2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#2029 Sajnos ma már az sm3.0 kötelező.Valóban új kártyát kell venned.Nvidiánál 6600Gt és felfelé.De egy 8600Gt fillérekért megkapsz de jobb ha veszel egy 8800ast.Azok még mindíg ütnek. -
#2028 your graphic card doesn-t support shader model 3.0, which is required for this game
ezt írja a game!
van vmi megoldás rá vagy tényleg vegyek egy új video karit
-
Ridikula #2027 köszi szépen -
#2026 Ugorj le -
Ridikula #2025 császtok kéne segítség az egyik bosshoz ahoz a rózsaszínü csajhoz hogy ott van egy csómó elika és nincs ott az a rózsaszínü csaj és azzal a sok elikával mit kell csinálni mert ahányszor megölök egyet jön még egy és 3 darab van
előre is köszi -
moon21 #2024 Hello!
Light Seed gyűjtögetésbe kezdtem, és a Machinery Ground nevű részen már megvan 43, de a maradék kettőt nem találom. Már átnéztem mindent többször is, a fenti platformon lévő kettőt is megszereztem, de az a maradék kettő nem került elő :S
Valakinek nincs esetleg tippje, hogy mit hagyhattam ki? Esetleg valami rejtett rész?
Köszi a választ -
#2023 Oké, én megértő vagyok, nem mindenki rendelkezhet hosszútávú memóriával (3-4 nap)
" És azért kérdeztem meg ÚJRA mert csak most lett meg" -
#2022 ok jó ötlet -
Pio #2021 Ilyen géppel senki nem veszi komolyan ezt a kérdésedet, szerintem ez a baj. Add el a géped, vegyél egy szarabbat, vagy csak szerkeszd át az aláírásodat. Ha meg maradsz ennél az aláírásnál, akkor majd jövő év végétől kezdjed kérdezgetni az új játékoknál, hogy "megy-e az én gépemen" :) -
#2020 1000 bocsánat de én csak válaszoltam -
#2019 ne flémejj snecie -
#2018 Lehet hogy neked a sok gépezéstől már az agyad megjegyez mindent de nekem nem. Nekem életem van és a nem fontos dolgokat nem jegyzem meg. És azért kérdeztem meg újra mert csak most lett meg
Ja és megy max grafon minden HIGH-on és 8x élsimítás -
#2017 LOLLER -
#2016 Szerezz pár barátot, vagy egy nőt, mert elég szegényes lehet az életed, ha állandóan ezt kérdezgeted, hogy fut a gépeden... Mintha ezt már Veled beszéltem volna, pont ezen a fórumon.
Sok sikert, hogy kitörj, az antiszociális burokból... A dobozon kívül is létezik ám világ, Rajta! Fedezd fel! -
#2015 Nekem highon megy magas fps-el.Szted akkor a tieden hogy megy?El sem indul talán. -
#2014 ha tudod mit kell csinálni, akkor miért kérded? :) -
MrAndree #2013 Ugyanúgy kell csinálni ahogy korábban a szakadékba löködted le, csak most az oszlopok elé kell csalni és annak nekilökni. -
#2012 csá, megint elakadtam egy résznél amikor egy ilyen nagy darab szörnyet kell kinyírni. A csaj vmi olyat mondott h a pillérekkel kéne vmit csinálnom, nekibaszni v. nemtom. Vmi tipp? thx -
#2011 Mikor mondták? De mind1 is ne vitatkozzunk -
#2010 i7 és GTX280 alatt mediumon AA nélkül 800*600-ban elmegy szépen 50-60FPSsel :) -
#2009 Te most direkt játszod a hülyét?
Ezerszer meglett mondva, hogy jó géped van, fölösleges megkérdezni hogy fut. -
#2008 Tudom hogy mindenki utálja ezt a kérdést de...
Hogy fog futni a gépemen? :D -
blur55 #2007 most vittem végig... hááát... kétség nem férhet hozzá, nagyon jó játék, jól szórakoztam vele (főleg a boss-okkal) - és nekem a vége is tetszett - nyilvánvaló a folytatás :D
de még mindig a WW a legjobb -
Lac122 #2006 le kell ugrani és megment elika -
#2005 ok thx -
Cat 02 #2004 Ezaz. -
#2003 A letöltések között látok egy Prince.of.Persia-SKIDROW-ot arra lennék kíváncsi hogy ez a prodigy (tehát ez)? azért ide írtam mert nem találtam off topikot -
#2002 Nagyon jó lett ez a játék, most így nekiálltam komolyabban, csak ámulás van és nem csak a grafika miatt. -
#2001 Próbáld meg lent a keresésnél a: Végigvittem; Vége; Befejezés - szavakat, és sztem megtudod mi a történet vége. Jó sokan leírták, némi továbbgondolással együtt. -
Cyberdevil #2000 Ugorj le és az igazi megment. -
Cat 02 #1999 Tud valaki egy leírást hozzá h mi van a végén ? Esetleg egy videót ami a végén van ? Mert csak a story miatt toltam vele, aztán a harc olyan fosch, h inkább letöröltem, de érdekel h alakulnak a dolgok =] -
Raziel82 #1998 Sziasztok kéne egy kis segitség ott akadtma el ahol a varázsló csajt kell kinyirni a 4 torony aktiválás ulán a léneg Elikát clonozza hattá
lecsapok 3 de a 3 mindig szembe teleportál csak mit kell csinálni.
Köszi. -
#1997 Az a lényeg, hogy mind 4 oszlopon fel kell futni, és utánna falonfutás, meghúzni az utadba kerülő Gyűgyűket. Ha 1et megcsináltál rendesen, akkor már nem világít a zöld cuccos az oszlop lábánál. Ha megvan az összes, működik a lift.
Viszont érdemes sietni, mert megesz a Corruption! -
#1996 heló, én annál a résznél nemtom mit kéne csinálni amikor egy olyan teremben vok ahol 4 ilyen oszlopszerűség rajtuk meg azok a zöld energia bigyók. Amikor ideértem akkor felment egy liftszerűség. Amint meg feljebb mek akkor meg vmi dögvész v. mi kezd el terjengeni a levegőben. Elméletileg oda kéne felmenni ahova az a felvonó ment de sehogy se tudok, csak körbe-körbe max. de feljebb nem jutok. Vmi tipp esetleg? thx -
#1995 Helló!
Kössz a segítséget, de hiába nyomom az r betűt (értettem a szöveget) leesek. Szerintem ez bug. -
Pio #1994 kiegészítés: természetesen a hülyeség szó az én postomra vonatkozott, nehogy valaki magára vegye :D -
Pio #1993 Én tényleg nem azt mondtam, hogy nem lehet megindokolni, hogy miért nem jó ez így, meg lehet, sőt, lehet, hogy egyet is értek vele (de lehet az is, hogy nem, muhaha :D ). Csak ez szubjektív. Kicsit olyan, mintha azon döbbennél le, hogy valaki szereti az eperfagyit, pedig Te nem (van olyan, aki nem szereti az eperfagyit? :) ). Aki minden egyes pillanatnyi megdöccenés után jön a fórumra annak ez a megszokott, ezt szereti, úgyis ezt fogja csinálni. Aki pedig mindent szeret önmaga megoldani, annak meg az a megszokott, azt szereti, úgyis azt fogja csinálni. Változtatni úgyse fogsz tudni rajta, ezért felesleges is bosszankodni miatta. Mondjuk már rájöttem, hogy igazából senki se bosszankodott rajta, de a fórum arra való, hogy az ilyen hülyeségeket kiírjuk magunkból :D
Amúgy nyilván egy másik réteg mondja, hogy túl könnyűek a játékok, mint amelyik mindig segítséget kér. Legfeljebb ahogy Cyberdevil utalt rá akik a nehéz játékokat is fél kézzel végigviszik pro-nak érzik magukat és épp ezért hangosabbak, többet lehet hallani őket véleménynyilvánító fórumokon, a kevésbé ügyesek pedig - szerintem - inkább viszahúzódnak és megmaradnak az épp aktuális játékuk topikjában kérdezgető üzemmódban. De mivel a legtöbb játékfejlesztő az utóbbi célközönség felé mozdult el ezért szinte biztos, hogy ők vannak jóval többen. -
Cyberdevil #1992 Jó, igazad van, nem kéne basztatni az embereket h elakadtak itt meg ott, de azért már az se túl jó h állandóan csak elakadtam itt meg ott. Aki még azt se tudja h azok a gömbök a továbbjutáshoz szükséges az inkább uninstallálja a gamet. Sokszor elmondták hol mit kell csinálni, van videó végigjátszás is. Inkább olvasgatnék a fórumban teóriákat h ez miért volt meg az, mi leesz a kövi game-ben, meg amik kiderültek az elika és prince között folyó párbeszédekből. -
MrAndree #1991 Ez szép, csak közben nap mint nap azt hallom, hogy egyre egyszerűbbek lesznek a játékok és, hogy ez milyen szar. Mindig mondom nekik, hogy nézzenek be SG-n bármelyik játék topikjába aztán megértik miért... Mass Effect-ben is iszonyat röhejes helyeken akadtak el az emberek pedig ott tehetség kell, hogy az ember elakadjon és még az angoltudás hiányára se lehetett fogni. -
Cyberdevil #1990 Azért ahhoz nem kell nagy angol tudás h nyomd meg ezt meg azt a betűt. De még mindig ott van mondjuk az elikás rész, párszor beleolvasol a kommentek közé és lám, kész is. Meg ha jól emlékszem a gólem is szerepelt már párszor itt a topicban. A többi meg sima logika, 1 flash játék nagyobb fejtörést tud okozni, gondolkodjunk kicsit, sokkal jobb ha te jössz rá és elmondhatod h te milyen pro vagy mondjuk.