HQ Sound / Music - Masterpieces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltford
mennyivel másabb a hangzása mint az arkiv-nak vagy a dj's night club-nak?

zsoltford
ez az!!!már nagyon rég óta!!!egy fos show!ezért is döglõdnek a topic-ok...mert a felülkerekedés és a fogástalálás az elsõ ha valaki betéved...
nem is nagyon téved senki,illetve pontosan ezért széledt szét a társaság...de ezt neked is tudnod kell...<#nyes><#nyes><#nyes>
amennyiben ezt nem érted,ne is válaszolj...<#eljen>

Egyszer ha lesz idõd rá és találunk azonos kiadványt én szívesen megsasolnám mit is tud ez a kicsike.?

Jó éjt mindenkinek!<#wave>

Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?

tgolyo
de még milyen jó. ahogy nézegetem a következõ probléma a memória lesz és az XP. ha jól tudom az xp 3 gigát tud kezelni. lassan jöhet a vin7<#zavart1>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

tgolyo
látom elõkerült az Ebay aukciós portál is. pont a héten vásároltam onnan két terméket:

Dióka
az tényleg jó játék. hawer is ezt csinálja kb. 10 éve. pl. mindig a legújabb videokari,különben csúnyán néz rá a kisfia.<#nyes>
occsó idõtöltés.<#nevetes1>

tgolyo
remélem.fõleg a Fiam miatt vagyok prémiumos. mindig az újabbnál-újabb játékokat keresi. nem gyõzöm fél évente bõvíteni a gépét.

tgolyo
Szewa!
nincs mit.
ha már nem csak a zenékrõl dumcsizunk , bátorkodom megkérdezni Tõled: idén nem mentek a balcsira? mi megyünk , s majdnem abban a szállodában kötöttünk ki , hol Ti is pihentetek annó.

Dióka
hát nem vagyok prémumos, így nem létok bele, de még csiszolhatnak rajta,valszeg meg is teszik, hisz sok visszajelzés lesz..

Dióka
nem vagyok amnéziás.
Te pedig nézd vissza, hogy mikortól és miért úgy, minek a hatására,minek a folyamodványaként kommunikáltam és akkor talán összeáll a kép! de csak talán,mert látszik, hogy nem a lényeg érdekel, csak a ház teteje. azért a folyónak is két oldala van. sétálj át a másik oldalára is és mazsolázgass. gondolom nem csak egymagamban beszélgettem. vagy zokogjak itt összevissza, hogy miért kell ilyen-olyan csúnyán kezelni dolgokat, miért kell teljesen másról beszélni,mint azt a kiinduló téma indukálta volna?! áhh, ez már showmûsor.<#nezze>

zsoltford
üdv,igyekszem ahogy idõm engedi...rég láttalak fent...
kicsit pattog,kicsit serceg,de pörög <#nevetes1>

kaposi1
Hali!

Köszönöm szépen a zenét!<#worship>

Jó éjt mindenkinek!<#integet2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tgolyo
Szewa Kolléga!
pörögnek még a fekete korongok?

tgolyo
nékem eddig demmi gondom nem volt vele , de most egy mezei 'manyusnak'(magamra gondolok) fejtörést okoz.

zsoltford
nézz vissza néhány napot,akkor nem így kommunikáltál...de nem egyszer és nem kétszer...és nem csak ebben a topicban...
látod tudsz másként is írni...
most nincsenek a sértõ és felülrõlnézõ kifejezések,talán ezért ismertél magadra...

Dióka
nekem már bõ egy éve tele lett a tököm a rapiddal,pedig majd 2 évig fizettem is nekik, de nem igazán voltak szimpatikusak már az akkori változtatások sem.

azóta szabad vagyok,mint a madár, spóroltam is és mégis megoldódik mind a letöltés, mind a korlátlan tárhely.<#kacsint>

tgolyo
Hali!
én is így vagyok vele.

Dióka
nem kell a szatíra.
a vajon miértre nem az a válasz,mert a felsorolásoddal egyet értek és emiatt magamra ismertem,hanem mert ugye pl. azt neked is nehéz félre értened, bármilyen árnyaltan írom azt (mint ahogyan te is tetted), van egy gyerek,akinek itteni becenevének zs a kezdõbetûje, d a vége, 8 betû, és pár perce írogatott ebben a fórumban. valószínûleg önmagadra gondolnál. vajon miért?!

tgolyo
Üdv.Mindenkinek!
visszaolvasgatás elõtt egy kis muzsika. garantáltan nem mpeg.echte original vinyl-rõl varázsoltam ide. illetve pontosítok:a tömörített wav jelszó nélkül.

http://rapidshare.com/files/405367409/Clueless_-_My_Heart_Will_Go_On_vinyl_.rar

habár ez a free-bõl konvertált premium nem saját kérésre.

Én például törölni nem tudok pedig mindent szabályosan csinálok a lakat kinyitásától a delete-ig.

zsoltford
túlbonyolították...

zsoltford
ha nem inged ne vedd magadra...magadra vetted...vajon miért?majd a gazda úgy is töröl ezt említette :-)

Én több mint 3 éve használom a rapidot prémiumosként és soha semmi gondom nem volt vele
igaz mást nem is igen teszteltem, mivel nem volt miért
sztem a legjobb szerver
viszont a mostani formája nekem sem jön be

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Dióka
Zsoltford!

ahelyett, hogy körülírod, nyugodtan nevezd nevén a gyerekeket. mert van nevük. aztán ebbõl, amit úgy érzed velem kapcsolatos nyugodtan oszd meg velem is, akár privátban, de azt persze már nem tennéd, mert nem lenne ekkora publicitása, mint egy mindenkinek nyílt fórumban másokat egymás seggébe rakni, hogy szavaidat idézzem.

megkérlek, hogy az általános "mondjak már én is valami keményet" dumád helyett nyugodtan idézz ide valamit,amit mondjuk "azok" õskötekedésbõl tettek, de lehetõleg az érintett téma legelsõ hsz-ben látszódjon ez a "romboló" szándék. hogy bárkinek a fóruma épp mit csinál - ami egyébként nekem nincs, csak tag vagyok 4-5 helyen -, annak meg áruld már el barátom,mi köze bármihez is? és mondjuk azt sem értem drága fórumozó, hogy te mást, bárkit, miért "farokságozol" le a háta mögött. mert ugye ezt tetted. valószínû azért, mert te olyan király csávónak véled magad?!

elnézést kérek, legfõképp Tõled, bár nem kéne, legfõképp Tõled, de nekem ez sem ciki..., hogy bármikor szóvá tettem egyvalamit (mert a legtöbb, hívjuk úgy "rombolás" ebbõl indult ki), mégpedig abban az esetben, amikor indokolatlan jelzõvel illettek egy olyan feltöltést,aminek köze nem volt a szövegben foglalt minõség jelzõhöz (mint pl.wav,flac, veszteségmentes,lossless, mp3 320kbps). hogy ezen egyesek felháborodtak vagy zavarta õket, esetleg be akarták bizonyítani ennek ellenkezõjét, vagy teljesen más irányból kezdtek el bármilyen témát feszegetni, az már ne az én szegénységi bizonyítványom legyen.

úgy gondolom, néha el kéne gondolkodnod pár dolgon,legfõképp, ha nem teljes rálátással merültél bele valamibe vagy csak foszlányokra alapozva alkotsz véleményt.

Errõl egy picit bõvebben is írhatnál valamit.<#nemtudom>

What?

Ej, ej, nem figyelsz

Látom cimbora te sem.Három zsemléért boldog tulajdonosa lehetnél a lemeznek.Én ezért lemondanék szívesen egy reggelirõl.

Wescone
Talán mert nem témához kapcsolódó a tartalma?! <#nemtudom><#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Látom mostmár jó.

Off!
Nálam meg az sg mûködik furcsám.Elküldök egy üzit és nem látom sehol.

jöhet - hátha van benne ami engem érdekel

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Wescone
...de ha már ennyire "témánál vagy" - üzletet ajánlok.
Ha érdekel a dolog, részleteket küldök priviben - meglátjuk majd elegendõ e a pénzünk ahhoz, hogy beszerezzünk valamit "jóban". <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Az, hogy szétcseszték, elkomplikálták az egészet. Tele van minden ketyerével, szinte már el sem lehet igazodni rajta.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Ej, ej, nem figyelsz - egyetlen olyan szám sem jut eszembe amelyet ilyen áron lehetne csak beszerezni - a maxikat és különféle remixeket, érdekes verziókat (általában azoknak borsos az áruk) nem hogy nem kedvelem, de legtöbb esetben kimondottan rühellem - azokat nyugodt lélekkel hagyom meg gyûjtõknek. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Engem utóbbi hozzászólásokból még mindig csak az érdekelne hogy mi a gond a rapiddal????

zsoltford
üdv,érdemes volna alkalmazni a törlést...legfõképp az õskötekedõknél,akik évek óta bomlasztással és a nagyarcú kötekedéssel igyekszenek mindenhol rombolni...valamit csak egymás seggében érzik jól magukat,õk ketten-hárman...ha pedig megnézed a fórumukat kiderül már alig lézeng...max. néhány farokság található...meg a nagy arc...talán legközelebb egy joghurtos pohár lesz a téma...persze fotozva...

hát igen...az 1 dolláros lemezeket már rég le arhiváltuk most már jöhetne az a "szar" 50 dolláros kategória is de az valahogy sehonnan nem kerül elõ<#ravasz1>

Wescone
Talán elkerülte a figyelmed, hogy licit alatt áll a lemez - az nem valós ár amit ott látsz.

In Lak\'ech Ala K\'in

Az én szememben nem létezik 1-, sem 50 dolláros kategória,

Az enyémben igen.Van amit ennyiért van amit többért sikerül +szereznem.

Tudom a ruszkiknál egy töredékéért beszerezhetõek.<#nyes>

Wescone
Most már aztán elég legyen a "félre harangozásból" - zenével foglalkozik a tópik (arra az esetre ha elfelejtettétek volna) nem egymás lejáratásával.
Eddig toleráns voltam, de mostantól törléseket helyezek kilátásba - szóltam!

In Lak\'ech Ala K\'in

Igen, vannak itt még jófej tagok akik azért osztják meg "javaikat",

Ezt én is szívesen megosztanám,talán ennyiért.Egy kifli árát nekem is megérne.

Mellesleg a lemez 4000 forintba került...

Érdemes lett volna 10éved várnod.<#nyes>

Wescone
Az én szememben nem létezik 1-, sem 50 dolláros kategória, nálam csakis jó vagy rossz zenék (kategóriák) léteznek és általában sikerül (nem utolsó sorban ennek a tópiknak köszönhetõen) megtalálnom amit keresek.
Aki viszont csak azért keres valamit mert az ritka (és azért értékes esetleg mert ritka)... azt csak sajnálni tudom.

In Lak\'ech Ala K\'in

de én én vaok, italograbber meg fingom sincs ki

Bemutatkoznék italograbber vagyok.Egyébként kedves és aranyos srác és természetesen jószívû is.<#hehe>Ezek voltak a rossz tulajdonságaim.
Folytatnám a jókkal:
Rühellem az olyan embereket akik többnek akarnak látszani mint amire képesek.Értem ez alatt a mostani témákhoz kapcsolódóan.Nem az a gond ha valaki lúzer és egész nap ráér 6szerveren 12prémiummal tötikézni.A problémám az hogy az ilyenek osztják azt észt mi a minõség illetve eredetiség és mi hogyan is tud szólni és hogyan is kellene.Az ilyenek beszélnek az eredeti korongokról a cd-t prág gramm mûanyagnak nevezik a vinyl-t + bakelitnek.<#hehe><#nyes><#mf1>

Azt hiszem mrsister kolléga valami ilyesmikre gondolt:

Rix-Thyna - Another Illusion (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=671035&ev=rb

Messina - I Believe In Tomorrow (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=777450&ev=rb

Dog, The - Without You (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=990854&ev=rb

Joe Trend - Without "U" (12")

http://www.discogs.com/sell/list?release_id=1149410&ev=rb

...és nem az 1 dolláros kategóriára amit lassan már senki sem keres

Mi gond vele?<#conf>

<#eljen><#nevetes1>

utolsó mondatodban rejlik az igazság

Az igazság mindig odaát van és ott is lesz.<#nyes>

kaposi1
De mi volt az elõzmény?<#fejvakaras><#nemtudom>

Wescone
Nem tudom, hogy vagytok Ti vele, de elõttem nagyot bukott ma a RapidShare - többé oda fel nem töltök az hét szentség, elõfizetés pedig szóba sem jöhet ezentúl. <#levele>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Sajnos nem támaszthatom alá állításod kedves Twisted Sister... ejnye no, megint félre nyomtam - MrSister. <#nevetes1>
Íme egy példa eredeti lemezrõl:

Eric Serra - Virgin Islands (The Big Blue soundtrack)

Igen, vannak itt még jófej tagok akik azért osztják meg "javaikat", hogy mások is élvezhessék azokat és persze nem utolsó sorban a tópik meg az általános eszmecsere kedvéért - ha jók lesztek Tagok, jön majd valamikor az egész lemez. <#awink>

Mellesleg a lemez 4000 forintba került... kb. 10 évvel ezelõtt - szóval; miért is volnék hátrányos helyzetû? <#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in