21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4636 Loading közbe nektek is fagy?
Épp befejeztek egy versenyt, és fekete kép, loading, itt jönne az autosave, de loading közbe megfagy a game.
PC nem fagy meg, most is loading megy :)
Ötlet? -
IXEMGabeo #4635 érdekes észrevétel, de tetszik, ahogy körbeírtad az AI-t -
IXEMGabeo #4634 srácok ilyet nem pipáltam:D karrier mód alatt jobban beszaggat mint a sima GP-nél, mentem egyet Sutillal Abu Dzabiban rögtön jó volt nagyon tetszett a pálya Professional volt a gép és gyorsabb voltam így mindenkinél, mint pl Trullival Amatőr szinten:D:D:D most akkor itt a nehézségek között mi különbség van? komolyan a profi szinte könnyebb, mint az Amatőr, jézusmária -
#4633 Keress valami preview-t a net-en a ket kartyarol, sebessegosszehasonlitosat, mennyi a kulonbseg koztuk. Az ATI-kat nem ismerem, de az nVidia generacionkent max 25-30%-ot szokott gyorsulni. Szamold ki, ha az ATI-nal is all, akkor a 30fps-bol lesz 39fps :) -
attila46 #4632 Akkor érdemes vagy nem vidókarit cserélnem.....??
-
#4631 Enterrel;) -
#4630 valakinek valami ötlet hogy hogyan tudnák belépni a force feedback menübe? :S:S -
#4629 Az AI autók amiket a pályán látsz, azoknak nincs közük az AI idejéhez amit kiírnak az eredményhez.
Próbáld meg hogy a leggyengébb autóval feltartod a legerősebbet az egész edzés alatt. 10 mp-vel az utolsó hely alatt autózzál. Aki mögötted jön akkor is nagyon jó időt fog menni holott ez lehetetlen.
Olyan mint a GTA, az autók nincsenek mindig az egész városban csak ahol épp te vagy. Amikkel találkozol a pályán azok csak a te kedvedért jelennek meg, különben egy számológép elintézi az idejét az egész mezőnynek.
Nem az eső, vagy a por lassítja le a gépet, hanem egy képlet felszorozza az idejüket egy kicsit, hogy lassabbnak tűnjenek.
Ugyanígy az AI-ra nem vonatkoznak a fizika törvényei sem. Próbáld ki a rajtot úgy, hogy bekapcsolod az üzemanyag szimulációt és kiveszed. Észre fogod venni, hogy az AI-nak mindkét esetben ki van véve. Nem lepne meg ha mind a 23 kocsi alapbeállításokkal, az összes tényezőt figyelmen kívül hagyva autózna körülötted. Csak azért vannak ott, hogy elállják az utadat vagy megelőzhesd őket.
Ez a játék továbbra is egy rally játék, amit körpályán futsz. A többi autó körülötted csak illusztráció, nem úgy működnek mint te, valójában ugyanúgy az idők ellen versenyzel mint a DiRT-ben.
Talán a te autód elég jól le van modellezve egy Forma 1-es versenyhez, azonban a világbajnoki sorozatot nem lehet végigjátszani mivel nem fair a küzdelem (attól még nyerhetsz persze...).
Az ilyen kis "hibák" miszerint nincs a két autó közötti távolság lemérve is ezeknek tudható be, hogy nem is léteznek azok az autók a mérőpontokon, nem haladnak át. Ez nem lesz egy patchben javítva, mert ez nem "kimaradt", hanem az egész alapja a dolognak rossz, egy átverés.
Van amit nem lehet elvitatni a játéktól, pl. a nagyon szép esős időjárás, a jól lemodellezett pályák, de az AI nem létezése, a törésmodell hiányosságai, a bugok, tönkreteszik a játékélményt miután pár órát játszottál vele és kezdenek feltűnni. -
#4628 amikor mész a carrerbe a palyára ott kiválasztod hogy dificulty (nehézség) ott customnra állítod és legörgeted... van olyan hogy tyres és car damage na ott fullra nyomd be -
nyusz #4627 Csináltam egy videót, pár futamomból vettem ki jeleneteket:) csak ilyen gyors valami http://www.youtube.com/watch?v=fxHtZIBpdTs :) -
#4626 "na ezek vannak,elég alacson az fps...úgy 30 körüli."
Limitál az engine, nekem is 30. 1680x1050, 4xAA, minden max -
#4625 de ti amatőrön mentek vagy min mert sorra olvasom h lotussal 1. lettem meg ilyenek? -.-" ebben mi a jó? én bahreinba hardon 17. lettem és ezt reális ugygondolom de az h első vagy lotussal meg a faszom tudja milyen kis csapattal az nem... -
attila46 #4624 NA akkor nekem most Intel core Duo 2,2 Ghz
3GB ddr 2 800 mhz
Ati Radeon HD 5670 526MB DDRb 5
Asus P5b alaplap
na ezek vannak,elég alacson az fps...úgy 30 körüli...,csrejek videókarit vagy nem az a gond??5770 1gb DDR 5 re gondoltam,érdemes??? -
#4623 6/10 miért is?
A pontozások nagy részével az a baj,hogy más játékhoz hasonlítjátok!Vagy megint olyan game-t vártok,amilyet soha nem fogtok meg kapni!És ilyenkor jön a nagy csalódás,meg a lepontozás!
Szerintem az alapján kéne értékelni,hogy magához képest mit nyújt:játékélmény,grafika stb.stb
-
fbalfonso #4622 Sziasztok. Elég jó lett ez a játék, viszont volna vele egy kis problémám, mégpedig az autó boxutcában való viselkedése. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a vonalakon belül is én irányítsam az autót (természetesen minden segédlet off-ra van állítva)? A választ köszi. -
tapolcaib #4621 Hol kell bekapcsolni a törést és a gumikopást??? -
#4620 ok nélkül senki se kap... ;) max belementél egy régebbi szárny vagy valami maradványba, amit nem látsz, vagy egyszerűen elfogyott a gumi... vagy rámenél a kavicságyra és valami kiszúrta... itt semmi sem ok nélküli... :D -
#4619 A full törést kell átraknod csak láthatóra. Nálam így nem kapnak ok nélkül (okkal se) defektet. -
#4618 Nekem 8800 gt-m volt, de a szar hűtése hazavágta. Most egy Ati 5750 1Gb van benne, ezzel egész szépen megy. Csak Monaconál van néhol kevesebb fps, bár ez inkább a proci hibája.
4597: catch up? Mi? Előbb nyomtam a HRT-vel egy 21 kört Kanadában. A kemény keveréken is csak egy ideig tudták tartani velem a tempót a Red Bullok. Kemény keveréken simán sikerült elérni 14 kör alatt, hogy csere után is legyen 1200m előnyöm. Közben kétszer sikerült volna leköröznöm a csapattársam, de az utolsó előtti körben hibáztam.
4608: Most biztos sok embernek újat fogok mondani, de alapbeállításnál a num. nyilakkal be tudod állítani a következő kerekeket, szárnyak állásszögét és a motor teljesítményét. -
potyi21 #4617 hi.Frissitettem az ati catalictomat is,de sajnos igy sem indul el.Csak egy kicsit kerse es kesz...Mitol lehet? Win7/64 -
#4616 Ti holtartotok... én most vagyok törökbe... ép az előbb lette a Lotussal 12. a Monacoi nagydíjon Alonso nyert ;) Fojton tört a kocsim időmérőn... dfe bejutottam a Q3-ba, de ott kaptam 5-helyes rajtbüntit (pedig a 8. helyről véghattam volna neki, ha nincs az a szar) és így a 13-ról rajtolva 12. lettem Legenden... -
#4615 megvolt életem első vizespályán történő szabadedzése, malajziában. A száraz időmérőn ötödik lettem, a futam már kacifántos volt. Taktikáztam, ugyanis a keménygumival kezdtem a futamot. El is mentem vele 8-9 kört, Hamilton jól meglógott előlem. A pályára vissza Vettelke mögé érkeztem, és kishijján meg is fogtam, de megpördültem. Elém jöttek 3-4-en. Nem nagy, minimális távolságra. A következő körben meg egymásnak mentek, és hogy ne rongyoljak beléjük, le a sínről, át a mezőn, át az erdőn... még vissza se értem a pályára, és kiírja, hogy 20 másodperces időbüntetés! Hát lőttek a fajin taktikának, pedig Vettelt is megfoghattam volna :/
Amit sajnálok: eddig egy retirementet sem láttam -
#4614 Amiket leír az értékelésben nagyrészt igaza van, de a nagy átverést (ez DiRT körpályán, statiszta autókkal) nem számolja bele. Szerintem ha valaki tudatában van a tényeknek jó indulattal sem adhatna neki 6/10-nél többet. -
engine #4613 Én elég kezdő vagyok, eszem is a gumikat rendesen.
Folyton defektet kapok. Mondjuk az számomra fura, hogy legutóbb kikapcsoltam a gumi szimulációt és mégis eldurrant a bal első.
Akkor ezt mi szabályozza? Volt a rajtnál egy kis koccanásom a kanyarban, de a 30-ik körben kaptam a defektet. Ötlet valakinek? -
#4612 Igen be. -
Buszosman #4611 a GUMIKPOÁST BE KELL KAPCSOLNI???Mert most mentem le a 49 körös Bahreini futamot és a lágy ment 20 kört látszott h kopik de nem jelezte a kemény ment 29 kört látszott hogy ez is kopik de nem jelzett talán be kell kapcsolni hogy kopjon..
Előre is köszz -
sakal6 #4610 thx -
#4609 asszem T -
sakal6 #4608 hogy lehet beállítani hogy futamon hogyha defekt van akkor a másik fajta gumit tegyék fel ne pedig ugyan olyat mint eddig, hogy egyszerre letudjam a kötelezővel? -
sakal6 #4607 érdekes a játék saját optimalizálása a géptől függően, nekem beállította highra mindet és mellé tett 8x élsimitást ahelyet hogy inkább felvette volna ultrahighra és 2x élsimitás.
gáz hogy 8x élsimitás és 1680x1050-nél is látszódik hogy recés -
sakal6 #4606 szerintem ép eléggé lett szimulátor a játék ahogy kell, ha egy kicsit jobban rálépsz a gázra vagy rosz sebességi fokozatba van vagy rosszúl mész rá a rázókőre úgy megpördül a kocsi hogy alig lehet megfogni.
bug hogy én gyorskörön vagyok időmérőn és a célegyenesnél járva amikor kijön egy kocsi a boxból meg akar előzni nemszámit neki hogy nekemjön a lényeg hogy elmenyen meletem -
#4605 Hát ez a gyerek se játszott vele versenyt normálisan...90/100 na ne ... -
attila46 #4604 Mi az elvárás ,videókari ram ügyben??
Érdemes cserélnem Gigabite HD 5670 512 DDR5 ről 5770 UD 1GB DDR5 re???
köszi
-
#4603 túl vagyok a szezon első két futamán a Virginnel. Bahreinben hetedik helyről győzedelmeskedtem (1 körrel tovább kinnmaradtam, mint ahogy beakartak hozni, tanultam az esetetekből :D), Melbourne-ben második lettem kilencedik helyről.
1.32.1 billentyűzettel jó? (ausztráliában) -
Gabor_(HSF) #4602 Na kezd érdekes lenni a game..
Az első 4 verseny,mintha az ellefelek más kategoriában lennének.
Az 5. már kicsit más,ez a Spanyol nagydij,a pole viszonylag könnyedén,de a verseny esős és ez már feladta egy kicsit a leckét.bár volt már egy esős verseny a 3.,de ott nem tanusítottak komoly ellenállást..
Viszont elérkeztem Monte Carlo-ba,itt már a pole is nagyon nehéz volt,de a verseny! akár milyen időt megyek végig a seggembe vannak és lögdösnek jobbról-balról,mig a palánkra tesznek..
Talán folyamatos 1.18-as köröket kellene menni.de az nemtom hogyan fog összejönni.... -
IXEMGabeo #4601 megvan oldva amúgy...korábbi téma miatt nem...pont ezért, mert nem volt biztos, hogy akadásmentesen fog futni... -
aflamin #4600 hello,
ne ez mitöl lehet: legeleösször mikor bekonfigoltam a kormányt minden fasza volt, érzékelte a mm-es elmozdulásokat is. mostmeg ujrakonfigoltam a kormányt és lett egy 10centis holtjáték mindkét irányba. néztem windows-ba ott minden ok. kerestem játékba deadzone beálitást de sehol nem találtam.
ötlet valakinél? -
#4599 Mert nem vetted meg. Menj az off topikba. -
#4598 Pezsgőzésre ne számíts. Talán majd jövőre. -
spiercell #4597 Most vittem át az első szezonomat a karrierben, amit a Toro Rossoval épphogy meg is nyertem mediumon. Na most nem kaptam semmilyen bejátszást vagy valami extrát. Most ez nálatok is így van, vagy csak akkor nyerhetek ha a konstruktőrt is megnyerem? Vagy most mi a cél a játékban, mert ennél még a gp2 is jobban jutalmazza a játékost:DD Amúgy rosszul vagyok a boxban az autók mozgásától, és a catch up mezőnytől. Amúgy szép és izgalmas és nincs más. písz