5889
-
#3672 Szeva' Big! Én vagyogatok még... de másokra ne nagyon számíts - a letöltések és válasz hsz.-ek arányát figyelembe véve, ide leginkább csak hiénák járnak.
Egész hallgatható a muzsika amúgy, nem hallottam eddig.
Vittem - kösz! -
Basszus, Tagok, merre vagytok?
Hogy mozgolódjon a topic, megint hoztam egy érdekfeszítő darabot. Aki szereti Mike Oldfield munkásságát, az feltétlenül hallgassa meg, mivel ebben a dalban az Ő két darabját dolgozták fel a mixelők, mégpedig a Foreign Affairt és a Tubular bells bizonyos mozzanatait, ezúttal Italo stílusban. Kissé hosszú, de érdemes meghallgatni, mivel elég eredeti feldolgozás.
Samoa Park - Tubular affair
7.25 - wav -
#3670 Szia!
Örülök, hogy örülsz, én meg annak, hogy végre van egy hsz-ünk, amit egy Hölgylátogatónk eszközölt.(Ezt szépen írtam !!) -
#3669 Kolléga, akkó iszunk, mert ők azok! Mondjuk a Gere-féle veresek is a szívem csücskét képezik, bár most egy Georgikon pincészetből való (Pannon Egyetem, Keszthely) olaszrizlinget nyelek. Már csak vmi talit kell összeütni valahol. Gondolkodtam már rajta, hogy vagyunk itt páran, akik már tényleg jó régóta ismerjük egymást a netről, s lehetne vhol vmi jó kis bulit csapni, a személyes ismerkedés és a "gute laune" kedvéért. -
#3668 Nagy a motiváció, valóban jók a villányi borok be is kukkantottam a szekrénybe, egy Gere címkéset találtam, 2004-ben emlékbe kaptam, úgyhogy inkább bontok egy sört Ezért a Disco Expressel nevezek, elég jellegzetes hangja van az énekesnek - bár igazából csak a Pláza angyal-t ismerem tőlük.
Ha nem talált akkor is kezdj meg egy palackot és egészségedre. -
#3667 uff..
rég néztem be.
sajnos továbbra sem jut időm semmire.
most is pihennem kellene már ;)
gondoltam jelzek bigivannak, hogy egyenlőre nincs időm digizni sem vikidált, sem szikora zenei kuriózumát, bár ez utóbbit lehet nem is neki ígértem :)
annyi időm sincs, hogy kitegyek pár újabb fotót a "csojszba" pár további ketyerémről. pedig volna mit :p
mindegy. amint sikerült utolérnem magam..
áh, inkább nem is ígérgetek..
az új kecóba történő költözés közepén vagyok..közben diszpizzem a szobákat, irányírsam a költöztetőket: mit és hová tehetnek, szaladgáljak útlevelet újíttatni, mert mindjárt lejár (kanada), dícsérjem a hawer új 90 rugós marshallját (erről fotó majd egyszer a csojszba)
meg segítsek kipakolni és belőni a hangcuccokat a ma esti orosházi szabadtéri 80-as, 90-es évek retró bulijához :)
ha tudnék, négyfelé szakadnék..
várom már az időt, mikor minden elcsendesül, leülhetek a számcsi elé, és kedvemre analizálhatok, csekkolgathatok..
ja, és persze digizhetek újra végre :)
de asszem erre (ezekre) mostanság nemigen jut idő..
na léptem, majd leragad a szemem. nekem most ér véget a szombat. a vasárnap meg közel 4 óra múlva kezdődik :(
van a telón egy fotó arról, hogy miért teszem mindezt.
tegnap este negyed kilenc körül készítettem.
annyit előre elárulhatok, nem sokan vannak itt délmagyarországon, akik fizetés előtt ilyen fotót tudnak mutatni :) igyexem holnap valamikor feltolni. talán sikerül..
közben kellemes hétvégét kívánok nektek!
uff!
-
#3666 ...valamikor, úgy 5 éve hozzám került suri imi 2006-os juventus party lemeze.
ezen a cd-n a 14-es track egy daniel hoppe feldolgozás..
egészen pontosan ez a paul king muzsika. amikor először hallottam, már akkor beleszerettem :)
gyakorlatilag ez a dh. feldolgozás nem más, mint a love and pride 20 évvel későbbi remake-je..
kétségtelenül felcsendült párszor a b. tóth féle "retró" poptarisznyában..
bevallom: imádtam...
és imádom még ma is ;)
-
#3665 Ja és amikor még Paul King műsorvezető volt az MTV-nél, akkor még az MTV "AZ" MTV volt, ma már nincs. Egy letűnt kor szép emléke. -
#3664 Nekem is kedvencem volt (és ma is az). Asszem egyszer valamelyik fórumba én is linkeltem, meg említettem Paul-t. -
fülcsimanó #3663
Szia Bigivan,
köszi szépen a zenéket, egyik se volt meg ilyen jó minőségben.
A King - Love and pride nagyon nagy kedvencem volt ! -
#3662 És akkor itt van még két klasszikus darab a 80-asokból. Ezeket ma vettem, igen olcsón.
King - Love and pride
Ő volt at MTV legjobb műsorvezetője, az tuti.
1984; wav
Men at work - Who can it be now
1982; wav -
#3661 Segítségül: magyar a zenekar . -
#3660 Szevasztok Tagok!
Hogy vmi zene is legyen .. Ma vettem a tecso gazdságosban egy cd-t, 134 Ft -os áron. Ezt most felteszem találóskérdésként, ki játsza vajh ezen feldolgozást? Aki eltalálja, azzal majd egyszer, ha találkozunk, megiszunk egy üveg, általam nagyon kedvelt, és sztem legjobb magyar vörösbort, egy palack villányi Cabernet Sauvignont. Úgy legyen !!
Kids in America - De KI játsza ??
wav -
#3659 MM-ben eddig csak a nyugatinál voltam, de ott igen gyenge mostanság a választék. Körülnézek majd máshol is, de most egy időre felfüggesztem a kutatást, fontosabb dologgal kell törődnöm most.
Kösz a tájékoztatót! -
imre07 #3658 Hali!
Nekem AKG K 530 LTD fülesem van, kb. egy éve. Nekem megfelelő, kényelmes, a hangjával is elégedett vagyok. Ez limited széria,azaz fekete zongoralakk borítású, és a madzagja - bocsánat - zsinórja más , talán jobb anyagból készült, mint a sima verzió. Azt hiszem, már nem lehet kapni, úgyhogy nagyon nem tudtalak kisegíteni. (link)Ennek a típushibája, hogy a zongoralakk bevonatra felragasztott nagyobb "AKG" betűk szépen leválnak. Ez engem sem a viseletben, sem a hallgatózásban, sem esztétikailag nem zavar.
Fülelésre javaslom még az MM-et, régebben pár típust ott is ki lehetett próbálni. -
#3657 Tegnapelőtt betértem a Sat-ba, fülest check-olni - gondoltam, hátha ráakadok pár darabra a jelöltek közül, kis szerencsével talán meg is fülelhetem őket. Valóban találkoztam pár "ismerőssel", mint pl. a Beyerdynamic DT 440, vagy a AKG K242 HD, de egyik sem volt beüzemelve.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam igen sok mindennek kell összejönnie ahhoz, hogy elégedett legyek a vásárlással. Hangminőség, első sorban, de ezen felül a kivitelezésen és nem utolsó sorban a design-on is múlik, hogy viszem-e, vagy sem.
Nekem eddig egy Koss UR 20-am volt, az árához képest egész korrekt hangképpel, viszont nagyon nagy és kényelmes fülpárnákkal szerelve. Nagyon hosszú ideig lehetett használni egyhuzamban anélkül, hogy zavaró lett volna, pedig meglehetősen fixen tartotta magát a fejen.
Nos, ezzel a tulajdonsággal sajnos egyik fent említett árucikk sem rendelkezik - mindkét fejhallgató fülkagylója szűknek, kényelmetlennek tűnt, mind amellett, hogy az átlagosnál kisebb fülekkel rendelkezem.
Folytatás következik... -
#3656 A legjobbkor! Hó vége, itt a fizu. -
#3655 ha ajánlhatom...
szerintem ezek se rosszak -
#3654 a sok járkálás tényleg nem visz sehová sem, hallgatni is kell!
kezd ilyen helyeken,mint MM,EW általában van kirakva a füles-falra ezen típusok közül is, aztán keress olyan komolyabb hifi kereskedőt, vagy nagykert, akinél szintén van kint füles-fal, esetleg nagyon komoly érdeklődőként (előadva magad) felhívod őket 1-2 konkrét típus után érdeklődve és kérsz teszt lehetőséget....sajnos csak így lehet, vagy 'lesz ami lesz' alapon választasz egyet. -
#3653 Jól "mondtad" Dióka, sok járkálás... de mi van ha az sem célravezető? Amint látom, leginkább webshop-ok forgalmazzák az alant felsorolt termékeket, akkor pedig, hogy a halálba hallgassam meg őket?! -
#3652 Igen, mucsácsó néha elveti a sulykot. -
#3651 persze, csak mucsácsónk unatkozott, így 'kierőszakolt' egy kis szociális kitérőt. -
#3650 Meg mernék esküdni, hogy legutóbb fejhallgatókról volt itten szó...
És tényleg. -
#3649 Francba! Már megint elszúrtam. -
#3648 akkor nem is értem,minek sajnáltattad eddig magad?!...már majdnem átutaltattam egy nagyobb segélyt neked, de úgy látom, vannak náladnál is rászorulóbbak, akik talán még önzetlenek is. -
#3647 Hát ez van. De nem ajánlok semmit, annál szemetebb vagyok! -
#3646 ...mondjuk a posta sem olcsó, lehet sokkal jobban kijönnél havonta, ha előfizetnél egy occsó netre és amennyit azzal megtakarítasz, azt meg felajánlanád egy náladnál is hányatottabb sorsú még szerencsétlenebbnek. -
#3645 nincs ebben semmi szégyelni való....van akinek csak ennyi jár! érdemei szerint.... -
#3644 Igen. Igazán szégyellem... -
#3643 jó, manapság már elég egy web-képes mobil is, lehet rosszul gondoltam, hogy nem árt, ha van rajta net elérés is, de kizárásos alapon akkor te biciklis futárral továbbított postai levelezőlapról fórumozol?! -
#3642 Nem alapítvány. Na de milyen pc és milyen net?! -
#3641 ezt a mosolygós segget nehezen tudom értelmezni vagy könnyen félreérthető. ez igazából milyen életérzést vagy ki nem mondott megnyilvánulásod szeretné vizualizálni?
ha biztosan te vagy a fórumok legcsóróbbja, akkor gondolom a neted szponzorok fizetik és a pécéd meg alapítványi támogatásból lett, de így összességében talán te vagy a legszerencsésebb... -
#3640 Én még nálad is szarabbul. Sőt, azóta is én keresek a legszarabbul! -
#3639 akkor hajrá! az ára akár barátinak is mondható, alapvetően jól hajtható profi DJ-füles, a hangzása viszont majd csak a füleden dől el. papíron 'szép', de az amúgyis sok mindent elbír.... -
#3638 nagy spíler voltál már akkor is! -
#3637 Talán ezt volna kedvem kipróbálni először - bírom a kemény, jól megépített, strapabíró darabokat. -
#3636 Megmondom.
Eladtam a Leslie L. Lawrence, és még jó pár könyv gyűjteményem egy Antikváriumnak és abból kijött.
Persze azóta az összeset visszaszereztem PDF-be. -
#3635 emlékeim szerint 90-ben 90 ropi akkortájt 9-10 havi fizum volt....honnan volt neked annyi pénzed?! (vagy csak én kerestem ilyen szarul?!meglehet...) -
#3634 Ezzel így vagyok én is.
Nem vagyok márkafüggő.
Ha meggyőz valami szemre fülre akkor inkább azt veszem.
1990-ben így döntöttem egy Akai házimozi mellett a sok nagy márka mellett, amit annó nem bántam meg, pedig nagyon féltem tőle.
Akkor volt 90 ezer forint.
Nekem az akkor igen is sok pénz volt.
Két hete pedig Dell monitort vettem, pedig nem szimpatizáltam idáig a monitorjaikkal. -
#3633 "egyszóval mész sokat, hallgatsz sokat....majd a végén fizetsz sokat!"
Good point!