Prince of Persia: Prodigy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
Minden gyógyítandó Fertile Ground-ot valamelyik varázslat védi a 4 közül. Ahhoz, hogy aktiválhass egy varázslatot, össze kell gyûjtened megadott menyiségû Light Seed-et, majd a templomhoz menni, és ott aktiválni azt, amelyiket szeretnéd. Ha pl a pirosat aktiválod, megnézed a térképen, hogy melyik Fertile Ground körül van piros fény, azokhoz már oda tudsz menni. Ezeken majd tudsz még több Light Seed-et gyûjteni, és újabb varázslatokat, és ezzel együtt még több Fertile Ground-okat felnyitni.

Hogyan lehet eljutni az az ellenekhez?

Akkor ha jól értem Elika dumáját... Minden "land" - ban minden kört meg kell tisztínai és csak így nyilik meg a helyi fõellenhez vezetõ út... De a kis körök megtisztítandó pontjait nem találom... Vagy össze kell szedi megfelelõ fényt?

elitehun
B.Ú.É.K.
Banzai !!!!!!!!! mást nem tudok hozzá fûzni ugrik úgy se fogsz meghalni
Helo en a segitsegeteket szeretnem kerni le gyoztem a 3 bosst de a 4-iknel el akadtam ott ahol van az a varazslo no es csinal egy varazslatot hogy elikabol lesz egy jo par masolat ot nem tudom mit kel csinalni.Ha valaki tud segitsen.Kosz elore is.
Elika mindig arra a helyre mutat az útjelzõvel amelyik ki van jelölve a térképeden. Jelölj ki másik helyet és majd oda küld.

Why so serious?

Akkor ha jól értem Eluka dumáját... Minden "land" - ban minden kört meg kell tisztínai és csak így nyilik meg a helyi fõellenhez vezetõ út... De a kis körök megtisztítandó pontjait nem találom... amikor meg utjelzõ fényt kérek Eluka a templomra mutat vissza.... nem értem...
KaszaN
BUÉK MINDENKINEK!😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Kongy
A kihívás az volt amikor reflex szerûen az ikonoknak megfelelõ gombot kellett nyomni. Ha azt elcseszed több esetben akár az enemy élete fele is visszamegy, pl Ahrimannál... 1 centi volt az élete, erre megölt majdnem, és puff, majdnem full élete visszament...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sztem az volt a legjobb, volt benne 1 kis kihívás. 😄

LPKENJI
köszi szépen

lac111
Azt a Boss-t utáltam a legjobban, eléggé fantáziátlan a vele folytatott küzdelem.
A legjobb trükk ellene, hogy kimész a peremre, megvárod amíg rádmoccan, aztán nyomsz egy akrobatik támadást, amivel átgurulsz a lába között, és utána egy Elikát. Aztán jöhet az egérpüfölés..

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

LPKENJI
aha... és hogy?😄

Atkamon
le kell lökni a szikla szélérõl

LPKENJI
hello!
egy olyan problémám lenne hogy az elsõ "szinten" a negyedik négyes elõtti egyesné hogy kell legyõzni azt a monstrumot amire sem a kard sem a varázslat nem hat?

Atkamon
igen, ezzel most elérték, hogy senki sem fog európában vásárolni tõlük, csak max azokat a játékokat, amiket csak ott lehet megvenni... bár... már Orange Box is van dobozban. Nem tudom, hogy a Counter Strike van-e steam-en kívül, azokkal nem játszok... szóval így most senki sem fog semmit ott venni

lac111
Amúgy Steam-en nagy szemétség volt, hogy átálltak Dollárról Euróra. Minden játék átlagba 2000 Ft-tal drágább. Emlékszem, hogy a Left 4 Dead játék 50$-ba került. Megvolt a váltás, és 45€-ra "levitték" az árát. Nevestséges...
35€ az új PoP---> 9200 Ft

1 U.S. dollar = 186.567164 Hungarian forints

1 Euro = 264.365672 Hungarian forints

lac111
Kíváncsi leszek, hogy alakulnak a játék eladási mutatói. Nagyon elegáns húzás volt a másolásvédelem lehagyása. Gépigény is abszolút rendben van. Ha lesz idõm egy kicsit dolgozni vizsgaidõszak után, a keresett pénzbõl biztos félreteszek 6000Ft-ot, és megtámogatom UBI-t <#smile>

Tényleg ott voltak! 😄
Köszi szépen a választ! 😊
Már csak 1-2 hiányzik, keresgetem õket, remélem meglesznek 😊
Kár, hogy nincs valami segítség a játékban, ami az valami irányt, hogy merre keressük 😛

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

CroftManor
Nekem is volt ilyen, ha pl egyerre kettot veszel fel, volt hogy egynek szamolta.

Nothing is True, Everything is Permitted

oh kosz. megy is. vegre egy jatek ahol ertelmesen kihasznaljak a post processinget 😊

Hát területenként van 45 meg a 4 bossnál még terülteneként 25. Az összesen 1000. Biztos, hogy az egyik területen nem csak 44et szedtél össze? Mert ha mindenhol 45öt ír és mégis csak 999 van az akkor valóban gyanús.

Why so serious?

Pedig nem nehéz.

Van az a rész amikor megérkeztél a fellegvárból, és két ilyen körszerû valami között jobbra is két csúszda, valamint balra is két csúszda van.
Nos, ha a két csúszdán túlmentél és elindulsz balra lesz egy fal, ahol középen egy zöldes (un. szõlõföveny van) és alatta van még egy (amit a gyanútlan járókelõk alapból nem vennének észre<#vigyor2>. Ezen balra araszolva megleled a hiányzó kettõt.

UI: nekem nem tom miért, de sztem bugos a játék. Minden light seed-et felvettem térképen lecsekkoltam, mégis 999 van összesben. Ez miért van?
vsyncet állítsd át.
Nem tudok keresni a forumon, szoval bocs ha volt ilyen kerdes, de miert van az hogy ha highra teszem a grafikat akkor tok fekete lesz a kep ha elinditom a jatekot. a hang megy.

Kongy
Nem lehet trükközni, új VGA kell és kész...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

xy21
😞

Atkamon
Sajnos a Shader Model 3-hoz kell új videókari

klart
nem sajnos,muszáJ:|

xy21
pfff...
nem lehet megoldani hogy ne kelljen vennem?😄
eljáccok én sz@arabb grafikával is.
Nem akarok azért video karit venni mert évente egy játékkal jáccok...

The Protector
Sajnos ma már az sm3.0 kötelezõ.Valóban új kártyát kell venned.Nvidiánál 6600Gt és felfelé.De egy 8600Gt fillérekért megkapsz de jobb ha veszel egy 8800ast.Azok még mindíg ütnek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

xy21
your graphic card doesn-t support shader model 3.0, which is required for this game
ezt írja a game!
van vmi megoldás rá vagy tényleg vegyek egy új video karit

köszi szépen
Seth
Ugorj le

PSN ID.: Beegabor

császtok kéne segítség az egyik bosshoz ahoz a rózsaszínü csajhoz hogy ott van egy csómó elika és nincs ott az a rózsaszínü csaj és azzal a sok elikával mit kell csinálni mert ahányszor megölök egyet jön még egy és 3 darab van
elõre is köszi
Hello!
Light Seed gyûjtögetésbe kezdtem, és a Machinery Ground nevû részen már megvan 43, de a maradék kettõt nem találom. Már átnéztem mindent többször is, a fenti platformon lévõ kettõt is megszereztem, de az a maradék kettõ nem került elõ :S
Valakinek nincs esetleg tippje, hogy mit hagyhattam ki? Esetleg valami rejtett rész?
Köszi a választ

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

lac111
Oké, én megértõ vagyok, nem mindenki rendelkezhet hosszútávú memóriával (3-4 nap)

" És azért kérdeztem meg ÚJRA mert csak most lett meg" <#banplz><#banplz>

elitehun
ok jó ötlet <#eljen>
Ilyen géppel senki nem veszi komolyan ezt a kérdésedet, szerintem ez a baj. Add el a géped, vegyél egy szarabbat, vagy csak szerkeszd át az aláírásodat. Ha meg maradsz ennél az aláírásnál, akkor majd jövõ év végétõl kezdjed kérdezgetni az új játékoknál, hogy "megy-e az én gépemen" 😊
elitehun
1000 bocsánat de én csak válaszoltam
xy21
ne flémejj snecie

elitehun
Lehet hogy neked a sok gépezéstõl már az agyad megjegyez mindent de nekem nem. Nekem életem van és a nem fontos dolgokat nem jegyzem meg. És azért kérdeztem meg újra mert csak most lett meg<#mf1>
Ja és megy max grafon minden HIGH-on és 8x élsimítás
The Protector
LOLLER

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lac111
Szerezz pár barátot, vagy egy nõt, mert elég szegényes lehet az életed, ha állandóan ezt kérdezgeted, hogy fut a gépeden... Mintha ezt már Veled beszéltem volna, pont ezen a fórumon.
Sok sikert, hogy kitörj, az antiszociális burokból... A dobozon kívül is létezik ám világ, Rajta! Fedezd fel! <#eplus2><#eplus2>

The Protector
Nekem highon megy magas fps-el.Szted akkor a tieden hogy megy?El sem indul talán.

Broafka
ha tudod mit kell csinálni, akkor miért kérded? 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ugyanúgy kell csinálni ahogy korábban a szakadékba löködted le, csak most az oszlopok elé kell csalni és annak nekilökni.

Why so serious?

JackSparrow88
csá, megint elakadtam egy résznél amikor egy ilyen nagy darab szörnyet kell kinyírni. A csaj vmi olyat mondott h a pillérekkel kéne vmit csinálnom, nekibaszni v. nemtom. Vmi tipp? thx

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

elitehun
Mikor mondták? De mind1 is ne vitatkozzunk
armageddon666
i7 és GTX280 alatt mediumon AA nélkül 800*600-ban elmegy szépen 50-60FPSsel 😊

@