Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezer köszi!
nem eredeti a game azért nincsen launcherem..de így már meg tudom oldani! 😊)
ottis 1800Ft mint a cdgalaxisnál?
(lehet megrendelem még a postaköltség is belefér nagyon megéri sztem)
Ezeket a kegyetlen skineket honnan veszitek?😄
Vki tudna nekem is küldeni?😄
Am sikerült +csinálni. 😄 Elõször be kellett állítani a cuccokat és csak utána kellett engedni a trutyit. <#vigyor2>#vigyor2>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
pls segítsetek! kösz elõre is..
u.i.:a game nagyon király szerintem..jól eltalálták 😊
A legelején az 1 pálya betöltésekor megáll és nem csinál semmit. Találkozott már valaki ilyennek , és ha van rá megoldás kérem irja le.
Tnx elõre is
Next PC upgrade: 2022
KÉP:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mind az 1001-et 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
simán elfutsz mellette akkor is elenged...
Why so serious?
KÉP:

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Érdekes, hogy a sotban, meg a ttt-ben ennyire megszorongattad ezeket a srácokat, akik mindenhol trükközve levagdosnak részeket és kihagyják szinte az összes harcot... Szerintem csinálj új speedrecordot és küldjed be 😛
A WW-n viszont saját elmondása szerint csomót lehetne rövidíteni, mert a jó befejezés miatt kábé +20percet kell játszani, illetve hardon játszott és egyetlen videót se skippelt el.
Benne Prince of Persia videóteszt.
Prince of Persia ( és Rise of the Argonauts) magyar nyelvû videóteszteszt
Jó szórakozást és Boldog Karácsonyt!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nálam a sorrend: WW,PoPP,SoT,TT.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Megvan az új PP, de gondoltam nekifutok az elõzõ trilógiának... Most tartok a WW végénél, egyszerûen fenomenális. Még az eredeti PP2-t is übereli, pedig azt hittem, hogy akció/platform játékból annál hangulatosabat nem lehet készíteni.
Ezek után nagyon kiváncsi vagyok a Two Thrones-ra és az újra...
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Why so serious?
Why so serious?
Meg még mellé megvettem a Fahrenheit gamet is mert az így kihagyhatatlan.
Csak az nem tetszik a prince tokjaimban h mindegyiknek a széle feliratos h ubisoft exclusive és kisebb benne a kép mert már olcsón vettem õket.Ha teljesben is meglehetne venni(teljes kép a boríton és nincs sááv) akkor úgy is megvenném.Nem vagyok kocka,nem vagyok gazdag.De ha egy játék annyi örömet és jó pillanatot okoznak mint a POP-ok akkor igenis megveszem h leadózzam a tiszteletem a készítõk elött igaz ha csak már akkor ha olcsóbb.
A következõ amit megveszek az a Devil My cry 4 lessz..Az szintén kötelezõ.