HQ Sound / Music - Masterpieces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tgolyo
nem,ez egy kevésbé játszott verzió.a wav most csorog felfelé.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Wescone
...jó is ez a Bacardi érzés! <#vigyor2>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
<#wow1> Kate Yanai...ez csak kóstoló?! <#szomoru1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
A mindenit - erre gondoltam, igen. <#taps>
THX! Nézd: <#worship>

In Lak\'ech Ala K\'in

tgolyo
Hali!
holnap megoldom.
megkínálhatlak Benneteket egy kis Bacardi-val?

wav-ra egy picit várni kell. most indítom felfelé. pass😛M.

bigivan
Szia!
Basszus nekem meg a Te verziód kellene, mivel nekem csak ez a White Roomos van meg, a gyári, de az America: What time is sztem sokkal jobb! Ha megvan, akkor feltolhatnád a Nép nevében!
Köszönettel: én !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

tgolyo
Hali!
én+dobok hozzá 1 borítót:

bigivan
Már kezdheted is , Kolléga ! <#vigyor2><#taps><#vigyor2>
The KLF - 3 A.M. eternal (Live at the S.S.L.)

Miután ezek a számok a "White room" címû lemezen vannak !

Wescone
Kérdés: Nálatok sem játsza a wav-ot a 4shared, vagy csak nálam bénázik valamiért?

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hello Bigivan!
Ha ezek után a "3 a.m. Eternal"-t is ide tolod, fejet hajtok elötted! <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

én tesztelés nélkül is szívesen hallgatom a vinyl lemezeimet
<#eljen><#hehe>

Viszont ha digized is õket akkor néha nem árt egy kis csekkolás sem.
természetesen nem az eredetiség végett hanem például hogy mit is tud az adott herkentyû.(lemezjátszó illetve a hangszedõ és természetesen az archiválásra szánt korong is)

Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?

bigivan
Szevasztok Tagok !

Örömmel látom, hogy pezseg az élet! Ebbõl én sem maradhatok ki. Hoztam is egy érdekfeszítõ lemezt, amit 1992-ben kaptam New Yorkból. Valószínüleg ez lehetett az 1991-es év legnagyobb hatású dancelemeze, legalább is a kritikák szerint. Mûfaja:KLF stadionhouse.
Érdemes meghallgatni, hogy mit tudott 1991-ben az amerikai cd-ipar.
The KLF - What time is love - lp.-mix

Wescone
Ja, szép estét Mindenkinek! <#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
És mi van ha kalóz-lemezek? <#ravasz1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

tgolyo
Kellemes délutánt minden tesztelõ kollégának. szomorú hírt kell közölnöm veletek. én tesztelés nélkül is szívesen hallgatom a vinyl lemezeimet.<#vigyor5>

Wescone
Az általad feltett 256-os képe kísértetiesen hasonlít a Kaposi-féle mintára:

In Lak\'ech Ala K\'in

Szevasztok!
Akkor melyik program hazudik?

Egyik sem hazudik illetve nem mér egészen pontosan.Ebben az esetben viszont a bitráta egészen biztosan illetve megközelítõleg 277 és 285kbps között mozog.Ezt mutatja az általatok kitett két grafikon is megközelítõleg.(persze ha jobban szemügyre vesszük õket)<#hehe>

mflex
Rosszat töltöttem fel... :s

What about the forests?

mflex
Na még egy utolsó kép, bár szerintem a CEP az egyik legszarabb program amit valaha csináltak, de itt is jól látszik, hogy mit mutat egy 128-as jointra, a nagy rendszeren meg hallgathatalan, annyira szarul szól, de itt be is fejeztem, még annyit, hogy egy wav-ból simán lehet olyan faxa 128-at csinálni, hogy rugdossa a 18-19 körüli értékeket, csak beállítás kérdése az egész, más kérdés, hogy nem nem kellene és nem is érdekel az mptré. Na léptem! 😊 ciao

What about the forests?

Wescone
Ez 256-os.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Egy ideje bevezették a HQ minõsítést a YouTube-on (máshol is egyébként) gondolom csak jobb minõségre képes mint a megszokott. Diókának (úgy gondolom õ az "AllOfMusic") van néhány videója fent amik meglehetõsen jól szólnak. Amúgy mindhárom grafikonon ugyanazt látni csak a 118 nem stimmel mint konkrét érték.

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex

What about the forests?

mflex
Akkor melyik program hazudik? Ez pedig abból van cimbora, de mint írtam a youtube-ról, nem tudsz leszedni 128-nál nagyobb bitrátájú hanganyagot. Mindegy...

What about the forests?

Wescone
így néz ki egy veszteségmentes anyagból készült 128 kbit/sec. bitrátájú mp3 frekvencia képe.
Hasonlítsd össze aval a mintával amely a Kaposi által belinkelt videóra vonatkozik és mindjárt nyilvánvaló lesz, hogy a 118 kbit/sec. szóba sem jöhet.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
118 kbit/sec-nél a 16 kHz eletti tartomány teljes mértékben vágásra kerül és amint láthatod a saját ábrádon, néhol még 19 kHz-es jel is mutatkozik (az én tesztemen is jól látni).
Ez még véletlenül sem 118 kBit/sec.

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
118kbps, se több, se kevesebb. 😊

Itt már jobban látni, hogy még a 128-at sem éri el, meg aztán a youtube-ra, ha jól tudom hiába töltesz fel nagy bitrátát, automatikusan "lekonvertálják" 128 alá...

What about the forests?

mflex
És ebbõl mibõl gondoltad, hogy lossless, tisztán látszik, hogy 16-nál megvan vágva! 😊

What about the forests?

...remény csillant a szememben!
Így jár az ember a mostanában kiadott dolgokkal is, ha saját maga rippeli le és nem bizonytalan forrásból szerzi be.<#hehe><#mf1><#mf1><#mf1>

Wescone
<#wow1>...remény csillant a szememben!
2009-es kiadás agyon normalizálás nélkül!!! <#vigyor2>

In Lak\'ech Ala K\'in

Azért azt is hozzá kell tenni hogy a cd méltán lépett a nyomdokaiba<#eljen>
Aki a kettõ közötti különbséget hallja és értékeli az rájön hogy mind a két hanghordozó tökéletes.<#hehe>

semmi értelmét nem látom kiírni,hogy HQ. ezek a lemezek 20-30 évesek.

Nem is az a lényeg benne hogy mit írunk utánna.Akik ezzel foglalkoznak azok tudják hogy az idõ vasfoga nem tud kifogni egy vinylen.A 70-es évek végén egyes lemezkiadók termékei valós HIFI minõségûek voltak.Persze az a másik része a dolognak ha egy lemez lelakott állapotba kerül.A mai mp3-as zenekicsavarós tutyikázós világban sokan nem is tudják elképzelni hogy ezek szóltak csak igazán jól<#nevetes1>és szólnak manapság is egy két elcseszéstõl eltekintve.

johnlennon
Hali!

"caviar at 3 a.m. & minority tunes"
Audio CD (March 24, 2009)
Original Release Date: 2009
Label: Chin Chin/Groove Distribution
INFO

tgolyo

tgolyo
Hali!
semmi értelmét nem látom kiírni,hogy HQ. ezek a lemezek 20-30 évesek. akár mennyire vigyáz rájuk az ember sajnos kopnak,porosodnak. + annó annak is örültünk,ha egy Tesla lemezjátszónk volt.

tgolyo
Hali!
ez egy jó ötlet. gondolom,sokan ismerik:Village People - Y.M.C.A nótáját.
van egy 1980-as fekete korongom minek B oldalán Special Dj.version van.mit szóltok hozzá? na nem egy HQ minõségû lemez,közel 30éves de sz.tem nem sokan ismerik-e verziót.

Remek feltöltés<#eljen>
Egyébként nem szedtem le,csak tetszik ahogyan feltöltésre került.Ilyet sem sûrûn láttam errefelé talán rajtad kívül négy kollégától,viszont lossless felíratot annál inkább.<#hehe>

tgolyo
Mindjárt tolom !

Hali!
nem is értem miért nem kapkodnak érte "odaát"...

A válasz erre szerintem roppant egyszerû.<#hehe>
Az emberek 99%-a az internetrõl szerzi be a zenei táplálékát.Vannak akiknek az is elég hogy odaírnak a feltöltések mellé valamit,illetve hogy egyszerû szakértelem nélkül lecsekkolják és máris természetes hogy ez megvan már nekik veszteségmentesen.<#nevetes1>
Próbáld ki kolléga tegyél fel valami olyat ami a hálón is ritka és hitelesen rakd ki a linket és meglátod mindjárt lesz rá jelentkezõ tucatjával.<#hehe><#eplus2>

Wescone
A "Dance With Me" is szivesen látott itt Tgolyó - nem is értem miért nem kapkodnak érte "odaát"...<#fejvakaras>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hello John!
Ez aztán minõség a javából, érdekelne a lemezkiadó és az, hogy mikor adták ki. Amúgy a zene maga is kitûnõ!

In Lak\'ech Ala K\'in

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

Felraktam egy tesztelni való anyagot, remélem megüti a HQ mércét:

HALLGASSÁTOK MEG
<#vigyor2>

kaposi1
Már ez is több mint amit reméltem!<#taps><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Wescone
Ez VBR, esetleg 320 kb/sec - joint stereo

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Okés megköszönném!<#worship>
Errõl a számról lenne szó!

Ugyanis a JetAudióval felvettem a klippet hogy legalább addig tudjam hallgatni amíg nem tudom megszerezni jobb minõségben.
És csak úgy kíváncsiságból betöltöttem a Cool Edit Pro.2-be és
ezt a képet kaptam.<#wow1><#fejvakaras>
Azért annyit hozzátennék hogy csak virsli hangfalon tudtam meghallgatni hogy szól.

Wescone
Szeva' Kaposi!
Nem tudom mit jelent náluk pontosan a HQ minõsítés, de ha egy konkrét feltöltés érdekel, végzek egy gyors tesztet a kedvedért.

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Sziasztok!

Itt is felteszem a kérdést mert azért ti több veszteségmentes cuccot láttatok!<#crazya>
Lehetséges-e hogy lossless minõségben kerüljön fel zenei anyag a YouTube-ra?????<#nemtudom><#help>

Musachy
Ismét egy szép lemez és egy jó zene...köszi.

imo :) science fiction is science fact

Wescone
Persze, hogy nem tehetsz róla, szerintem mindenki járt már úgy, hogy a frissen és sokszor nehezen beszerzett lemez nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. <#szomoru1>

In Lak\'ech Ala K\'in

tgolyo
ha jól emlékszem több részét is megvásároltam akkor.

Wescone
Kõkemény... korábban jó ideig kerestem a "70-es, 80-as..."-on...<#confused>

In Lak\'ech Ala K\'in