5889
-
#2711 nem lehet. épp vendégségben vagyunk
valszeg meglepődnének kissé, ha akrobatikázni kezdenénk itt -
#2710 nem mondtad még neki, hogy mindenkinek jobb, ha te állsz mögötte?
-
#2709 itt áll épp mögöttem. üdvözlöd
légyszi azért ne nagyon égess le, büszkén emlegettelek neki, mint az egyik legtehetségesebb tanítványomat -
#2708 "csávónak"?!?
mondjuk lehet, nem is olyan rossz duma ez egy ilyen 'sukár fickó palimadártól',mint te.
látom,ma egyedül vagy és unatkozol. merre dorombol a cicusod? -
#2706 csak a poén kedvéért dobhattál volna egy fotót a jó öreg sony-dról..
xerintem nem volt rossz gép..
annakidején.
egyébként, nem fogunk össze, hogy diókának szerváljunk egy magnódecket
a csávónak tutira hiánya lehet már ezen a téren is -
#2705 Ja, a "Princess - Say Im Your Number One" nem csak minta - letölthető egész szám.
Egész jó muzsika, szerintem. -
#2704 szürke: Dolby B
színes: Dolby Off
-
#2703 Én szeretem kiemelni a magas tartományt, de csak mértékkel. Az alapzajt viszont nagyon nem csípem. -
#2702 Van egy haverom, aki szintén nagy magnós és zenegyűjtő volt a 80-as években. Neki volt mániája a minél jobban sziszegő magastartomány. Ennek érdekében felvételhez dolbyt használt, de lejátszásnál már kikapcsolta. Sőt, sokszor az előmágnesezéssel is variált. A torzítás és a magasabb zaj már kevésbé érdekelte. -
#2701 azért én még nem mondanék biztosat a szétcsúszásra, hisz tök simán lehet csak az adott szalag mágneses jellemzői miatt is ilyen jelenség,nem feltétlenül csak az "analóg" rögzítés ismérve. ahány szalag, és mögöttes elektronika, fej, illetve annak állapota stb. a deckben ez annyiféleképpen nézhet ki.
ha ráérsz majd, dolby nélkül vegyél fel, mert az marha sokat belepofázhat a dolgokba, de legfőképp a hangzásba.
-
#2700 ...viszont azt most már tudjuk, hogy a sávok közti szétcsúszás nagy valószínűséggel korábbi analóg rögzítésre utal. -
#2699 Ez alkalommal csak a kiváncsiság hajtott - persze, elvégezhetem a műveletet Dolby nélkül is ha akarod. -
#2698 oké, és mi a tanulság vagy van ebben olyan következtetés,ami eddig nem volt ismert?! esetleg megcsinálnád a felvételt a dolby B nélkül is?!
94-ben volt utoljára deckem.
-
#2697 'Estét Tagok!
Mivel "odaát" áll a bál tape recorder terén, kedvem szottyant e'kis tesztelésre - a saját deck-em tesztelésére.
Tárgy:
- SONY TC-KE 400S
Rögzítés:
- maxell XLII (jelen pillanatban sajnos jobb szalag nem áll rendelkezésemre)
Hang anyag:
- wav (44.1 Hz / 16bit) Princess - Say Im Your Number One
Felvétel beállítások:
- automata kalibrálás
- Bolby B / mpx filter
- rec level peak: +3 dB
Lejátszás beállítás:
- Dolby Off
Digitalizált anyag:
- wav (44.1 Hz / 16 bit) digitalizált anyag
Spectrum:
- szürke - eredeti anyag spectruma
- színes - analog spectrum
-
bravissimo. még 1-2 ilyen megjegyzés, és tiszteletbeli tanítványommá avanzsállak
egyébként ez megtiszteltetés és nem sértés -
#2695 gondoltam én is rá, és fel is kértek már saját totyikra.
nem fogadtam el a felkérést. túl okos vaok ehhez -
#2694 hoppá! biztos! -
musichunter #2693 Hoppá!hoppá
Ez a zene megvan valakinek??
Szívesen venném wavban vagy egyébb jó minőségben!
ui.
( egye pici ha csak mp 3 van az is jöhet) -
#2692 Amiről Diókával csevegtem korábban (egy ideig azt hittem, hogy ez "Belle Epoque" száma):
-
#2691 Jó a "Magic Fly", de spacesound terén már közhely. A "Love To Fly"-t azért kedvelem mert egész eredetinek találom. Ahogyan a vízbe öntött tinta elkeveredik - leginkább ahhoz fogható a zene hangúlata. Képes vagyok többször meghallgatni egymás után, rendkívül nyugtató. -
musichunter #2690 Hamár repülés ....engem ez jobban magával ragad! -
#2689 hát picit valóban már a "majdnem elvont" felé húz,de még határon belül van. a másik fórumon már mondtam, még legaláb 10 napig nem tudok semmit sem rakni.(T.OK))majd emlékeztess... -
#2688 Engem pont a kissé elvont háttérjellege fogott meg, persze nem kizárt, hogy csak rám van hatással.
Amúgy ha már szóba hoztad a "Space Woman"-t fel is tólhatnád ha megvan jóban - nekem sajnos csak mptréé-ben van meg. -
#2687 háááát....ez engem nem ragadott sehová sem. 20 éve és most sem. túl langyi....háttérzene.
szerintem ezen a hangaztos konferálással a Space Woman ezerszer jobb találat lenne.
-
hosszu72 #2686 Sziasztok!
Michael Jackson - Billie Jean (Bushwacka Mix) 11:23 (Vinyl)
-
Venus Gang - Love To Fly
...a '78-as "Galactic Soul" albumról.
Egy zene mely magával ragadja az embert - élvezet "repülni" vele! -
musichunter #2684 Köszönöm a segítséget !megoldódott a probléma közben 1 kis telefonos segítség ..... -
#2683 Csinálni kell hozzá és lesz. -
imre07 #2682 Ez nem tudom honnan van,egy best of féle lemezről származik, régebbi anyag. Ott is van egy válogatás, amin szerepel a szám!
Ha pedig az ilyen névvel kiadott album kell, szólj, megvan az is, csak egybe, nincs CUE fájl hozzá! -
musichunter #2681 hoppá ez 1 picit jobban szól!!
Megyek a flacmúzikra vadászni.... -
#2680 Bakker , talált. meghallgattam külön-külön a két oldalt a balos sokkal szebben szól. sajna nem fejhiba , ilyen a felvétel. még a danubius-ról rögzítettem 88 körül. -
#2679 Talán mert ilyen a felvétel, különbözik a sávok közép, ill. magas frekvenciatartománya. Nem gond az, bár annak is betudható a jelenség, hogy koszos (vagy magnetizálódott) a fej és emiatt tompább az egyik sáv. -
#2678 Skacok!
orsós magnóról digiztem be egy rádiófelvételt. miért csúszik ennyire szét a két oldal?
-
imre07 #2677 Akkor hallgassatok bele ebbeis. Ha ez sem jó, musichunter kolléga, akkor nézz szét a flacmusicon! -
musichunter #2676 Köszönöm !
Akkor pancsolt! -
#2675 160k maximum...
Ehhez még program se kell, annyira gány a hangzása. -
musichunter #2674 Szép napos délutánt mindenkinek!
Volna itten 1 kis kérés rá kellene nézni 1 zenére mennyire wav vagy pancsolt!Én nem értek igazán hozzá , ezért kérem a segítséget.
Space- Just blue
Fáradozásotokat előre is köszönöm! -
#2673 Miért, mit vártál Zephyr bá, hogy kiselőadást fogok tartani amit feleslegesen túllihegünk majd?
Azt már nem! -
#2672 Még két-két ilyen és bátran megnyithatjuk a közös közhely totyikunkat...
viva la nagyi-gazságok -
#2671 viva la kinek sajna