Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1158: SPOILER B+, spoiler <#szomoru1>#szomoru1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
bár már megoldottam, mert lecsúsztam a torony oldalán és Elika megmentett, jött egy animáció, aztán harc a szörny csajjal... csak úgy kíváncsiságból, megmodnaná vki hogy a képen hogy kell megoldani azt a részt?
Nothing is True, Everything is Permitted
Én az eredetiekkel nem játszottam. Az elsõ számomra a SoT volt. Ez, és a TtT volt az a rész, ami nekem a leginkább tetszett.
Ezeknek megvolt a hangulata. Szép grafikája volt, volt egy kis harc, de nem az a hülye kaszabolás, és a "hogy jutok fel oda" terepnézegetés.
Hát itt megyek, nyomkodok itt össze vissza mindent, és haladok.
Hát azt én is osztom, de ezt már a képek alapján is mondtam, hogy ez valami gagyi Manga fíliges képvilágot képvisel. 😞
Összességében a színvonalat tekintve, nem egy pozitív darab. Félve merem kimondani, de számomra kicsit csalódás is.
De ettõl függetlenül egy-egy bambulós órában el lehet pötyögni vele.
annyit mondjatok meg pls, hogy ami néha a bal alsó sarokban villog, az mit jelent?!
errõl van szó:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Játékmenet siralmas
Történet unalmas
Animációk gyerekesek
Grafika nekem tetszik
Harcrendszer... a 20 évvel ezelõtti pop-ba izgalmasabb volt...
Szerintem ez a játék a japán 13-14 éveseket célozta meg ami sikerült is.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
a buznyák vízfesékek.jaj ha rá gondolok.
XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. Grand Theft Auto IV
2. Prince of Persia: Prodigy
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Modellautók
5. Football Manager
6. Euro Truck Simulator
7. A nagy szavazó topik
8. Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETÕS)
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Ismerd fel a képrõl az autót
Én a könnyedebb játékmenetnek picit örülök, legalább nem szívok vele. Végülis játszani ülök le. Tomb Raiderben szeretek pöcsölni, abban meg az nem tetszik, ha harcközpontú játékot adnak ki. Ezért kedvencem az Anniversary és az Underworld (jó jó, mindegyik részét imádom, de a Legend már túl akciódús).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
öregem.
ha én aszondom nehéz a cod4 ha te aszondod a pop a nehezebb, akkor pármilla ember téged kérdez majd hogy hívjanak-e mentõt?
Neked nem tetszik az új PoP, nekem bejön és szívesen játszom vele.
Innentõl mirõl beszélünk? Látott engem valaki a CoD, Sims, BIA, vagy egyéb általam lenézett és nem kedvelt játék topikjában ócsárolni?
Mass Effect-et pedig nem rég játszottam végig 4.-re és még mindig nem találom az általad említett szar irányítást. Természetesen elfogadom, hogy neked nem esik kézre, nem vagyunk egyformák.
Leírtad a véleményed, tiszteletben tarjuk, elolvastuk, tudunk róla, ennyi.
Ha tényleg nem minket akarsz "szarral" dobálni és valóban a játék és a "rablás" idegesít téged, fáradj át kérlek a játék hivatalos oldalán található fórumra és ott anyázzál. Én is úgy szoktam... Itt süket fülekre talál. De ha gondolod és lusta vagy megírom neked az ubisoft support címét, telefonszámát is...
Szokjál már le errõl. Nem ez az elsõ játék/topik/alkalom. Hidd el, jóindulatból mondom, magadat járatod le.
[merlinw.org]
Why so serious?
erre mit monnyak ez sem hazudik?
igaz vak a gyerek.
a rajzolt figurák biztos szebben mutatnak.
A grafikáját már megszoktam bár meg se közelíti nálam a Naruto cel-shaded grafikáját csak egy gyenge koppintás lett.
itt is csak futkorászni kell a falon, etc... 2 különbség van: kevesebb ellen, halhatatlanság... nnah... kurvajó 😄 tényleg... ez biza fejlõdés...
ez a Prince of Persia amúgy pont annyira Prince of Persia mint az Assassin's Creed: Semennyire... csak kellett egy név hogy eladják :\ de nyújtani nem nyújt semmit amiért megérné megvenni...
a "mész elõre oszt lõsz" HL2 epizódok jobban megérik az árukat sokkal (azok megérik...) mint ez, pedig sokkal kevesebb játékidõ 😄
ez nem jött össze... el lett kúrva... túl könnyû lett :\ igazából nem is kell semmit csinálnom... csak nyomni a sticket elõre és A-t nyomogatni... jajj, néha B-t is kell mert ilyen hülye láncok vannak... és egyelõre nagy ritkán észrevettem hogy az Y-t is...
A harc aztán kurva jó lett... 1 kombót tud az ember akkor már legyõzhetetlen :\ "megölnek"? nem tudnak... boss élete maxra megy mész megint... váóh... jajj de vannak benne extra jelenetek azért... ahol mit kell csinálni? NYOMOGATNI EGY KURVA GOMBOT! hát basszameg mi ez?!?!?!?! nagyapám Enterpriseán láttam utoljára ilyen megoldást <#falbav>#falbav> (hazudtam mert harmadrangú flashgamekben is)
De azért nem tragikus...
PRO:
-"herceg" stílusa...
-párbeszéd herceg és Elika közt (Elikában kellemesen csalódtam... többi részben viszont... csalódtam)
-szép mozgás közben
-látványos is tud lenni akár néha...
-oh, és bár még az elején vagyok, úgy vettem észre hogy ez a "szabadság" ez nem olyan tragikus mint gondoltam... nem tart órákig eljutni egyik helyrõl a másikra... és ha jól látom lesz teleport is.
de ez messze van a Sands of Time trilógiától :\ nagyon ...
nah... kb ennyi... ^^ nyugalom, én nem fogok spammolni... nemsoká folytatom a játékot...
@
mert szerintem ez a topic errõl szól a faszkivan:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De ha neked tetszik, játssz avval.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Igen is jó lett a PoP! A pop 2 pedig még jobb kell legyen....pl ww
Why so serious?
na ez a baj.
ez gázul néz ki.
majd írunk aktinak hogy cellsódíddal csinázzák, akkor szebb lesz. 😛
lol
cod5

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Why so serious?
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
Why so serious?
OLyan kis édes😊
észrevetted hogy jpcsik vannak ellened?
nem?
jah akkor mirõl beszélünk?
Környzet???
nemvetted észre a különbséget.
Tengerpart, meg csernobil között?
😛PP
csak fel kéne nyomnod a beállításokat.
a 640x480 és minden low-on az nem a max...
tuod menüben.
jah elhiszem neked.
engem nem érdekel, hogy neked mi tetszik.
én nem mondtam hogy ne játsz vele, vagy ne vedd meg.
vagy akár másnak.
Hanem a játék ról beszéltem...
ennyi nem személyessen az embereket parancsoltam a nemmegvételére, vagy nem tetszésének kinyilvánítására.
Az a gáz hogy magadra vetted.
Why so serious?
akkor meg vászmákogsz?
És ez a topic nemsoká népszerû lesz, mert sok lesz a hozzászólás.
nézd a jó oldalát.