Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellO!
ezer köszi!

nem eredeti a game azért nincsen launcherem..de így már meg tudom oldani! 😊)
tigeroo
shiit a nyiregyi media marktban néztem a trilogy-t de nemlehetett kapni!

ottis 1800Ft mint a cdgalaxisnál?
(lehet megrendelem még a postaköltség is belefér nagyon megéri sztem)
hy all!
Ezeket a kegyetlen skineket honnan veszitek?😄
Vki tudna nekem is küldeni?😄
Kongy
Ha eredeti a game akkor mindig elõjön a launcher DVD berakáskor...
Am sikerült +csinálni. 😄 Elõször be kellett állítani a cuccokat és csak utána kellett engedni a trutyit. <#vigyor2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ffxi
2005 Visual C++, kell felraknod, utána launcher könyvtárból a launcher indítanod.

Fákjúal!

Seth

PSN ID.: Beegabor

youtube
hellO! lenne egy kis problémám...lehet h már valaki írta..nemtom...(bocs h nem olvasom végig mind a 2000-et 😄)...hol van ebben a nyomorult játékban a grafikabeállítás? 😛...automatikus?? vagy micsoda? mert csak a fényerõsséget bírom beállítani a videobeállításoknál :SS

pls segítsetek! kösz elõre is..

u.i.:a game nagyon király szerintem..jól eltalálták 😊
Sziasztok
A legelején az 1 pálya betöltésekor megáll és nem csinál semmit. Találkozott már valaki ilyennek , és ha van rá megoldás kérem irja le.
Tnx elõre is

grebber
Én teljes elkeseredettségemben már tekergettem össze vissza azt egyszer csak jó lett.

Next PC upgrade: 2022

Seth
Ha jól emlékszem én a jobb alsó sarokból vittem alul végig

PSN ID.: Beegabor

Kongy
Plz help, már mindennek próbálkoztam, de nem tudom eljuttatni a trutyit a megfelelõ helyre. Azt az utolsó bizbazt nem lehet mozgatni. Segítsetek már plz mindennel próbálkozok már van 2 órája... hülye vagyok én ehhez...

KÉP:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atkamon
Elõször én is úgy akartam, de aztán újrakezdtem inkább😄

Broafka
én visszatöltöttem az utolsó mentésem, és úgy szedtem össze a light seedeket 😄
mind az 1001-et 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Atkamon
Na végigvittem másodszorra is, most összeszedtem az összes Light Seed-et😊 Nagyon jó móka volt megint, élveztem másodszorra is, nagyon tetszik az egész még mindig.

Broafka
pontosan ugyanígy voltam vele én is, szóról szóra... hát gondoltam csak megment 😊

Broafka
nem feltétlen
simán elfutsz mellette akkor is elenged...

Törölt felhasználó
vki letudná irni a 3-3 skint h melyikeket lehet feloldani?
ffxi
Azért oda kellett sózni 1et 2õt, utána tovább enged csak.

Fákjúal!

Nekem eszembe jutott a TTT vége, ott se csapkodni kellett a Dark Prince-t hanem elfutni. 😊

Why so serious?

klart
énis tököltem ott darabig,aztán mondom leugrok faszba milesz,mert gondoltam csaj csak meg ment,akkor történ valami,és kész😄

ffxi
Én is picit szívtam vele, és bánatomban leugrottam... és voilá 😊

Fákjúal!

klart
azér mert majd arra kell menni

Mert a továbbvezetõ út arra van szóval ilyen szempontból nem hibás, csak meg kell csinálni elõtte azokat a logikai feladványokat.
Kongy
Jha, értem. de Elika akk mé erre a szarra mutat? 😛

klart
két oldalon vannak ilyen tekergetõs szarok,azokat kell elõször,aztán felemelkedik a padló és majd úgya

klart
ugorj le😉

Kongy
Plz help nekem! marhára elakadtam és már rohadt ideges vagyok! :@ Megkérdem elikát merre menjünk erre arra a sárga szarra mutat a falon. De nem tok ráugrani? Hogy tudnék ráugrani???
KÉP:

JackSparrow88
csá, annál a résznél akadtam el amikor elikából van egy jó pár aztán addig kardozom õket míg csak 3 marad már, viszont azok már nem akarnak sehogysem fogyni. Itt mit kéne csinálni? Elõre is thx

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Looooser
húha, akkor újra neki ugrom, frapssel 😄 és kihagyom a harcokat, mert én minden harcot végig csinálok.... a T2T-t nem toom lejjebb vinni :-/ viszont a WW sztem rövidebb ha már a félidõnél megszerzed a water swordot pontosabban a maszk megszerzése elött fel lehet venni a kardot, ha jó vagy 😄 onnan minden csak 1 max 2 csapás 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Speed Demos Archive szerint a SoT rekord 2:06:03, a WW rekord 3:19, a TTT rekord 2:38:07.
Érdekes, hogy a sotban, meg a ttt-ben ennyire megszorongattad ezeket a srácokat, akik mindenhol trükközve levagdosnak részeket és kihagyják szinte az összes harcot... Szerintem csinálj új speedrecordot és küldjed be 😛
A WW-n viszont saját elmondása szerint csomót lehetne rövidíteni, mert a jó befejezés miatt kábé +20percet kell játszani, illetve hardon játszott és egyetlen videót se skippelt el.
radeer
Elkészült a Chips & Cola magazin 7.száma.
Benne Prince of Persia videóteszt.

Prince of Persia ( és Rise of the Argonauts) magyar nyelvû videóteszteszt

Jó szórakozást és Boldog Karácsonyt!

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Looooser
a Sot 2:25 perc, a T2T 3:14 perc alatt lehet kivégezni, legalábbis nekem annyi idõ alatt sikerült.... a ww 5:30 perccel még mindig a legjobb játék idõ 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
mire való a torrent??? 😊

A WW mellett szóljon a hatalmas sztorija is. Ahogy a herceg saját magát látja a homokszörnyben. Emlékszem mennyire tetszett (:
Tinman
TT nem annyira jó... nem rossz, de a SoT,WW,TT,PoPP qvadrologyból a leggyengébb rész, de még így is ha %-ban kellene értékelnem 85 felett adnék neki...
Nálam a sorrend: WW,PoPP,SoT,TT.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem is a WW volt a legjobb az összes közül. Meg messze a leghosszabb is, mind a SoT-ot mind a TTT-t lazán ki lehet végezni 5-6 óra alatt. Meg majdnem az új PoP-ot is.

Why so serious?

The Protector
Számomra a ww a trilógia csúcsa.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hát azért a WW és a Dead Space között vannak még fokozatok vér/belek témában <#smile>
Megvan az új PP, de gondoltam nekifutok az elõzõ trilógiának... Most tartok a WW végénél, egyszerûen fenomenális. Még az eredeti PP2-t is übereli, pedig azt hittem, hogy akció/platform játékból annál hangulatosabat nem lehet készíteni.
Ezek után nagyon kiváncsi vagyok a Two Thrones-ra és az újra...
Párszor. 😊 Azért nem tocsogott a vérben az se. Volt benne de azért nem egy Dead Space szinten.

Why so serious?

ffxi
Ha WW és TTT szívonalat üti, akkor lehet elõbb is megvenném 😛

Fákjúal!

ffxi
Olyat MO-n gondolom nem lehet kapni. 😞

Fákjúal!

The Protector
Pár cepp?Játszottál te a warrior withinnel?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nekem se. Az elõzõ trilógiában se nagyon volt. Pár csepp itt-ott de annyi.

Why so serious?

Atkamon
Hát szerintem ez meg egyátalán nem szükséges. Szerintem nagyon jó ez a játék úgy ahogy van, most játszom másodszor, most összegyûjtöm az összes Light Seed-et, és nekem még mindig nagyon tetszik. A harcokkal is jól el vagyok, igaz tény, hogy kicsit túl kevés mozdulat van. De nekem egyátalán nem hiányzik a vér.

Akkor úgy 4 év múlva meg is veheted. 😊 Ha 12000 lenne akkor én se venném meg most de 7000et azért megér.

Why so serious?

Looooser
jah igen és lemaradt, ha már kardozós játék, akkor cafatolódjanak az ellenfelek, meg legyen benne vér.... sok vééééééér

Looooser
hát nekem úgy van meg a t2t-hogy an benne lefejezés 😊 3cd-s amerikai verzió....

ffxi
Majd ha mellé csomagolják WW és TTT szintû folytatást, akkor megvenném 😊

Fákjúal!

The Protector
Jah azt ne is mondjam h a 3 rész nem csak 1ben de külön is megvan😊
Meg még mellé megvettem a Fahrenheit gamet is mert az így kihagyhatatlan.
Csak az nem tetszik a prince tokjaimban h mindegyiknek a széle feliratos h ubisoft exclusive és kisebb benne a kép mert már olcsón vettem õket.Ha teljesben is meglehetne venni(teljes kép a boríton és nincs sááv) akkor úgy is megvenném.Nem vagyok kocka,nem vagyok gazdag.De ha egy játék annyi örömet és jó pillanatot okoznak mint a POP-ok akkor igenis megveszem h leadózzam a tiszteletem a készítõk elött igaz ha csak már akkor ha olcsóbb.

A következõ amit megveszek az a Devil My cry 4 lessz..Az szintén kötelezõ.