2509
Prince of Persia: Prodigy
  • shrike7973
    Torrent megszűnt, esetleg valaki valahogyan fel tudná tölteni?
  • shrike7973
    Pontosan erre gondoltam.
  • JackSparrow88
    OK már rájöttem Elika segítségével kellett...
  • Atkamon
    Sokszor az ellenségek "státuszt" váltanak, olyankor csak az egyik fegyverrel lehet őket sebezni. Viszont ha azzal a fegyverrel csak egyszer is megütöd, utána már folytathatod a kombót mással is. Pl ha ilyen fekete lesz és nagy csápok jönnek ki belőle, akkor a kombót Elikával kezd. Pl Elika+Akrobatika+Elika+Kard+Kard, meg még lehetne sorolni... aza lényeg, hogy az első Elika legyen. Ha ilyen kékes lesz a szörny, akkor a kard legyen az első, ha pedig ilyen nagy fekete izé van mögötte, akkor pedig a karom.
  • Cyberdevil
    AZaz Alchemist lesz ilyen piros cuccban asszem. Kiírja h mikor mivel kell támadni h ki tudd nyírni.
  • JackSparrow88
    Csá, azt a szörnyet nemtom kinyírni amelyik ilyen vékony és kardja van. Nem lehet sehogysem sebezni, még ha trükközök akkor is kivédi, egyedül Elika tud neki levinni egy picit oszt annyi. Vmi tipp? Ez a terület a térképen a legfelső, baloldalról a második...
  • Pio
    Ez rajta van a "bővített" soundtrack albumon, szóval szerintem nem erre gondolt.
    Amúgy tud valaki javasolni egy helyet, ahonnan le lehet tölteni a bővítettet? A torrenten megtalálható verziót napok óta nem seedeli senki :(
    Elnézést, hogy ide írom a warezgyanús dolgaimat, de ebből úgy tudom nincs offtopic.
  • tomcsa4
    Esetleg ezt lenne?
  • shrike7973
    Helló!
    Keresek egy zenét, ami nincs benne az original, sem a kiegészitett soundtrackban. Ez a zene akkor fut amikor valamelyik plate-t aktiválod a templomnál.. ÉS ilyen kékes lesz a képernyő azt kell csinálni a nagyon valósághű dolgokat.. Valaki tud segíteni abban hol találom meg vagy hogy mi a címe?
  • Prof William
    Így már értem. :) Na akkor kalandra fel. :)
  • Atkamon
    Minden gyógyítandó Fertile Ground-ot valamelyik varázslat védi a 4 közül. Ahhoz, hogy aktiválhass egy varázslatot, össze kell gyűjtened megadott menyiségű Light Seed-et, majd a templomhoz menni, és ott aktiválni azt, amelyiket szeretnéd. Ha pl a pirosat aktiválod, megnézed a térképen, hogy melyik Fertile Ground körül van piros fény, azokhoz már oda tudsz menni. Ezeken majd tudsz még több Light Seed-et gyűjteni, és újabb varázslatokat, és ezzel együtt még több Fertile Ground-okat felnyitni.
  • Prof William
    Hogyan lehet eljutni az az ellenekhez?

Akkor ha jól értem Elika dumáját... Minden "land" - ban minden kört meg kell tisztínai és csak így nyilik meg a helyi főellenhez vezető út... De a kis körök megtisztítandó pontjait nem találom... Vagy össze kell szedi megfelelő fényt?

• elitehun
    B.Ú.É.K.
  • neptum
    Banzai !!!!!!!!! mást nem tudok hozzá fűzni ugrik úgy se fogsz meghalni
  • kszabi3
    Helo en a segitsegeteket szeretnem kerni le gyoztem a 3 bosst de a 4-iknel el akadtam ott ahol van az a varazslo no es csinal egy varazslatot hogy elikabol lesz egy jo par masolat ot nem tudom mit kel csinalni.Ha valaki tud segitsen.Kosz elore is.
  • MrAndree
    Elika mindig arra a helyre mutat az útjelzővel amelyik ki van jelölve a térképeden. Jelölj ki másik helyet és majd oda küld.
  • Prof William
    Akkor ha jól értem Eluka dumáját... Minden "land" - ban minden kört meg kell tisztínai és csak így nyilik meg a helyi főellenhez vezető út... De a kis körök megtisztítandó pontjait nem találom... amikor meg utjelző fényt kérek Eluka a templomra mutat vissza.... nem értem...
  • KaszaN
    BUÉK MINDENKINEK!:D
  • Kongy
    A kihívás az volt amikor reflex szerűen az ikonoknak megfelelő gombot kellett nyomni. Ha azt elcseszed több esetben akár az enemy élete fele is visszamegy, pl Ahrimannál... 1 centi volt az élete, erre megölt majdnem, és puff, majdnem full élete visszament...
  • Cyberdevil
    Sztem az volt a legjobb, volt benne 1 kis kihívás. :D
  • LPKENJI
    köszi szépen
  • lac111
    Azt a Boss-t utáltam a legjobban, eléggé fantáziátlan a vele folytatott küzdelem.
    A legjobb trükk ellene, hogy kimész a peremre, megvárod amíg rádmoccan, aztán nyomsz egy akrobatik támadást, amivel átgurulsz a lába között, és utána egy Elikát. Aztán jöhet az egérpüfölés..
  • LPKENJI
    aha... és hogy?:D
  • Atkamon
    le kell lökni a szikla széléről
  • LPKENJI
    hello!
    egy olyan problémám lenne hogy az első "szinten" a negyedik négyes előtti egyesné hogy kell legyőzni azt a monstrumot amire sem a kard sem a varázslat nem hat?
  • Atkamon
    igen, ezzel most elérték, hogy senki sem fog európában vásárolni tőlük, csak max azokat a játékokat, amiket csak ott lehet megvenni... bár... már Orange Box is van dobozban. Nem tudom, hogy a Counter Strike van-e steam-en kívül, azokkal nem játszok... szóval így most senki sem fog semmit ott venni
  • lac111
    Amúgy Steam-en nagy szemétség volt, hogy átálltak Dollárról Euróra. Minden játék átlagba 2000 Ft-tal drágább. Emlékszem, hogy a Left 4 Dead játék 50$-ba került. Megvolt a váltás, és 45€-ra "levitték" az árát. Nevestséges...
    35€ az új PoP---> 9200 Ft

1 U.S. dollar = 186.567164 Hungarian forints

1 Euro = 264.365672 Hungarian forints
  • lac111
    Kíváncsi leszek, hogy alakulnak a játék eladási mutatói. Nagyon elegáns húzás volt a másolásvédelem lehagyása. Gépigény is abszolút rendben van. Ha lesz időm egy kicsit dolgozni vizsgaidőszak után, a keresett pénzből biztos félreteszek 6000Ft-ot, és megtámogatom UBI-t
  • moon21
    Tényleg ott voltak! :D
    Köszi szépen a választ! :)
    Már csak 1-2 hiányzik, keresgetem őket, remélem meglesznek :)
    Kár, hogy nincs valami segítség a játékban, ami az valami irányt, hogy merre keressük :P
  • CroftManor
    Nekem is volt ilyen, ha pl egyerre kettot veszel fel, volt hogy egynek szamolta.
  • High Voltage
    oh kosz. megy is. vegre egy jatek ahol ertelmesen kihasznaljak a post processinget :)
  • MrAndree
    Hát területenként van 45 meg a 4 bossnál még terülteneként 25. Az összesen 1000. Biztos, hogy az egyik területen nem csak 44et szedtél össze? Mert ha mindenhol 45öt ír és mégis csak 999 van az akkor valóban gyanús.
  • combrader
    Pedig nem nehéz.

Van az a rész amikor megérkeztél a fellegvárból, és két ilyen körszerű valami között jobbra is két csúszda, valamint balra is két csúszda van.
    Nos, ha a két csúszdán túlmentél és elindulsz balra lesz egy fal, ahol középen egy zöldes (un. szőlőföveny van) és alatta van még egy (amit a gyanútlan járókelők alapból nem vennének észre. Ezen balra araszolva megleled a hiányzó kettőt.

UI: nekem nem tom miért, de sztem bugos a játék. Minden light seed-et felvettem térképen lecsekkoltam, mégis 999 van összesben. Ez miért van?
  • Pio
    vsyncet állítsd át.
  • High Voltage
    Nem tudok keresni a forumon, szoval bocs ha volt ilyen kerdes, de miert van az hogy ha highra teszem a grafikat akkor tok fekete lesz a kep ha elinditom a jatekot. a hang megy.
  • Kongy
    Nem lehet trükközni, új VGA kell és kész...
  • xy21
    :(
  • Atkamon
    Sajnos a Shader Model 3-hoz kell új videókari
  • klart
    nem sajnos,muszáJ:|
  • xy21
    pfff...
    nem lehet megoldani hogy ne kelljen vennem?:D
    eljáccok én sz@arabb grafikával is.
    Nem akarok azért video karit venni mert évente egy játékkal jáccok...