21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
kisbesi #4512 Ezeket már valaki kipróbálta, érdemes berakni?
Ha igen el tudja mondani valaki melyiket hova tegyem? -
spiczi91 #4511 és ezért körönként kibaszott, marhajó :D:D:D
De legalább az FIA következetességét marhajól szimulálja. :D
@thedriver
nyomd meg a pit request gombot, és akkor nem fog kihúzni magától. -
#4510 verenybirok huztak a dontest:) -
#4509 Nálam kétszer is előfordult már, hogy kevés volt neki az egy bokszkiállás, kénytelen voltam másodszor is kimenni kereket cserélni. Folyamatosan figyelmeztetett az első kerékcsere után, hogy kötelező kimenni. Szóval akadnak még itt bugok azért. -
spiczi91 #4508 Penalty for cutting the track, dehát hol a picsába tudok vágni a célegyenesbe? :D Meg amúgy se hagytam el a pályát, nem vágtam. -
#4507 De mi volt P4? ha HT-s lehet megeszi ketmagosnak:) -
#4506 Mit írt ki? -
#4505 krisztiam írta, neki ment egymagos processzorral is, tehát elvileg megy. -
spiczi91 #4504 Nem tudom miért kezdett össze vissza büntetni a halál f*szára... -
#4503 Én ugy vettem észre hogy a defekt akkor jön ha hátulról belédmennek mondjuk a rajt után (1-2 kör és jön a defekt), plusz egyszer kaptam defektet a sóderágyban. Engem igazából csak ez a box utca dolog zavar. 14mpig tartott ben taz előbb a boxba majd amikor elindultam kiengedte rám az előttem lévő renaultot. Nem volt ütközés, simán átmentünk egymáson, de érdekes hogy a szabályok csak rám vonatkoznak, ők meg jöhetnek ki észnélkül. Én nem is értem hogy adhatták így ki. -
#4502 Miért? -
spiczi91 #4501 Beszarok ezen a foson, most rohadtul felkúrt. Valamiért a 100%os futamtáv 80%nál elkezdett minden 2. körben büntetést adni, amikor átléptem a célvonalat, majd 4 körrel a vége előtt DQ-zott. A jó kurva annyát ennek a fosnak, bugos szar. -
#4500 1 magos procival nemmegy -
#4499 szerintem billentyűzettel nem lehet élvezhetően játszani. rohadtul elbaszták a boxutcát, megúgy általában nagyon sok mindent. nekem nem jött be (már csak a hangok miatt se)
ha már itt tartunk, grafikailag jó. Bahreinben Virginnel ki mennyit ment? én 2.04, billentyűzet, én váltok és fékezek.
kormánnyal biztos jobb, de arra nincs pénzem. amit meg tudtam szerezni, azzal nem megy. (bár a superstars v8-cal kipróbáltam, akkorinkább billentyűzet :D) -
ladislaoca #4498 Sziasztok!
Tudtok segíteni abban hogy mit kell ki-be kapcsolgatni hogy billentyűzettel is lehessen élvezhetően játszani?
-
#4497 Azt, hogy hideg. -
tapolcaib #4496 Szerintem hideg gumit.... -
nono28 #4495 Hol lehet beállitani hogy törjön a kocsi? -
tapolcaib #4494 Rossi1 sikerült offline???? -
#4493 Hali!
A kék gumi mit jelent? Jobb oldalt az előugró autó állapotnál? -
tapolcaib #4492 Na majd megnézem,köszi a tippet! -
#4491 low grafika? -
tapolcaib #4490 Egy kérdés!Nem tudjátok miért üres az én autóm!???
Nem ül bent senki,elég morbid,hogy magától megy a kormány..... -
Rossi1 #4489 nAGYON király, köszi -
tapolcaib #4488
Az alábbi linken van,hogyan lehet offline profilt csinálni!
Még én sem csináltam meg!
http://forums.gamesforwindows.com/t/7889.aspx -
tapolcaib #4487 igen előjött! Offline kell profilt csinálni!Ma érdeklődtem meg a codemasters-nél!De még nem néztem meg hogy,hogyan kell! -
GazCamp3r #4486 valakinek előjött már a corrupt save data? Ettől zeng az egész codemasters fórum, h minden platformon előjön. Nekem most jött elő, és tekintve, h 7 versenyen túl vagyok, eléggé idegesítő a probléma. A faszom se akarja újrakezdeni -.-
megoldás meg sehol sincs normális... -
#4485 nekem volt hogy 1 futam alatt 2x:D -
#4484 Mentem 1 kört :)
-
Laci82 #4483 Én nemtom mi van itt egyesekkel ,de felsoroltok egy csomó hibát ,ami nekem még elő sem jött még véletlen sem...
Defekt,meg ,hogy nem lehet megpörögni a kocsival?
Akkor úgy látszik én túl ügyes vagyok. -
#4482 csak engem az zavar, hogy nekem már 10x volt defektem de másnak meg nemigen láttam.
Vagy én vagyok ennyire gumigyilkos? :)
bár nem volt laza a csapatom, a 3. futamon Malajziában azt mondták, hogy a 12 helyen vagy előrébb végezzek (Lotusnál vagyok) szóval vannak elvárások ;)
közben meg az egyenesekben úgy nyomják a seggemet az erősebb autók, hogy alig győzöm szedni a felnijeimet...
még annyi, hogy néha egészen jól, reálisan meg lehet fogni a megpördüléseket, de néha meg olyan szkripteltnek tűnik, alig megyek vagy 50-eel, ellen is kormányzok még egy 90fokost beforog, ami pont a legszarabb, mert a fordulási köre elég szar ezeknek a gépeknek...
szóval néha anyázok rendesen. de az tény, hogy az is jó, ha kicsit ütközöl vagy valami szar van, akkor érezni, hogy lasaabb az autó, korábban kell fékezni, meg ilyen finomságok... -
RYO21 #4481 A boxutcában miért csinál mindent maga? Pedig ki van kapcsolva a beállíásokban, minden.
Am észrevettem, hogy amint beérkezek a garázsba, rögtön kikapcsolódik a fos effekt. -
Adler #4480 ilyen nekem is volt, csak én utoljára a GP2 vel foglalkoztam behatóan f1 játékkal, ott simán elfüstöltek, karamboloztak a kocsik, azaz lehetett kicsit kivárásra autózni, az mindegy volt milyen távon, hiszen időarányosan kopott minden. -
#4479 xboxon igen :D -
HG #4478 Sziasztok!
Sikerült végre időt szakítanom pár kör megtételére, Logitech Formula force GP kormánnyal. Összességében nem rossz játék, de tényleg JÁTÉK. Aki simezni akar, az el se indítsa. Egyébként az engem is zavar, hogy megcsúszásnál satu fék és egyenesbe tesz. De mindent egybevetve ha Game ként nézzük nem lesz ez rossz. (1 -2 patch elfér még, az biztos)
Ami még zavar, az a váltó késése, de már kezdtem megszokni, hogy egy mp -el hamarabb nyomom.
Őszíntén remélem, hogy sokaknak fog jó szórakozást nyújtani, és akinek nem tetszik, az meg nem húzza fel magát rajta.
További jó napot mindenkinek.
-
Kozolov #4477 Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Valaki tolja ezt a játékot multin, vagy valamelyik részét? Ha igen akkor szóljon!
THX -
#4476 ALT+ENTER -
#4475 na lathato kiknek keszult a jatek, tul bonyi lett:) -
#4474 Hi,
hogy tudnám kirakni teljes képernyőbe a játékot?Most nekem ablakba megy pedig nem nyúltam semmihez,ha rámegyek a "teljes méretre" akkor kidobja teljesbe de a tálca attól még ott marad.:S
Help -
#4473 igaz nincs egy G 25 őm, csak egy noname kormány meg pedál,de akkor is tiszta vicc hogy nem lehet érzékenységet állitani..:S