Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Why so serious?
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára ennyire epikus végjátékot... le vagyok nyûgözve!
Pedig nagyon fanyalogva álltam neki, de nagyon megszerettem végül az POP-ot... kötelezõ vétel!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én ezzel leptem meg magam😞POP fan vagyok)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A befejezésrõl meg...jobb lesz , ha sietnek a folytatással a kanadaiak...
Tudja valaki, hogy ennek a résznek csak egy befejezése van-e vagy dönthetünk? Mert amit én láttam az kissé idegölõ...
A másik, hogy tudja valaki a PoP hivatalos oldalán az introban elhangzó szám címét, mert nekem bejön?(Amúgy szerintem nézze meg mindenki az oldal introját, mert már maga az egy mû)
Elõre is kösz és Boldog Karácsinyt😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha kijelölöd a térképen a célállomásodat, akkor az Elika gombbal elõcsalható iránymutató gömb az pont ahhoz a körhöz vezet, amin a megtisztítást végre kell hajtani.
Thrash \'Till Death
Az istenért nem megy. Mikkor át vált ilyen feketére akkor nem megy.
Please Help.
Ugrás-Erika-falról vissza pattanás ugrás-megint Erika<#hawaii>#hawaii>
Fákjúal!
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
am én kijutottam innen O.o
@
Fákjúal!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
LINK HOZZÁ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
6600GT
1,5 giga ram
1280*1024 lowon hasít :C najó, nem hasít, néha belassul, de játszható ^^
@
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?