2509
Prince of Persia: Prodigy
  • Pio
    Amúgy aki elakad annak van már a youtubeon jópár videós végigjátszás, például ez, itt meg lehet keresni a problémás helyet.
  • lalakov
    Ha a kard nem segít, akkor hagyd, hogy megpróbáljon rád taposni és akkor ezerrel nyomni a kardot.:)
  • Pio
    A játékidőt végülis tényleg hülyén gondoltam végig, mert ha minimális bogyómennyiséggel akarsz végigszaladni, akkor olyan 12 óra lehet. Ha ügyetlenebb vagy és sokszor esel le, akkor legyen 13-14. Na és én arra gondoltam, hogy mondta gregtom6, hogy szeretne mindent végigcsinálni és úgy gondolkodtam, hogy nagyjából az összes bogyót összeszedni, ahho azért már kellhet 15+, de az összeset egyesével felkutatni és összeszedni szerintem nagyon sok idő lehet. Szóval ez amolyan "középérték" lehetett. Én nem is néztem mennyi idő volt, de szerintem tényleg olyan 12 körül lehetett, mert 3 napja játszogatok vele és nemrég értem a végére (tééényleg, a végső harc baromi epikus lett szerintem a haverom szerint meg rém gagyi.. szerintetek?) és egy nap 4-5 óránál aligha játszottam többet.
  • Kamisama
    ja megvan, tényleg thx
  • lalakov
    :(Azt nem Neked írtam.
  • Ridikula
    ok kösszike hálás vok mind2-töknek thank you
  • Ridikula
    de milyen szikláról nekem már nincs szikla csak bezártság amugy kamisama addig ütöd amíg oda nem ér a szakadék szélére és ott a csajjal kell ellen állnod hogy lelökd
  • Kamisama
    pont ezen tűndöm én is. Azt tudom hogy át kell gurulni a lába alatt, de nem tudom mit kell utána csinálni, mert hiába vágom semmi. Valahogy le kellene lökni a szikláról. Valaki segítsen légyszi. THX
  • lalakov
    3 sarok fából van, azoknak lökd neki.
  • Pio
    Akkor csak annyi, hogy odacsalod az álványhoz, megkerülöd és nekilököd az állványnak aztán jön a szokásos KARD gomb taposás és rádől az állvány. Ezt asszem 3szor kell eljátszani.
  • Ridikula
    nincs szakadék
  • lalakov
    És szakadék? Lökd le!
  • Ridikula
    szerintem esetleg egyre gondolunk pio mer nálam mind a 4 sarkában van egy ilyen álvány szerűség a falban és az egyiken meg van egy kampo amibe belelehet kapaszkodni csak harc közben nem lehet de viszont nincsen semmilyen rács
  • Ádus1987
    figyu skacok nincs kedvem végig olvasni a kommenteket lehet már vki kérdezte. a legszélső főellenséget a térképen hogy kell legyőzni? azt rja használjam a környezetet de se oszlop se semmi és semmi nem használ rajta se varázs se kard...segitsetek
  • Seth
    Nem tudom, én nem éreztem többnek 10-12-nél. Mondjuk nem gyűjtöttem be minden seed-et, csak amit éppen láttam és utamba került(álatlában mindíg ellenkező irányba mentem,mint amerre kellett volna, így összszedtem a bogyókat,majd vissza és onnan is, így kényelmesen megvolt mindíg a kellő mennyiség, csak az utolsó képességnél kellett farmolnom úgy 30 db-ot.) A végére volt mindössze 610 darabom.Az összes szöveget meghallgattam, sokszor még akkor is próbálgattam,amikor nem is jelzett hogy van új téma. Haláli párbeszédek voltak sokszor, úgyhogy érdekelt mind ^^ Szóval szerintem max 12 óra lehetett, kényelmes tempóban
  • grebber
    Nemem már csak 3 rész 2 főboss + a legfőbb van hátra és most tartok 8 óránál az Xfire szerint!
  • Pio
    Lehet, hogy nem egyre gondolunk, de van egy olyan rész, ahol a sarkokon lévő állványféleségeknek kell nekilökni.

Illetve van még egy speciális rész, akkor egy a falból nyíló ketrecbe kell belelökni.
  • Pio
    Szerintem olyan 15-20 óra lehet, ha nem vérprofi az ember platformjátékokban, kényelmesen halad, mászkál is ide-oda és mindig meghallgatja a párbeszédeket (van belőlük rengeteg). Persze az összes bogyó összeszedéséhez sokkal több kell.
  • Ridikula
    császtok megint én vagyok nem tudna valaki segíten higy hogyan kell megölni azt a nagydarab félig kőszörnyet ugy hogy nem lököd le ugyan is nincs hova lelökni csak egy kampó amibe bele lehet kapaszkodni csak nem engedi merharc közben nem lehet és ez a zöld színnél van ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném nagyon hálás lennék érte
  • Pio
    4 területről lehet összeszedni a 60at nem csak egyről. Menj át a többire, ha azokat megtisztítod ott is gyűjtögethetsz.
    Alapvetően nem parás ez a gyűjtögetés. Amikor elhagyod a zónát "nyitott szemmel" tedd esetleg némi kerülőúton és akkor nagyjából meg is leszel. Nekem a 3. spell előtt kellett viszonylag többet és a második előtt egy minimálisat "farmolni".
  • gregtom6
    Kb mennyi a játékidő nem gyors tempóban játszva, és mindent felvéve???
  • Ridikula
    ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném nagyon hálás lennék érte
  • Ridikula
    császtok megint én vagyok nem tudna valaki segíten higy hogyan kell megölni azt a nagydarab félig kőszörnyet ugy hogy nem lököd le ugyan is nincs hova lelökni csak egy kampó amibe bele lehet kapaszkodni csak nem engedi merharc közben nem lehet és ez a zöld színnél van
  • MrAndree
    Nem muszáj mindet összeszedni.
  • Seth
    majd később, de téged nem idegesít játék közben az a szar fraps meg tökömtudja milyen mérők??
  • kirol
    Hát ez a budget játék fílinges fénygyűjtögetés elég idegesítő.

A 60-ból 39-et szereztem meg. Van felettem még pár, de oda nem tudok feljutni.

Már vagy 3x végigmentem a pályán, de nem találom a maradékot sehol. A kis vezetőfény útján se. Érdekes.

Ide pl. hol lehet felmenni:

• davidka003
    Minden Boss-t meg kell ölni, de te döntöd el, hogy milyen sorrendben teszed ezt.
  • Fehercsoki
    Sziasztok ezt olvastam:For the first time ever, the Prince will evolve in a non-linear adventure. The players will choose how they unfold the storyline by choosing their path in this open-ended world. This is technically possible thanks to next-gen memory capacities.

Tehát olyan a játék hogy szabadon lehet menni mindenfelé meg ölni és én döntöm el melyik bossokat ölöm?
  • lalakov
    Állítsd át billre, úgy sokkal könnyebb.
  • Suzaka
    Gépigénye melyik játékhoz hasonló? Nem túl magas? (Az ilyen hivatalos rendszerkövetelményeknek nem igen hiszek)
  • davidka003
    Talán egyszerűbb lenne venni egy gamepadot.
    Sokkal könnyebb és élvezetesebb vele a játék.
  • kirol
    Már nem kell, megoldódott. :D
    Én is, két kézzel fogtam az egeret, úgy nyomogattam ezerrel. Ez azért már hardverkárosodást is okozhat! :D
  • Seth
    Jót nyomsz pedig, de nyomd gyorsabban XD Első harcban pedig még nem is kell megszakadni, majd mi lesz veled a 3.-4.-nél XD Én az ölembe fogtam már az egeret és vertem az egérgombot, mint vmi parkinzonkóros XD,pedig állítólag csak ütemesen kell
  • kirol
    Inkább nekem segítsetek.
  • Seth
    Egyrészt már megírtam neki, másrészt nem kell idézni,elég a "válasz erre" gombot megnyomni, harmadrészt használd a spoiler tag-et
  • huneng94
    nekem a kedvenc combóm: e+ugrás+r+r+ugrás+e+ball egér kat
  • huneng94
    idézem:Hali!

Szeretnék segítséget kérni!
    A térkép szerint a jobb oldali toronyban vagyok ahol a "rózsaszín" főbosst kellene kifingatni. 3 emeleten keresztül kell ütni a száját de a 3 szinten ahol Elika-t sokszorozza elakadtam. Már csak 3 Elika klón van de nam tudom mit kell kezdenem velük. Azt hajtogatja miről beszélt Elika melyik lehet a 3 közül, de bármelyiket vágom az újra megjelenik. Ha tudjátok hol járok kérlek segítsetek!

THX

ugorj le egy platformról, és mivel elika sohasem hagy meghalni, ezért elkap, é meg is van az eredménye
  • kirol
    Az első nagyobb szörny, akit nem lehet kardal megölni, gondolom le kellene lökni, de hiába emeljük a lábát, visszanyeri az egyensúlyát.
    Villog a kard, hogy nyomkodjam, de én hiába nyomom ezerrel az egeret, hisz azzal kardos semmi nem történik.

Ez mégis mit akar, mit nyomogassak?
  • serito
    Köszi! Ezt nem gondoltam volna.
  • klart
    nem elika tölti vissza az életét :s
    hanem mikor meghalnál,téged megment és ilyenkor töltik vissza az életük a szörnyek:|