5889
-
#3071 Vinyl-riphez milyen progit használsz? -
#3070 A minap teszteltem egy 48/16-ban rögzített LP forrást, minek eredménye egyértelműen (legalábbis számomra) arra utal, hogy LP digitalizáláshoz igencsak ajánlott a 88.2-, ill. 96/24-es mintavételezés - már ha valóban meg akarjuk közelíteni az LP hangminőségét...
-
eurolacko #3069 Üzeneted érkezett! -
#3068 Pontosabban, erre gondoltam, de azért megírhatod priviben, hogy mennyi az annyi. -
eurolacko #3067 Van eladóm ha érdekel!? -
#3066 Tervezem én is, hogy befektetek egy hangszedőbe - éppen az Ortofon Concorde Arkiv-val szemezek. Úgy emlékszem, amikor annak idején Tgolyó tesztelt, az Arkiv-nak volt szebb hangja a másikkal szemben... jó volna tudni, hogy jól emlékszem-e? -
#3065 az már az eredeti gazdájánál van :)
tőle + hiába is kérnéd..
dombon ülő vadászkutya legyek, ha odaadja :) -
eurolacko #3064 Akkor még nem volt meg az AT hangszedőm mikor teszteltem
Lehet újra elkérem és pörgetek vele pár lemezt
Küldj már valami jó hangszedőt hozzá!!!
-
#3063 akkor legközelebb úgy teszteld, hogy nem audio- technika tűt dobsz bele, mert az nem belevaló :)
(igaz, az is belépő szintűnek számít..) -
eurolacko #3062 Szia Zephyr!
Volt nálam valamilyen Dual lejátszó régebben tesztre
...sajnos nem tudom milyen tipus de semmivel nem volt jobb mint amit most használok Technics-et igy visszaadtam a gazdájának
-
eurolacko #3061 AUDIO-TECHNICA AT440MLa -
#3060 1 ideje a dualoknál tettem le a voksomat. talán nem a legfullosabb vinylpörgetők ugyan, de a kellő hangminőséget már elérik. szakmai berkekben belépő szintűnek minősítik ezeket.
biztos, ami biztos alapon megtartottam 1 "mc"-s és 1 "mm"-est is.
mindkettőbe az ortofon gyártott eredetileg tűket "dual" márkanéven.
a netről próbaképpen rendeltem 1-1 eredeti, és 1-1 utángyártott "noname" szériát. (dn 165e, és dms 210)
ezután alapos hang és koptatásteszt. eredmény: döntetlen.
őszintén: a régebbiek közül, a hitachi, a philips, az aiwa és a technics olyan rövid ideig maradtak nálam, hogy a tűcserét már +sem érték :)
ezért azokét nem is néztem :) -
#3059 Grado - Gold prestige -
#3058 Semmi válasz, senkitől - titok talán? -
#3057 ...Gondoljátok, hogy hébe-hóba azért a tópik témájával kapcsolatos dolgokról is cseveghetnénk??! -
#3056 -
Főleg, hogy csak ő tudja miről beszél... -
#3054 Kicsit átköltötted, de azért nem rossz vicc. -
#3053 apropó őszinteség:
anyuuuu! én miért lettem néger??
csitt! amekkora buli volt az annó mflexéknél, akár kutya is lehetnél.. -
#3052 Köszi, rendes vagy, bár egy italért nem biztos, hogy elmennék... egy nőért esetleg... csak mit szólnának itthon? Mert őszinteség mindenek felett! -
#3051 extreme duality sx9000 full hq capacity zephyr cone mastered zsákvarrótű :) -
#3050 a fószer középkorú, enyhén borostás, enyhe vándám és pirszbrosznen beütéssel.. -
#3049 ezt alterego (ae) még félreértheti.. -
#3048 azé híre csak van :) -
#3047 egyszer, ha errefelé lesz dolgod, szívesen látlak 1 italra. részletekért privibe keress. bemutathatom a páromat is, ha gondolod. -
#3046 ........Nah, mindenki elment csicsikálni? -
#3045 ...ki-, milyen tűt használ egyébként? -
#3044 Hello Tgolyó!
Végül is, melyik tű az amelyik leginkább kedvedre való? -
#3043 -
#3042 de csak máskor tudok válaszolni, mert a párom most ment el mellettem egy szál bugyikába
Hogy néz ki a faszi? -
#3041 Ja, például az alteregójával... -
italograbber #3040 -
italograbber #3039
Egyébként gratula hogy a jó útra tértél.
-
italograbber #3038 Ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
hmmmmm -
italograbber #3037 "Ha kifogy az érvekből, akkor mindig kitalál valami hihetetlen sztorit és lelép."
Előfordult ez már másokkal is. -
#3036 hát ilyen egy "szellő visszavonulása", jön, összevissza fúj (azaz beszél), majd gyorsan eltűnik, se híre se hamva... -
#3035 ... -
#3034 Ha kifogy az érvekből, akkor mindig kitalál valami hihetetlen sztorit és lelép. -
#3033 Már megint elindult a fantáziád! -
#3032 Ennyi erővel ott is lehetnénk...