2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#1349 Hali!
A játéknak ugye 2 fajta befejezése van...
Melyiket hogyan lehet előcsalni? Még van pár óra a játékidőből, csak gondoltam megkérdezem van-e köze a LightSeedekhez. Mert akkor elkezdeném őket összeszedegetni alaposabban. -
#1348 vagy egy XBOX Controller for Windowst és nem kell letölteni semmit mert win felismeri :C vagy Logitech Chillstreamet mert ugyanez a helyzet vele... esetleg lehet hogy van még pár ilyen xbox360 kompatibilis cucc. -
#1347 Szóltam a GTA topikba, hogy csináljanak már egy szavazást, hogy hogy tetszik az új PoP névvel :D -
#1346 Amúgy ha valaki gamepad-ot akar venni, az vegyen egy szíma Xbox360 "kábeles" kontrollert, majd MS oldaláról ée kell tölteni egy drivert és kész. -
#1345 Ha megvan a 4 erő, akkor már csak szórakozásból "kell" gyűjtenem a fénygömböket? A fél játék még előttem van.:) -
dukey42 #1344 annyi, odamész a kapu elé és elika "kinyitja" -
#1343 Egy főbosst sem győztem még le mivel elsem indultam a hely felé mert láttam corrupted mondom leszarom akkor azt hittem azok is majd átváltanak hogy lehet oda menni.
De ha lehet menni akkor megnézem mert 2 főbosst akkor lezúzok gyors. -
dukey42 #1342 be kell menni a fekete kapun és ott leverni, vagy ez már megvolt? -
nasser666 #1341 Hi. Irányítást át tudtátok állítani ? Mert ahogy kijelölöm hogy melyik gombot mire változtassak, mintha lefagyna. Bejön a képe hogy nyomj egy gombot és kész akármit nyomok nem reagál csak az alt+f4-re. Valaki tapasztalt hasonlót és ha igen hogy lehet ezt megoldani ? -
#1340 Nekem hiába van meg mind a 4 pálya az adott helyszinten a főellenség részére ugyanúgy corruptedet ír nem pedig visitedet.Vagy ennél nem számít csak odamegyek azt kész? -
MrAndree #1339 Ezt most nem értem. 1000 gömb van, 540 kell, ha területenként csak 25öt összeszedsz már bőven elég. Nekem most úgy 670 körül lehet aztán még van négy terület meg egy boss vissza, szóval szerintem a 800 is meglesz. -
Pio #1338 Nem, hanem akkor, amikor megcsinálod mind a 4 pályát az adott helyszínen. Ehhez persze kell az is, hogy előtte mind a 4et megnyisd, tehát minimum 2 "varázslatot" aktiválnod kell. -
Dénes é #1337 ha nem nézem a 4 ellen után kapottakat akkor ugyebár 559 volt úgy hogy volt egy olyan ahol 1-et sem szedtem össze volt ahol 6-ot 11-et 15-öt ez a 4 legrosszabb hely -
#1336 És a Főellenségek mikor lesznek elérhetőek??
Ha megvan ez az 540 fénygömb? -
Dénes é #1335 nekem a végén 659 bogyóm volt -
#1334 hú na most az az 50 gömb... (merthogy 3 platetel csak 2 bosst tudsz megölni) az annyira nem számít sokat... -
#1333 ehehehehe...
én is hasonlóan számoltam...
megvan a második boss is... még 2 open terület van amit megcsinálhatok...
95 seed kell még :( lehet gyűjtögetni...
am ha jól csinálja az ember akkor nem nehéz a gyűjtögetés... meg nem is olyan unalmas xD ha olyanja van az embernek... -
Dénes é #1332 nem azért nekem lazán meglett a kell gömb szám tegyük hozzá hogy amikor lenyomsz egy ellenséget a 4-ből akkor mindegyik után kapsz 25-öt -
#1331 nem vágta le a körmeit -
#1330 Elszámoltam magam kicsit :(
Mondom ahogy haladok lazán meglesz ez az 540db fénygömb hát majd vért izzadva csak akkor :(
Elején jól kezdtem volt 45/45-ös részem is igaz csak 1 :D meg volt 1-2 40/45 azt a végére csomonál a 35 is alig van meg és ahogy számoltam ha a maradék részekre ahova mehetek 30-al számolok még mindig kell majd 38 db :(
-
neptum #1329 amikor a Sand of Time-os skint választom akkor uye nincs karom a kezén de amikor falon futok még is szikrázik a keze akkor ez most hogy is van ? -
#1328 ti azt mondtátok hogy csak ODA lehet menni ami már meg van tisztítva. és ez így van... én csak hozzáfűztem hogy a kiindulási helyzet is számít... csak megtisztított helyRŐL lehet teleportálni... fertőzöttről nem. -
Pio #1327 Mondjuk a térkép menüben a csupa nagybetűs TELEPORT felirat árulkodólag hathat... :) Szerintem mondja is azért, csak nincs igazán kihangsúlyozva.
Amúgy armageddon666 igenis mondott valami újat, mert azt nem írta senki, hogy csak akkor teleportálhatsz, ha megtisztított területen vagy éppen.
Nekem is chillstream van és a gombtaposás nekem se sikerül soha anélkül, hogy rá ne tenyereljek a bal mutatóujjammal (balkezes vagyok) :) -
#1326 Jó tudni, bár nem emléxem, hogy ez ki lett volna írva játék közben, én mindíg visszamentem a templomhoz
Most tolom másodjára -
#1325 Épp ezt írta :D meg én is. -
#1324 és csak onnan ahol meg van tisztítva... -
#1323 térképen rámész a kívánt helyszín ikonjára és E gomb alapbeállításnál.Persze csak oda lehet teleportálni,ahol már megtisztítottad a területet -
#1322 lol
Tabot nyomsz, és a templomra viszed a kurzort vagy bárhová, ahol már jártál, és nyomsz egy E betűt :D -
#1321 asszem jó vétel volt a Logitech ChillStream... XBOX controllernek ismeri fel, és újabb játékok egyből vágják hogy mi van :P színek is stimmelnek, tök fasza xD
csak még nincs rutinom benne... szal mikor jön fel a jel hogy Sárga, akkor keresem hogy melyik a sárga :D (felső az)...
meg mikor nyomkodni kell a kéket akkor mindig mutatóujjal kell és így el kell engedni akkor gamepadot, gyájj az macerás... -
zzolee82 #1320 Valaki HELP !!!
Gamepadra hogy kell átállítani ?
Nekem nem megy options/controls/xbox360 controller átállításával (nem tudok rálépni )
Ilyenem gamepadom van : http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/jatekvezerlok/easy_touch_et_2129/
Vagy PC kompatibilis gamepad kell a játékhoz ?
-
#1319 "majd ha megvan visszateleportálsz a templomba"
Vissza lehet teleportálni a templomba? Hogyan? Én mindíg visszamentem, Elika mutatta az utat. -
Pio #1318 Aktiválni kell őket, amit úgy tehetsz meg, hogy összeszedsz megfelelő mennyiségű Lightseedet (a térképen bal felül láthatod, hogy mennyi kell), majd ha megvan visszateleportálsz a templomba és ott ráállsz valamelyik színesen világító körre és elkezded taposni rajta Elika gombját (X360-os kontrolleren sárga Y gomb, billentyűzeten passz). Miután megtisztítottad azonnal be is kerülsz egy gyakorló részre, ahol kipróbálhatod az új képességet. Amúgy annyi az egész, hogy ráfutsz a korongra, ahol Elika pár másodpercig megtartja a Princet és ez alatt kell ismét megnyomni Elika gombját. -
Pio #1317 A párbeszédek szellemessége terén számomra messze odaveri a korábbi részeket (pedig azok is nagyon jók voltak), szóval tessék mindig taposni a párbeszéd gombot, amikor villognak az arcok bal alul, mert érdemes ;-) -
mimo123 #1316 Hali orulnek ha walaki megmondana hogy hogyan kell hasznalni amik a falon vannak olyan kor alakuak help mert igy nemigen fogom vegigtolni -
#1315 Még nem tudsz odamenni. Majd ha meg lesz a megfelelő színű erőd. -
Cat 02 #1314 Akkor nekem sztem elmegy. -
#1313 igen, borzalmasan unalmas, ahogyan AC is az volt az első 3 óra után -
darkrage #1312 illetve bocsi... igy jobb: -
darkrage #1311 Hello még eléggé az elején vagyok de ha valaki segítene azt megköszönném... nah szóval pirossal bekarikáztam ahova nem tudok feljutni és hálás lennék ha valaki megírná hogy hogyan jussak fel oda előre is köszi: http://images.netbag.hu/20081214/02165716038.JPG -
MrAndree #1310 Ezen én is jót nevettem amikor játszottam vele. :)
Egyébként a karaktereket tényleg nagyon eltalálták, a Prince-Elika párbeszédek legalább olyan magas színvonalúak és gyakran viccesek mint a SoT trilógia Prince-Farah szövegei.