Red Alert 3 jelenetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
remélem lesz olyan jó, mint a 2 volt
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Ostoba egy felvetés, ez kapcsolatba kerülsz valamivel? Ha nem, akkor minek panaszkodsz?
Ilyen alapon akkor ne panaszkodjunk az éhínség, az AIDS, stb. ellen sem
Örülnék, ha végre, nem a tizenéves, szellemileg hatot is alig elérõ hozzászólásokat, érveléseket, és bölcseleteket kéne olvasnom, illetve ezekre folyton, hosszú mondatokban refrektálni.
Nem kell besértõdni, el kell ismerni, hogy ez nem stratégia, hanem puffogtatós-építgetõs játék, amibõl már kismillió van.
Van akit ez a fajta, Construct, Attack, kielégít, van akit nem, lényegtelen, objektíven, az ilyen típusú játékokat szégyen, stratégiai játéknak nevezni.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Szó se róla, a Dune II -tõl kezdve a C&C-ig még újdonság volt ez a mûfaj, jól el is lehetett vele szórakozni, de manapság már, a huszonötezredik rókabõr után, már fájóan egyhangú, nevetséges, és unalmas ez az egész.
Egyébként az egész grafika "komolytalan", víz is úgy hullámzik, mintha egy kádban szórakozna egy kisgyerek, de már RA2 is elég "játékszerûre" sikeredett.
/*WTF?!*/
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azért remélem itt már van saját építhetõ pénzszerzõ (mint a generalsban: hekker, dropzóna, feketepiac), és nem C&C3 féle harves(t/z)ar
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy semmi újat nem hoz a csili-vili grafikán és az új egységdesignon túl. Még a hangok is ugyanazok, ami totálisan komolytalanná teszi az egészet. Ugyanaz a négyszögraszteres map-design (lást utak). Tök giccs az egész. Ilyen szirupos cukormázas müanyag izé... Az atomrobbanás meg az eddigi leggyengébb... Konkrétan röhögtem rajta. Részemrõl ennyi... 😄
A tisztelt cikkszerzõ pedig az én _filmemet_ sikeresen felhívta <#idiota>#idiota>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...