Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Remélem a PC-s jövö éven esedékes változatban nem ilyen HUD-ot kapunk!

Meglehetõsen Star Gate, vagy Star Trek-esen néz ki

A képek természetesen az idén megjelenõ Wii és PSP verziókból valók.

elõször én is
Legend Killer
nem is kerestem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Danecay
Ok, hogy nincs itt túl nagy élet, de akkor sem értem, hogy miért nem a GP4 topicba érdekelõdsz. Nem találod? Segítek, tessék: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1014831764

krisztianp16
Értem, köszi!😊
De remélem abol már téleg lesz valami, nem csak mod.

Idioták kiméljenek!!! :)

Legend Killer
kösz a válaszokat és Narusco aztán én meg nem figyeltem. elõfordul.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

pl én azt hittem van vmi úúj hír.

majd jövõre lesz F1 2010
akyyy
és akit meg nem érdekel, miattad muszáj bejönnie😄 még ha forma 1rõl lennne szó:\

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

beleirtam bazz a hozzászólásomba

krisztianp16
Amugy téleg igy van mindig, utána megint csend😄
A 2007-nél is igy volt😄

krisztianp16
Én a nod32-öt ajánlom, vagy az avastot.Csak az avastal az a baj, hogy sokszor téves riasztás van...

Amugy mit tudni a játékrol?Lesz valami belöle?

Legend Killer
a topik úgy is áll, szal...

de ahogy akarod.

szerintem a továbbiakban nem itt kéne kitárgyalni a problémáidat, mert kicsit OFF
Legend Killer
és milyen vírus irtót ajánlsz? volt pár már.

a windows tûzfalat 5 éve ugy használom, hogy felrakom a winfost és az az elsõ amit kikapcsolok. tedd meg teis és használj mást, pl ESET smart security-t, és akkor tûzfal gondjaid tuti nem lesznek.

Legend Killer
*felveszi a gépet és a másik kezébe ejti*

de, tudom, jó nehéz 😄DDDDDDDDDD

leho94
Nemtudod milyen géped van? Szép. 😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Legend Killer
és minden más megy, csak némelyik baszakszik.

Legend Killer
nincs rá pénzem. van benne két giga ram, a többit nemtom.

Alexease
Ahogy elnezem a desktop-ot, a taskbar-t, a futo programokat (hatterben MSN, torrent, bongeszo, mindenfele szemet stb.), a Magyarnyelvu hibauzenetet... inkabb vegyel egy konzolt😊
Legend Killer
igen, azt én is láttam. betettem a kivételek közé, beléptem, nem volt jó, aztán bezártam mminden futó programot és úgy se tetszett neki.

de ezzel az a baj, h pl régen nfs carbonnal akartam nosztalgiázni és feltettem és ott is ilyesmit írt ki. pedig a régebbi gépemen ment, LOL. szal nem értem.

nem a tüzfal blokkolja ? mert annak is kint van az ikonja
Legend Killer
LOL nemá... ehh. nem lehet vhogy mással megkerülni? nincs kedvem újra tenni 😞.

amúgy kösz a helpet.

akyyy
túl sok progrma van megnyitva, tedd ujra a wint ez már halott sajnos.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Legend Killer

ötlet?

ez Grand Prix 4 2009 izé, nem a géjm.

F1 2010 Exclusive Wheel ?
Legalább is felmérés hányan vennék meg, ha lenne ilyen kormány.
(Esetleg valaki hozzáértõ utánajárhatna)
Legend Killer
idegbeskedek=idegeskedek

elírtam 😄.

Legend Killer
tõlem a szomszéd videója is lehet, rövid és kész 😄. és én nem idegbeskedek, majd jön egy jobb vidi 😄.

mér idegeskedtek még úgyis várni kell rá 1 évet hogy pc re jöjjön <#szomoru1><#idiota>

ezt hívják teasernek, vagyis felbaszó videónak

Legend Killer
rövid vidi 😛.

ALT+F4 -el lehet tölteni <#banplz>
Hellósztok honnan lehet ezt letölteni? <#banplz><#banplz>

Danecay
😄 Látok rá esélyt.

Majd én garázdálkodok itt... meg máshol is <#buck>
akyyy
looooooooooooool

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[HUN]FaTaL
xDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Alexease
Ahh, dehogy, lesz itt neha forgalom, amikor megjon "ujregwarezpistike", es megkerdezi a szokasost, szokasosan: "hellosztok honnet lehet eztet leetooteni me nagggyon keene fontoss irjall a mnsnemre!!!!!1111111111" 😊
Danecay
Szerintem most egy jó ideig ez a topic a ködbe burkolózik, és csend honol majd eme háztájékon 😞

Most azon gondolkozik mi az a wii meg psp 😊, azért szar mert nincs TVStyle !!! 😊
Danecay
😄 úgy látom egy egyszerû link beszúrása is meghaladja a képességeit, és még õ kritizál, ráadásul azt sem tudja milyen rendezvényen van. LOL!

laci 700
Nálad nem lesz nagyobb Nulla...<#rolleyes>
Wii-re és PSP-re a Sumo Digital Ltd. fejlesztõcsapat készíti, mint ahogy lentebb is írták. és ne hasonlítsd össze a PSP-s verziót a PC-vel.
Remélem egy normális gamet kapunk jövõre... Engem a grafika nem annyira érdekel de minimum egy rFactor szintet érjen el és szerintem ezzel nem is lesz gond... Az irányítás legyen minél élethûbb és ne Pistikéknek csinálják...

azok wii és psp képek, képek alapján nem lehet eldõnteni milyen lesz a nextgen és a pc-s verzió..., de a neved olvasva feleslegesen erõlködök...
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/4/9239.html

ez alapján 1 ROHADT NAGY NULLA LESZ EZ A JÁTÉK!

Te melyik videót nézted? 😊
akyyy
ht videó alapján ugy látszik minden kis szar dolog komoly szerepet kap (légellenállás pl. gumikops, benzin, súly, és még millió kis par dolog, amibõl probálnka minnél többet megvalósítani)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

játékot/szimulátort 😊
De ha a 2010 évet dolgozzák fel akkor az autók sincsenek készen 😊, akkor mit csináltak eddig ?
Danecay
Bár nem igazán értek a játékfejlesztéshez, de nem hiszem, hogy ez lenne a háttérben. Úgy ahogyan megoldják, hogy minden csapat autóinak más és más a tulajdonsága, fizikája, megoldható szerintem ez a kérdés is. Õk nem MOD-erek, ha kell ennek megfelelõen módosítják a játék engine-jét.