Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Mert oké, hogy rengeteg mód van az rFactorhoz és az F1Challenge-hez, de azok mégse olyan jók.Elpöcsöl vele az ember de ennyi.
Ha éveket tudtunk vár egy hivatalos F1 játékra amit PC-re is fejlesztenek akkor ha októberre érkezik is az szerintem kivárható.
Pedig én is nyomnám már.
Mindnek meg van az elonye hatrany, foleg penzugyi szempontbol😉 Ha a valodi szezon elott vagy meg az elejen adjak ki, akkor akkor a sok erdeklodo azonnal tudja tolni, foleg konzolon, telefonon es egyeb szimes platformon (😄DD), es igen nepszeru lesz😊 Bar mint szim, semmi koze nem lesz az eredetihez, mivel nem ismertek az autok adatai, festesei, a pilotak, csapatok, az eroviszonyok stb.😊
Ha utana adjak ki, akkor mar lesz valami koze az egeszhez, de akkor mar mindenki 2010-et szeretne😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
csak1példa volt 😄. és most hirtelen nemtom ki Briatore csaja 😄D, de biztos szexi :S 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amugy meg LOL, iskolaszunet van...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
raikkönennél meg billegõs kamera lesz, mintha részegen vezetnél
Vivimos por ti, vence por nosotros.
remélem jó lessz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"