Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy nem fogjuk egymást meggyőzni úgysem, úgyhogy kár is folytatni, az pedig végképp nem szeretném hogy személyeskedésbe menjen át a történet mit ahogyan Te már a #17724 hozzászólásban próbáltad terelni a dolgokat, ami a véleményalkotást tekintve semmi köze a dolgokhoz.
Arrol , hogy nagyon szorakoztato ...de szar ? 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Addig is be osztom ami van és azt aknázom ki.Mert nagyom bízom benne,hogy egyszer már végre igazán jó lesz minden alkotó elemével együtt.
Azt kapsz amit adsz!
Kicsit elragadtattam magam. Az irányítás tényleg nem rossz. De mivel a multi valóban játszhatatlan számomra addig nulla. !!!Számomra!!!
Lehet más örömét leli az ai ellen de van akinek az nem kihívás és/vagy csak idegesítő .
Ha a multi kb olyan lesz mint 2013 ban. Corner cutting meg esz oldva nem dobálja ki az embert magyarul játszható lesz, akkor Multiban lehet egy jó játék addig kuka.
offline játékra viszont szerintem ez az eddigi legjobb CM f1...erre már lehetne építeni...
mondjuk a race07 és az rfactor szerintem se állja meg a helyét szimként, az AC-s t125 exos-hoz meg nagyon is hasonlít az idei irányítás...
(mondjuk ez nem is akar szim lenni, de azért sok mindent jobban szimulál mint sok szim pl gumikopás, dinamikus időjárás, szabályrendszer stb)
Sok éves szimulátor tapasztalattal. (rfactor, race 07, assetto corsa,)
És az eddigi összes f1 játékkal játszva sőt még Gocompete ligában is indultam 3 szor. Tempóban a magyar top 15-20 ban tuti ott voltam ,hát csalódás a játék.
Mindent kiszedtek belőle ami jó volt.
Számomra a legfontosabb online rész egy nagy büdös NULLA. Még a karrier mod hiánya nekem nem gáz, a SC nem is érdekel,DE az a töménytelen bug és hogy VÁGHATOD A PÁLYÁT ÉS NEM VESZ EL A KÖRT XD Vicc.
Kár hogy ilyen kis közösség játszik vele és nem igazán mainstream a játék mert ebből gáz lenne.
Egyébként hogy jót is mondjak. jók a hangok és jobb az irányitás egy kicsit. De még mindig vicc egy rendes szimulátorhoz képest. De felesleges is ezekhez hasonlítani.
Kár hogy megvettem. Ott fog porosodni. :S
Ja és Totti elfogult NE higgyetek neki.
Utoljára szerkesztette: nasr, 2015.08.08. 17:55:53
Azt kapsz amit adsz!
Majd lehet megveszik a Japánok a licenszet és ps4-re lesz pixeldobozos F1,<#idiota>#idiota>😄 és akkor majd mindenki elgondolkozik a dolgokon.
Miként lehetne átállítani a billentyűzet kiosztását? Két állítási lehetőség van de egyik sem tetszik nem áll kézre 😞
Azt kapsz amit adsz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most jo vezetni, jo az AI, jok a gu ik de a fenti dolgok hianyoznak.Viszont iden er eloszor valamit mert jo vezetni.
Es ennek semmi koze a hg hoz, azt nem is ertem.
Nekem vegulis mindig gazos, ha ez nem jo, az nem jo, ez miert nincs de warezba meg jatszik vele az user..... 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.08. 08:14:41
A vegen meg en is hasznalni fogom, ha mar megvettem😊
Azért nem volt véletlen, hogy miért nem értettem egyet a Te házigazdálkoskodásoddal kapcsolatban!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.08.07. 23:10:08
Szerintem a championship mód nem 1 verseny és nem is kell semmit képzelni. Beállítod kezdéskor év végigvisz szépen egy egész éven át mindennel együtt.
És azért illene súlyozni is a dolgokat!
A qrvajóhandling vs no sc és no gumizódás az már 1:2, de ugye azért ez nem így van ...😊 Nálam legalább is 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.07. 22:54:31
Ebben legalább egyetértünk, persze kivéve ha kivesznek belőle egy csomó olyan dolgot amitől GRID a GRID 😊
A pozitív változásnak örülök, a negatívaknak, amikből sajnos több van, nem! Talán így lehetne megfogalmazni az én problémámat a játékkal.
A #17708 -as hozzászólásban írtak pedig apószolút örvendetes dolgok, így legalább Alex is fog tudni játszani vele 😊
Igen tény az tény, nincs pl karrier...mint tényt ezt nehéz megcáfolnom 😊
szerintem egyáltalán nem rossz, csupa olyan dolog maradt ki ami lényegtelen.
rondának se ronda simán van olyan jó mint a többi . a homály sem zavar , még jó is , olyan mint amikor régen az 1200-as felbontás volt a postprocess 😊
Nem is hibátlan van mit még foltozni rajta, de első CM játék ami mintha nem is Cm lenne , ennek örülni kell(ene) ! 😊
Egy ilyen handlinggal egy új Grid..! Az a tuti ! 😊 Meg ez is az 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.07. 22:44:29
De most akkor jó versenyezni vele, vagy nincs SC...? 😄D
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.08.07. 22:27:26
justbiglee Codemasters Community Manager
9:49PM
Hi All,
This is currently something we are working on, in the near future PC users will have some new options to play with concerning the cockpit view 😊
These should hopefully include FOV, camera position & angle.
This should help significantly with people on higher resolutions and multiple monitor setups.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.07. 22:26:13
Hány kört tettél eddig bele ? 😊)
Már bocs de a karrier lehetőséget most Te hoztad szóba!