2509
Prince of Persia: Prodigy
-
#2189 lol pont ilyen konstrukcióm van (tudom ciki ebben a vilában) és mégis azt mondták hogy meg se próbáljam... -
#2188 Valaki majd feltehetné mondjuk rapidra a felülírott magyar fileokat. -
#2187 légyszives pm-ben valami linket.vagy oldal címet,de elég csak a release név is -
ricsa008 #2186 1-2 magyar torrenten már fenn van a magyar verzió uhhogy talán lesznek nyelvi fájlok is ha nem nyomnak sokat -
#2185 OMFG!!! Leszarom a bokám! Tippelgetünk, kitalálnuk jobbnál jobb lehetőségeket , errem ia megolás? na mi? HÁT PERSZE! Újra KEll Indítani A Kicsi Pici Gépecskét! Ennyi! thx :D -
tomcsa4 #2184 Ja bocsi, crack nincs. Elfelejtettem ,hog ezen nincs védelem. Akkor én is passzolok. (Nekem hasonló gondokra az újratelepítés vagy crackcsere - mikor mi - hatására rendbejött.) -
#2183 tud valaki linkelni vmi cracket ha azzal jobb lessz?:D -
#2182 nicns hozzá crakc és 16x újratelepítettem :D DVD5ös van -
tomcsa4 #2181 Hmm csendes halál. Telepítsd újra (de lehet megúszod crack cserével). -
rcsaby #2180 Leszedtem A RELOAD verziót,most már elindul.Neki áll tölteni az első pályát csinálja is,de negyed óra után még mindig nem megy a játék. -
#2179 felraktam már lostplanetéről, dmc 4éről, cod waw-ról .... már nem ír directx gondot, egyszerűen semmi nem történik mikor elinditom exét:S -
tomcsa4 #2178 Milyen windowst használsz? Gyári vagy valami vackot? Én nekem amióta gépem van, mindig gyári Wint használok, egy txt-vel sincs több ,se kevesebb. Érdemes megfogadni a tanácsomat. (Ha azt használsz, akkor természetesen nem.)
Amúgy ahogy alant írták, DX-et kell újrarakni. dxwebsetup.exe -t szedd le, indítsd el és megcsinálja. De jó, ha mondjuk valami frissebb játék lemezéről rakod fel.
-
#2177 de akkor mi lehet a gond?:S -
Pio #2176 2008 novemberi a legújabb, ha esetleg nem azt tetted fel, akkor szedd le innen, bár szerintem is valami más lesz a gond. -
#2175 letöltöttem vmi 2008ast felraktam most memg nem ír hibát de meg se mozdul semmi... rákattolok exere semmi nem történik
-
#2174 ha lenne rajta :S De van az a érsz ahol leellenörzi a configod és pipálja ha jó...ott a directx emen is pipa van szóval nem értem -
#2173 Rakd fel a DVD-n lévő directx-et. -
#2172 Hali!
Most felraktam de ezt ah ibát írja inditáskor: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_39.dll nem található.
Ez vmi directx es szutyok de nekem legfrissebb van fent :S mi lehet a gond? -
Pio #2171 Vagy alapvetően érdemes megjegyezni a címet, általában elég hamar felkerülnek rá a gépigények.
Illetve itt van EZ AZ OLDAL is ami akkor is segít, ha nem is tudod, mi van a gépedben. -
#2170 Gépigény:
link
Első találat. -
#2169 Hali! Lehet félre értettél, nem vagyánykodni akarok... Nem is azt kérdeztem elindul -e hanem hogy milyen minőségben... mivel sehol nem találtam gépigényt nem tudhatom hog yoptimalizálatlan vagy sem. -
#2168 Múlkor pont ezt írtam én is másnak de ő GTX 280-al érdeklödött a FEAR 2 után hogy vajon menni fog-e maxon. -
#2167 Core i7 965 Extreme Edition, GeForce GTX295, 6GB RAMon elmegy minimumom???
(am 8800GTn is ment maxon gond nélkül ^^) -
#2166 Nem értem az ilyen embereket. Most direkt vagánykodni akarsz a konfigoddal? Akinek például 6600GT-je van az érthető ha megkérdezi, de te a pár hónapos kártyáddal minek kérdezed meg? Vagy ha nem fut full maxon 200 FPS-el akkor le sem töltöd? Próbáld ki és meglátod hogy fut.
Egyébként nálam HD3870-el 1280-ban maxon ment, valszeg nálad is fog. -
tomcsa4 #2165 Gépigénye: mobiltelefon. (Nah szóval bőven elfut egymagoson is (2,4GHz P4 vagy ennek megfelelő Athlon, gf 7-es illetve Radeon X1-es szérián is.) -
#2164 Valami gépigényt tudnátok írni? Biztos hogy menni fog csak nemtom milyen minőségben..2gb ram Gef 9800GT meg Core2E8500 -
rcsaby #2163 Nekem olyan problémám lenne,hogy a DVD5-ös verziót raktam fel.Mindent megcsináltam ahogy kell futtatam a setup dat-otfel is rakott mindent,el is inul bejön a ubisoft logo.Utána meg kiirja hogy a prince of persia exe hibát észlelt ezért leállt.Már mindennel probálkoztam nem tudom ni lehet a probléma,a gépemmel nincs gáz az bőven elég. -
#2162 jó,van 1-2 kivétel -
#2161 Ez nem így van nézz körül! -
#2160 de hiszen minden játék felkerült idáig,így aztán gondolom ez is csak -
#2159 Lehet nem is fog felkerülni. -
#2158 valami link van esetleg?vagy törés nevét valaki megmondhatná,ha van,vagyh még nincs ha lesz:| -
#2157 Minden megjelenő szöveg magyar.Szinkron nincs ! -
#2156 a menüjét,a feliratokat, vagy a hangot is fordították??? -
#2155 hogyha lesz valami verzió belőle,linket valaki dobjon,spoiler fedéssel vagy valahogy thx.érdekelne:| -
#2154 Jókor:D Ma vittem végig pont harmadszor:) Mongyuk én tudok angolul:) -
#2153 iMMXpC cselekedj! -
gaspijoci #2152 Na megjelent magyarul! -
#2151 vegyétek az egészet minimumra, és onnan kezdjétek el tuningolni a játékot, de ha minimumon is szaraxik, akkor mással van a probléma.... -
Th0m #2150 nem:s fogalmam sincs mi lehet a baj ,szinte mindent probáltam már..:s