HQ Sound / Music - Masterpieces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nézzük az elsõ remekmûvet amit a legtöbben szedtek le.<#hehe>

Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?

Nekem + mindig az jut eszembe az öregrõl:

Állva pisálok,ülve kakálok,tisztességbõl szarul állok.

Valahogy így,de csak emlékezetbõl.Nem biztos hogy pontosan így van.<#hehe>

Musachy
Ahogy a jó öreg Hofi mondta: "Elõször jött az aszály, aztán meg a muszáj." <#nyes>

imo :) science fiction is science fact

Végre egy szabad hétvége nekem is.Elõveszem már én is a csekkolóimat hamarosan,habár nem értek hozzá,de legalább próbálkozom és megsasolom az általad prezentált két remekmûvet.

nagy bukta!

Miért???<#hehe>

ha feltételezm, hogy ez egy bakelitrõl van,

majdnem úgy hívják.<#hehe>

17700hz-tõl már csak némi zajszerûség,

wazze hogy te is mindig azt hallod amit más nem illetve amit nem volna feltétlenül muszály.<#hehe><#mf1><#mf1>

szerencse az egészben, hogy ez nem egy olyan ritkaság,ami ne lenne meg "jóban" is.

Bizonyos nézõpontból akár lehetne az is.Meghallgatnék szívesen kb 2percet abból a jóbol is.<#nevetes1>

<#kuss><#ejnye1><#hehe>

Dióka
hát igen, a tõle megszokott papucsos képekrõl most "véletlen" megfeledkezett....<#hehe> nagy bukta!
de legalább már nem gagyi nokia mobillal fotóz, hanem az új Nikon-jával.<#nevetes1>

Dióka
ha feltételezm, hogy ez egy bakelitrõl van, akkor alapvetõen nem igazán jelent ovációt, ha a fekete korongon lévõ anyag papíron 17700hz-tõl már csak némi zajszerûség, de mondjuk ez talán nem a te hibád, csak akkor, ha valami gagyin és laptoppal kezdtél el digitalizálni....<#hehe>

"egyébként jól szól", bár így szólna legalább mindegyik, de ez a jelzés értékû kifejezés "egyébként" még akár sok mp3-ra is tök jól megállja a helyét.<#nevetes1> szerencse az egészben, hogy ez nem egy olyan ritkaság,ami ne lenne meg "jóban" is.
a kitartóaknak azért az utolsó két percet is felrakhatnád!<#nyes>

Musachy
Csá Zef, rá ne lépj a lemezre! <#nyes>

imo :) science fiction is science fact

szerintem OKés

Szerintem is.<#eljen>

Habár majd a szakértõk eldöntik.<#hehe>

Éppen akartam szólni!

Köszi a linket!

Már töltöm is le!
Hátha, még jó minõség is lenne ...szerintem OKés
<#eljen>

Majdnem elfelejtettem.

lehet csekkolni

OFF!
Bigivan kolléga küldtem egy privit!<#wave>

Hátha, még jó minõség is lenne ...

Igyekszem kolléga...Igyekszem.<#hehe>

tgolyo
Üdv. a Tagoknak!

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

bigivan
Szevasztok Tagok !
Az Aliens 2 engem is roppant módon érdekel. Hátha, még jó minõség is lenne ...

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Wescone
Szép estét Tagok!

Engem nem is a szám frekvenciaképe aggaszt (bár 17 kHz fölött a csúcsok gyanúsan kiegyenesednek), hanem az, hogy nincs "tere" a hangoknak - "lapos" az egész zene.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hali! Persze, hogy érdekel - jöhet!

In Lak\'ech Ala K\'in

bíztam benne, hogy nem lesz képük kiadni egy "kétségeset".

Én is cimbora..Én is.<#nyes>

amire a gazdi oly büszke volt, aztán mégiscsak keserû volt a méz.

Remélem azért egy kockacukrot bekaptál rá?<#nyes><#falbav><#fejvakaras><#hehe>

pont kétszer annyian szedték le a SZART, mint a jót, vélhetõen csak azért,mert benne volt, hogy lossless

Biztos vagy benne hogy csak azért?<#hehe>

Most látom milyen érdekes verziók vannak feltüntetve.Gondolom nem véletlenül reklámozod ennyire?
Ki vele mi nyomja a bögyödet?Vélemény netán csekkolás vagy csupán csak lehetõség és értelem szerinti helyreállításra vágysz?<#hehe><#mf1><#mf1><#mf1>

Hali!
Wescone Mester!

Éppen az elõbb olvastam hogy a nyolcvanasban az egyik feltöltésben valmi hibát találtál.Amennyiben érdekel a dolog szívesen megosztom veled hogyan is kellene valójában szólnia ennek az Aliens 2-nek.

Persze ha érdekel a dolog.<#wave>

Dióka
bíztam benne, hogy nem lesz képük kiadni egy "kétségeset".<#kacsint>

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dióka
persze az elõzõ hsz apropója szorosan kapcsolódott ehhez a témához, amire a gazdi oly büszke volt, aztán mégiscsak keserû volt a méz.<#nyes><#mf1><#mf2>

Dióka
milyen érdekes, hogy ebbõl a 2 mintából, pont kétszer annyian szedték le a SZART, mint a jót, vélhetõen csak azért,mert benne volt, hogy lossless. pedig ha végigolvasták volna a szöveget is,akkor abból tükrözõdik, hogy nem minden arany,ami fénylik. és pontosan így szokott a dzsuva bekerülni a gépezetbe,ami aztán világkörüli turnéra indul.<#nyes>

Dióka
Wescone bá!
emiatt nem kell aggódni, a veszteségmentesek fele hasonló, sõt vannak egyéb extra jellemzõk is. ebben sem csak 16 nál vannak "határvonalak", hanem 10nél és 6 nál is.....de ettõl még lehet veszetségmentes pl. ez csak rögzítéstechnikai jellemzõk miatt ilyen. a végeredmény szempontjából még néhány jellemzõ alapján lehet megerõsíteni vagy megcáfolni valamit. pont emiatt van pár "érdekes" mintám, ami kifejezetten beccsapós, mégsem az,aminek látszódik.

hisz a lényeget már úgyis tudja minden óvodás is.

Õk igen.<#nyes>

Vajon a fórumok minõségellenõrei,hangmérnökei vagy csekkoló mûvészei is?<#hehe>

Sajnos én nem értek ezekhez az analizálásokhoz.Kérlek benneteket Mesterek tanítsátok meg velem hogy mitõl is döglik a légy.<#mf1><#mf1><#mf1>

Dióka
vélhetõen igen, de konkrét példákkal még jobban látszódna. persze én nem teszem meg azt a szívességet, hogy illusztráljam, hisz a lényeget már úgyis tudja minden óvodás is.<#nyes>

Van a hálón elég sok minta darab ehhez.Gondolom most is mint mindig egyetértünk?<#hehe>

Wescone
Na igen - felettébb érdekes képet eredményezett az eljárás. <#vigyor3>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Majd esetleg ha adódik konkrét téma és hangulat a leendõ meséhez.
<#pias>

Szép estét Tagok!

OFF

Lényeges, hogy a beszerzendõ monitornak HDMI csatlakozója legyen? <#nemtudom>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
jól értékeled. a többit meg várjuk.<#nyes>

<#eljen><#nevetes1><#nevetes1><#worship><#wave>

Ez tetszett.<#nyes>

Személy szerint ezt a remekmûvet én a fiatal bepróbálkozók meséjének értékelem.<#hehe>

Mi a helyzet a profikkal?

Õ róluk is elolvasnék egy hasonló történetet szívesen.<#nemtudom>

Mégegyszer köszi az értékes,de tanulságos kis mesét.<#worship>

Dióka
érdekes teória volt, akár(mikor) igaz is lehetne, de jelenleg úgy látszik sokkal prózaibb és egyszerûbb volt az ok (cd-minidisc-pc-wav) <#vigyor>

Köszi!Nagy örömet okoztál.
kaposi1
Szia!

Mivel megmondtad az együttes nevét ezt meg én köszönöm!
Javaslom hogy olvass kicsit vissza.
Ebben a topikban igazán remek Indián albumokat találsz CD minõségben Tgolyó barátomnak köszönhetõen!

Herencias - Spirit Song Part 1.
Herencias - Spirit song Part 2.

Pass: PPSP_Music

Jó kis írás !

"Ha a történet tárgya idõ közben újra wav-ra nem nõtt volna - az én mesém is tovább tartott volna!"

Ez nagyon JÓ!!!<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Halli!
Herencias együttes/indián/zenéjét keresem letöltésre.segítsetek!!!
Nem tudom megérteni az ilyen embereket,az ilyenrõl azt hiszi hogy gyártott egy igazi veszteségmentes tracket???????????
Ekkora nagy öröm hogy egy picit nem figyelõ emberkét átver?
Persze meg saját magát is mert tutti hogy hallgatja is ezeket a szarságait és közbe elégedetten mondja basszus ez kurva jól szól!De legalább ne másokat próbáljon hülyíteni ezzel!<#ejnye1>
kaposi1
Ötletes leírás!(Sajnos)<#wink>

Wescone
Hol volt, hol-nem-volt, volt egyszer egy wav amely vélhetõleg szépen csilingelt mignem egy "szép" napon levadászta valaki és kisütötte mp3-nak. 256-kbit/sec.-re gyúrta az illetõ mint olyan ember aki megbecsüli magát majd útjára engedte a "génkezelt" alkotmányt.
Teltek múltak az "évek" mígnem újra egy vállalkozó szellem "tarisznyájába" került aki úgy gondolta, hogy túlságosan "nyeszlett" a "kicsike" így kissé "megfûszerezve" 320 kbit/sec.-es "felfújtat" készített belõle, majd az illetõ -munkájára büszke lévén- ismét útjára engedte.
Teltek ismét a napok, a hónapok és a produkció újra "landolt", ezúttal egy "hagyománytisztelõ" polgár "kosarába" aki szánakozva tekintett a "csöppségre". Ismerve vélhetõleg eredeti "aromáját", nyomban el is határozta, hogy visszaadja egykori "zamatát". Jól "megsózta-borsozta" a darabot majd "kemencébe dugta" és wav-ra állította a hõfokot
...majd tálalta a keserû "falatot".
Ha a történet tárgya idõ közben újra wav-ra nem nõtt volna - az én mesém is tovább tartott volna!
Jó éjszakát gyerekek! <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Úgy van! <#eljen>
A "Kék Korszak" 87-es.

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
az "Így vagy Úgy" album címadó darabja

Wescone
Az hozzám is jöhetne, ha jól tudom a "Kék Korszak" darabja, de sehol nem találni veszteségmentesben. <#nemtudom>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
tényleg jó! <#eljen> jöhetne akár az egész album is, bár 89-ben épp mással voltam elfoglalva,mint a Neotonnal vagy Évával, ezért ez valahogy ki is maradt, pedig valóban jó zene.

Wescone
Piszkosul tetszik ez a szám és a videó is, olyan bolondos nyolcvanas - szuper!!! <#crazya><#vigyor2><#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
tudom, láttam a témát, csak még nem jeleztem ott, hogy olvastam is. 😊

gondolom mire célzol....a new wave-et persze nem fõ jellemzõként írtam, csak egyes zenei elemeiben értettem az SSS-hez, mivel mint mondtam,alapvetõen szerintem cyberpunk (és így azért némileg pophoz álló,mint a rockhoz) csapatról van szó, legalábbis azokban a zenéikben,amik ismerté tették õket...

Tyia
Bár nem engem kérdeztél....

A Toto szerintem rock zenét nyom egy kis Jazz fúzióval...

A Fahrenheit tõlük a kedvencem

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Wescone
...Toto esetleg? <#nemtudom>

In Lak\'ech Ala K\'in