Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
aludnál inkább te fogyatékos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
<#kuss><#kuss>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
<#kuss>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Takarodj innen darksector.És ha a következõ hsz-edben vvmi hardveres dolog lessz kapsz egy repülõjegyet a banhamákra.A rohadt képeidet meg ne linkelgesd jó.Itt senki sem bírja az arcod és ezt magadnak köszönheted.Ha a következõ hsz-ed off lessz akkor azonnal mész innen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Te kezdted. Kiragadtad a hozzászólásából a legkevésbé fontos részletet és arra tettél egy /elég félreérthetõ/ megjegyzést. Mert õszintén szólva senki nem érdekel, hogy az AMD most dual core vagy nem dual core, tényleg nem ezen a néven futnak de ettõl még kurvára nem érdekel senkit ugyanis ha valaki dual core AMD-t ír azt is érti mindenki. Aztán persze megszólnak érte akkor meg itt adod az ártatlant meg faszozol meg hasonlók. Már eljátszottad ezt múltkor is itt meg máskor is más topicokban. De persze mindig más hülye. Tudom, most például én leszek...

Why so serious?

DarkSector
aki meg asszonta nincs intelben olyan aminek dual-core a neve...
tessék errõl beszéltem részemrõl téma lezárva:

DarkSector
te mondod?
te kezdted.

látod pont ezt mondom.
már megint engem nyugtatgatsz, mikor te meg dávid is beszólt.
ne te nyugtas engem légyszíves. THX.

The Protector
Szépen kérlek fejezd be.Jó?Nincs itt ellenséged,senki sem baszogat.Ne indulatoskodj már ennyire.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
te beszélsz?
te hogy kerültél a topicba te faszkalap.
a beugró szöeged vajon mi volt?
olvass vissza ba+.

DarkSector
olvass vissza.
nem volt hardware te köcsög kussolj má.

Atkamon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerelmes a kis prince, ezért nem hagyhatja, hogy Elika meghaljon😊 Majd a következõ részekben csak találnak valami módot arra, hogy bezárják Ahriman-t Elika halála nélkül

armageddon666
én bármeddig ^^

oops... ezt most elszúrtam ugye? :S

@

sasNAXO
Hagyjátok már egymást és a játékról írjatook<#awink><#vigyor2><#banplz>

Seth
A re-re-re-re-re-kontrákat mellõzni kéne, különben sose lesz vége ennek a vitának. Kiváncsi leszek ki meddíg bírja befogni a száját XD

PSN ID.: Beegabor

davidka003
DarkSector óvodás szinten van és minden dologba beleköt. Nem veszi észre, hogy senki nem szereti.
Egyébként ez az AMD egyik programjának a neve: AMD Dual-Core Optimizer
Simán lehet akkor mondani egy processzorra, hogy AMD dual core
Aki akarja úgyis megérti.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
dual-core mint név nincs
dual-core mint 2 mag van

értelmezés kérdése akkor most... innen már csak szándékosan lehet flémelni :\

@

davidka003
"olvass visza ba+ te irsz faszságokat."

Inkább idézek tõled: "amd-ben szerintem nincs dual-core."

Ne égesd magad tovább.
<#banplz>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

sasNAXO
Sziasztok, látom a warroirral problémáitok vannak :S
Hát én személy szerint azt tudom mondani, h. csak 'simán' gyorsan kell nyomogatni az egeret, nincs semmi ritmus ami szerint kattingatni kellene. Mivel láttam már régebben is, h. ez nem megy egyeseknek, megnéztem, h. az ábra szerint kattintgattam -e de nem; picivel gyorsabban kattintgattam, volt amikor ki is maradt egy-kettõ, de semmi probléma nem volt vele, mire belejöttem (kb. 3. warrior fightom) 1 percen belül le tudtam lökni a szerencsétlent.
<És megjegyezném, h. nekem gyakran akadt fight közben, ezért van, h. késéssel reagáltam, de mindig sikerült ellökni.>

Ami pedig a játékot illeti, szerintem egész jó lett, tény hogy más mint az eddigi popok, de amíg pl. a régiekben utáltam mászkálni addig ebben ez tetszett a legjobban. Sztori részrõl, hát a vége az negyon nem tetszik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tehát Elika FELÁLDOZZA magát azért, h. megmentse a 'világot' , DÖNT a sorsáról... erre a mi 'prince'ünk feléleszti és rombadönti mindazt, amiért harcoltak

na mind1 összességében jó lett, kiváncsian várom a folytatást 😛

DarkSector
Kezdheted azzal hogy bekapod elsõnek. 😄

DarkSector
nem hárdwer és szerinted ki mondta hogy hárdwer.
ne dumáljon nekem hülyeségeket és békén hagyom ennyi.

DarkSector
olvass visza ba+ te irsz faszságokat.
igen abban igazad van az pop topic nem kell it a személyeskedésed.

ffxi
Ne legyetek már ilyen ellenségesek!<#eljen><#vigyor2>

Fákjúal!

Darksector nyilványvalóan magányos biokémiai effektus, Nõ kéne neki nem kompjuter
The Protector
Darksector fejezd már be.Hagyjad már Dávidkát.POP topik nem hardver ok?Vetted?

Atkamon
600x kérdezték már, itt a válasz 601szerre: Mint ahogy írja is a játék, le kell lökni a szikláról... kardal meg amivel tudod lökdösd ki a szélére, aztán amikor próbál rátok lépni kattintgass sokat

Inkább nekem segítsetek mintsem egymással vitatkoztok 😛 Hsz#1825
davidka003
"nem tetszik a pofám, akkor elmehetsz, de lowság olyanba beleélned magad, amibe nincs igazad."

Nincs igazam? Talán ez nem a Prince of Persia topic? LOL. Gondolkozz mielõtt faszságot írsz.

DarkSector
te meg a gumiszobába menj, itt nem kell láncreakcióban gyökéreskedni.
nem tetszik a pofám, akkor elmehetsz, de lowság olyanba beleélned magad, amibe nincs igazad.
ha majd valami nem stimmel akkor szolj.
és ha így van én legalább elnézést szoktam kérni mástól, persze ha kulturáltam irogat.

na cs.
Kellemes ünnepeket.

davidka003
Nagyon sötét vagy. <#nevetes1>
Nem fogod fel, hogy ez a Prince of Persia topic? Menj a hardver fórumba és ott okoskodj.

DarkSector
<#kuss> a neved.
nem azon van a lényeg, hogy ki érti meg ki nem. ba+.
nem szóltam a gyerekhez semmi sértõt, erre meg visszapötyögnek, hogy baromság...
ha egyszer nem az..

én azt írtam, hogy ilyen nincs, az egy dolog, hogy a jónép tudja, hogy mi akart lenni.

davidka003
Nem unod még a sok faszságot? Senkit nem érdekel az okoskodásod a PRINCE OF PERSIA topicban. Nem tök mindegy mi a neve? AMD dual core vagy X2. Tök mindegy, hogy írja, mert úgyis megérti mindenki, hogy mire gondolt.

DarkSector
jah ha nem érted, akkor sdzólj.

DarkSector
sorry
😛

DarkSector
dual core az nem a neve ...ne legyünk lámák.
ba akkor nekem "core 2 duo dual core" -om van?

a dual core az csak a két magot jelzi angolul, de a felsõ sor a proci neve.
lol

ezzel ellentétben dualcore nevû procik intelben vannak. ennyi.

Hali. Vki segítsten pls!!Még az elején vagyok és a The Warrior-l kell harcolni a City of light bejáratánál.Akárhogy ütöm karddal,kesztyûvel vagy elikával sehogysem sebzõdik :S MIt kell ott csinálni??? Vki pls<#help><#help>

Am nemtom mért nem teccik sokaknak a játék.Olyan Prince of Persia-s az egész xD.Én csak azt sajnálom h kevés a harc de am nagyon teccik 😄
Seth
Atkamon
Simán csak kattintgass gyorsan... nem tudom miért nem megy olyan sok embernek, már nem te vagy az elsõ, akinek ilyen problémája van

Shep
Hát akkor nem tudok mit mondani, töröld le, nem sokat vesztesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NE HARAGUGY UGY CSINÁLTAM AHOGY MONTAD DE HIÁBA NYOMOM AZ EGERET NEM CSINÁL SEMMIT MÁR LEGALÁB 4-ORÁRA SZARAKODOK VELE
The Protector
azért írtam h ne mondjon hülyeségeket mert kb azóta van dual core amd-ben mióta Intelben.

ffxi
"Proci"-t mondott<#bohoc>, nem "topik"-ot<#vigyor5>

Fákjúal!

The Protector
Azért hülyeséget ne írj.
Nem tom mi lehet a baj.Mellesleg tom h másik topik.

ffxi
Én is megvettem ezt az exclusive-t. Sztem azért szaggat, mert fel van telepítve a virtuális optikai meghajtó progi a gépen.

Fákjúal!

ffxi
<#ejnye1>

Fákjúal!

DarkSector
amd-ben szerintem nincs dual-core.
szerintem cserélj procit.

Atkamon
Nem tudom mit csinálj, de ez másik játéknak a topikja😛

Vannak gömbök amiket csak akkor szerezhetsz meg ha megva az odavalo erõ azaz a négy szín valamelyike.
The Protector
Hy.most vettem meg a gamet eredetiben meg a Prince of persia deluxit(3rész egyben).Feltettem a warrior withint.Maxon megy 90fps-el de a játék lassú viszont teljesen folyamatos.Mint ha ki lenne lassítva viszont teljesen folyamatos.Amd dual core optimizer van a gépen szal az nem lehet a baj.Mit csináljak?

Shep
Már egyszer leírtam ,de akkor megint

A lelökõsnél a legegyszerûbb ha odaállsz a párkány széléhez, nem csinálsz semmit hagyod hagy üssön, aztán egyszer majd elkezd taposni, ezt levéded, gyorsan letámadod (ált. ilyenkor átvált olyan alakra amikor csak Elika tudja sebezni) hát adsz neki, ekkor bejön a lelökéses egér szarráverõs akció és kész is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És mit segítsünk? Nyomjuk helyetted? Mert azt kell, odaszorítani a peremhez és nyomkodni az egeret aztán lelökitek.

Why so serious?