Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
- a grafika iszonyat jó, csak sajnos kevés helyen van kihasználva. a tornyos pályákon csak pislogtam hogy milyen szép, viszont rengeteg pálya annyira gagyi lett, egyszerû és "szürke"
- a zene és hangok jók, szinkronok is, szokásos pop minõség
- a harc maga nem lenne rossz, eszméletlenek a kombók, csak kevés van belõlük és persze maga a harc is ritka jelenség sajnos. a "nyomkodd gyorsan a gombot" effektust agyonverném aki kitalálta, én már a c64es joystick rángatós játékokat is rüheltem
-fejtörõk: az a pár amit eddig láttam irtó gagyi volt
- az új prince (ha valaki képes arra hogy felfogja hogy ez nem az elõzõ trilógia a prince-e) igenis "jó arc", kicsit ugyan gyerekesek a poénok, de jókat lehet rajtuk röhögni. tetszik hogy süt belõle a szarkazmus, a "szarok bele" érzés. nem értem hogy mi emós benne
- elikán is látszik hogy rengesen kidolgozták a karaktert (a jellemre gondolok, nem a kinézetre), van stílusa. az ember egy idõ után tudja hogy mire hogyan fog reagálni. az elején nem értettem miért tették bele a játékba, viszont így 50% körül azt mondom, hogy nagyon sokat dob a játékon. nem szimpla mellékszereplõ, mint az eddigi pop-os csajok. de én azért szivesebben mászkálnék Kaileena-val 😊
- a beszélgetések marhajók, opcionális, de szerintem érdemes végighallgatni õket, igazából ezek halltán alakul ki a kép a két szereplõrõl
- a mászkálásokban igenis vannak jó részek, régi pop-ot megszégyenítõ összevissza pattogások. csak sajnos kevés ilyen van és nem izzad az ember tenyere közben, köszönhetõen elikának
- a gömb gyûjtögetés szar, süt belõle hogy csak azért van benne mert trendi, meg így olcsón meg lehet duplázni a játékidõt
- a játék hangulatában azért benne van az elõzõ részek sötétsége és borultsága. ez szép és jó, csak sajnos ilyen "herripotter" szagú gonoszság ez. tehát VAN hangulat, csak teenage-fantasy szagú
- a játék rövid, ez már most látszik, így gömböstõl is
- a szériához kapcsolódóan: kellett már a váltás.. a TT szerintem már szenvedés volt (egykét újdonságtól résztõl eltekintve). látszot rajta hgoy egyszerre akarnak SoT-ot és WW-t csinálni, a végeredmény pedig vegyes lett.
szóvan én örültem mikor megtudtam hogy hogy a pop sorozat "újra-csizma" áldozata lesz. a kezdeti koncept artok is tetszetõsek voltak, maga a világ amit sugallt, az szimpatikus volt..
- és itt jön a probléma, uborkáék úgy gondolták hogy akkor ha már reboot, akkor kicsit bõvítsük a célközösséget. szavak helyett inkább a rating-ek (wiki utána lehet nézni ha nem egyértelmû):
WW/T2T: ESRB: M OFLC: MA15+ PEGI: 16+
az új: ESRB: T OFLC: PG PEGI: 12+
- alapsztori: bár még nem vittem végig, de gyakorlatilag semmirõl nem szól. hangzatos nevekkel dobálózik a kiscsaj, de gyakorlatilag 2 sorban össze lehetne foglalni az eddig történteket
- a különlegesséek hiányoznak. mint a dahaka kergetõzés a WWben, a lovas a T2T-ben
- igazából ami a játékmenttel probléma, az mind az "konzolosodás" (vagy szimplán modern játékok?) miatt van. a nekem nem tetszõ dolgok nagyrésze mind tipikus konzolos feature (nyomd a sárga gombot, szedd össze a gömböket, nincs életerõ csík, néha olyan mintha a játék "magát játszaná")
- elõzõ pop-okhoz hasonlítgatás: igenis azokhoz lesz hasonlítva, hát mihez legyen? ha piriputty kiadó csinálta volna ezt a játékot "piriputty kalandjai" néven, akkor is mindenki a pop trilógiához hasonlítaná, hiszen nyilvánvalóan a játék jórésze ugyanaz
- ennek ellenére úgy kell a pophoz hasonlítani hogy nem kéne a régi popot keresni benne (persze nehéz ezt megállni). nem tudom pontosan hol írták, de a igaz: minél tovább húzták volna a régi prince-et, annál nehezebb lett volna kitörni belõle és újat csinálni. (ráadásul a sztori szemponjából a trilógia teljes volt, "vége" volt)
- fel kell fogni hogy új pop, oké, de az ubi is felfoghatta volna hogy pár plusz dologgal kedveskedve a régi játékosonak, nem lenne ekkora hõbörgés.
1)hard mód: elika nem végtelenszer segít, nincs mindenhol kaparászás a falon, az útvonalat csak nagyjából mutatja a kék paca ;
2)klasszikus pop irányítás: én sokat szívtam az újjal.. pl ugrok amikor nem is kell, mert a prince magától megcsinál mindent;
3)...
http://emulehelp.uw.hu
de csak azért mert az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Why so serious?
mi? XD
lol én csak egy norámális folytatást akartam, nem egy rajzfilmet, ahol megmonnyák micsinálj, és mikor halhatsz meg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
x-re szoktam venni és csak a jókat.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
most nem szemétkedésbõl, de pl az új nfs-et te láttad már?
GTA4-et?
Legendary-t?
James Bond, meg a többiek...
Gondolom te megvetted a játékot😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Angelus meg a többiek, akiknek tetszenek a mai szar játékok, amikkel lehúzzák az embereket, azok miért nem mennek játszani?"
Jelentem, nekem tetszenek a mai SZAR játékok.
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Igen .... vélemények vannak. én nem tûröm a szarságokat, amivel megtömik a zsebüket.
mások meg eltûrik ennyi.
Csak a másik hoppá, hogy nincs ellenérv. Mivel nem is lehet találni ebben.
Max sokan behúzzák fülüket farkukat. azt ajándék lónak nenézs a fogát.
bezzeg ha dolgozná bakker.
De hogy a búbánatba jönnek a jellegtelen pop-hoz.
Mond= mondd...én is tudom csak elgépeltem kisfiam.
Why so serious?
A mondd két 'd' betû egyébként, csak mellékesen megjegyezném.
És íme a bizonyításom: szerintem az elmúlt években igen sok jó játékot sikerült kiadni, mint például a Mass Effect, Crysis, Crysis Warhead, Lost Planet, Gears of War stb. Még talán a Far Cry 2 is elmegy szódával.
SOT
WW
T2T
ÚJ prodigy

az miért van hogy elindítom a játékot és kikapcsol a monitor és azt írja ki hogy:out of frequency. csak ennél a játéknál csinálja ezt:S
logikai részek azok biztos jók, de nem elég, hogy elvigye a hátán a cuccot sajna.
😛
játsz vagy viseld el.
vagy mond hogy nincs igazam...mármint példákkal bizonyítsd.
Unalmassá teszi a játékot szerintem... lelassul tõle az egész...
Viszont kellemes meglepetés, hogy van benne "logikai rész is"XD
Már kezdtem hiányolni😛😄
Why so serious?
bocs ez a mondat lemaradt.
Why so serious?
[merlinw.org]
Na pl mint a doom ... a mortal azok érdekesmód meg tudták õrizni nagy vonalakban a jellegüket, meg jónéhány cucc. nézzétek majd meg a bionic commando-t.
a rearmed totális példa erre, hogy milyen egy remake.
igaz a régi játékmenet már gyenge mai szemmel, de a többi filinget visszaadja eredeti változathoz képest.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Why so serious?
Why so serious?
aligvarom, h. hazaerjek es kiprobaljam, gameplay videok alapjan nagyon elvezetesnek tunik
Amellett szerintem érdemes végigjátszani, ha más nem a sztori miatt is, bár nekem bejött az egés úgy ahogy van.
Mondom, panaszkodni menjetek a gta topikba.<#ravasz1>#ravasz1>
Úgyhogy inkább érzem ezt elfogultságnak, illetve a régi Ati problémák felhánytorgatásának. Amióta AMD-nél van az Ati semmi gond nincs vele, de legalább olcsó és bivaly erõs😊
[merlinw.org]
Why so serious?