikázásra.
Hány topicban kell még leírnom, hogy ha nem tetszik a játék akkor ne gyere a topicjába, mert kutyát nem érdekli, hogy neked nem tetszik. Tudom, hogy szerinted minden játék szar. Mass Effect-et szarnak nevezni lol. Szar volt az irányítása? Konzolon lehet, hogy szar gamepaddal, de PC-n tökéletes volt. Unalmas már, hogy bemegyek bármelyik játék topicjába és a hsz-ek 90%-a a te faszságaiddal van tele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
DE EGYÁLTALÁN NEM OLYAN...

WW-ben, TTT-ben, SOT-ban, mentél, futsz a falon, ráugrasz oszlopra, ugrálsz még ide oda, bumm meghalsz (tegyük fel hogy nincs homokunk)
ÉS
ekkor nem visszarak a fal elé, hanem jóval visszább rak... elõzõ checkpointig... és nem volt minden sarkon checkpoint...

@

Prince23
Elika= újratöltés automatikusan vagy idõlassításként is felfogható.
Legalább társalgunk is Elikával az a jó, na meg segít.

Itt olvasgatva nézem hogy sokaknak nem tetszik hogy elika megmenti a karaktert ha leesik valahonnan vagy ilyesmi. Sztem ez tök jó ötlet. Most gondoljatok bele abba hogy áltok egy fal mellet elkezdtek futni a falon majd egy oszlopra ugrás stb. Leesel elika megment és ott vagy megint a fal elött ahonnan kezdtél. Ez most olyan mintha meghaltál volna aztán egy olyan videó ami a ww-ben meg a t2tben volt amikor meghaltál és aztán retry. A készítõk úgy gondolták úgyis retryt fogsz nyomni és nem kilépsz szóval kivették a fölösleges részt.
DarkSector
Én nem szólok a kombókrol, mert teljességében nem vittem végig a játékot.
Én a harcról csak annyit tudok, hogy 1v1 ami gáz.
Amúgy meg részemrõl a játék összességével van gond.
Ha 1-1 hiba külön fordult volna elõ, akkor renben, de így együtt!!!!

DarkSector
(sajnos csak az agyatlan FPS-ekre, Sims-ekre, meg sportjátékokra van igény)
Sajnos ez így van...nfs-legendary

Csakhogy ez nem mentesíti a nemtörödömséget egy ilyen low játéknál.
FPS-nél meg autósnál meg focisnál legalább nincs low-ság.

Prince23
Emberek! aki keveseli a kombókat, ez azért van, mert az elsõ része a trilógiának. a köv részbe kellenek új kombók.
sotba sem volt sok kombó csak megsúgom, ww-ben teljesedett ki.

DarkSector
Semmi baj.
mindenki azt vesz amit szeret.
amúgy ettõl független grat a játékokhoz, te legalább megveszed.

DarkSector
Sorry az elõbbi neked ment.
😛

DarkSector
"amit ir a srac hogy konzolosodas, illetve zarojelben is irta hogy nem feltetlen arrol van szo, az abban nyilvanul meg ahogy a jatek "kommunikal" a jatekossal, de persze szerintem ezzel nincs baj egy ilyen ugyessegi jatekban, mert ez mar alapbol is inkabb konzol stilusu jatek, leven hogy iranyitani talan egy gamepaddal a legjobb (persze en jol elvagyok bill+egerrel is). azt viszont utalom ha mondjuk egy autos jatekban kapjak elo a konzolos motivumokat pc-n"
joy már ezer éve van pc-re.

DarkSector
Jah mert ennyire értesz hozzá gondolom, amúgy lehet nem volt érthetõ, de nem sértés akart lenni.
pont hogy csak mellékessen írtam és a többivel meg egyetértek, ezért nem vágom miért kaptad fel?

Darksector már csak azért is játszunk ezzel a játékkal, mert elég kevés ilyen stílusú játék létezik(sajnos csak az agyatlan FPS-ekre, Sims-ekre, meg sportjátékokra van igény)

eloljaroba: nekem nagyon bejon ez a resz, szal nem fikazni akarok amikro reagalok a kommentedre😊

szoval amire reagalni akarok, annyi hogy wowban hany gombot nyom az ember (clickerek kimeljenek😛)

szoval nekem bindelve vannak altalaban (classtol fuggoen)F1-F5 0-5, TAB-Z,CAPS LOCK-H, í-y. ezeken kivul szinte mindhez ctrl, shift illetve alt variacik is vannak (attol fuggoen hogy esnek kezre, van amire van modositogomb nelkuli, shift+gomb,ctrl+gomb bind is😛) szoval wowban lenyegesen tobb gombot hasznal az ember.

de szerintem butasag ezeket ilyen teren osszehasonlitani, mert teljesen mas a ketto jatek.

amit ir a srac hogy konzolosodas, illetve zarojelben is irta hogy nem feltetlen arrol van szo, az abban nyilvanul meg ahogy a jatek "kommunikal" a jatekossal, de persze szerintem ezzel nincs baj egy ilyen ugyessegi jatekban, mert ez mar alapbol is inkabb konzol stilusu jatek, leven hogy iranyitani talan egy gamepaddal a legjobb (persze en jol elvagyok bill+egerrel is). azt viszont utalom ha mondjuk egy autos jatekban kapjak elo a konzolos motivumokat pc-n.

ne haragudj de nincs kedvem beszállni a szófosós, belemagyarázós játékodba.. fõleg hogy teszek rá hogy neked mit jelent az elkonzolosodás "szó"..

egész nap itt lógsz, ezért úgyis te nyertnél

A Mass Effect-et igen, a PoP-ot meg fogom. A másik kettõ azért annyira nem jó.

Why so serious?

DarkSector
Meg is vetted õket?

DarkSector
Egyetértek.
az elkonzolosodás-al viszont nem.
Tudod, hogy milyen fogalomról beszélsz???

Mi ebben a konzolosodás?
Az hogy minden játék x360-ra jön ki elõször???
az nem azt jelenti, hogy 3-4 mozdulat legyen játékban.
Pc-n crysis-ban, meg wow-ban meg sims-ben hány gombot nyomsz a 101+egérbõl?

De nekem tetszik az új PoP, imádtam a Mass Effect-et, a Cyrsis-t élveztem, a Far Cry 2vel elvoltam. Szóval gondoltam nyugodtan belerakhatom magam a "szereti a szar játékokat" kategóriába.

Why so serious?

DarkSector
Nem mondtam rád ilyet.
akinek nem inge ne vegye magára.

bocs az elírásokért, arra már nem volt félpercem hogy word-be bemásoljam ellenõriztetni 😊

DarkSector
Kedves kollégám segített is.
a mostani télleg hasonlít a pop-ra.
ó már értem ez egy remake.
elnézést.
Az utcsó képen a pop 3d-ben, meg az elsõ részben télleg 1v1 harc van, és csupasz a háttér.