HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
THX! Nézd: <#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
holnap megoldom.
megkínálhatlak Benneteket egy kis Bacardi-val?
wav-ra egy picit várni kell. most indítom felfelé. pass😛M.
Basszus nekem meg a Te verziód kellene, mivel nekem csak ez a White Roomos van meg, a gyári, de az America: What time is sztem sokkal jobb! Ha megvan, akkor feltolhatnád a Nép nevében!
Köszönettel: én !!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
The KLF - 3 A.M. eternal (Live at the S.S.L.)
Miután ezek a számok a "White room" címû lemezen vannak !
In Lak\'ech Ala K\'in
Ha ezek után a "3 a.m. Eternal"-t is ide tolod, fejet hajtok elötted! <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Viszont ha digized is õket akkor néha nem árt egy kis csekkolás sem.
természetesen nem az eredetiség végett hanem például hogy mit is tud az adott herkentyû.(lemezjátszó illetve a hangszedõ és természetesen az archiválásra szánt korong is)
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
Örömmel látom, hogy pezseg az élet! Ebbõl én sem maradhatok ki. Hoztam is egy érdekfeszítõ lemezt, amit 1992-ben kaptam New Yorkból. Valószínüleg ez lehetett az 1991-es év legnagyobb hatású dancelemeze, legalább is a kritikák szerint. Mûfaja:KLF stadionhouse.
Érdemes meghallgatni, hogy mit tudott 1991-ben az amerikai cd-ipar.
The KLF - What time is love - lp.-mix

In Lak\'ech Ala K\'in
Akkor melyik program hazudik?
Egyik sem hazudik illetve nem mér egészen pontosan.Ebben az esetben viszont a bitráta egészen biztosan illetve megközelítõleg 277 és 285kbps között mozog.Ezt mutatja az általatok kitett két grafikon is megközelítõleg.(persze ha jobban szemügyre vesszük õket)<#hehe>#hehe>

What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in
http://rapidshare.com/files/364188186/Antilles_-_Scene_Of_The_Crime__Sappy_s_Italo_Mix_.mp3
What about the forests?
What about the forests?
Hasonlítsd össze aval a mintával amely a Kaposi által belinkelt videóra vonatkozik és mindjárt nyilvánvaló lesz, hogy a 118 kbit/sec. szóba sem jöhet.

In Lak\'ech Ala K\'in
Ez még véletlenül sem 118 kBit/sec.
In Lak\'ech Ala K\'in
Itt már jobban látni, hogy még a 128-at sem éri el, meg aztán a youtube-ra, ha jól tudom hiába töltesz fel nagy bitrátát, automatikusan "lekonvertálják" 128 alá...

What about the forests?
What about the forests?
Így jár az ember a mostanában kiadott dolgokkal is, ha saját maga rippeli le és nem bizonytalan forrásból szerzi be.<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
2009-es kiadás agyon normalizálás nélkül!!! <#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Aki a kettõ közötti különbséget hallja és értékeli az rájön hogy mind a két hanghordozó tökéletes.<#hehe>#hehe>
Nem is az a lényeg benne hogy mit írunk utánna.Akik ezzel foglalkoznak azok tudják hogy az idõ vasfoga nem tud kifogni egy vinylen.A 70-es évek végén egyes lemezkiadók termékei valós HIFI minõségûek voltak.Persze az a másik része a dolognak ha egy lemez lelakott állapotba kerül.A mai mp3-as zenekicsavarós tutyikázós világban sokan nem is tudják elképzelni hogy ezek szóltak csak igazán jól<#nevetes1>#nevetes1>és szólnak manapság is egy két elcseszéstõl eltekintve.
"caviar at 3 a.m. & minority tunes"
Audio CD (March 24, 2009)
Original Release Date: 2009
Label: Chin Chin/Groove Distribution
INFO
http://rapidshare.com/files/363755168/Alphaville_-_Dance_With_Me_vinyl-empire_remix_.rar
a 80s-on 192-ben van fent.
semmi értelmét nem látom kiírni,hogy HQ. ezek a lemezek 20-30 évesek. akár mennyire vigyáz rájuk az ember sajnos kopnak,porosodnak. + annó annak is örültünk,ha egy Tesla lemezjátszónk volt.
ez egy jó ötlet. gondolom,sokan ismerik:Village People - Y.M.C.A nótáját.
van egy 1980-as fekete korongom minek B oldalán Special Dj.version van.mit szóltok hozzá? na nem egy HQ minõségû lemez,közel 30éves de sz.tem nem sokan ismerik-e verziót.
Egyébként nem szedtem le,csak tetszik ahogyan feltöltésre került.Ilyet sem sûrûn láttam errefelé talán rajtad kívül négy kollégától,viszont lossless felíratot annál inkább.<#hehe>#hehe>
nem is értem miért nem kapkodnak érte "odaát"...
A válasz erre szerintem roppant egyszerû.<#hehe>#hehe>
Az emberek 99%-a az internetrõl szerzi be a zenei táplálékát.Vannak akiknek az is elég hogy odaírnak a feltöltések mellé valamit,illetve hogy egyszerû szakértelem nélkül lecsekkolják és máris természetes hogy ez megvan már nekik veszteségmentesen.<#nevetes1>#nevetes1>
Próbáld ki kolléga tegyél fel valami olyat ami a hálón is ritka és hitelesen rakd ki a linket és meglátod mindjárt lesz rá jelentkezõ tucatjával.<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ez aztán minõség a javából, érdekelne a lemezkiadó és az, hogy mikor adták ki. Amúgy a zene maga is kitûnõ!

In Lak\'ech Ala K\'in
Felraktam egy tesztelni való anyagot, remélem megüti a HQ mércét:
HALLGASSÁTOK MEG
<#vigyor2>#vigyor2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Errõl a számról lenne szó!
Ugyanis a JetAudióval felvettem a klippet hogy legalább addig tudjam hallgatni amíg nem tudom megszerezni jobb minõségben.
És csak úgy kíváncsiságból betöltöttem a Cool Edit Pro.2-be és
ezt a képet kaptam.<#wow1>#wow1><#fejvakaras>#fejvakaras>
Azért annyit hozzátennék hogy csak virsli hangfalon tudtam meghallgatni hogy szól.
Nem tudom mit jelent náluk pontosan a HQ minõsítés, de ha egy konkrét feltöltés érdekel, végzek egy gyors tesztet a kedvedért.
In Lak\'ech Ala K\'in
Itt is felteszem a kérdést mert azért ti több veszteségmentes cuccot láttatok!<#crazya>#crazya>
Lehetséges-e hogy lossless minõségben kerüljön fel zenei anyag a YouTube-ra?????<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
In Lak\'ech Ala K\'in