21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#18490 Nem gondolnám, mindennel így használom, a játékban sem állítottam el a GAMMA-t. Ha olyan lenne mint amilyen a képen amit Te szúrtál be, na úgy világos lenne :) -
#18489 Lehet csak túl világos a monitorod :) -
#18488 Ja, telefonon nézve én sem nagyon vettem volna észre, de monitoron, játék közben nálam elég feltűnő. Nem tudom, hogy driver hiba e, lévén látszólag egy statikus felületről van szó és közvetlenül a játék első indítása előtt frissítettem drivert (GTX 960 4GB) -
#18487 Jah, igy mar latom. Eleg csuf, de ilyenek en driver gondoknal szoktam latni. -
#18486 Toltam rá egy kis exposuret:
-
#18485 Igaz telefonrol nezem, de rohadjak meg ha latok barmi furat ! :) -
#18484 Honda olyanokat horkant mint egy kandisznó :) -
#18483 Látod az LCD bal oldalán azt a 2 nagy randa pixeles háromszöget, ami gondolom én a fény beesését lenn hivatott szimulálni, viszont ami nem a pillanatfelvétel miatt ilyen, hanem pályától, napszaktól, autótól, fényviszonyoktól függetlenül, álladóan és statikusan. Na persze nem próbáltam minden variációban, minden autót minden pályával de a kipróbált pályákon és autókkal ilyen. Egy ilyen megoldás, a már megbocsássatok, de nem grafikájáról elhíresült rF2-től sem elfogadható, gondoljunk csak egy pár gyári autó műszerfalára, nem hogy egy olyan játéktól, ahol eleve csillog-villog és reflektálódik minden. Ennél már jobb lett volna meghagyni az egész LCD-t simán matt feketén, de érdekes módon a lentebb linkelt PS4 videóban ez nem szembetűnő. Persze a T-Cam-ból játszóknak ez lehet cseppet sem feltűnő, de mint a lentebb beszúrt képen is látható módon ez a jelenség nálam elég nagy méretben látható a monitoron :) Remélem javítják!
Egy másik érdekes hibával szembesültem. A multiplayer alatt az elmentett multi profil betöltése és törlése gombjai fel vannk cserélve. Kellemetlen :) -
#18482 RB rönó, éjszaka.
-
attila46 #18481 Mintha optimalizálás terén jóval jobb lenne mint tavaj,,,, -
#18480 Mindig jo huzas meg az nap vagy a kovetkezon kihozni valami update-et. -
hqx #18479 Igazából az 1.2.:) Talán a PC-s verza is megkapta. Gondolom, van pár bug, meg nehogy feltörjék. Bár azt nem tud és nem is érdekel, hogy a védelmen is frissítenek-e(?) -
#18478 Es mar van hozza egy 1.02 update is (PS4) :)) -
hqx #18477
#18473: Elvileg ilyen, 9:18-tól vezet is. Talán kicsit "béna", de érdemes végignézni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=nmmFilo5-N4
-
#18476 Ha mindenhez igy allsz hozza, az meg elony is lehet. Ha el szeretned adni az autodat (vagy barmi mast), szolj nyugodtan, szivesen elhozom nehanyt honapra kiprobalni:))) -
#18475 Me megen mi a baj ezzel, mi van szetfolyva ? :)) -
hqx #18474 Tudom, de két óra szarra sem elég egy ilyen játéknál. Talán a Steam Családi Megosztás lehet még megoldás egyeseknek, de ahhoz ugye valakinek meg kell venni. -
#18473 a kormányzáson alakítottak valamit az előzőekhez képest? -
#18472 bizony, ha steam-en veszed meg és nem telik el a vásárlástól számított 2 hét valamint 2 óránál kevesebbet tettél a játékba akkor visszakérheted a pénzt. -
mardzso #18471 üdv! ps4-re vettem meg a játékot és a következő hibát tapasztaltam: a játék sokszor beszaggat, a kép néhányszor elcsúszik.. találkozott más is hasonló hibával? -
attila46 #18470 Gtx 650 Ti-m van ,,8gb ram,,Core i -5 3200.....szépen megy 30 fps.
-
#18469 Az kormányokon az LCD-k nálatok "be vannak folyva"? kipróbáltam több autóval is ULTRA grafikai beállítások mellett is, de ez mindenhogy ilyen:
A hangokkal van még olyan problémám, hogy a saját autómon kívül, a mezőny többi autójának a hangja akadozik.
A FFB-hez is meg kell még találni az ideális beállítást. Már 50%-ra vettem le a környezeti effektek erősségét, de még így is elég nagyot üt egy-egy kerékvető, viszont van amit alig lehet már érezni. Ez gondolom a kerékvetők jellegéből adódik :)
Egyébként egész jó, legalábbis az alapján amit eddig próbáltam. Kár, hogy nem T-Cam-ből játszom, mert ez a rész is inkább ebből a perspektívából szebb mintsem cockpitből, és még akkor lehet az LCD sem zavarna, úgy mint tavaly az elmosott kormány :) -
IXEMGabeo #18468 fasza ez a Haas...ha meglesz a jatek ezzel a csapattal csapatom majd -
#18467 Vízes teszt.
-
#18466 FX8350+GTX970+8GB -
#18465 Milyen konfigurációval játszol? Tavaly ps4re vettem, de idén lehet pcre venném, de csak ha menne rendesen :D Egy R9 270X 2 Gb nem tudom mire képes vele. -
#18464 Akkor gyorsan tiltsatok le a frissitest ! : -
#18463 A jobb tapadas vesztes mar a korabbi videokban is latszott, meg szarazon is. Es ami meg jobb, hogy sokszor lehetett latni sok aprobb kormany mozdulatokat ellenkormanyzasnal, amitol ismet jobbnak tunik (es talan a kormanyzas is kozvetlenebb). -
#18462 Akkor csak meg nezem majd , igaz nekem akkor keves a 770. -
#18461 F1 2016 - Launch Trailer
-
#18460 Tudtommal steamon vissza lehet kérni a pénzt ha nem tetszik... -
hqx #18459 Igazából, a megjelenés előtt pár nappal lenne jó tesztelni. De utána sem gond, csak adjanak lehetőséget az embereknek, mert ez így vicc!
#18446: Nem a védelem miatt kell megvenni egy játékot!:)
-
#18458 -
#18457 Ja és végre van ultimate AI nehézség is :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 10:23:33 -
#18456 Jobb egy kicsit, talán több az effekt is.
Viszont ami meglepő hogy a tapadásból megint elvettek, még jobb. Szárazon is érezhető, jobban pörög, kisebb a kanyarsebesség, kisebb a tapadás ( bár eddig csak az szuperlággyal mentem, de ha ott is érezhető ez milyen lehet a keményebb kopott gumikkal?! ) Kerékvetőket is átdolgozták van fizikai hatása az autóra, ellentartása, és simán meg lehet rajta csúszni ( értsd falba forduni ) ha úgy gyorsít ki az ember.
Hangok burutálisak, ez nagyon sokat fejlődött és beérett. Graf szebb, jobb a bevilágítás, élethűbb, viszont a gépigény is nőtt. Ultrán nincs meg a fix 60 fps, mint volt a 2015ben, vissza kellett venni ezt+azt. -
#18455 Biztos , hogy lehet.... -
#18454 Karrier módban nem is lehet automata váltót állítani? -
#18453 Menet közben billentyűzetet váltottam így az összehasonlításom nem releváns -
#18452 Tavalyihoz kepest az ffb valtozott ? -
#18451 nekem a hangok nagyon bejönnek.
karier brutál, semmi segítség nincs, manuál váltó, 2 kört nem tudok menni edzésen és már kitörtem a kereket :D de quick racebe most nyertem egy magyar nagydíjt.