HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a stílust így hívják, legjobbjai : Boston, Journey, Foreigner
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Érdemes benézni...szerintem.
Sok-sok érdekes info és zene található itt...január óta...
Én elsõsorban a New Wave-vel kapcsolatos mondatodat nem tartom jól összeszedettnek....
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Csilingel mindenik össze-vissza! <#wilting>#wilting>
In Lak\'ech Ala K\'in
természetesen tiszeteletben tartom, elfogadom a sajátom mellett a Te véleményed is, a Te szempontjaid alapján.
<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
Nekem némileg eltér a véleményem....
A SSS esetében semmit sem lehet pontosan meghatározni...
<#nyes>#nyes>
"Ez valami pop-disco-rock hibridnek mondható"
Ja. Valami hihetetlen ócsakaság...
Még jó, hogy addigra az "én" zenestilusom átalakult, mert különben ez lenne a szégyenfoltja.
Ez valami pop-disco-rock hibridnek mondható. <#pardon1>#pardon1>
In Lak\'ech Ala K\'in
A Flaunt it egy effekt halmaz + montázs. Ami nem rossz, köszönhetõen Giorgio Morodernek.
A Success meg Stock-Aitken-Waterman-os soft rock(fos). Ez a béka már nem ment le olyan könnyen a zenekedvelõk torkán.
Lásd: New Wave topik.
Asszem Martin Degville-nek volt egy semmire sem jó szoló lemeze 1989 körül..
In Lak\'ech Ala K\'in
Imádom õket...<#hawaii>#hawaii>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
egyszerû , mint az 1x1
regizve vagyok egy képfeltöltõ oldalon , onnan beszúrom a képet.
ez van a 4shared-en:
<embed src="http://www.4shared.com/embed/323131838/8100c56c" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
a 420-at átírom a belinkelt kép szélességére a 250-et pedig átjavítom 20-ra.
így néz ki:
http://www.4shared.com/embed/323131838/8100c56c" width="640" height="20"
az én képfeltöltéseim mind 640x480-as.
persze flash közé kell tenni.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
nem tök mindegy<#kerdes>#kerdes>
nem a látvány, hanem a hangzás a lényeg.
ha nézegetni xereted az ilyen cuccokat, akkor irány egy márkakereskedés és lehet mereszteni a szemeket<#guluszem1>#guluszem1>
én addig hátradõlök a fotelomban, lehúnyom szemeimet és hallgatom azt a hangzást, amit a képen látható falak is produkál(ná)nak, ha nem csak képek lennének. vágod<#nemtudom>#nemtudom>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Szeva' Musachy kolléga !
Ajánlom mindenki figyelmébe a Wescone és Musachy kollégák által feltett SSS zenéket, hiszen ezek alkotják a 80-as évek egyik legjobb gitársoundját! Igazi alaptevések.
Köszönet értük mégegyszer !!!
Dereng valakinek valami esetleg abból amit elmondtam róla?
In Lak\'ech Ala K\'in
Már akartam kérdezni - hogyan jeleníted meg ebben a formában a 4Shared feltöltéseket?
In Lak\'ech Ala K\'in
nem egy HQ minõség mivel a lemez 83-as , de sz.tem ebben a topikban nem volt:
320-as
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
imo :) science fiction is science fact
Keresem továbbá a Wescone kolléga által feltolt Sigue Sigue Sputnik nevû zenekar talán legnagyobb sikerét, a SUCCES címût, vmilyen, ezen topichoz illõ minõségben!
Ezt is köszönöm ....
Lehorgásztam ezt a lemezt, mivel nekem a kedvenceim közé tartozik.
Köszönettel vettem, de kéne hozzája a jelszó is !
A jó Isten fizesse meg a fáradozásod, köszönöm ....
Hello, én
<#integet2>#integet2><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
szóval azért nem essünk át a túlsó oldalra.<#hehe>#hehe>
In Lak\'ech Ala K\'in
Vagy esetleg itt?<#nyes>#nyes>
vagy az enyémnél=nem látod a képen (majd késõbb)=tehát csak a jókora méretére utaltam
remélem sokat segítettem a megértésben<#nyes>#nyes>
(úgy gondoltam, ez nem lesz bonyolult)
Most akkor ez kié?
In Lak\'ech Ala K\'in
na most a te alsód, 30as méllyel sem volt nagyobb 70 centinél, ha meg kisebb mély volt benne, akkor max 60magas lehetett. ez még távol áll a jókorától, legfõképp literben.<#nevetes1>#nevetes1>
persze attól még szólhatott jól, vagy csak emlékeidben õrzõdött meg úgy.
persze nekem is voltak régen hangfalaim, fõleg vidi és preludium, amiket azóta volt szerecsém újból meghallgatni és tesztelni. idõvel egyre jobban megszépülõ hangemlékeim voltak róluk, de ma már nem lenne viszonyítási alap egyik sem, bár szoszo mai füllel sem voltak rosszak.
Kb. magasságban a fele volt a tieidnek, de akkoriban a lehetõ (megvásárolható) legnagyobbak voltak, térfogatban és teljesítményben egyaránt.
In Lak\'ech Ala K\'in
hogy jókora az meg részletkérdés, mihez képest. nekem inkább épphogy talán közepes. <#kacsint>#kacsint>
pl. a "jókora" itt vagy az enyémnél kezdõdik....

In Lak\'ech Ala K\'in
Talált - sülyedt! ...nálam szinte szó szerint. <#hehe>#hehe>
In Lak\'ech Ala K\'in
Valamikor ilyen hangfalaim voltak - nem tudom ismertek voltak-e egyáltalán magyar országon:
Unitra 50 Watt / 4 Ohm
...késõbb meg ennek egy valamivel késõbbi és kisebb (90 Watt) modellje:
Unitra 140 Watt / 8 Ohm
Ezek hangzását nem lelem egyik mostanság kiadott modellben sem. <#szomoru1>#szomoru1>
In Lak\'ech Ala K\'in
a "direct" üzemmód egy hifistánál alap. más nem is létezik (sztereóban zenétõl függetlenül nekem sem). emiatt megértem, hogy ezt erõltették, de nem értem, hogy miért nem voltak a vevõ igényeihez lojálisabbak, azt hagy tekergesse ahogy jólesik neki, végülis nem õk hallgatnák otthon és úgy ahogy akarod....
a 3 nap egyébként téves felfogás. ilyen hivatalosan nincs vagy csak néhány esetben, a gyártó garanciája alapján van, illetve fõképp a nagyobb szuper és hypermarketek tartják még fent (de nem mindenre) ezt a vásárlás csalogatót. emiatt korrektebb helyeken ki is hangsúlyozzák, hogy "téves vásárlás" vagy "mégse teccik" címen vagy "csak mert" alapon az egyébként hibátlan termékekre nem érvényesíthetõ nem hogy 3 napon belül, de 3 percen belül sem. úgyhogy ezzel azért csak óvatosan.
a mission egyébként ad ilyen 3 napos "próba" lehetõséget.<#nyes>#nyes>
bármilyen hangfalat is hallgatsz meg, a helyi akusztika majdnem a legdöntöbb, és az esetek 99%-ban otthon még véletlenül sem "olyan" lesz, emiatt sokat kell játszani vele az elhelyezésnél, nem hogy a kiválasztásnál. ez egy ilyen játékos téma. ezért jó tudni elõre, hogy milyen helyiségbe, milyen zenére keresel és milyen is a fülednek jó hangzás.
In Lak\'ech Ala K\'in
Keresgélésem során betértem a VI. kerületi Hi-Fi "lebujba" is ahol meglehetõsen hideg és arrogáns fogadtatásban részesültem mind amellett, hogy én voltam az egyetlen potenciális vásárló akkor tájt a boltban. Kérésemre fanyalogva ugyan becsúsztatták a magammal hozott CD-t a lejátszóba, de nem voltak hajlandók csak "source direct"-en üzemeltetni a hangfalakat miközben kioktattak, hogy ezek akusztikus hangfalak és így kell hallgatni õket (!).
Mit mondjak; megköszöntem a bemutatót és mentem... magamban megfogadva, hogy többé oda vissza nem térek - inkább fejhallgatóval hallgatom a zenét életem hátralevõ részében. <#hehe>#hehe>
In Lak\'ech Ala K\'in
Majd megkerdem a pontos tipusat.
Minden esetre o hazimozihoz rendelte sub nelkul!
ha szebbet és árfekvésben hasonlókat akarsz,akkor érdemes itt is szétnézni,mert ha nem is mindegyik, de 1-2 jó hangfalat nekik is sikerült már összebuherálni.<#nyes>#nyes>
Az egyetlen amely elnyerte tetszésem hangzásilag az a Jamo C 405 - sajnos nem vagyok oda a design-ért.
In Lak\'ech Ala K\'in