HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
Állva pisálok,ülve kakálok,tisztességbõl szarul állok.
Valahogy így,de csak emlékezetbõl.Nem biztos hogy pontosan így van.<#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
Miért???<#hehe>#hehe>
majdnem úgy hívják.<#hehe>#hehe>
17700hz-tõl már csak némi zajszerûség,
wazze hogy te is mindig azt hallod amit más nem illetve amit nem volna feltétlenül muszály.<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
szerencse az egészben, hogy ez nem egy olyan ritkaság,ami ne lenne meg "jóban" is.
Bizonyos nézõpontból akár lehetne az is.Meghallgatnék szívesen kb 2percet abból a jóbol is.<#nevetes1>#nevetes1>
de legalább már nem gagyi nokia mobillal fotóz, hanem az új Nikon-jával.<#nevetes1>#nevetes1>
"egyébként jól szól", bár így szólna legalább mindegyik, de ez a jelzés értékû kifejezés "egyébként" még akár sok mp3-ra is tök jól megállja a helyét.<#nevetes1>#nevetes1> szerencse az egészben, hogy ez nem egy olyan ritkaság,ami ne lenne meg "jóban" is.
a kitartóaknak azért az utolsó két percet is felrakhatnád!<#nyes>#nyes>

Szerintem is.<#eljen>#eljen>
Habár majd a szakértõk eldöntik.<#hehe>#hehe>
Köszi a linket!
Már töltöm is le!
Hátha, még jó minõség is lenne ...szerintem OKés
<#eljen>#eljen>
Igyekszem kolléga...Igyekszem.<#hehe>#hehe>
Az Aliens 2 engem is roppant módon érdekel. Hátha, még jó minõség is lenne ...
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Engem nem is a szám frekvenciaképe aggaszt (bár 17 kHz fölött a csúcsok gyanúsan kiegyenesednek), hanem az, hogy nincs "tere" a hangoknak - "lapos" az egész zene.
In Lak\'ech Ala K\'in
Én is cimbora..Én is.<#nyes>#nyes>
Remélem azért egy kockacukrot bekaptál rá?<#nyes>#nyes><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
Biztos vagy benne hogy csak azért?<#hehe>#hehe>
Most látom milyen érdekes verziók vannak feltüntetve.Gondolom nem véletlenül reklámozod ennyire?
Ki vele mi nyomja a bögyödet?Vélemény netán csekkolás vagy csupán csak lehetõség és értelem szerinti helyreállításra vágysz?<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Wescone Mester!
Éppen az elõbb olvastam hogy a nyolcvanasban az egyik feltöltésben valmi hibát találtál.Amennyiben érdekel a dolog szívesen megosztom veled hogyan is kellene valójában szólnia ennek az Aliens 2-nek.
Persze ha érdekel a dolog.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
emiatt nem kell aggódni, a veszteségmentesek fele hasonló, sõt vannak egyéb extra jellemzõk is. ebben sem csak 16 nál vannak "határvonalak", hanem 10nél és 6 nál is.....de ettõl még lehet veszetségmentes pl. ez csak rögzítéstechnikai jellemzõk miatt ilyen. a végeredmény szempontjából még néhány jellemzõ alapján lehet megerõsíteni vagy megcáfolni valamit. pont emiatt van pár "érdekes" mintám, ami kifejezetten beccsapós, mégsem az,aminek látszódik.
Õk igen.<#nyes>#nyes>
Vajon a fórumok minõségellenõrei,hangmérnökei vagy csekkoló mûvészei is?<#hehe>#hehe>
Sajnos én nem értek ezekhez az analizálásokhoz.Kérlek benneteket Mesterek tanítsátok meg velem hogy mitõl is döglik a légy.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
In Lak\'ech Ala K\'in
<#pias>#pias>
Szép estét Tagok!
OFF
Lényeges, hogy a beszerzendõ monitornak HDMI csatlakozója legyen? <#nemtudom>#nemtudom>
In Lak\'ech Ala K\'in
Ez tetszett.<#nyes>#nyes>
Személy szerint ezt a remekmûvet én a fiatal bepróbálkozók meséjének értékelem.<#hehe>#hehe>
Mi a helyzet a profikkal?
Õ róluk is elolvasnék egy hasonló történetet szívesen.<#nemtudom>#nemtudom>
Mégegyszer köszi az értékes,de tanulságos kis mesét.<#worship>#worship>
Mivel megmondtad az együttes nevét ezt meg én köszönöm!
Javaslom hogy olvass kicsit vissza.
Ebben a topikban igazán remek Indián albumokat találsz CD minõségben Tgolyó barátomnak köszönhetõen!
Herencias - Spirit Song Part 1.
Herencias - Spirit song Part 2.
Pass: PPSP_Music
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"Ha a történet tárgya idõ közben újra wav-ra nem nõtt volna - az én mesém is tovább tartott volna!"
Ez nagyon JÓ!!!<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Herencias együttes/indián/zenéjét keresem letöltésre.segítsetek!!!
Ekkora nagy öröm hogy egy picit nem figyelõ emberkét átver?
Persze meg saját magát is mert tutti hogy hallgatja is ezeket a szarságait és közbe elégedetten mondja basszus ez kurva jól szól!De legalább ne másokat próbáljon hülyíteni ezzel!<#ejnye1>#ejnye1>
Teltek múltak az "évek" mígnem újra egy vállalkozó szellem "tarisznyájába" került aki úgy gondolta, hogy túlságosan "nyeszlett" a "kicsike" így kissé "megfûszerezve" 320 kbit/sec.-es "felfújtat" készített belõle, majd az illetõ -munkájára büszke lévén- ismét útjára engedte.
Teltek ismét a napok, a hónapok és a produkció újra "landolt", ezúttal egy "hagyománytisztelõ" polgár "kosarába" aki szánakozva tekintett a "csöppségre". Ismerve vélhetõleg eredeti "aromáját", nyomban el is határozta, hogy visszaadja egykori "zamatát". Jól "megsózta-borsozta" a darabot majd "kemencébe dugta" és wav-ra állította a hõfokot
...majd tálalta a keserû "falatot".
Ha a történet tárgya idõ közben újra wav-ra nem nõtt volna - az én mesém is tovább tartott volna!
Jó éjszakát gyerekek! <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
gondolom mire célzol....a new wave-et persze nem fõ jellemzõként írtam, csak egyes zenei elemeiben értettem az SSS-hez, mivel mint mondtam,alapvetõen szerintem cyberpunk (és így azért némileg pophoz álló,mint a rockhoz) csapatról van szó, legalábbis azokban a zenéikben,amik ismerté tették õket...
A Toto szerintem rock zenét nyom egy kis Jazz fúzióval...
A Fahrenheit tõlük a kedvencem
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0