Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha olvasnál fórumokat akkor tudnád DEXTER
hát......elég komolytalan lesz akkor:S:S
!Forza Ferrari!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
egy biztos, rfactor meg az ilyen tákolt f1-esek irto szarok<#merges2>#merges2>
Majd letörik az elsõ két kerék meg a szárny amikor 300-al belemegyek a falba!!!hahahahaha!! Életbe nem tudják jól megcsinálni ezt a játékot!!
De sok sikert hozzá...Rfactor nektek tetszik?? Én tudtam vele 10 percet játszani!! Grafika ocsmány, törés ocsmány, játékélmény ocsmány, folytassam???
-teljesen fölösleges a Codemasters fórumára írogatni, hogy mi kellene az F1-es játékukba és mi nem, mert nem veszik figyelembe. Úgyis azt csinálják, ami nekik tetszik, vagy úgy gondolják, hogy piaca van.
-A látványban mindig is erõs volt a cég, nem úgy a fizikában és az irányíthatóságban. Kimondom, ellophatnák már az ISI által írt irányítást, mert a kormánnyal való trükközés az eddigi Race Driverekben elég borzalmas volt. Elnézést kérek a billentyûzethuszároktól, magam is az voltam régen, de ezt a programot elsõsorban kormányra kellene megírni. Sajnos a COD maximum gamepadot tud elképzelni, vagy ugye billentyûzetet. A GRID-et is remekül lehet XBOX-os controllerrõl irányítani.
-A másik sarkalatos pontja, vagy inkább Achilles-sarka a Codemasters-nek a replay. Sosem tudták/akarték igazán megcsinálni. A GRID-ben meg végleg túllõttek a célon: én nem tudom milyen programozók dolgoznak a cégnél, de hogy egy ideiglenes fájl (replay fájl) 2-5 giga legyen, egyenesen nevetséges. A régebbi TOCA-k sem tudták elmenteni a replayt, sõt, ha beállítottál egy hosszabb versenyt, közölte a program, hogy õ azt bizony nem tudja elmenteni.
Egyenesen röhej lesz, ha megint nem lehet majd a kamerát szabadon forgatni a kocsi körül és nem lehet majd szabadon autót váltani, márpedig ennek a két dolognak igen nagy az esélye.
- a legfélelmetesebb pont az autók fizikája. Oké, legyen "lájtosabb", ne hardcore szimuláció. De mindennek van határa. A mostani szüleményükben, a GRID-ben gyorsabban végig lehet menni SPA-ban egy GT-s Corvettel, vagy egy WTCC-s BMW-vel, mint egy F1-es autóval a valóságban. Akkor mi várható? 30mp alatti Spa körök? Monzában 20mp? És utána dörzsölgetik a markukat és mutogatják a megvásárolt kritikákat a sajtában.
-multiplayer: megint mindössze 12 játékos? Az is lagzik és teljesen béna az egész multiplayer, ahogy van?
Hiba volt a Sony-tól elvenni a licenszet. Végül is rFactorra, sõt GTR2-re is van F1-es mod. Meglátjuk mi lesz belõle, de én semmi jót nem várok.
Valszeg GRID alapokra epul, max a sok "kivansag", igeny miatt, meg tobbet "engednek" mint a GRID-nel, talan meg tobb szimes elemmel, segitseg kikapcsolhatosaggal.
De ez csak korlatozottan lehetseges. A teljes jatekmenet, az AI, a karier felepitese egy lazabb, dinamikusabb jatekra epul, amit eleve nem lehetne teljesiteni szimes full beallitasokkal. Csak ha a teljes script-rendszert dinamikusan skalazhatova tennek, amivel hozza lehetne igazitani a kulonfele modokhoz a jatekmenetet is.
Mivel ez uzlet, tudni kellene hany szazalek igenyli az igazi szim modot - a 3 platformon osszes jatekosa kozul -, es az a szazalek megeri-e a plusz beruhazasi koltsegeket...?!
Ha mégsem azt kapom majd a játéktól mint amire várok, akkor sem leszek elkeseredve, max csalódott leszek, hiszen remélhetõleg addigra már lesz nekünk jó kis rFactor 2-nk, megspékelve azokkal a dolgokkal amik az elsõ részbõl kimaradtak, mégjobb grafikával és fizikával és jöhet ismét a MOD-ok idõszaka.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
-remélem beleteszik a futam utánni díjátadást is a SONY beletette és tök jó lett szerintem. itt

A Codemasternek amúgy raletíve egyszerû dolga van, van egy jó motoruk és le kell másolni az rFactor F1 fizikáját. Ha ezt megteszik rossz nem lehet.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.