Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezerszer meglett mondva, hogy jó géped van, fölösleges megkérdezni hogy fut.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de még mindig a WW a legjobb <#mf1>#mf1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Thrash \'Till Death
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lecsapok 3 de a 3 mindig szembe teleportál csak mit kell csinálni.
Köszi.
Viszont érdemes sietni, mert megesz a Corruption! <#zavart1>#zavart1>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Kössz a segítséget, de hiába nyomom az r betût (értettem a szöveget) leesek. Szerintem ez bug.
www.gportal.hu/bioshock
Amúgy nyilván egy másik réteg mondja, hogy túl könnyûek a játékok, mint amelyik mindig segítséget kér. Legfeljebb ahogy Cyberdevil utalt rá akik a nehéz játékokat is fél kézzel végigviszik pro-nak érzik magukat és épp ezért hangosabbak, többet lehet hallani õket véleménynyilvánító fórumokon, a kevésbé ügyesek pedig - szerintem - inkább viszahúzódnak és megmaradnak az épp aktuális játékuk topikjában kérdezgetõ üzemmódban. De mivel a legtöbb játékfejlesztõ az utóbbi célközönség felé mozdult el ezért szinte biztos, hogy õk vannak jóval többen.
Why so serious?
Azért szerencsére ott még nem tartunk, mint a wowos topikban ahol valaki kérdezett egy nem túl okosat és olyan szinten lefikázták, hogy csak úgy zengett, erre valaki megjegyezte, hogy azért szereti ezt a fórumot, mert "Itt legalább mindenki elküldi az ilyet a jó faszba.". De remélem nem is indulunk el ezen az úton. Bár nyilván minden ember türelme véges, de azért szerintem továbbra is örüljünk, hogy mi végig tudtuk egyedül csinálni és segítsünk annak, aki nem tudja/akarja és segítséget kér. Ez csak egy játék.
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
www.gportal.hu/bioshock
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
A játék végén járok mikor Elikát kellene feléleszteni. Egyik megoldás megvan, mikor kivágom az élet fáját a gonosz elszabadul és Elika felébred. Engem viszont az érdekel, miként lehetne azokhoz az aktiváló pontokhoz jutni az élet fájának termében. Van 3 kiugró perem ahova el lehetne jutni de nem tudok sehol sem felugrani a növényekre vagy a repedésekre.
THX
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Amúgy ha valaki a reflexeit akarja tesztelni, csak block-oljatok valamelyik fõellenséggel, és valamilyen speciális támadással támad, amiket egy-egy gomb megnyomásával lehet kivédeni, ha elég gyorsak vagytok. Én elszórakoztam velük jól, és van egy-két nagyon jól kinézõ mozdulat.
letöröltem aztán újratelepítettem és jó lett a launcher...😄
😉