21750
  • priluki
    ugyanez a bajom nekem is:S
  • totti10
    máshol esetleg nem lehetne beállitani a kormány érzékenységét?
  • totti10
    hi

miért nem tudok belépni a force feedback menübe? ( be van dugva,állítva a kormány)

• hpnx9020
    Nem mondod?
  • hpnx9020
    Csupa profi.
  • macleody
    Rendszergazda módban indítod a játékot? Esetleg próbáld meg leszedni a codec packot.
  • gera995
    énis beállítottam ma kormányra és tényleg sokal élvezetesebb mint billentyűvel :)
  • zoliapu
    Próbáltuk egy AMD Athlon 64, 1 GB RAM, Geforce 8600GT 256 MB, gépen elindítani, de nem megy, nem értem akkor...
  • Rossi1
    Csaó!

Hol lehet beállítani a gamepadot? Nekem fel sem ismeri a játékban pedig Saitek-em van.
    Vagy PC-n csak bill és kormány?

Köszi
  • RETROB0Y
    Valaki tud segiteni?

Igy élvezhetetlen a játék
  • nono28
    Hol lehet beállitani hogy törjön az autó?Mert én neki csapódtam a falnak de nem tört össze?Hogy lehet beállitani azt hogy szoros legyen a verseny?Mert a 10 körbe kijöttem kerékcserére és csont nélkül visszamentem az első helyre:
  • potyi21
    win7/32 bites rendszeremmel sikerult elinditanom a játekot,de a 64es rendszeren csak a gép keres egy ideig ,es semi kep.Mitol lehet ez??A grafikai meghajtom Ati 9.10.Megpróbaljam kicserelni?Vagy valami program hiányzik hozzá?A jatek cd jen talalhato egy redist mapa,azokbol is felttettem a dolgokat...!valaki hasonlo problemaval talalkozott?Konf: Intel 8400,4b ram,Ati 4870toxic,!!
  • Pitti
    Nagyon köszönöm
  • nono28
    Értem köszi.
  • RETROB0Y
    Menteni tudok azzal nincs is gond csináltam offline profilt

Viszont #4454
  • DeerHunter01
    nem tudja valaki annak a zenének a címét ami a DigiSporton szokott menni az angol meccsek összefoglalója közben ?
    ez a zene benne van ebbe a játékba is de nem találtam az ost között.
  • Nohab
    Az off/warez topikban, az egyiknek sikerült. Le is írta a menetét, de nem értettem. Ha megtalálom a GTA IV kódját, akkor megnézem még egyszer.
  • Hunter of Deer
    valaki tudna nekem irni jo beallitast Logitech Formula force ex kormanyhoz?
    amugy a game nagyon zsir lett sztem, nem atom szimulator de nekem ez igy megfelel :)
  • RETROB0Y
    Dead Rising 2 topicban kaptam választ a kulcsos dologra

Viszont olyan gondom lenne hogy pattog a hang kicsit jatek kozben

Hiába állitom Hardware\Software\Real3D csak a sercegés hangereje változik

Ez milyen gond lehet?

Creative SB X-fi Xtreme Gamer van és Windows7Codec pack
  • RETROB0Y
    Másnak sem fogad el The Club\Gears of War\Bioshock 2 stb live kodokat?
  • Krisztiam #4452
    nekem elindul, de 800x600-ba játszok ablakba, ultra low-n :DDD
  • Alexease
    Sot, meg kormanyozni is nekunk kell! Hihetetlen mi, mennyire megnehezitik szerencsetlen jatekos dolgat:D
  • szabii98
    A játék lényege egy karrier kiépítése !
  • Amiga
    Állítható.
  • zoliapu
    Egymagos CPU tulajok ne is álmodjanak, hogy elinul a game? Köszi.
  • robi40
    de a váltás automata nem??? Vagy itt nekünk kell váltani???
  • spiczi91
    20 körös verseny után 92% lol, nekem fulltáv után maradt 94%. Figylej jobban a váltásoknál.
  • nono28
    Az biztos,Hamilton csak egy van :)
  • nono28
    Ausztrália az nem éjszakai futam,szingapur az igen meg Abu Dhabi.Korea az is az ?
  • Norbi1990
    Nem vagy te Hamilton, hogy egyből egy világbajnok autóba üljél :D
  • nono28
    Az elég nagy baj.Mindegy akkor majd megyek valami kicsi kocsival.
  • Ulvar
    Hát inkább, max Korea, vagy Abu Dhabi.
  • Krisztiam #4440
    az Szingapúr nem? :)
  • Ulvar
    éjjel Ausztráliában? Belehet állítani ilyet vagy mi?
  • Krisztiam #4438
    Sziasztok! Előre szólok, h csak véleményt mondok és nem kell megkövezni.. :D Szóval az az igazság,h én többet vártam az F1 2010-től.. Viszont grafika nagyon jól sikerült, de 1-2 dolog nem az igazi szerintem..
  • Amiga
    Szerintem jó döntés megvenni. Őszintén szólva én még abban is reménykedek, hogy a későbbiekben lesz patch, ami finomít a fizikán. Az bizton, hogy sikeres lesz; pénteken, amikor mentem a CD Galaxisba, gyakorlatilag hármasával vették.

Nekem is nagyon tetszik a versenyhangulat és tök jó volt éjjel Ausztráliában tolni a Virginnel a 16. helyért. :-)
  • Ulvar
    Karrier módban biztosan nem tudsz mivel csak a gyengébb verdákkal tudsz...
  • Alexease
    Egy teszt utan mindenkeppen megakartam venni, de az elso probalkozasnal, 50%-ra redukalodott a vasarlasi szandekom;D Nem vartam szimet, mert ez nem az a kategoria, de ez a teljesen lapos, tukorsima aszfalt, a abszolut kamu razasok, razokovek, tompitott felfuggesztes erzes, bubblegumm full square slip curve-ek kicsit lehangoltak:)
    De a versenyhangulat es a latvany miatt megis megeri (nekem). Penteken nem ertem ra elmenni erte, de jovoheten beiktatom (igazabol utbaesik, csak nem lehet az Astorianal balra kanyarodni a Muzeum krt.-re, nem volt ingerenciam tekeregni ossze-vissza:D).
  • nono28
    Én mennék,de nem tudom hogy választhatnám Hamiltont.
  • nono28
    Mclarent hogy lehet választani szezonba?