Prince of Persia: Prodigy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rakd fel és elvileg jó lesz a launcher.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan gondom van hogy nem tudom felvenni a grafikát mert a launcher könyvtárban lévõ launcherexe indításnál program futtatási hibát ír.
Maga a játék elindul csak sajnos 640x480-ba ami hát nem valami káprázatos.
Nem tudja véletlen valaki hogy melyik fájlban tárolja a játék a graf. beállításokat, hogy át tudnám írni valahogy.
nálam a sorrend:
1, SoT: Eszméletlen hangulat, ránéz az ember és mondja: "Nah igen, ez egy nagyon jól megcsinált, fantasztikus látvánnyal vegyített hangulat, igazi arab környezet, zseniális"
2, WW: jó harcok, bejárható terület, idõsík, blabla, egész jó volt.
3, 2008: ahhoz képest hogy nem, és nálam soha nem is fogja megkapni a PoP címet, egy egész jó kis játékot kaptunk, viszont ez a Pac Man dolog ez találó :) mondjuk helyenként változatos volt a bogyók megszerzése, de amikor csak azért kellett a fal felé ugranunk hogy bogyót szerezzünk, pff. + ezek a bazi nagy ugrások, meg repülések, jó-jó, tudom, varázslat, deee, akkor sem kellett volna bele.
4, TTT: rövid volt, és gagyi, habár majdnem a 3. helyre lépett, a végén a Dark Prince-cel való "kûzdelem" és a DP monológja, amiben szerintem voltak bölcsességek, nah az nagyot dobott rajta szerintem, de egy 10 perces jó vég nem ér fel egy 6-7 órás csalódással. Kár érte, az ötlet pedig jó volt
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A Warrior Within az elsõ nálam is, és hogy miért?
A történet összetett és csavaros volt, a Dahaka-s üldözéseket imádtam. A harcrendszer meg egyszerûen tökéletes volt, bárkit bárhogyan megölhettél. Az ellenfelek se voltak állandóan ugyanazok, és kellõen nehéz volt. Hogy 1 negatívumot is említsek, kicsit uncsi volt h egy területen 2x-3x kellett átmenni. Ezt leszámítva sztem ez a legjobb rész.
A második helyet illetõen nehéz dönteni. Elõször is ott az elsõ rész ami hatalmas újítás volt: falonfutás, idõmanipulálás, a történet sem összecsapott. Egyedül talán az nem tetszett benne h a továbbjutáshoz mindig meg kellett ölni bizonyos mennyiségû szörnyet, ez kicsit uncsibb,nehezbb lett a végére. Aztán ott van a harmadik. Itt ugyan már nincs Free Form Fighting System, ami annyira nem is baj talán. A Herceg 1 megkeseredett, hegekkel borított hõs aki már nem akar mást csak h rend legyen végre. Tetszett h viszajöttek a régi szereplõk, a párbeszédek is jók voltak, a sötét herceg is hatalmas újítás volt. A sötét herceghez kapcsolodóan annyit h ugyebár itt folyamatosan csökkent az élete, ez a Dahakas üldözésekre emlékeztett:itt nincs megállás, nem gondolkozhatsz, rohanj. És elég jó is volt.
A legújabb pedig, hát, eleget fikáztam már a játékot. Könnyû, a herceg jó benne, a párbeszédek is viccesek. A bajom annyi h nem Wii-re jelent meg más névvel, mert ez a csili-vili repkedõs-ugrálós játékra inkább hasonlít. Remélem a következõ részben kicsit darkosabb lesz, és fejlesztik a harcrendszert.
@
legjobb???
PONT MEGFELELÕ >>NEHÉZSÉG<< ????????!!!!!!!!
O.O zomg
2. TTT???? és ez volt nehéz neked ? XDDDD (geci részek :D hehe, hol XD?)
omg... közben tovább olvastam... inkább a többit nem is kommentálom xDDDD jó persze mindenkinek lehet véleménye, de... ÁÁÁH XDDDD
----
khm... komolyság...
nálam élvezet szempontjából (hangulat, játékmenet, történet)
1. SoT
Számomra ez a klasszikus :) jóóó a nagyonrégi PoP az IGAZI klasszikus, de az azért más :D
2. TTT
nekem bejött :) sokaknak nem :\ SpeedKill meg SötétHerceg rulz
3. WW, 2008
-bár utáltam a Dahakás részeket, sokat dobtak a hangulaton... HANGULAT... az egészbõl sugárzott hogy a herceg mennyire nyakig van a szarban :D meg hogy megkeményedett x)) (no igen, TTTre visszafejlõdés szerintem :S gyerekesebb lett megint...)
-2008-t nem akarom azért 4. helyre betenni... egyszer jó volt VÉGIGSZALADNI RAJTA! merthogy kihívás nem volt XD azért csak 3. mert a párbeszédek illetve a karakterfejlõdés volt az ami jó volt :\ amúgy semmi új, semmi extra jó... (történet is csak a végsõ csavar miatt "jó"... amúgy tipikus lapos cucc :\ mintha Hollywood tojta volna :)) oh, és SoTos 1001 éjszakás feeling 1-2 helyen, fõleg a zene miatt ^^
Rangsorolás megpróbálva objektívnek lenni:
1. WW
-a hatalmas bejárható terület, 2 idõsík, a komplexitás :) a Dahakás üldözések megdobják a játékot, Free Form Fighting System, sok ellenfél, omg :D tök jó volt :D
2. SoT
-az egész játék egy nagy újítás :D akár elsõ helyre is raknám, de azért nem, mert szerintem annyira még nem volt kiforrott... csak KICSIVEL több kombó és nagyon ott lett volna ^^ 11/10 :D mondjuk ennyivel is lehetett látványosakat alkotni :D pl nem várjuk meg míg összeesik az ellen hanem menet közben szívjuk fel :D meg... nemtom még mi volt, de mikor épp jól ment akkor faszákat csináltam ^^
3. TTT
-SpeedKill + Daggertail... kb ennyi volt a lényeges újdonság :) bossfightok a speedkill miatt voltak jóak :D jameg kocsikázás Dahaka helyett :D
4. 2008
-SoT+PacMan+Hollywood+C64+celshaded+DMC, semmi új, semmi egyedi :\ mindet láttuk már, mondjuk nagyon jól össze lett gyúrva ^^ Nekem hiányoztak az átvezetõ animációk... mármint az olyan nagyszabásúak >.< megvoltam nélkülük végülis, helyette kaptunk menõ párbeszédeket ^^
@
A sorrend pedig az eddig megjelent részekkel:
1. Prince of Persia 2008(egyértelmû)
2. The two thrones(az igen nehezen legyûrhetõ fõellenfelek és a jópár geci rész miatt nem elõzhette meg az új részt)
3. Sands of time(Pár apró baki miatt jutott ide)
4. Warrior within( az utolsó hely talán nem véletlen, legalábbis nálam, mivel ez az egyedüli rész amit végig sem vittem mer kb. úgy 70 %-nál töröltem a fenébe a sok hülye ellenfél miatt)
Szal remélem lesz még folytatás v. vmi...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi!!!<#worship>#worship>
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
jutub
Hogyan szedjük le a videót
Ott megtalálod, hogyan mentsd le, hogyan tömörítsd át, kiszeded a zenét alóla, elmented és kész. Nekem nem siekrült letölteni a jutubról, nem jött be. Hátha nálad jó lesz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy kurvajó lett a banner.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Amúgy tud valaki javasolni egy helyet, ahonnan le lehet tölteni a bõvítettet? A torrenten megtalálható verziót napok óta nem seedeli senki :(
Elnézést, hogy ide írom a warezgyanús dolgaimat, de ebbõl úgy tudom nincs offtopic.
Keresek egy zenét, ami nincs benne az original, sem a kiegészitett soundtrackban. Ez a zene akkor fut amikor valamelyik plate-t aktiválod a templomnál.. ÉS ilyen kékes lesz a képernyõ azt kell csinálni a nagyon valósághû dolgokat.. Valaki tud segíteni abban hol találom meg vagy hogy mi a címe?