21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
priluki #4472 ugyanez a bajom nekem is:S -
#4471 máshol esetleg nem lehetne beállitani a kormány érzékenységét? -
#4470 hi
miért nem tudok belépni a force feedback menübe? ( be van dugva,állítva a kormány)
-
hpnx9020 #4469 Nem mondod? -
hpnx9020 #4468 Csupa profi. -
#4467 Rendszergazda módban indítod a játékot? Esetleg próbáld meg leszedni a codec packot. -
#4466 énis beállítottam ma kormányra és tényleg sokal élvezetesebb mint billentyűvel :) -
#4465 Próbáltuk egy AMD Athlon 64, 1 GB RAM, Geforce 8600GT 256 MB, gépen elindítani, de nem megy, nem értem akkor... -
Rossi1 #4464 Csaó!
Hol lehet beállítani a gamepadot? Nekem fel sem ismeri a játékban pedig Saitek-em van.
Vagy PC-n csak bill és kormány?
Köszi -
#4463 Valaki tud segiteni?
Igy élvezhetetlen a játék -
nono28 #4462 Hol lehet beállitani hogy törjön az autó?Mert én neki csapódtam a falnak de nem tört össze?Hogy lehet beállitani azt hogy szoros legyen a verseny?Mert a 10 körbe kijöttem kerékcserére és csont nélkül visszamentem az első helyre: -
potyi21 #4461 win7/32 bites rendszeremmel sikerult elinditanom a játekot,de a 64es rendszeren csak a gép keres egy ideig ,es semi kep.Mitol lehet ez??A grafikai meghajtom Ati 9.10.Megpróbaljam kicserelni?Vagy valami program hiányzik hozzá?A jatek cd jen talalhato egy redist mapa,azokbol is felttettem a dolgokat...!valaki hasonlo problemaval talalkozott?Konf: Intel 8400,4b ram,Ati 4870toxic,!! -
Pitti #4460 Nagyon köszönöm -
nono28 #4459 Értem köszi. -
#4458 Menteni tudok azzal nincs is gond csináltam offline profilt
Viszont #4454 -
#4457 nem tudja valaki annak a zenének a címét ami a DigiSporton szokott menni az angol meccsek összefoglalója közben ?
ez a zene benne van ebbe a játékba is de nem találtam az ost között. -
#4456 Az off/warez topikban, az egyiknek sikerült. Le is írta a menetét, de nem értettem. Ha megtalálom a GTA IV kódját, akkor megnézem még egyszer. -
#4455 valaki tudna nekem irni jo beallitast Logitech Formula force ex kormanyhoz?
amugy a game nagyon zsir lett sztem, nem atom szimulator de nekem ez igy megfelel :) -
#4454 Dead Rising 2 topicban kaptam választ a kulcsos dologra
Viszont olyan gondom lenne hogy pattog a hang kicsit jatek kozben
Hiába állitom Hardware\Software\Real3D csak a sercegés hangereje változik
Ez milyen gond lehet?
Creative SB X-fi Xtreme Gamer van és Windows7Codec pack -
#4453 Másnak sem fogad el The Club\Gears of War\Bioshock 2 stb live kodokat? -
#4452 nekem elindul, de 800x600-ba játszok ablakba, ultra low-n :DDD -
#4451 Sot, meg kormanyozni is nekunk kell! Hihetetlen mi, mennyire megnehezitik szerencsetlen jatekos dolgat:D -
#4450 A játék lényege egy karrier kiépítése ! -
#4449 Állítható. -
#4448 Egymagos CPU tulajok ne is álmodjanak, hogy elinul a game? Köszi. -
robi40 #4447 de a váltás automata nem??? Vagy itt nekünk kell váltani??? -
spiczi91 #4446 20 körös verseny után 92% lol, nekem fulltáv után maradt 94%. Figylej jobban a váltásoknál. -
nono28 #4445 Az biztos,Hamilton csak egy van :)
-
nono28 #4444 Ausztrália az nem éjszakai futam,szingapur az igen meg Abu Dhabi.Korea az is az ? -
#4443 Nem vagy te Hamilton, hogy egyből egy világbajnok autóba üljél :D -
nono28 #4442 Az elég nagy baj.Mindegy akkor majd megyek valami kicsi kocsival. -
#4441 Hát inkább, max Korea, vagy Abu Dhabi. -
#4440 az Szingapúr nem? :) -
#4439 éjjel Ausztráliában? Belehet állítani ilyet vagy mi? -
#4438 Sziasztok! Előre szólok, h csak véleményt mondok és nem kell megkövezni.. :D Szóval az az igazság,h én többet vártam az F1 2010-től.. Viszont grafika nagyon jól sikerült, de 1-2 dolog nem az igazi szerintem.. -
#4437 Szerintem jó döntés megvenni. Őszintén szólva én még abban is reménykedek, hogy a későbbiekben lesz patch, ami finomít a fizikán. Az bizton, hogy sikeres lesz; pénteken, amikor mentem a CD Galaxisba, gyakorlatilag hármasával vették.
Nekem is nagyon tetszik a versenyhangulat és tök jó volt éjjel Ausztráliában tolni a Virginnel a 16. helyért. :-) -
#4436 Karrier módban biztosan nem tudsz mivel csak a gyengébb verdákkal tudsz... -
#4435 Egy teszt utan mindenkeppen megakartam venni, de az elso probalkozasnal, 50%-ra redukalodott a vasarlasi szandekom;D Nem vartam szimet, mert ez nem az a kategoria, de ez a teljesen lapos, tukorsima aszfalt, a abszolut kamu razasok, razokovek, tompitott felfuggesztes erzes, bubblegumm full square slip curve-ek kicsit lehangoltak:)
De a versenyhangulat es a latvany miatt megis megeri (nekem). Penteken nem ertem ra elmenni erte, de jovoheten beiktatom (igazabol utbaesik, csak nem lehet az Astorianal balra kanyarodni a Muzeum krt.-re, nem volt ingerenciam tekeregni ossze-vissza:D). -
nono28 #4434 Én mennék,de nem tudom hogy választhatnám Hamiltont. -
nono28 #4433 Mclarent hogy lehet választani szezonba?