Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
ennyi? kösz

#1158: SPOILER B+, spoiler <#szomoru1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CroftManor
Itt mit kell csinálni? Mert ha megszúrom Elikát, akkor egy újabb jön helyette <#nemtudom>
bár már megoldottam, mert lecsúsztam a torony oldalán és Elika megmentett, jött egy animáció, aztán harc a szörny csajjal... csak úgy kíváncsiságból, megmodnaná vki hogy a képen hogy kell megoldani azt a részt?

Nothing is True, Everything is Permitted

kirol
Hát én nem mondom hogy nem jó. De nem az. 😄

Én az eredetiekkel nem játszottam. Az elsõ számomra a SoT volt. Ez, és a TtT volt az a rész, ami nekem a leginkább tetszett.
Ezeknek megvolt a hangulata. Szép grafikája volt, volt egy kis harc, de nem az a hülye kaszabolás, és a "hogy jutok fel oda" terepnézegetés.

Hát itt megyek, nyomkodok itt össze vissza mindent, és haladok.
Hát azt én is osztom, de ezt már a képek alapján is mondtam, hogy ez valami gagyi Manga fíliges képvilágot képvisel. 😞

Összességében a színvonalat tekintve, nem egy pozitív darab. Félve merem kimondani, de számomra kicsit csalódás is.

De ettõl függetlenül egy-egy bambulós órában el lehet pötyögni vele.

grebber
Azt jelenti hogy nyomjad meg a T betût és beszélgess Elikával!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
jó ez a játék arra, hogy 20-30 percet elcsecserésszen 😊 vele az ember. ezen tényleg nem tudja magát senki felidegesíteni

annyit mondjatok meg pls, hogy ami néha a bal alsó sarokban villog, az mit jelent?!

errõl van szó:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pethy23
Az én!!! véleményem:

Játékmenet siralmas
Történet unalmas
Animációk gyerekesek
Grafika nekem tetszik
Harcrendszer... a 20 évvel ezelõtti pop-ba izgalmasabb volt...

Szerintem ez a játék a japán 13-14 éveseket célozta meg ami sikerült is.
nan76
Jó ez az új rész!!!A grafika szupi,a mozgások lenyûgõzõek,és a sztori se rossz...bár még nagyon az elején vagyok...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

DarkSector
faxa. csak festeni nem szerettem már sulibasem. nekem valahogy nem jött össze.
a buznyák vízfesékek.jaj ha rá gondolok.
XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Okamirõl ne is beszéljünk ^^

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
AS-ben egyenessen mesteri a cellsádíd!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Natúróban sirály a cs.

DarkSector
Gyerünk - gyerük már nem kell sok. 😛

1. Grand Theft Auto IV
2. Prince of Persia: Prodigy
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Modellautók
5. Football Manager
6. Euro Truck Simulator
7. A nagy szavazó topik
8. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Ismerd fel a képrõl az autót

Nézd, a Cell grafikát a XIII-ban nem szerettem. Silverfallban viszont megkedveltem ezt a fajta alkalmazást, a PoPban meg egyenesen mesteri! Hozzá kell szokni. Ha nem tudsz, akkor még mindig vannak játékok, melyekkel tudsz játszani. Tudom/Tudjuk, neked nem jön be, kész pont.

Én a könnyedebb játékmenetnek picit örülök, legalább nem szívok vele. Végülis játszani ülök le. Tomb Raiderben szeretek pöcsölni, abban meg az nem tetszik, ha harcközpontú játékot adnak ki. Ezért kedvencem az Anniversary és az Underworld (jó jó, mindegyik részét imádom, de a Legend már túl akciódús).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

DarkSector
arról beszélünk, hogy vannak mértékek.
öregem.
ha én aszondom nehéz a cod4 ha te aszondod a pop a nehezebb, akkor pármilla ember téged kérdez majd hogy hívjanak-e mentõt?

DarkSector
jól mondod.<#alien>

MerlinW
Én utálom a COD-ot, meg úgy az összes háborús játékot. Te szereted. (Én mondjuk a belinkelt képen csak egy nagy elmosott pacalt látok, de ez már szubj.)

Neked nem tetszik az új PoP, nekem bejön és szívesen játszom vele.

Innentõl mirõl beszélünk? Látott engem valaki a CoD, Sims, BIA, vagy egyéb általam lenézett és nem kedvelt játék topikjában ócsárolni?

Mass Effect-et pedig nem rég játszottam végig 4.-re és még mindig nem találom az általad említett szar irányítást. Természetesen elfogadom, hogy neked nem esik kézre, nem vagyunk egyformák.

Leírtad a véleményed, tiszteletben tarjuk, elolvastuk, tudunk róla, ennyi.

Ha tényleg nem minket akarsz "szarral" dobálni és valóban a játék és a "rablás" idegesít téged, fáradj át kérlek a játék hivatalos oldalán található fórumra és ott anyázzál. Én is úgy szoktam... Itt süket fülekre talál. De ha gondolod és lusta vagy megírom neked az ubisoft support címét, telefonszámát is...

Szokjál már le errõl. Nem ez az elsõ játék/topik/alkalom. Hidd el, jóindulatból mondom, magadat járatod le.

[merlinw.org]

DarkSector
én nem ezt mondtam.

armageddon666
FPSeknek meg a lövöldözés :/ erre akartam rávilágítani

@

Na akkor alkalmazzuk a logikádat. Nekem tetszik ez a rajzos grafika. Neked nem tehát akkor hazudsz.

Why so serious?

DarkSector
a cod ronda.
erre mit monnyak ez sem hazudik?
igaz vak a gyerek.
a rajzolt figurák biztos szebben mutatnak.

Prince23
Popnak épp ez lenen e lényege, a falon futkározás meg az ügyességi elemek alakalmazásai.

armageddon666
CoDból nekem 4 a kedvenc 😊

@

CalebJoe
Igen egy durva DMC harcrendszer után tényleg vicc ez az 1v1 harc, de hát ez van nem japcsik csinálták és ez mindent elmond ennyi.
A grafikáját már megszoktam bár meg se közelíti nálam a Naruto cel-shaded grafikáját csak egy gyenge koppintás lett.
armageddon666
ennyi erõvel ez is ugyanolyan szar mint az elõzõek :\ (nem, elõzõek nem voltak szarok...)

itt is csak futkorászni kell a falon, etc... 2 különbség van: kevesebb ellen, halhatatlanság... nnah... kurvajó 😄 tényleg... ez biza fejlõdés...

ez a Prince of Persia amúgy pont annyira Prince of Persia mint az Assassin's Creed: Semennyire... csak kellett egy név hogy eladják :\ de nyújtani nem nyújt semmit amiért megérné megvenni...

a "mész elõre oszt lõsz" HL2 epizódok jobban megérik az árukat sokkal (azok megérik...) mint ez, pedig sokkal kevesebb játékidõ 😄

ez nem jött össze... el lett kúrva... túl könnyû lett :\ igazából nem is kell semmit csinálnom... csak nyomni a sticket elõre és A-t nyomogatni... jajj, néha B-t is kell mert ilyen hülye láncok vannak... és egyelõre nagy ritkán észrevettem hogy az Y-t is...

A harc aztán kurva jó lett... 1 kombót tud az ember akkor már legyõzhetetlen :\ "megölnek"? nem tudnak... boss élete maxra megy mész megint... váóh... jajj de vannak benne extra jelenetek azért... ahol mit kell csinálni? NYOMOGATNI EGY KURVA GOMBOT! hát basszameg mi ez?!?!?!?! nagyapám Enterpriseán láttam utoljára ilyen megoldást <#falbav> (hazudtam mert harmadrangú flashgamekben is)

De azért nem tragikus...
PRO:
-"herceg" stílusa...
-párbeszéd herceg és Elika közt (Elikában kellemesen csalódtam... többi részben viszont... csalódtam)
-szép mozgás közben
-látványos is tud lenni akár néha...
-oh, és bár még az elején vagyok, úgy vettem észre hogy ez a "szabadság" ez nem olyan tragikus mint gondoltam... nem tart órákig eljutni egyik helyrõl a másikra... és ha jól látom lesz teleport is.

de ez messze van a Sands of Time trilógiától :\ nagyon ...

nah... kb ennyi... ^^ nyugalom, én nem fogok spammolni... nemsoká folytatom a játékot...

@

Prince23
mármint a Cod 5-re értve h rossz

Prince23
Így van!

nem lehetne inkább arról beszélni ki hol tart, mire jött rá, hol akadt esetleg el...stb?
mert szerintem ez a topic errõl szól a faszkivan:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A CoD egyre jobb lesz? Jaja, egyre rövidebb, egyre jobban scriptelt. A 4-es tetszett nekem, de az elsõ rész a legjobb! Véleményem: a CoD inkább csúszik lefele.

De ha neked tetszik, játssz avval.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Prince23
A vélemények mindenkinek más, attól, hogy neked nem jön be eza rész, nem jelenti azt, hogy más hazudna, ha éppen dícséri.
Igen is jó lett a PoP! A pop 2 pedig még jobb kell legyen....pl ww

Mondj pár példát kérlek. Ja és ha én azt mondom, hogy "az új PoP jó" az nyilván nem tartozik a nem igaz kategóriába.

Why so serious?

DarkSector
mert 15percenként írtok olyan mondatokat, ami nem igaz.

Szerintem a cod4 az egyik legjobb online fps manapság... iszonyatosan hangulatos és nem lehet megunni... én nem tudom most az 5. résszel miért kellett visszatérniük modernbõl régibe... de épen ezért nem is érdekelt😄

DarkSector
jah ezzel egyetértek most pop lett ilyen .
na ez a baj.

DarkSector
jah hagyd igaza van
ez gázul néz ki.
majd írunk aktinak hogy cellsódíddal csinázzák, akkor szebb lesz. 😛
lol

cod5

mama 2
Mert mit vártál egy FPS-tõl? Minden FPS arról szól hogy mész elõre oszt lõsz. Ezért FPS.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Ez mindig így van. Mindig az utálók a leghangosabbak.

Why so serious?

Bocs, az OFFért, most szóltam utoljára egyesek megkönnyebbülésére. Darksector, ha majd agyvérzést kapsz esetleg, akkor azt magadnak köszönd.

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Bocs, akkor csak félóránként beírod egyszer, hogy az új PoP szar.

Why so serious?

az a gáz, hogy kb 2 embernek nem tetszik a játék a topicban és 1 akarja a többséget meggyõzni, hogy miért nem jó😄
OLyan kis édes😊

Azt mondtam hogy ugyanolyan szar volt mindkét rész. Mit nem értesz ezen? Kit érdekel hogy most épp ki ellen harcolsz? Lehet a 6. részben már dínók ellen nyomod majd... számít valamit?

Siralmas grafika, te mit néztél? Ha a cod 4 grafja szar akkor kíváncsi vagyok h szerinted melyik játéknak jó a grafja?

Látom nem személyeskedsz csak mindenki magára veszi. Akkor ez most mi? Te ostobi. Maximum grafikán ment ez a tetü, de így is szar volt.

DarkSector
játszottá mindkettõvel?
észrevetted hogy jpcsik vannak ellened?
nem?
jah akkor mirõl beszélünk?

Környzet???
nemvetted észre a különbséget.
Tengerpart, meg csernobil között?
😛PP

DarkSector
grafika télleg nem szép.
csak fel kéne nyomnod a beállításokat.
a 640x480 és minden low-on az nem a max...
tuod menüben.

Mivaaa??

DarkSector
Nem a cod4 is a 2 világháborús "szamurájok ellen megy".
jah elhiszem neked.

DarkSector
ki próbál meggyõzni.
engem nem érdekel, hogy neked mi tetszik.
én nem mondtam hogy ne játsz vele, vagy ne vedd meg.
vagy akár másnak.

Hanem a játék ról beszéltem...
ennyi nem személyessen az embereket parancsoltam a nemmegvételére, vagy nem tetszésének kinyilvánítására.

Az a gáz hogy magadra vetted.

Cod... egyre jobb lesz?? Ezt nem igazán értem, a legutóbbi codban a lángszórón és egy-két apróságon kívül semmi újítás nincsen az elõtte levõhöz képest(Modern Warfare). Ugyanaz a siralmas grafika, siralmas játékmenet. Semmi mást nem kell csinálni csak menni elõre és lõni lõni, lõni, míg meg nem vakulsz a képernyõ elõtt. Még az utat sem lehet eltéveszteni, mert egy út van. Csak egy a sok FPS közül, hamar felejtõs.

És a hózzászólások fele a Tied ahol próbálsz meggyõzni minket, hogy ez mennyire szar csak nem látjuk.

Why so serious?

DarkSector
nézz utána hogy hányan írtak vissza, és hányra válaszoltam. kb egál.
akkor meg vászmákogsz?
És ez a topic nemsoká népszerû lesz, mert sok lesz a hozzászólás.
nézd a jó oldalát.