5889
-
#2991 szewavsztok. nem tom, wescone figyeli-é a számlálót brekinél, de jelzem, hogy ma több, mint 15000-en látogatták a totyikot csak itthonról(állítólag)
én csak azért említettem odaát tyiánál, hogy ne alapozzon ezekre a számlálókra, mert erősen kétlem, hogy 15000 emberből csupán ketten tudnak szólni a témakörhöz. na jó, velem együtt 3-an
persze elismerem, hogy ezekből 10000 lehet akár diszlexiás, 5000 + nem tud, vagy nem akar hozzászólni, csak tötike oszt heló, a fentmaradó pár ember + úgy hülye, ahogy van
no igen. ebben az esetben hihető, hogy az a számláló pontosan számolja a látogatókat -
#2990 Na ilyen dorgálás után biztos jobban figyelsz Laci bácsi, még 300 után is! -
#2989 Ezt ismerem.
A doboz alatt a futómű lelke egy Linn Sondek, gyárilag Benz-Micro hangszedő van benne, a kábelezés pedig Furutech ha jól emlékszem.
Volt nekem is, csak váltottam felfelé.
:)
A kék lemez meg pont megvan, Coltrane - Giant Steps, kurva nagy!! -
eurolacko #2988 Ejnye-bejnye Kaposi kolléga! -
eurolacko #2987 Mostanában 80s lemezek kerültek látókörömbe ha megunom jöhet a 90s évek :)
Van egy kis HQ lemezjátszóm és ezen pörgetem a lemezeket
-
#2986 Ortofon Arkiv + tube amplifier (audio direct) -
#2985 ...vagy mégis van - talán nem 96/24-re, de 48/24-re mindenképp. "Ezek" után úgy vélem, érdemes...
96kHz/24bit-es minta (sample):
Valós idejű megjelenítés (Real Time Monitoring):
-
italograbber #2984 Hali!
Tényleg fáradt lehettél.
-
#2983 ÉÉnnn??? Naná! -
#2982 Hát az úgy volt hogy bizony ez az én hibám.
Mivel CD lemezekről ippelek nem kevés zenét gondolom már fáradt voltam amikor a rippelés után a Track-et átt kellett neveznem.
Félre ütöttem, köszi hogy szóltál.
Ide meg ugye már csak másoltam a kapott Multiupload szöveget.
300 szám átírogatása után már lehet hogy te is tévednél. -
#2981 Gondolom kétszer nem követheted el véletlen ugyanazt a hibát, így csak szándékos lehet...
Russians are coming - így jobb a szememnek. -
#2980 ha már egyszer feltöltötted:)
bár..
nem töltök fel wavot, mert lassú a netem..
azé ti tölthettek, mert lefelé már gyors :) -
#2979 Ide is beteszem ha már egyszer feltöltöttem.
10.Danko VS La Camilla - Russiand are coming ( Radioactive ).wav (35.57 MB)Download -
#2978 tartalék tűből sosem elég :)
na és milyen hanghordozók pörögnek mostanság a lemezjátszódon?
dobhatnál valami jó kis fotót, hátha nekem is kedvet csinálsz egy kellemes kis nosztalgiával egybekötött digizéshez :)
ezt hívom úgy: imádom amit épp csinálok :) -
eurolacko #2977 Természetesen rendelkezem tartalék tűvel ha netán valami baleset történne vagy olyan sokat hallgatnám hogy elkopna
"44.1 khz, 16 bit, stereo, wav" - okké akkor ezt megbeszéltük
Üdv
-
musichunter #2976 1 nagy kedvencem a múzik !
_kellemes emlékek fűznek hozzá! -
#2975 ha rám hallgatsz, mindenképp tartalékolj tűt a jó öreg barázdabillegetődbe!
az archiválási paraméterek pedig a következők legyenek:
44.1 khz, 16 bit, stereo, wav :) -
#2974 Nem kell változtatni - nincs értelme. -
#2973 Szevasztok Tagok!
Délután néztem az egyik nagy kedvencem az amerikai filmipar produktumai közül, s abban szerepelt ez a dal mindjárt az elején. Ez egy kiváló zene egy kiváló filmből, esetleg, ha kellene vkinek. A film címe Doc Hollywood, a zene pedig a következő:
Chesney Hawkes - The one and only
A dal egyébként Nik Kershaw műve !
-
eurolacko #2972 Szevasz Zephyrbá!
Akkor ,hogy is van (lesz) ez? - érdemes ezzel foglalkozni (96/24) vagy maradjak a régi bevált normánál?
A psb minta alapján nem igazán érzem hogy változtatnom kellene
Üdv -
#2971 most wescone vakarhatja a fejét lacám, mert hogy a szokásos cdda formátumot rakta fel :) (cdda 44.1/16 bit)
csak a fotón "látszik" a dvd audio formátum!
..illetve, épp ez az, hogy pont nem látszik:) -
eurolacko #2970 Szia!
Köszönöm hogy feltetted ebben a formátumban is!
Lehet, hogy az én hangrendszerem nem valami penge de én nem hallok különbséget a két felvétel között (
Tudom hogy lassan fillérekért lehet vinyót venni de szerintem teljesen felesleges 3x akkora fájl-t késziteni
Inkább maradok a jobban elterjedt szabványnál
....de ez csak az én véleményem
Üdv
-
#2969 ez részben igaz csak :)
de a jövő hét közepén (amint +int oh. porát taposom), természetesen majd képekkel is illusztrálok egy valódi dvd audio kontra cd audio projectet ;)
-
#2968 Lenyűgöző, hogy néha menyi hülyeséget vagy képes összehordani egyetlen hsz.-ben!
...végezetül annyit; nagyon messze jársz az igazságtól. -
#2967 valamelyik nap fogok szakítani időt a témára,
elöljáróban: amit most mutattál az felesleges és bullshit is..
a különbség akkor látszik, ha 96/24-et nyomatsz vissza 44.1/16-ba. te viszont pont fordítva csináltad wazze :) -
#2966 Csak szemléltető, mondanám... említésre méltó, szóra érdemes különbséget én nem igazán látok. -
#2965 Wescone bá!
Az ábra csak szemléltető vagy van hozzá esetleg valami következtetés (vélemény) is? -
#2964 Pet Shop Boys - It Couldn't Happen Here (44.1/16)
44.1 kHz/16 bit (szürke) vs. 96 kHz/24 bit (színes)
-
#2963 először is: nincs mit ;)
hozta a mikuás, és valaha valóban lossless volt :)
továbbá. mivel ez nálad dícséretnek xámít, köcce.. -
#2962 köszöntlek eurolaszlo©
mizu arrafelé?
valami hq mostanság?
ha belefutsz valami kuriózumba. tudod hol találsz ;)
üdvözöllek.
zephyr® -
eurolacko #2961 Üdvözletem Zephyr Mester! -
eurolacko #2960 Nincs semmi gond - majd meg lesz
Én is inkább a hétvégén érek rá lemezekkel foglalkozni ,ilyenkor este meló után már nem sok kedvem van -
#2959 akkor nem is mondom, hogy igazad van.
egyébként honnan szedted ezt a MT by chile by ZR feltrugymózott sistergő iszonyat fost? annyira simán látszik, hogy mi volt előtte. és hát nem sacd. -
#2958 látom baxxa a csőrödet a fili-hifim
sebaj. 1-szer majd neked is lesz hasonló
most rohanok, de tudod, volt már nekem is igazam:
és itt el is ismerted :)
hidd el: 2009-ben hallottál először az sacd-ről..
akkor is tőlem
kár válaszolnod. mindketten tudjuk, hogy igazam van. már megint
-
#2957 szó=betű -
#2956 látom, hosszas unszolás eredményeképpen megosztottad velünk, honnan szeded azt a sok zagyvaságot, amivel fáradhatatlanul és sokszor kényszeredetten ostromlod a társadalmat!
szerencsére itt két fórumban is még jóval előtted hangzott el ez a 4 szó tőlem is, de igazából 2000 körül kezdtem ismerkedni vele, mert akkor még nagy szám volt az is, ha sikerült meghallgatnod egy lemezt (ma már csak inkább extravagáns kuriózum, mely azóta sem terjedt el), de végülis nem is lényeg, hisz sacd-és hanganyagot azóta sem gyűjtök. viszont a lossless hihg-end philips hangfalak létezését tényleg neked köszönhetően ismertem meg! örök hálám! -
#2955 Szeva' Zephyr!
Ez a "bullshit generátor" hulla jó! -
#2954 Hi!
Nem feledkeztem meg a kérésedről, de mostanában rengeteg a munkám (későn végzek), így majd csak hétvégén lesz időm újra bedigizni a darabot, de meglesz, ígérem. -
sacd-ről addig még csak nem is hallottál, míg nem elítettem..
a büszkeségtől dagad a mellem, hogy nem csak a
bullshit :)
ragadt rád -
#2952 szewavsztok.
lossless, vagy nem lossless
ez itt a kérdés..
(mivel a fájl állítólag nem veszteségmentes, ezért most csak a fotót mutatom...
egyelőre