2509
Prince of Persia: Prodigy
-
Pio #1989 Lassan több lesz az olyan post, ami azt firtatja, hogy miért kérnek segítséget az emberek mint a segítségkérő post. Szerintem ezért van a fórum, engem cseppet se zavar, legfeljebb az, amikor pár sorral azelőtt pont arról beszéltünk, amit megkérdez. Mondjuk azt is megértem, ha valaki nem olvas vissza, elveszik a hasznos infó a sok szemét között. Mint amilyen ez a post is :)
Azért szerencsére ott még nem tartunk, mint a wowos topikban ahol valaki kérdezett egy nem túl okosat és olyan szinten lefikázták, hogy csak úgy zengett, erre valaki megjegyezte, hogy azért szereti ezt a fórumot, mert "Itt legalább mindenki elküldi az ilyet a jó faszba.". De remélem nem is indulunk el ezen az úton. Bár nyilván minden ember türelme véges, de azért szerintem továbbra is örüljünk, hogy mi végig tudtuk egyedül csinálni és segítsünk annak, aki nem tudja/akarja és segítséget kér. Ez csak egy játék. -
#1988 hát igen... de a legtöbb probléma az angoltudás hiánya miatt van... mert a játék amúgy mindent a szádba rág, mindent hatszor kiír, hogy mit hogy kell. -
#1987 ígyvan -
Cyberdevil #1986 Komolyan mondom lehidalok, a játékban össz-vissz 3 helyen kell taktikázni/gondolkozni(1. a nagy gólem boss, 2. amikor elikák közül kell választani, 3. a tekergetős rész(ek). Mindenki h mondta milyen könnyű, erre tessék, már 1 gombot se tudnak megnyomni. És a legjobb az egészben h ez a játék nevetségesen egyszerű, képzelem mi lehetett a régebbi PoP-oknál, mindenki elakadt 6%-nál és annyi... -
#1985 Ezt nem értem... ide jönnek egy csomóan segítséget kérni, de sztetek mi honnan tudjuk ezekre a választ? Egyrészt ki van írva minden a játékban, másrészt ha elakadok vhol, próbálok rájönni a megoldásra. Én pl úgy vittem végig, hogy nem kértem segítséget sehol, én is elakadtam benne, de sztem sokkal jobb élmény az amikor Te magad jössz rá a megoldásokra.
-
#1984 Pedig még az elején amíg nem nyomtál R gombot annál a résznél, ahol volt ilyen karika a falba, nem engedett tovább a játék. -
Pio #1983 Egészen konkrétan 30,625 kell átlagosan helyszínenként az utolsó képesség aktiválásához. A korábbiakhoz kevesebb, de érdemes ezt a célt szem előtt tartani, ha végig szeretnénk játszani a játékot és nem akarunk egyszerre sokat bogyót gyűjtögetni. -
#1982 Amikor belekapaszkodik a karikába, nyomd a kesztyű gombot. -
#1981 Helló!
Nem tudok továbbjutni az alábbi helyen.
gond
Mi a teendő? -
neptum #1980 ha minden területen olyan 30-35-t össze szedsz plusz még a bOssok utáni 25 és meg van az 540 simán nem olyan nehéz össze szedni -
#1979 Semmire nem mész a mentéssel, mert később ugyan úgy gyűjteni kell light seed-et. Ha végig akarod vinni a játékot akkor minimum 540db-ot kell összegyűjtened. -
#1978 Nincs vkinek mentése ide? Ugyanerre az állásra csaképp elegendő light seeddel... -
#1977 Bazz, kötelező őket begyűjteni? :P Na neeee. -
#1976 Oda van írva, még 64 db light seed-et kell összeszedned a köv képesség megnyitásához,ami majd segít a továbbjutásban -
#1975 Na, én megint elakadtam. :) Megcsináltam az összes területet, ami elő volt írva, de nem tok menni a következőekre. :( H lehetne őket megnyitni??
-
#1974 Sehogy, azokat aktiváltad emlékszel? Mikor a főellennel harcoltál -
tibi206 #1973 cs itt tartok nem rég kezdtem el a játékot.tudna vki segíteni pls?előre is kösz
-
#1972 Egy bizonyos résznél ahol a földön kerekeket kell forgatni oda honnét lehet lejutni? Vagy csak kizárólag teleportálva megközelíthető? -
#1971 Hát oda sehogy sem tudsz feljutni -
#1970 Hali!
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
A játék végén járok mikor Elikát kellene feléleszteni. Egyik megoldás megvan, mikor kivágom az élet fáját a gonosz elszabadul és Elika felébred. Engem viszont az érdekel, miként lehetne azokhoz az aktiváló pontokhoz jutni az élet fájának termében. Van 3 kiugró perem ahova el lehetne jutni de nem tudok sehol sem felugrani a növényekre vagy a repedésekre.
THX -
#1969 Hát olyan kombókat használj, amik a szügséges támadással kezdődnek... Ha karommal kell ütni, akkor mongyuk karom+akrobatika+kard, vagy karom+elika+kard, vagy ilyesmi... Ha csak karddal lehet ütni kard+akrobatika+elika+kard+elika+kard, meg lehet még jó sok féle jó hosszú kombót, amiktől gyorsan meghalnak.
Amúgy ha valaki a reflexeit akarja tesztelni, csak block-oljatok valamelyik főellenséggel, és valamilyen speciális támadással támad, amiket egy-egy gomb megnyomásával lehet kivédeni, ha elég gyorsak vagytok. Én elszórakoztam velük jól, és van egy-két nagyon jól kinéző mozdulat. -
blur55 #1968 az a fulladós rész az tényleg zavaró kicsit... én is sokáig tököltem mire megcsináltam. egyébként azok az ellenfelek, amiket csak a kesztűvel lehet megütni, azokat hogy kell leverni? mert amikor megtámadom őket karddal, visszavernek, de amikor a kesztyűvel megyek nekik, akkor is. most nem akarok folyamatosan 5 percig verekedni velük Elikával egyedül, szóval ha valaki kisegítene itt, azt megköszönném (: -
#1967 nm.:) -
#1966 Megoldva! És a szörnyeteg kinyírva! Köszi! -
#1965 Kösz! De ha egy karika megmozgat egy fogaskereket az vissza is áll utána alapba úgy láttuk! -
#1964 kapcsolókkal kell baszódni,és akkor nemfullad meg,de sietni kell,igen átlehet menni,mivel erre kell tovább menni -
#1963 Kapcsold be a settings-ben a vsync-et, ha még így sem tölti be, akkor a videokártya beállításainál az élsimítást stb.-t tedd alkalmazás vezéreltre. -
#1962 Itt át lehet menni? Megfullad a prince! Ismerősöm nem tud! Én meg töröltem már!
-
vacuum #1961 kösz mindent! már megoldódott!!
letöröltem aztán újratelepítettem és jó lett a launcher...:D
;) -
vacuum #1960 akkor ha leszedem ezt a programot akkor el tudom indítani a launcher-t? ... -
vacuum #1959 hellO!
ezer köszi!
nem eredeti a game azért nincsen launcherem..de így már meg tudom oldani! :)) -
#1958 shiit a nyiregyi media marktban néztem a trilogy-t de nemlehetett kapni!
ottis 1800Ft mint a cdgalaxisnál?
(lehet megrendelem még a postaköltség is belefér nagyon megéri sztem) -
BGYI #1957 hy all!
Ezeket a kegyetlen skineket honnan veszitek?:D
Vki tudna nekem is küldeni?:D -
#1956 Ha eredeti a game akkor mindig előjön a launcher DVD berakáskor...
Am sikerült +csinálni. :D Először be kellett állítani a cuccokat és csak utána kellett engedni a trutyit. -
#1955 2005 Visual C++, kell felraknod, utána launcher könyvtárból a launcher indítanod. -
#1954 -
pekka2 #1953 youtube -
vacuum #1952 hellO! lenne egy kis problémám...lehet h már valaki írta..nemtom...(bocs h nem olvasom végig mind a 2000-et :D)...hol van ebben a nyomorult játékban a grafikabeállítás? :P...automatikus?? vagy micsoda? mert csak a fényerősséget bírom beállítani a videobeállításoknál :SS
pls segítsetek! kösz előre is..
u.i.:a game nagyon király szerintem..jól eltalálták :) -
pzs #1951 Sziasztok
A legelején az 1 pálya betöltésekor megáll és nem csinál semmit. Találkozott már valaki ilyennek , és ha van rá megoldás kérem irja le.
Tnx előre is
-
#1950 Én teljes elkeseredettségemben már tekergettem össze vissza azt egyszer csak jó lett.