Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Nos úgy néz ki, hogy hivatalossá váltak a híresztelések, és ezzel kapcsoltban felmerül bennem a kérdés, hogy vajon mit csinált az elmúlt egy évben, mert megközelítõleg ennyi idõ telt el a licensz megszerzése óta, az a 350 ember akik a játékon dolgoztak, mert ilyen számú fejlesztõcsapatról szóltak a hírek, amibe beletartozik a bezárt Sega Racing Studios Codemasters-hez vándorolt teljes csapata. A módosított, felturbózott EGO engine (na jó lehet nem pont az F1 kompatibilis) elkészült volna eme játék fejlesztése nélkül is, mint ahogyan el is készült, hiszen a DIRT2 alatt már ez fog dübörögni, melynek megjelenési idõpontja várhatóan 2009 szeptember. Ráadásul, a Formula ONE 2009 Wii és PSP változatát sem közvetlenül a KÓDMESTER-ek készítik, hanem egy Sumo Digital Ltd. fejlesztõbrigád. Talán ezek tekintetében jogos a kérdés. Értem én hogy összetett játékot akarnak, de akkor is 17-18 hónap (a licensz és a már nem aktuális októberi megjelenés közötti idõtartam) fejlesztési idõ 350 emberrel, ennyire nem elég semmire?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sajnálom! Remélem érdemes lesz várnunk.
Itt is írják.
Wii/PSP - Based on 2009
PC/PS3/Xbox360 - Based on 2010"
ha jól értem akkor PC-re már a 2010-est adják ki...
OFFICIAL FAQ
1: What formats will you be releasing the F1 Game on?
Wii/PSP - Autumn 2009
PC/PS3/Xbox360 - Mid 2010
A PC-s megejelenést megfigyelve láthatjuk, hogy nem csupán átcsúszik a játék a 2010-es évre, hanem annak nyarán fog valamikor megjelenni, ezen bejegyzés szerint 😞
Az esetleges 2010-es megjelenési dátum már rég téma, de nem volt hivatalos, mint ahogyan még mindig nem az, de most valószínûleg azért jelent meg szerte az online sajtóban a hír, mert várhatóan a feltételezést, és a nem hivatalos infót, nem hivatalosan megerõsítették, és még a héten nyilvánosságra hozzák. Persze voltak hírek, és fórumbejegyzések a hivatalos fórumon is miszerint a Cedemasters megcáfolta a híreszteléseket de szvsz sajnos a 2010-es megjelenés állja meg majd a helyét. Lehet ezért nem a Codemasterst kell hibáztatni, hanem a FIA-t, a különbözõ elvárások és változtattgatások miatt, persze az is lehet hogy nem, de nem biztos, hogy egybõl a Codies-t kell hibáztatni. Minden esetre a hírek szerint legkésõbb a hét végéig kapunk végre hivatalos infókat a játékról, ha minden igaz megjelenési dátumot, és némi képanyagot is. Az eddig napvilágot látott Wii-s KÉPEK nem igazán meggyõzõek, talán még a PSP is szégyenkezne miattuk, de a PC-s verzióért ilyen szempontból nem aggódom.
Én is amondó vagyok, hogy inkább dolgozzanak még a játékon minthogy elhamarkodva adják ki, és abban is biztos vagyok, hogy hangulatkeltés terén egyik F1-es modifikáció sem fogja tudni felvenni a Codies féle Formula One 2009-el a versenyt.
A GRID-rõl pedig annyit mondanék, hogy a DEMO kipróbálása után nagyon nem tetszett, de aztán adtam esélyt a teljes verziónak, már a Patch-ek megjelenését követõen, és ha az embernek sikerül túltennie magát, hogy nem egy szimulátorral van doga, egészen jól el lehet vele szórakozni. Léteznek hozzá különbözõ kormánybeállítások is, és esetenként meglepõen jól viselkednek az autók is, már amennyire ezt így meg lehet ítélni.
Forma 1
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
gphungary.hu
gamechannel.hu
simracingworld.com
virtualr.net
És még rengeteg helyen ezt lehet olvasni, úgyhogy sajnos valószínûleg igaz a hír 😞
Gamestaron azt olvastam, hogy a 2009 nem jön, csak PSP-re meg Nintendo Wii-re. Csak 2010-es jön PC, XBOX 360, és PS3-ra. Ti mit tudtok errõl? Remélem nem igaz.. 😊
!Renault F1, Real Madrid CF!
de azért azt tegyük ,hozzá hogy az a játék már 20éve bizonyított<#nyes>#nyes>a kódmesternek pedig most kéne valami használhatót letenni az asztalra
Ez grafikailag is a királykategória csúcsa.
<#vigyor5>#vigyor5><#hehe>#hehe><#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Remélem így lesz😊
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ehh. felbaszta agyam.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De azzért meg néznén milyen lesz😛
Én most csak modot használok.
Idioták kiméljenek!!! :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nc... 😄.
a másik meg ezt mondja: "2009 es csak ez ilyen elõzetes csak az a baj benne hogy nincs benne a brawn gp de amugy minden ugyan olyan mint a 2009-es szezonban"
ígymáérthetõ. akko ezé ilyen geci kicsi a mérete... hm... hm... ehh, mind1.
😄