Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

platform:
PC, XBOX 360, PS3, PSP, DS, Wii

A Grand Prix 4 és az EA sorozata után lényegében csak a moddereknek köszönhetõen versenyezhettünk az épp aktuális menõk ellen, azonban jövõre ennek vége. A nemsokára megjelenõ Race Driver: GRID-ben is látható EGO motor fogja a lelkét adni a játéknak, tehát a grafikára már most kijelenthetjük, hogy nem lesz panasz. Hasonlóan a fizikához, ami eddig is magas színvonalat képviselt, reméljük, a sérülésmodellt is alaposan kidolgozzák, hogy rommá zúzhassuk autóinkat, mint ahogy azt Webber tette a pénteki napon. A licenc értelmében az összes pálya, csapat és pilóta élethû mása szerepelhet majd a játékban. Nem tudni, hogy mióta dolgoznak már a Forma 1-es szimulátorukon az angol srácok, de bízzunk benne, hogy már régóta, és így 2009-ben minél hamarabb ki tudják adni - régóta éhezünk egy jó kis száguldozásra.

ps2 voltak tesztpályák benne???

fanka93
van vmi problémád? nincs,oké

Csuhai G
...mondja ezt egy 14 éves balfasz. Grat.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

lac coo
Hogyne lenne !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fanka93
...és most magyarul is

dr Kotász
Egy jó összefoglaló arról, hogy milyen is legyen az igazi F1 game...
fanka93
vagy a 13 éves gyurika

bertino
ok, én addig is várok a gamera -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az utolsó két játékukból ítélve(Dirt, GRID) erre következtetek.
És mivel ezzel jóval több hasznuk lesz,mint egy szimulátorral,ezért árkádot csinálnak,hogy a 10 éves Pistike is tudjon vele játszani.

bertino
már játszottál is vele ?
menõ!

Az még jó lenne,hogy nem csak Ps-re lesz,de az már nem,hogy az elkorcsult Codemasters fejleszti.
No meg az,hogy a GRID technológiáját használják hozzá,szörnyû.
Egy agyoncsicsázott, "semmi valóságalapja sincs" árkád szar lesz,semmi több.

fanka93
ilyen nincs az erfaktorban...de am a formula one 2006 nagyon bejövõs volt,ps2-n nyomtam,és még a fizika is úgy 10 pontból 7-et kapna😊 és télleg naon bejövõs a carrier mod😊 várom a 2009-et <#worship>

antijuve
sose játszottam úgy az rFactort,de mintha abban is lenne ilyen

ups and downs

ha lesz benne olyan carier mód mint amit a sony csinált akkor jó lesz nagyon( csak kis csapattal kezdhetünk és tesztpilótaként,kapunk jobb lehetõségeket ha szerzünk pontokat)

akyyy
és milyen idõmérõ van benne? mész 12 kört, ostcsõ? f1-be nem ilyen-.- 3 etap, elsõbe utsó 10 kiesik, stb.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
rFactor mivel arra csinálják, a GTR2esek azok rf konvertek, több kevesebb sikerrel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rfactor

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

tobias88
Melyik a szebb? (rfactoros vagy a gtr2es mod)
Istencsászár
Miért ne lenne idõmérõ? mindent belehet állítani... egyes látványelemek meg egyéb dolgok hiányoznak, amugy mindent meglehet benne oldalni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mér ne lenne benne idõmérõ ? 😮

oneal1
az az lesz!

De semmi komolyság szerintem. Max odaülsz gép elé aztán el lehet mókázni kicsit.

!Forza Ferrari!

majd a gépigényre leszek kíváncsi nagyon<#idiota>

akyyy
én nem szeretem ezeket a modokat. oké, nevek, autok, meg csilivili, de az igazi f1 fling nincs benne, nem erre tervezték a játékt se, se idõpmérõ nincs benne meg semmi.

én abban bizom hogy ugyanaz a játékmenet lesz, ugyanazokkal a szabályokkal mint a rendes forma 1-ben

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

volt f1 Williams de ott nagyon rossz volt a kameranézet meg az irányítása sem volt vmi jó.
-ha olyan grafikája lesz mint a Grid-nek és olyan irányítása mint az rFactor-nak akkor király játék lesz.
(kicsit félek az irányítatóságtól)

és ez lesz az elsõ olyan játék amiben Raikkonen világbajnok<#nezze>

kemszi2
de mondjuk ha így nézzük,akkor a toca race driver3-ban is volt f1
kemszi2
jha oks😊 én le voltam maradva még az EA-féle f1 2002-nél 😄
antijuve
jaja,az nem rossz mod,nagyon szépen meg van csinálva.

amúgy "ez lesz az elsõ játék amiben benne lesz Lewis Hamilton" - na és???😊
én maradni fogok az rF-nél😊

ups and downs

elvileg 2009 nyarán lehet elérhetõ az összes konzolra is kijön majd<#worship>

nekem meg a GTR 2 - F1 2008 mód 😄

ScarY MAN
rFactor - F1Rft 2008 mod 😊 nekem nagyon bejon 😊

...

kemszi2
hát már nagyon hiányzott pc-re egy f1-es gém...
bertino
sebaj, nagyon jó gém lesz, ez már most látszik...

tobias88
nem hinném hogy javítanának a gridhez képest, a Gridnek pl kisebb a gépigénye (de minimum optimalizáltabb), mint a Dirt-é volt, csak hát ugye ez nem szimuláció lesz, az biztos <#szomoru1>
[HUN]FaTaL
Codies? Jajjdejó kell majd hozzá sm4es kártya meg 5ghz-s 4 magos proci, a fizika persze szar lesz:/

http://goo.gl/gd6Zi5

Alexease
A Codies-e az egyik legjobb multiplatform engine. Fizikabna, grafikaban, hangban, toresmodelben is toppon vannak. Persze hardcore fizikat nem kell varni (egyreszt "mindenkinek" autosjatek lesz, masreszt multiplatform), de minden reteg megtalalja majd a megfelelo kompromisszumot😉 Valszeg komoly online bajnoksagok, sajat szerverekkel nem fognak kore epulni (foleg hogy ezekhez sosincs dedikalt szerver);D
Alexease
Es szerinted a grafika a lenteg, vagyis oruljunk?!😊
tobias88
Gridnek állat a grafikája, remélem csak javítanak rajta, meg javítanak törésmodellen
oneal1
tudom, azért mondtam😊

!Forza Ferrari!

Firerock
+fav

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Naxos
Codemasterts-tõl ne várj realisztikus fizikát....

V43 1105
Azthiszem igy picit, többet tudtok meg :

Hosszú idõ után ismét lesz hivatalos Forma-1-es játék PC-re, miután a brit játékfejlesztõ nagyvállalat, a Codemasters megszerezte a jogokat.

Legutóbb, 2007 nyarán a Sony adott ki Forma-1-es játékot, amely a 2006-os szezonra épült, ám az csak PlayStationön volt elérhetõ. Azonban a Codemasters a legtöbb platformra elérhetõvé teszi a következõ hivatalos F1-es játékot, így az PC-n is játszható lesz majd.

Többhetes tárgyalássorozat után a Codemasters végül sikeresen megegyezett a Formula One Administrationnal (FOM), így a brit cég a jövõ évben már elõ is rukkolhat a következõ hivatalos Forma-1-es játékkal, amely már a 2009-es nevezési listát tartalmazza.

Ez lesz egyébként az elsõ hivatalos F1-es játék, melyben szerepel Lewis Hamilton.

Forrás : F1Vilag.hu

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

oneal1
én elõször örültem a hírnek, aztán rájöttem hogy biztos csinálnak majd valami arcade szart😄

!Forza Ferrari!

Pheel
Ennél bõvebben is írhatnál róla.
Végre PCn az F1 liszensz..
Idegesített, hogy a gyökér sony nál van..
Na, ON.

Hát, ha olyan graf lesz, akkor isteni.
Fizikáról nem tudni még semmit?

jövõre jön PC-re az f1 2009!!!!!!!Codemasters fejleszti a Race Grid grafika lesz az alapja