Kit érdekel, hogy megdobálták Steve Ballmert?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://de.wikipedia.org/wiki/Microsoft#Anf.C3.A4nge
http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft#1975.E2.80.931985:_Founding

http://de.wikipedia.org/wiki/Windows_NT
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_NT

http://en.wikipedia.org/wiki/OS/2
http://de.wikipedia.org/wiki/OS/2

http://en.wikipedia.org/wiki/DOS
http://de.wikipedia.org/wiki/MS-DOS

Ezek egy csöppet bõvebbek.

jah mert az MS egész története arról szól, hogy tiszta eszközökkel játszik és itt is nyilván csak úgy szeretetbõl rájuk szabják a tendert... szegény ártatlan ballmer és ms nem is tehet róla, hogy hip-hop ölükbe hullik a pénz...
ugyan már...
egyébként az inkább rólad szól, hogy szerinted aki kirúgatja magát valamiért amit helyesnek érez az idióta. úgy látom a cikk alapján, hogy te ebbõl a szempontból okos vagy...

Persze, hogy saját.

Ha megveszed a szuperszámítógépedet, az is a sajátod lesz. Az más kérdés, hogy tetszelegsz-e ezzel, hogy te mennyire frankó vagy, hogy ezt kitaláltad, vagy pedig derekasan bevallod, hogy a boltban vetted.
Ebbõl mennyit fejlesztett a Microsoft?
Hagyjál már!

Mondjuk talán jobban is jártunk, mert ha ezeket is ilyen Ballmer-félék fejlesztettek volna, akkor már a kõkorszakban lennénk megint.

A Microsoft, szar termékeket csinál. Nekem volt kollegám dolgozik a Microsoftnál, jövõ-technológiákat tesztelnek, pár hónapja a 2008-as szerver nyilvános prezentációjánál, a három témából, egyet sikerült végigvezetni.

A Microsoft, egy SZ@R! Ezt még a legelfogultabb hülye sem vitathatja. Az más kérdés, hogy monopólhelyzetben vannak.
Az elsõ BASIC interpretert írták meg ha minden igaz. OS/2 IBM-mel volt közös projekt. A DOS-ból a FAT fájlrendszer könyvtárszerkezetnélküli változatát vették meg. A Windows NT-nél a VMS terbezõit és néhány programozóját szerzõdtették, de ez attól ez még 100%-ig sajátnak számít.

Kérlek ne nagyon magyak wikipedias dolgokkal gyere, mert általában nagyon hiányosak, inkább angol + német párossal.

Mert még fiatal és buta vagy 😊 De nincs össze függésbe jah...Tele van kigyúrt kopasz állattal pl. a parlament ja, meg jóképû sármos mácsókkal <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> OMG 😄 bil géc meg az a lófütyi is sármos meg jóképû meg "edzett", istenkirályok 😄 😄😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

sly007
Még én sem nagyon olvastam ezért én is meglepõdtem, hogy mennyire nem 100%-osan saját termékek. :-)

sly007
Xenix = Mondjuk halott rendszer.
BASIC = http://hu.wikipedia.org/wiki/BASIC
DOS = http://hu.wikipedia.org/wiki/MS-DOS
OS/2 = http://hu.wikipedia.org/wiki/OS/2
Windows NT = http://hu.wikipedia.org/wiki/Windows_NT

... elfáradtam ... már öreg vagyok ehhez :-D

Nem is tudtam, hogy a testalkat és a vagyoni helyzet között összefüggés van.....a commented jól példázza,amit mondtam😄

Amúgy isten ments, hogy a MS-ot népszerûsítsem, de -tetszik,nem tetszik- igenis sokat tettek a számítástechnika elterjedéséért! Az más kérdés, hogy (meglepõ módon) minden eszközt felhasználnak a profitszerzésre (tisztára hülyék....😛)
"mert mi adtuk oda nekik önként dalolva"

Nem tudom, engem nem kérdeztek meg korrektül....És én is fizetem tisztességesen az adót..Akkor hogy van ez?

Hát igen ez még poénak is sz*r. Nekem van egy hasonló Linus-ról. <#nyes>

Esrohnoil
"Jah, Ballmer Ukrajnába tart, ha igazak a hírek."

Helyrehozzák Csernobilt?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"Egyáltalán mit tett le a Microsoft az asztalra?"

Xenix, BASIC, DOS, OS/2, Windows, Windows NT, Office, Visual Studio, széleskörben terjesztették a számítás technikát.

"Összelopkodták magukat a Unixtól és a Xerox-tól, aztán sajátként kiadták a termékeket."

Nem mindent, különben a Unix is lopott a Xerox-tól. A másik meg olyan sok mindent nem loptak a Unix-tól (itt lehet jönni a UAC-vel, csak hogy az teljesen más megvalósítás, mint a SUID, SGID, SUDO, sym link (nem .lnk fájlok), hard link), de azért kiváncsian látnék egy listát, amit aztán ki lehetne tárgyalni.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

sly007
Origo.hu-n írták hogy "a fiatalember a rendõrségen írásos nyilatkozatot tett, s eszerint személyes adatait nem lehet kiadni". Nem tudom, hogy a teljes név kiírása meg e sérti, de úgy sejtem, hogy igen. Amúgy meg azon csodálkozom, hogy az SG megengedhet magán ilyen szintû cikket.

Amúgy meg érdemes azon is elgondolkozni, hogy ki merte volna megcsinálni ezt a saját, vagy társai igazáért.

Jah, Ballmer Ukrajnába tart, ha igazak a hírek.

"Itt, ebben az orszagban a 25 milliard (ha nem lopjak el), nagyon sokra LEHETETT VOLNA képes."

Mint már párszor elhangzott nem volt lopás, mert mi adtuk oda nekik önként dalolva, valamint õk ezért cserébe adnak is valamit.

Vállalatvezetõ?

Ugyan már, mit tett le ez az emberke az asztalra? Egyáltalán mit tett le a Microsoft az asztalra?

Vállalatvezetõ? Biztos jól tud segget nyalni. Ha egy Nobel-díjas tudós tart elõadást, az már valami, de egy ilyen amerikai dzsentri, egy ilyen USA-selyemfiú a szememben s@rt sem ér, Már csak azért is megérdemelte a tojásokat, mert idáig jutott, nulla tehetséggel.

Összelopkodták magukat a Unixtól és a Xerox-tól, aztán sajátként kiadták a termékeket.

Ha igazságos lenne a világ, akkor Bill Gatesnek kirohadna a bele, ezzel a Ballf@sszal együtt.

Nah, most hoztam a cikk színvonalát.
arty
Itt, ebben az orszagban a 25 milliard (ha nem lopjak el), nagyon sokra LEHETETT VOLNA képes.

Forza.

Ha nem lenne túl sok akkor talán nem is kellett volna neki, nem?nagyeszû <#wow1><#hehe> Sztem igen is, az is pénz..mégha MAGA PICIPUHÁRÓL ([#worship) szól a dolog akkor is...

Sem a forumot sem a cikket nem olvastam el, csak az elso bekezdest...

Ugyanis mas portalokon epeszuen tudtak hirt kozolni az esemenyrol, anelkul, hogy a tojasokrol egy budos szo esett volna.

Dehat az SG az Blikk szinvonal, muszaly a tojassal kezdeni...

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

KB. 45 milliárd $-hoz képest a 140 millió $ tényleg nem túl sok.

"de globál viszonylatban ez a 25mrd lófasz neki."
váó, nem is tudtam, h ennyire jól megy az ms-nek, h cirka 140 milka dollárban semmi neki... simán lemondanak róla.
azt azért tudomásul kellene venni, h igenis a civil szférának van joga és lehetõsége tiltakozni. idiótának titulálni valakit, aki egy ilyen jellegû médiahekket elkövet...
kirúgják majd? honnan? oda járt? és miért? milyen eljárás indul ellene? és még te idiótázol le másokat. hát, talán lehet nincs mire.
fõleg ennek az egyszerûsítésnek a tükrében:
"Nem elvették a pénzünket, hanem a politikusaink adták oda nekik. Nem mind1."
nem, tényleg, csak véletlenül írták ki úgy a pályázatot... tökvéletlen a campus licenc is. végülis, nagyanyám is önként adta oda a tripláját a gagyi étkészletnek, mint amibe került. az házaló meg tök korrekt, nem verte át. sõt, sztem nagyanyám örülnie kellene ha ez a logikát követjük, h nem lopta el a maradék pénzét---
komolyan, és akkor ilyen emberek dobálnak nagy erkölcsi köveket, mi helyes, meg helytelen, akiknek még egy kavicsot sem lenne szabad.

Minden dolgozó magyar ember 5000Ft-al hozzájárult ehhez.Fasza!
Nem, nem értelmes...(videó)😊 de akkor sem ebbõl fog következtetni 😊
Hát forradalmároknak kiválló, panaszkodóknak csillagos 5-ös. Élni az életet némi örömmel és elégedettségel, az szerintem itt közép eu-ban nekünk megy a legszarabbul. Mert a sors - nem a sors. XvsY, tojásdobálás, meg a többi... Nem aggodom miatta, valszeg - ha értelmes ember - akkor nem ebbõl a húzásból fog konzekvenciát levonni és véleményezni egy országot. De gondolom, pont úgy néz ki az ország a világ számára, mint egy jó nagy zsíros disznó ahol bankot lehet robbantani. Akik "élnek" egy ilyen lehetõséggel, azt hidd el hogy nem az ms-nél ülnek.
Ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe egy olyan ember videóját, aki a mi egyetemeinken tarthat eladásokat...

hol is tartunk?
zaki
önjelölt terrorista, lol...

LOL
"egy önjelölt terrorista" . azért ez durva 😄, k.va nagy terrorista.

De jobb alsó sarokban az a kis zsíros teca a gojóálló nyakával, aaz odavág 😄😄, azt se tudom fiú e vagy lány 😄😄😄

joebacsi
jah, igazából úgy történt, hogy egyik politikusunk kitalálta, hogy na csinálnak egy beszerzést csak kicsipuha szoftverekre...balmerék meg olvassák redmonba ezt, éshát rájönnek, hogy õk a kicsipuha, és ha már így adódott, akkor élnek is vele 😊

nelegyünk már ennyire naívak pls

ez az egyoldalú véleményformálás a cikkben pedig nagyon bicskanyitogató, akármit is mondasz

Srác elõtt le a kalappal, hogy így vállalta a véleményét, nem csak fórumokon rázza a virtuális öklét, mint nagyon sokan mások.

Most komolyan, egy egyszerû ember hogy tudná másképp kifejezni nemtetszését ezekkel az eltapsolt milliárdokkal kapcsolatban?

Balmer meg érezze csak, hogy nem mindenki tapsikol neki itt a balkánon a zsebei töméséhez...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Srácok a cikk olyan, amilyen, sg.hu, szerintem ezt hagyjuk. Egymás csépelése is tök fölösleges.

Az meg, hogy hol dobálnak tojásokat/paradicsomat, tök midnegy. Ugyanolyan primitív dolog marad. Ebben az esetben a srác jól látható impotenssége, kisebbségi komplexusa, zavarodottsága is rátesz egy lapáttal a szomorú összképre.

Az meg, hogy miért nem Linux/egyéb szoftvert használnak: egyrészt ugye szokott jönni az az indok, hogy sokkal nehezebb elsajátítani. Ez igaz. Viszont jó lenne, ha egy aktakukacnak is lenne valami szakértelme, nem csak aláírás-osztogatésrt kapja a pénzt (fõleg hogy nem sztár😄 ). A másik az az, hogy az 1 dolog, hogy meg kell tanítani, de kellenek tanárok+szakemberek. Ez is jó sok pénz ám! Meg a ugye a karbantartás. Összességében mégis jobban jöhetnénk ki a dologból->kevesebb pénz, ráadásul a csalás is kieshetne, mert egy ingyenes szofverért feltûnõ lenne az, ha triliárdokat csengetnénk ki.

Mégis... Miért MS? Mert LEFIZET MINDENKIT!? NEM! De nem ám! A MS-nak valószínûnek tartom, hogy elenyészõen kicsi a szerepe ebben az ügyben. A Campusos dolog megint más, de ott is szerintem az alábbi dolog elfedésére találták ki ezt a jó kis történetet.

Szerintem arról van szó, hogy itt viszonylag sima módon lehet nagy pénzeket lenyúlni kormányszinten, mert az emberek 90%nak még mindig nincs megfelelõ értékrendje a számítástechnika világáról. így lehet mondjuk még egy nullával többet ráírni, aki fudzsicu szimensz notit vesz a teszkóban az el is fogja hinni, hogy pl egy olyan billentyûzet, ami kibírja a kávét százezerbe kerül.. Itt nem a MS adott pénzt honatyáinknak! Õk osztozkodtak, az MS meg hozzájárult a történethez (akár mondom még ezt a Campusos zsarolósdit is képes vagyok ennyire összeesküvés-elméletben látni), õk is kaptak egész szép kis summát, senki sem jár rosszul, az egyetemistáknak meg van 3000ért Pistájuk, nem olyan rossz az (tényleg nem!).

Meg az egészben az a legdemagógabb dolog, hogy 25 milliárdot elloptak az adófizetõk pénzébõl.. Hát már nem azért, de ez a 25 mrd ez annyi, mintha én nem is tudom egy bálna mellé odaállítanánk egy alulfejlett hangyát.. Azok az összegek, amik Fideszes, MSZP-s, MDF-es és FÕLEG SZDSZ-es körökben mozognak, jó ég... Szinte felfoghatatlanok (és ez még 'csak' MO). Amúgy tévedés ne essék, ugyan a Fidesz most k*csögöl, de ez az egész váltógazdaság úgy mûködik, hogy ha az egyik van hatalmon, övé a 70%, a másiké a 30% a lenyúlásokból. És vica versa. Szóval a másik oldalról is van még most is lopkodás! Mondjuk a férgeknek a nyivákolását megértem, az a 40% nekem is fájna 😄

Mindegy.. Én alapvetõen nem szeretem az MS-t. Sõt, APPLE-t mondanám inkább kis kedvencnek. Mégis pl a Vista is jó lett, használom is. Meg hát a cikkre visszatérve a szegény génhibás evolúcióban pár százezer évvel hátrébb lévõ csóka akkor is csöppet kevesebbet tett le az asztalra, mitn Ballmer bátyó. Ez van. Kis porszem, szar érzés. Attól még nem kell dobálózni.

Blackmail the Universe

"ISKOLÁT ZÁRNAK BE, ÖV SZORÍTÁS CÍMSZÓVAL"

aha, és mindehhez mi köze egy vállalatvezetõnek?

szövegértés gondok újra...
épp ugyanazt írtad le mint, amit én is mondtam.
meg amit már másik 50 fórumozó is. Nem elvették a pénzünket, hanem a politikusaink adták oda nekik. Nem mind1. Idióta az, aki kirúgatja magát az egyetemrõl egy ilyen hecc kedvéért. Szánalmas pedig az az ország, ahol ki lehet írni közbeszerzést egy cég termékeire, ahol egy polgármester kiírhat közbeszerzést egy audi a6-osra, aminek még a kárpitszíne is fix. stb.
Ballmer nyilván tudja, hogy kelet európában nagyot akasztottak magyarországgal, de globál viszonylatban ez a 25mrd lófasz neki.

Dojcsák Dániel!
Álljon már meg a menet!? Mirõl beszélünk!?
Amikor ISKOLÁT ZÁRNAK BE, ÖV SZORÍTÁS CÍMSZÓVAL, ÉS 40 MILLIÁRD FORINT PÉNZ ELVONÁSSAL! 25 MILLIÁRDUNK VAN A KI*****TT Májkrofosra!? Meg digitális táblára is ponr 40 milliárd jut!? De azé' megszorítás... Az...
Milyen jogalapon mersz te ítéletet mondani egy a nuygat Eurpópai országokban már teljesen bevett véleményt formáló egyetemi tanhallgatóról!? Kinek képzeled magad!? És még idiótázol... Esetleg te vagy idióta, ha nem veszed észre az okát! Ne azt lásd, hogy mit csinált a három tojással, ami max pár százezer forintos kárt okoz a viselõjének, hanem AZT A 25 MILLIÁROT VEDD ÉSZRE, AMIT A KORMÁNY A VÁLASZTÁSOKON PRÉSELT PROPAGANDÁJÁBAN NEM EMLÍTETT, ÍGY NEM KAPOTT FELHATALMAZÁÁST, A MI(!!!) PÉNZÜNK ILYEN FORMÁBAN TÖRTÉNÕ FELHASZNÁLÁSÁRA...
és az'szem még elég tapintatosan fogalmaztam... SAJTÓ KORREKCIÓT!
Pluskast
Nem is te hanem a cikk írója.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Különben meg milyen lopásról beszélt?

1., Miadtuk oda nekik dalolva a pénzt.
2., Õk azért cserébe adnak is valamit.

Hol történt itt lopás?

Ez az nyaljuk ki a seggét a mikrofosos nyominak!
Galaktikus internet...istenem...ilyen egy naív baromságot! Az meg hogy tojással csak nálunk dobálnak, nevetséges!
Ez a cikkíró olyan szinten nív hogy a Miki egér klubban is csak lufikat fújhatna..
"Angliában pedig rohadtparadicsommal meg záptojással meg lehet dobálni a politikusokat, mert ilyen a jogrend.😉"

Valószínûleg az is törvénybe ütközõ.

Én sehol nem sugaltam ilyet.

Pluskast
A brüsszeli torta pofába nyomásról meg már ne is beszéljünk. Pedig az az únió központja. Szóval nem kellene olyanokat sugallni, hogy ilyen csaknállunk van....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

És mi van ha ez a hasonló dolog Ukrajnában történik meg? Akkor Tojásgránáttal dobálják meg?
Angliában pedig rohadtparadicsommal meg záptojással meg lehet dobálni a politikusokat, mert ilyen a jogrend.😉
Egyébként pedig, ha alegnagyobb médiahatást szerette volna elkövetni, akkor ezt sikeresne meghtette, mert most mindenki errõl vitázik.😉
Persze elítélendõ, amit tett, mert nem takarította le a táblát.😉 Bár szerintem nem egy kimondott terrorista lett volna, mert csak 3 tojást dobott, aztán pedig elsétált...ja és hogy simán kiengedték a sor közepérõl?
Ha ekkor nagy "nemzet ellenségének" tartották volna, akkor legyûrték volna ott helyben, nem?
Ez a Steve Balmer egy rossz tréfa. Érdemes megnézni az egyeb produkcioit <#idiota> ilyet ep eszu ember nem csinal. Tojassal azert nem dobaltam volna meg a gyerek helyeben, mert az kisse ovodas megoldas, de ha mar mindenkeppen fel akart tunni, akkor valami viccesen osztos szoveggel keszulhetett volna
A bünözõknek tapsoló barmokat meg szomorúan látom.

arty
Te ennyit életedben nem fogsz tenni egy ügyért ... csak a pofi nagy.

Forza.

Ebben igazat adok neked, a cikkszerzõnek meg abban, hogy tényleg egy idióta volt ez az ember.
Különben örömmel látom, hogy sokan vannak akik nem támogatják ezt a tojás dobálló barmot.

Két lehetõség van. Vagy nem jönnek be a multik, vagy kedvezményeket kapnak. Olyan nincs, hogy be is jönnek, meg rögtön államosítjuk is õket. Azt nem mondom, hogy az ne volna reális lehetõség, hogy ne jöjjenek be.
"Semmit nem költenek! Nálunk csak a csórók adóznak, a nagy multiknak mind adómentességük van..."

Ez csak elsõ itt töltött 3 évre vonatkozik (ennyít sem kéne).

Jogos. Úgy néz ki hozzájuk számoltam az MDF-et, mint fiókpártot :-P
"munkát adnak emberkéknek és hidd el, sokat költenek nálunk"

Mirõl beszélsz? Semmit nem költenek! Nálunk csak a csórók adóznak, a nagy multiknak mind adómentességük van...
egyik
másik
hadd ne soroljam, guglizz kicsit.