HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is nagyon téved senki,illetve pontosan ezért széledt szét a társaság...de ezt neked is tudnod kell...<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
amennyiben ezt nem érted,ne is válaszolj...<#eljen>#eljen>
Jó éjt mindenkinek!<#wave>#wave>
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

occsó idõtöltés.<#nevetes1>#nevetes1>
nincs mit.
ha már nem csak a zenékrõl dumcsizunk , bátorkodom megkérdezni Tõled: idén nem mentek a balcsira? mi megyünk , s majdnem abban a szállodában kötöttünk ki , hol Ti is pihentetek annó.
Te pedig nézd vissza, hogy mikortól és miért úgy, minek a hatására,minek a folyamodványaként kommunikáltam és akkor talán összeáll a kép! de csak talán,mert látszik, hogy nem a lényeg érdekel, csak a ház teteje. azért a folyónak is két oldala van. sétálj át a másik oldalára is és mazsolázgass. gondolom nem csak egymagamban beszélgettem. vagy zokogjak itt összevissza, hogy miért kell ilyen-olyan csúnyán kezelni dolgokat, miért kell teljesen másról beszélni,mint azt a kiinduló téma indukálta volna?! áhh, ez már showmûsor.<#nezze>#nezze>
kicsit pattog,kicsit serceg,de pörög <#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm szépen a zenét!<#worship>#worship>
Jó éjt mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
látod tudsz másként is írni...
most nincsenek a sértõ és felülrõlnézõ kifejezések,talán ezért ismertél magadra...
azóta szabad vagyok,mint a madár, spóroltam is és mégis megoldódik mind a letöltés, mind a korlátlan tárhely.<#kacsint>#kacsint>
a vajon miértre nem az a válasz,mert a felsorolásoddal egyet értek és emiatt magamra ismertem,hanem mert ugye pl. azt neked is nehéz félre értened, bármilyen árnyaltan írom azt (mint ahogyan te is tetted), van egy gyerek,akinek itteni becenevének zs a kezdõbetûje, d a vége, 8 betû, és pár perce írogatott ebben a fórumban. valószínûleg önmagadra gondolnál. vajon miért?!
visszaolvasgatás elõtt egy kis muzsika. garantáltan nem mpeg.echte original vinyl-rõl varázsoltam ide. illetve pontosítok:a tömörített wav jelszó nélkül.
http://rapidshare.com/files/405367409/Clueless_-_My_Heart_Will_Go_On_vinyl_.rar
Én például törölni nem tudok pedig mindent szabályosan csinálok a lakat kinyitásától a delete-ig.
igaz mást nem is igen teszteltem, mivel nem volt miért
sztem a legjobb szerver
viszont a mostani formája nekem sem jön be
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
ahelyett, hogy körülírod, nyugodtan nevezd nevén a gyerekeket. mert van nevük. aztán ebbõl, amit úgy érzed velem kapcsolatos nyugodtan oszd meg velem is, akár privátban, de azt persze már nem tennéd, mert nem lenne ekkora publicitása, mint egy mindenkinek nyílt fórumban másokat egymás seggébe rakni, hogy szavaidat idézzem.
megkérlek, hogy az általános "mondjak már én is valami keményet" dumád helyett nyugodtan idézz ide valamit,amit mondjuk "azok" õskötekedésbõl tettek, de lehetõleg az érintett téma legelsõ hsz-ben látszódjon ez a "romboló" szándék. hogy bárkinek a fóruma épp mit csinál - ami egyébként nekem nincs, csak tag vagyok 4-5 helyen -, annak meg áruld már el barátom,mi köze bármihez is? és mondjuk azt sem értem drága fórumozó, hogy te mást, bárkit, miért "farokságozol" le a háta mögött. mert ugye ezt tetted. valószínû azért, mert te olyan király csávónak véled magad?!
elnézést kérek, legfõképp Tõled, bár nem kéne, legfõképp Tõled, de nekem ez sem ciki..., hogy bármikor szóvá tettem egyvalamit (mert a legtöbb, hívjuk úgy "rombolás" ebbõl indult ki), mégpedig abban az esetben, amikor indokolatlan jelzõvel illettek egy olyan feltöltést,aminek köze nem volt a szövegben foglalt minõség jelzõhöz (mint pl.wav,flac, veszteségmentes,lossless, mp3 320kbps). hogy ezen egyesek felháborodtak vagy zavarta õket, esetleg be akarták bizonyítani ennek ellenkezõjét, vagy teljesen más irányból kezdtek el bármilyen témát feszegetni, az már ne az én szegénységi bizonyítványom legyen.
úgy gondolom, néha el kéne gondolkodnod pár dolgon,legfõképp, ha nem teljes rálátással merültél bele valamibe vagy csak foszlányokra alapozva alkotsz véleményt.
Látom cimbora te sem.Három zsemléért boldog tulajdonosa lehetnél a lemeznek.Én ezért lemondanék szívesen egy reggelirõl.
In Lak\'ech Ala K\'in
Nálam meg az sg mûködik furcsám.Elküldök egy üzit és nem látom sehol.
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Ha érdekel a dolog, részleteket küldök priviben - meglátjuk majd elegendõ e a pénzünk ahhoz, hogy beszerezzünk valamit "jóban". <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Az enyémben igen.Van amit ennyiért van amit többért sikerül +szereznem.
Tudom a ruszkiknál egy töredékéért beszerezhetõek.<#nyes>#nyes>
Eddig toleráns voltam, de mostantól törléseket helyezek kilátásba - szóltam!
In Lak\'ech Ala K\'in
Ezt én is szívesen megosztanám,talán ennyiért.Egy kifli árát nekem is megérne.
Mellesleg a lemez 4000 forintba került...
Érdemes lett volna 10éved várnod.<#nyes>#nyes>
Aki viszont csak azért keres valamit mert az ritka (és azért értékes esetleg mert ritka)... azt csak sajnálni tudom.
In Lak\'ech Ala K\'in
Bemutatkoznék italograbber vagyok.Egyébként kedves és aranyos srác és természetesen jószívû is.<#hehe>#hehe>Ezek voltak a rossz tulajdonságaim.
Folytatnám a jókkal:
Rühellem az olyan embereket akik többnek akarnak látszani mint amire képesek.Értem ez alatt a mostani témákhoz kapcsolódóan.Nem az a gond ha valaki lúzer és egész nap ráér 6szerveren 12prémiummal tötikézni.A problémám az hogy az ilyenek osztják azt észt mi a minõség illetve eredetiség és mi hogyan is tud szólni és hogyan is kellene.Az ilyenek beszélnek az eredeti korongokról a cd-t prág gramm mûanyagnak nevezik a vinyl-t + bakelitnek.<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#mf1>#mf1>
Rix-Thyna - Another Illusion (12")
http://www.discogs.com/sell/list?release_id=671035&ev=rb
Messina - I Believe In Tomorrow (12")
http://www.discogs.com/sell/list?release_id=777450&ev=rb
Dog, The - Without You (12")
http://www.discogs.com/sell/list?release_id=990854&ev=rb
Joe Trend - Without "U" (12")
http://www.discogs.com/sell/list?release_id=1149410&ev=rb
...és nem az 1 dolláros kategóriára amit lassan már senki sem keres
utolsó mondatodban rejlik az igazság
Az igazság mindig odaát van és ott is lesz.<#nyes>#nyes>
In Lak\'ech Ala K\'in
Íme egy példa eredeti lemezrõl:
Eric Serra - Virgin Islands (The Big Blue soundtrack)
Igen, vannak itt még jófej tagok akik azért osztják meg "javaikat", hogy mások is élvezhessék azokat és persze nem utolsó sorban a tópik meg az általános eszmecsere kedvéért - ha jók lesztek Tagok, jön majd valamikor az egész lemez. <#awink>#awink>
Mellesleg a lemez 4000 forintba került... kb. 10 évvel ezelõtt - szóval; miért is volnék hátrányos helyzetû? <#ravasz1>#ravasz1>
In Lak\'ech Ala K\'in