Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ha jól értem Elika dumáját... Minden "land" - ban minden kört meg kell tisztínai és csak így nyilik meg a helyi fõellenhez vezetõ út... De a kis körök megtisztítandó pontjait nem találom... Vagy össze kell szedi megfelelõ fényt?
Why so serious?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A legjobb trükk ellene, hogy kimész a peremre, megvárod amíg rádmoccan, aztán nyomsz egy akrobatik támadást, amivel átgurulsz a lába között, és utána egy Elikát. Aztán jöhet az egérpüfölés..
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
egy olyan problémám lenne hogy az elsõ "szinten" a negyedik négyes elõtti egyesné hogy kell legyõzni azt a monstrumot amire sem a kard sem a varázslat nem hat?
35€ az új PoP---> 9200 Ft
1 U.S. dollar = 186.567164 Hungarian forints
1 Euro = 264.365672 Hungarian forints
Köszi szépen a választ! 😊
Már csak 1-2 hiányzik, keresgetem õket, remélem meglesznek 😊
Kár, hogy nincs valami segítség a játékban, ami az valami irányt, hogy merre keressük 😛
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Nothing is True, Everything is Permitted
Why so serious?
Van az a rész amikor megérkeztél a fellegvárból, és két ilyen körszerû valami között jobbra is két csúszda, valamint balra is két csúszda van.
Nos, ha a két csúszdán túlmentél és elindulsz balra lesz egy fal, ahol középen egy zöldes (un. szõlõföveny van) és alatta van még egy (amit a gyanútlan járókelõk alapból nem vennének észre<#vigyor2>#vigyor2>. Ezen balra araszolva megleled a hiányzó kettõt.
UI: nekem nem tom miért, de sztem bugos a játék. Minden light seed-et felvettem térképen lecsekkoltam, mégis 999 van összesben. Ez miért van?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nem lehet megoldani hogy ne kelljen vennem?😄
eljáccok én sz@arabb grafikával is.
Nem akarok azért video karit venni mert évente egy játékkal jáccok...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ezt írja a game!
van vmi megoldás rá vagy tényleg vegyek egy új video karit
elõre is köszi
Light Seed gyûjtögetésbe kezdtem, és a Machinery Ground nevû részen már megvan 43, de a maradék kettõt nem találom. Már átnéztem mindent többször is, a fenti platformon lévõ kettõt is megszereztem, de az a maradék kettõ nem került elõ :S
Valakinek nincs esetleg tippje, hogy mit hagyhattam ki? Esetleg valami rejtett rész?
Köszi a választ
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
" És azért kérdeztem meg ÚJRA mert csak most lett meg" <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ja és megy max grafon minden HIGH-on és 8x élsimítás
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sok sikert, hogy kitörj, az antiszociális burokból... A dobozon kívül is létezik ám világ, Rajta! Fedezd fel! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB