Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Te most direkt játszod a hülyét?
Ezerszer meglett mondva, hogy jó géped van, fölösleges megkérdezni hogy fut.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

elitehun
Tudom hogy mindenki utálja ezt a kérdést de...
Hogy fog futni a gépemen? 😄
most vittem végig... hááát... kétség nem férhet hozzá, nagyon jó játék, jól szórakoztam vele (fõleg a boss-okkal) - és nekem a vége is tetszett - nyilvánvaló a folytatás 😄

de még mindig a WW a legjobb <#mf1>
le kell ugrani és megment elika
elitehun
ok thx
Ezaz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
A letöltések között látok egy Prince.of.Persia-SKIDROW-ot arra lennék kíváncsi hogy ez a prodigy (tehát ez)? azért ide írtam mert nem találtam off topikot
FlyHigh
Nagyon jó lett ez a játék, most így nekiálltam komolyabban, csak ámulás van és nem csak a grafika miatt.

Thrash \'Till Death

lac111
Próbáld meg lent a keresésnél a: Végigvittem; Vége; Befejezés - szavakat, és sztem megtudod mi a történet vége. Jó sokan leírták, némi továbbgondolással együtt.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Ugorj le és az igazi megment.

Tud valaki egy leírást hozzá h mi van a végén ? Esetleg egy videót ami a végén van ? Mert csak a story miatt toltam vele, aztán a harc olyan fosch, h inkább letöröltem, de érdekel h alakulnak a dolgok =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok kéne egy kis segitség ott akadtma el ahol a varázsló csajt kell kinyirni a 4 torony aktiválás ulán a léneg Elikát clonozza hattá
lecsapok 3 de a 3 mindig szembe teleportál csak mit kell csinálni.
Köszi.
lac111
Az a lényeg, hogy mind 4 oszlopon fel kell futni, és utánna falonfutás, meghúzni az utadba kerülõ Gyûgyûket. Ha 1et megcsináltál rendesen, akkor már nem világít a zöld cuccos az oszlop lábánál. Ha megvan az összes, mûködik a lift.
Viszont érdemes sietni, mert megesz a Corruption! <#zavart1>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

JackSparrow88
heló, én annál a résznél nemtom mit kéne csinálni amikor egy olyan teremben vok ahol 4 ilyen oszlopszerûség rajtuk meg azok a zöld energia bigyók. Amikor ideértem akkor felment egy liftszerûség. Amint meg feljebb mek akkor meg vmi dögvész v. mi kezd el terjengeni a levegõben. Elméletileg oda kéne felmenni ahova az a felvonó ment de sehogy se tudok, csak körbe-körbe max. de feljebb nem jutok. Vmi tipp esetleg? thx

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

saxicola
Helló!

Kössz a segítséget, de hiába nyomom az r betût (értettem a szöveget) leesek. Szerintem ez bug.

www.gportal.hu/bioshock

kiegészítés: természetesen a hülyeség szó az én postomra vonatkozott, nehogy valaki magára vegye 😄
Én tényleg nem azt mondtam, hogy nem lehet megindokolni, hogy miért nem jó ez így, meg lehet, sõt, lehet, hogy egyet is értek vele (de lehet az is, hogy nem, muhaha 😄 ). Csak ez szubjektív. Kicsit olyan, mintha azon döbbennél le, hogy valaki szereti az eperfagyit, pedig Te nem (van olyan, aki nem szereti az eperfagyit? 😊 ). Aki minden egyes pillanatnyi megdöccenés után jön a fórumra annak ez a megszokott, ezt szereti, úgyis ezt fogja csinálni. Aki pedig mindent szeret önmaga megoldani, annak meg az a megszokott, azt szereti, úgyis azt fogja csinálni. Változtatni úgyse fogsz tudni rajta, ezért felesleges is bosszankodni miatta. Mondjuk már rájöttem, hogy igazából senki se bosszankodott rajta, de a fórum arra való, hogy az ilyen hülyeségeket kiírjuk magunkból 😄

Amúgy nyilván egy másik réteg mondja, hogy túl könnyûek a játékok, mint amelyik mindig segítséget kér. Legfeljebb ahogy Cyberdevil utalt rá akik a nehéz játékokat is fél kézzel végigviszik pro-nak érzik magukat és épp ezért hangosabbak, többet lehet hallani õket véleménynyilvánító fórumokon, a kevésbé ügyesek pedig - szerintem - inkább viszahúzódnak és megmaradnak az épp aktuális játékuk topikjában kérdezgetõ üzemmódban. De mivel a legtöbb játékfejlesztõ az utóbbi célközönség felé mozdult el ezért szinte biztos, hogy õk vannak jóval többen.
Jó, igazad van, nem kéne basztatni az embereket h elakadtak itt meg ott, de azért már az se túl jó h állandóan csak elakadtam itt meg ott. Aki még azt se tudja h azok a gömbök a továbbjutáshoz szükséges az inkább uninstallálja a gamet. Sokszor elmondták hol mit kell csinálni, van videó végigjátszás is. Inkább olvasgatnék a fórumban teóriákat h ez miért volt meg az, mi leesz a kövi game-ben, meg amik kiderültek az elika és prince között folyó párbeszédekbõl.

Ez szép, csak közben nap mint nap azt hallom, hogy egyre egyszerûbbek lesznek a játékok és, hogy ez milyen szar. Mindig mondom nekik, hogy nézzenek be SG-n bármelyik játék topikjába aztán megértik miért... Mass Effect-ben is iszonyat röhejes helyeken akadtak el az emberek pedig ott tehetség kell, hogy az ember elakadjon és még az angoltudás hiányára se lehetett fogni.

Why so serious?

Azért ahhoz nem kell nagy angol tudás h nyomd meg ezt meg azt a betût. De még mindig ott van mondjuk az elikás rész, párszor beleolvasol a kommentek közé és lám, kész is. Meg ha jól emlékszem a gólem is szerepelt már párszor itt a topicban. A többi meg sima logika, 1 flash játék nagyobb fejtörést tud okozni, gondolkodjunk kicsit, sokkal jobb ha te jössz rá és elmondhatod h te milyen pro vagy mondjuk.

Lassan több lesz az olyan post, ami azt firtatja, hogy miért kérnek segítséget az emberek mint a segítségkérõ post. Szerintem ezért van a fórum, engem cseppet se zavar, legfeljebb az, amikor pár sorral azelõtt pont arról beszéltünk, amit megkérdez. Mondjuk azt is megértem, ha valaki nem olvas vissza, elveszik a hasznos infó a sok szemét között. Mint amilyen ez a post is 😊

Azért szerencsére ott még nem tartunk, mint a wowos topikban ahol valaki kérdezett egy nem túl okosat és olyan szinten lefikázták, hogy csak úgy zengett, erre valaki megjegyezte, hogy azért szereti ezt a fórumot, mert "Itt legalább mindenki elküldi az ilyet a jó faszba.". De remélem nem is indulunk el ezen az úton. Bár nyilván minden ember türelme véges, de azért szerintem továbbra is örüljünk, hogy mi végig tudtuk egyedül csinálni és segítsünk annak, aki nem tudja/akarja és segítséget kér. Ez csak egy játék.
Atkamon
hát igen... de a legtöbb probléma az angoltudás hiánya miatt van... mert a játék amúgy mindent a szádba rág, mindent hatszor kiír, hogy mit hogy kell.

klart
ígyvan<#eljen>

Komolyan mondom lehidalok, a játékban össz-vissz 3 helyen kell taktikázni/gondolkozni(1. a nagy gólem boss, 2. amikor elikák közül kell választani, 3. a tekergetõs rész(ek). Mindenki h mondta milyen könnyû, erre tessék, már 1 gombot se tudnak megnyomni. És a legjobb az egészben h ez a játék nevetségesen egyszerû, képzelem mi lehetett a régebbi PoP-oknál, mindenki elakadt 6%-nál és annyi...

CroftManor
Ezt nem értem... ide jönnek egy csomóan segítséget kérni, de sztetek mi honnan tudjuk ezekre a választ? Egyrészt ki van írva minden a játékban, másrészt ha elakadok vhol, próbálok rájönni a megoldásra. Én pl úgy vittem végig, hogy nem kértem segítséget sehol, én is elakadtam benne, de sztem sokkal jobb élmény az amikor Te magad jössz rá a megoldásokra.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Pedig még az elején amíg nem nyomtál R gombot annál a résznél, ahol volt ilyen karika a falba, nem engedett tovább a játék.

Egészen konkrétan 30,625 kell átlagosan helyszínenként az utolsó képesség aktiválásához. A korábbiakhoz kevesebb, de érdemes ezt a célt szem elõtt tartani, ha végig szeretnénk játszani a játékot és nem akarunk egyszerre sokat bogyót gyûjtögetni.
Atkamon
Amikor belekapaszkodik a karikába, nyomd a kesztyû gombot.

saxicola
Helló!

Nem tudok továbbjutni az alábbi helyen.
gond

Mi a teendõ?

www.gportal.hu/bioshock

ha minden területen olyan 30-35-t össze szedsz plusz még a bOssok utáni 25 és meg van az 540 simán nem olyan nehéz össze szedni
davidka003
Semmire nem mész a mentéssel, mert késõbb ugyan úgy gyûjteni kell light seed-et. Ha végig akarod vinni a játékot akkor minimum 540db-ot kell összegyûjtened.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Nincs vkinek mentése ide? Ugyanerre az állásra csaképp elegendõ light seeddel...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Bazz, kötelezõ õket begyûjteni? 😛 Na neeee.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth
Oda van írva, még 64 db light seed-et kell összeszedned a köv képesség megnyitásához,ami majd segít a továbbjutásban

PSN ID.: Beegabor

Kongy
Na, én megint elakadtam. 😊 Megcsináltam az összes területet, ami elõ volt írva, de nem tok menni a következõekre. 😞 H lehetne õket megnyitni??

Seth
Sehogy, azokat aktiváltad emlékszel? Mikor a fõellennel harcoltál

PSN ID.: Beegabor

cs itt tartok nem rég kezdtem el a játékot.tudna vki segíteni pls?elõre is kösz

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Empty
Egy bizonyos résznél ahol a földön kerekeket kell forgatni oda honnét lehet lejutni? Vagy csak kizárólag teleportálva megközelíthetõ?

CroftManor
Hát oda sehogy sem tudsz feljutni <#vigyor0>

serito
Hali!
Elõször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

A játék végén járok mikor Elikát kellene feléleszteni. Egyik megoldás megvan, mikor kivágom az élet fáját a gonosz elszabadul és Elika felébred. Engem viszont az érdekel, miként lehetne azokhoz az aktiváló pontokhoz jutni az élet fájának termében. Van 3 kiugró perem ahova el lehetne jutni de nem tudok sehol sem felugrani a növényekre vagy a repedésekre.

THX

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atkamon
Hát olyan kombókat használj, amik a szügséges támadással kezdõdnek... Ha karommal kell ütni, akkor mongyuk karom+akrobatika+kard, vagy karom+elika+kard, vagy ilyesmi... Ha csak karddal lehet ütni kard+akrobatika+elika+kard+elika+kard, meg lehet még jó sok féle jó hosszú kombót, amiktõl gyorsan meghalnak.

Amúgy ha valaki a reflexeit akarja tesztelni, csak block-oljatok valamelyik fõellenséggel, és valamilyen speciális támadással támad, amiket egy-egy gomb megnyomásával lehet kivédeni, ha elég gyorsak vagytok. Én elszórakoztam velük jól, és van egy-két nagyon jól kinézõ mozdulat.

az a fulladós rész az tényleg zavaró kicsit... én is sokáig tököltem mire megcsináltam. egyébként azok az ellenfelek, amiket csak a kesztûvel lehet megütni, azokat hogy kell leverni? mert amikor megtámadom õket karddal, visszavernek, de amikor a kesztyûvel megyek nekik, akkor is. most nem akarok folyamatosan 5 percig verekedni velük Elikával egyedül, szóval ha valaki kisegítene itt, azt megköszönném (:
klart
nm.😊

Empty
Megoldva! És a szörnyeteg kinyírva! Köszi! <#eljen>

Empty
Kösz! De ha egy karika megmozgat egy fogaskereket az vissza is áll utána alapba úgy láttuk! <#nevetes1>

klart
kapcsolókkal kell baszódni,és akkor nemfullad meg,de sietni kell,igen átlehet menni,mivel erre kell tovább menni

Jani21
Kapcsold be a settings-ben a vsync-et, ha még így sem tölti be, akkor a videokártya beállításainál az élsimítást stb.-t tedd alkalmazás vezéreltre.

Empty
Itt át lehet menni? Megfullad a prince! Ismerõsöm nem tud! Én meg töröltem már! <#hehe>

kösz mindent! már megoldódott!!

letöröltem aztán újratelepítettem és jó lett a launcher...😄

😉
akkor ha leszedem ezt a programot akkor el tudom indítani a launcher-t? ...