2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    le kell ugrani, ekkor az igazi Elika megment
  • serito
    Hali!

Szeretnék segítséget kérni!
    A térkép szerint a jobb oldali toronyban vagyok ahol a "rózsaszín" főbosst kellene kifingatni. 3 emeleten keresztül kell ütni a száját de a 3 szinten ahol Elika-t sokszorozza elakadtam. Már csak 3 Elika klón van de nam tudom mit kell kezdenem velük. Azt hajtogatja miről beszélt Elika melyik lehet a 3 közül, de bármelyiket vágom az újra megjelenik. Ha tudjátok hol járok kérlek segítsetek!

THX
  • CroftManor
    Sztem az is hatásos, mikor Elika+R+Elika+R+R
    Ha jól emléxem, ez látható a combó videóm elején is
  • gematta
    sziasztok
    csak angolul jelent meg?
  • rage
    Egy csomószor találkoztam azzal, hogy szól a program, nyomd meg ezt vagy ezt a gombot, s betesz egy ábrát, hogy melyiket kéne.
    Kár, hogy az ábra olyan, hogy pont arra nem lehet rájönni, hogy milyen billentyűre gondol...csak egy krix-kraxot jelenít meg fehér alapon.
  • Pio
    Igazából csak "érzelmi" okai vannak annak, hogy valaki nagyobb kihívást lát abban, hogy ha meghalsz a legutóbbi checkpointtól/mentéstől folytathatod a játékot vagy pedig a legutóbbi biztos ponttól. mindkettő gyakorlati jelentősége az, hogy a hibádért büntetésképp meghosszabbodik a végigjátszási idő. Ezen a téren pedig nem lehet panasz a játékra, hisz szerintem majdnem kétszer annyi idő végigvinni, mint egy átlag napjainkbeli játékot (az X360 achievement 12 órás végigjátszást vár el).
  • grebber
    Sokszor van olyan harc közben hogy Elika drága szenved a földön te meg egyedül harcolsz azt akkor is feljönnek ezek a gombnyomkodos dolgok.De ilyen kor ha elkurod nem lesz semmi mivel elika görcsöl nem tud beavatkozni.
    Na ilyenkor van az hogy elkurod és pont mindig akkor kel fel a drága és tölti ellen életét :D
  • Pio
    Ez csak akkor történik meg, ha valami miatt meghalnál. Ne kerülj ilyen helyzetbe és nem fognak felgyógyulni. Ha "halálközeli helyzetbe" kerülsz akkor mindig kapsz egy lassított képet és meg kell nyomnod valamilyen gombot és ha elég gyorsan nyomod meg, akkor megúszod a dolgot.

A huntert és a warriort le lehet dobni (az utóbbit kell is), ezt kihasználva jócskán lerövidítheted a velük való harcokat néhány esetben.

A legjobb megoldás talán az, ha megszoksz egy könnyen elindítható legalább 4-6 elemű kombót (értsd: Elikával, esetleg karddal kezdődőt) és mindig arra próbálsz hajtani.
  • Seth
    Csak akkor töltik vissza az energiájukat, ha elcseszed a harcot,ez nem a játék hibája XD
  • MrAndree
    És ezért hülyeség, hogy nincs a játékban kihívás. Oké, meghalni nem lehet de csatában azért marhára nem éri meg ha Elika megment mivel gyakorlatilag kezdheted előlről az egészet.
  • Pio
    14es kombó a legtöbb az X360as achievementeket alapul véve.
  • elitehun
    Ok. csak jobb biztosra menni :)
  • Kamisama
    Tévedtem, hatszor kell... :( Mindegy még egy dög és aztán jön APU!
  • Kamisama
    A legidegesítőbb talán az hogy minden dögöt 5ször kell legyűrni míg végül tényleg behal. A legjobb pedig az, hogy mikor az ember kezd örülni hogy végre leszedtem a fél életét vminek, akkor hirtelen Elika édes -megmentve minket- visszatölti az életét...szomszédaim ilyenkor nagyon szeretik ha játszom. :DD
  • armageddon666
    nálam 2 hely és 1 korcs van hátra ^^ aztán gondolom lesz valami főfőfőboss is... aztán... no igen, belenéztem spoilerben... bár már így 3. boss után lehet rá számítani :S
  • grebber
    Na már megvan az 540db cucc.
    Már csak a maradék helyeket kell megtisztítanom és hátra lesz még a 3 főkorcs!
  • armageddon666
    ez nem freeformfighting system :P

am minnél hosszabb a kombó annál többet sebez 1-1 ütés.

leghasznosabb talán:

Elika - Kard - Dob - Elika - Kard - Elika - Dob/Kard

Elika megvarázsolja, kard megcsapja, feldobjuk az égbe, Elika neki, száll, esik vissza de karddal felkúrjuk megint, Elika megint nekimegy, vagy felugrunk érte és lebasszuk a földre vagy karddal vágunk bele egy keményet ^^

20%-t simán levesz :D
  • klart
    ^^
  • Cat 02 #1371
    Jaoks, akkor mostantól tudatosan nyomkodom =]
  • klart
    van csomó kombó,van egy lista is menűben:o
  • Cat 02 #1369
    Harcra van vmi taktika ?
    Mert én ha közel vok megnyomom az E-t és utána nyomgotam folyamatason mint 1 idióta az e-t,space-t,ütést. Vagy jó ez így ? :D
  • wednes
    Nálam 60Hz-en megy a képfrissítés a játék alatt a CRT monitoromon. Próbáltam mindent, se sehol se tudom állítani.
  • MrAndree
    Ha ismered a hivatalos gépigényét akkor felesleges a kérdésed. Ez nem a GTA 4, itt elhiheteted amit a gépgigényben írnak. :)
  • lac111
    Amikor feltetted a kérdésed, furfangosan elrejtette benne a hozzáállásomat:
    "Tudom hogy mindenki utálja az ilyen kérdéseket.."

+Utánna még le is írtad, hogy tudod a gépigényét. Nem akarlak tovább basztatni, de ha a semmiről akarsz beszélgetni, arra ott a chat.hu

Béke
  • elitehun
    De mind1 ne vitázzunk
  • elitehun
    Talán zavar hogy megkérdeztem?
  • lac111
    Akkor nem értem minek a kérdés!!!! hmmm?
  • elitehun
    A gépigényét én is ismerem csak gondolom megkérdem de thx ;)
  • neptum
    Elika tényleg ilyen rohadt lomha vagy csak nálam ilyen ? azt a kocsog gólemet a rácshoz kéne belökni csak az edes drága Elika olyan lassú hogy aq gólem simán 200000 KM odéb dobb mire reagálna
  • lac111
    Tessék!
  • NEOreg3
    elég gyenge a géped, de low-on azért elfutna
  • MrAndree
    Jól.
  • elitehun
    Tudom hogy mindenki utálja az ilyen kérdéseket de az enyémen hogy futna? XD
  • lalakov
    Ezen a képen lévő pályán, hol van az erő pajzsa? Sehol nem találom.
  • Dizson
    Nem olyan erős az a csaj, majd meglátod.
  • klart
    elég fasz a queen:)
  • armageddon666
    na minnyá vége...
    ez a Hunter eléggé gyengusz volt :\ viszont látványosak voltak a harcok ellene xD
    hajjaj... márcsak az illuziós csajszi van :S attól visoznt parázok most... az az elején is dúrva volt, most biztos táposabb...
  • lalakov
    Három sarokban van faépítmény, azoknak kell nekilökni vagy be kell zárni egy rács mögé(falon bemélyedés, felete rács, ami lejön, amint belökted). (nem tudom melyik pályán vagy:) )
  • grebber
    Van a sarkokban elvileg ilyen fa tákolmány (állványok) oda csald és majd rá kell omlasztani!
  • Ridikula
    császtok mostmár továáb jutottam azon a helyen most azt kéne hogy hogyan lehet azt a kőszörnyet legyőzni anélkül hogy lelöknéd mer olyan a pálya hogy nincs olyan hely ahova letudnád lökni