Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem de miért számít, hogy 12es? Egyrészt ennek a játéknak már semmi köze a SoT trilógiához másrészt meg nem a karikától függ, hogy egy játék mennyire jó vagy mennyire nem. Ha beleraknak két lefejezést és 16os akkor se változna semmi. Megjegyzem a SoT trilógiából is a WW az egyetlen ahol még érthetõ a 16os besorolás, a TTT simán elmenne 12esnek is, semmi olyasmi nincs benne ami olyan nagyon indokolná a 16ot /még a lefejezést is kivették/.

Why so serious?

Looooser
õ itt arra céloz, hogy annó a sot mint bevezetésné. oké volt a 12-es karika, aztábn durvultak a dolgok éas most megint vissza a 12-es karikába????

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mi köze van a 12+ korhatárnak a játék minõségéhez? Akkor a Sands of Time sincs meg?

Why so serious?

ffxi
Tömegcélzósága(12+) miatt én nem fogom megvenni 😞

Fákjúal!

Tinman
Végigtoltam.
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ennyire epikus végjátékot... le vagyok nyûgözve!
Pedig nagyon fanyalogva álltam neki, de nagyon megszerettem végül az POP-ot... kötelezõ vétel!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
Exclusive nekem is megvan! Kötelezõ.<#worship>

Fákjúal!

Szép. Az alsó nekem már kb. fél éve megvan, a felsõt meg majd januárban veszem szóval inkább ilyen utókarácsonyi ajándék lesz. 😊

Why so serious?

Broafka
én nem tudom hogy megvegyem e, én is pop fan vagyok, de ez a rész, ez nekem túl csili-vili, tetszik meg minden, de ajh, olyan mint az új legók, minden hülyeség van már benne, de az alap kockák, a 2X3-mas vastag meg vékony általános elemek már nincsenek, szinte csak azt lehet belõlük felépíteni, amit megvettél...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

The Protector
Mindenkinek békés boldog karácsonyt.
Én ezzel leptem meg magam😞POP fan vagyok)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

klart
köszi már rájöttem amúgy,csinálom épp a skinem

Atkamon
Hát igen... Ezek a Ubisoft befejezések nagyon irritálóak tudnak lenni, AC-nél is csak néztem...

Gabee1000
http://www.tutorial.hu/texmod-tutorial/
Itt le van írva minden róla. 😊

Nagyon köszi! Ezt a zenét kerestem.
A befejezésrõl meg...jobb lesz , ha sietnek a folytatással a kanadaiak...
Na, ezt meg lehagytam. Az elején levõ zene a játék zenéje amit egyenlõre tudtommal nem adtak ki külön, a második pedig Sia - Breathe me
klart
nem ismerem,privátban leírnád bõvebben?bár szerintem ide is mehet,gondolom nem csak engem érdekelne a dolog

1 befejezés van.
Hy emberek!

Tudja valaki, hogy ennek a résznek csak egy befejezése van-e vagy dönthetünk? Mert amit én láttam az kissé idegölõ...
A másik, hogy tudja valaki a PoP hivatalos oldalán az introban elhangzó szám címét, mert nekem bejön?(Amúgy szerintem nézze meg mindenki az oldal introját, mert már maga az egy mû)
Elõre is kösz és Boldog Karácsinyt😄
Gabee1000
Texmoddal. Ismered?

Ezt de utálom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

klart
na ezt hogyan?😊

elfelejtetted megtisztítani a terepeket gondolom. Amikor legyõzöd egy területen a bosst, akkor általában valahol a közelében van egy kör, abba bele kell állni és nyomkodni Elika gombját. Ha ezt megcsinálod nincs az az isten, hogy rossz legyen, mert az egész terep átváltozik zölddé egy látványos animáció keretében, ezt nem nagyon lehet mással összekeverni.
Ha kijelölöd a térképen a célállomásodat, akkor az Elika gombbal elõcsalható iránymutató gömb az pont ahhoz a körhöz vezet, amin a megtisztítást végre kell hajtani.
FlyHigh
húha, most nézem, hogy nálam mindenhova ahol jártam corrupted-et ír ki a térkép, ilyenkor mi van? Végig ugráltam mindenhol, legyilkoltam mindenkit.

Thrash \'Till Death

NAgyon zsír ahogy kinéz..
Atkamon
Amikor fekete lesz, és ilyen csápszerûségei lesznek, akkor csak Elika tudja ütni, ha ilyen kékes lesz, akkor csak karddal lehet ütni, és ha nagy fekete corruption van mögötte akkor csak a kesztyût lehet rajta használni.

ffxi
Inkább magamtól próbáltam rájönni -,-

Fákjúal!

Gabee1000
Saját skin modom. <#smile>

mrsix
Hi kérdés a 1876-os Képen lévõ hülgyet hogy kell kinyirni.
Az istenért nem megy. Mikkor át vált ilyen feketére akkor nem megy.
Please Help.

armageddon666
nem ezt mondtam? de mind1 :\

@

ffxi
Jah utána ment... Csak így néz ki a dolog
Ugrás-Erika-falról vissza pattanás ugrás-megint Erika<#hawaii>

Fákjúal!

CroftManor
Igaz a teleport..de ahogy én írtam, úgyis feltudsz jutni

Nothing is True, Everything is Permitted

ffxi
Mekkora hülye vaok! Ott a teleport<#vigyor3>

Fákjúal!

CroftManor
Elika dob, herceg falon felfut, aztán a másik oldalra ugrasz (ahol a képen vagy)

Nothing is True, Everything is Permitted

armageddon666
akkor ugorj vissza megint elika és megint ugorj vissza és megint elika

@

PrisonMan

ffxi
Igen Erika eldob, falon felfut, de nem ér fel <#gonosz3>

Fákjúal!

armageddon666
vagy ez a Game Over pozíció <#idiota> itt fog éhenhalni a herceg xDDDDD

am én kijutottam innen O.o

@

armageddon666
ugrik elika falonfelfut?

@

ffxi
Lementem 1 bogyóért zsákutcába. De Istenért és Elikáért sem tudok vissza ugrani :'-(

Kép!

Fákjúal!

armageddon666
tudom hogy kéne... de drága ^^ majd ha valamikor fejlesztek megkapja enyém vagy apámét...

@

Kongy
Az lol. XD Hátjó h nemmegy a legjobban. :-P Jobb VGA is kéne + proci is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

armageddon666
2GHz simán sztem.

@

Kongy
Hallod YouTube-on 3000+-os AMD-vel és 6600 GT-vel is laggosan, de folyamatosan megy. 😛 Ha jól tom 1,6 GHzes prescott magos proc. 3200+-nak nemtom az órajelét, mert é az intelben vok otthon nem az AMD-ben. 😄 2.4 Ghz nem?

LINK HOZZÁ

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Most akkor mindig ha valaki kérdez valamit, akkor valaki be fogja írni, hogy "nem nehéz, oldjad meg?". Szerintem nem életbölcsességet kért, hanem megoldást, az pedig ITT VAN. Nem mondom, hogy visszaolvashattál volna, mert a tegnapi anyázódás nekem is elvette volna tõle a kedvem 😊
Atkamon
Jön egy pici logikát igénylõ rész, és már futsz a végigjátszáshoz? Annyira nem nehéz hidd el...

JackSparrow88
Hali, valaki tudna segíteni nekem annál a résznél amikor kapcsolókat kell fordígatni. Pont úgy csináltam ahogy le volt írva az angol végigjátszásba és a bal oldali sikerült is,de a jobb oldali már nem. Pedig az utóbbinál is teljesen úgy tekertem ahogy le van írva de mégse történt semmi se. Valami tipp?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

armageddon666
Sempron 3200+
6600GT
1,5 giga ram

1280*1024 lowon hasít :C najó, nem hasít, néha belassul, de játszható ^^

@

Kongy
A lényeg az, hogy gyengébb gépen is fut. 😛 Havernál feltettem (3 GHZ P4 HT,HD2600XT,másfél giga ram) és hasít! Mediumban, 1024x768-ban, de hasít! 30 FPS közelítgeti a sebesség.

armageddon666
😊 ez így üdítõen hat reggel 😄DD vegyétek már észre magatokat... mind..sokan...

@

The Protector
Jaj de üdes vaty.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
<#kuss><#kuss><#kuss>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"