21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5290 Q3ban nem enged gumit cserélni, meg van már, érted? ez volt a kérdésed... -
#5289 Itt van egy nagyon jo mod amivel ki-be kapcslhato az a sargas szuro, sokkal realisabba teve a latvanyt. (SHIFT + F12 vel aktivalhato.)
-
zsotesz #5288 Én egyébként azt nem értem, hogy ilyen hibák hogy maradtak a játékban? A tesztelők mit csináltak? Nem hiszem el, hogy a box-os hibát, a viszonylag sok defektet, meg egyéb idegesítő hibákat nem vettek észre. -
#5287 jah egyszer én is bejátszottam, tényleg szívás, de én reflexből +1 kört megyek mindig, így nincs gond ;) -
#5286 Micheliszt is bepaliztak.:) -
Pitti #5285 Túl az 5. futamot karrierben elég sok bosszantó dolgot vehetünk észre amiket sokan leírtatok már.
Pl. Monacoban 5 kört raktam a lágy gumiba a Q3-ban és nem kíméltem, mivel ezzel kell indulni a versenyen gyakorlatilag kb 3 kör után alig vezethető (20%-os versenytáv 16kör). Pole-ból indultam, kiálltam a 3. körben ezzel elkerültem a tumultust is a boxban és 18. helyre jöttem vissza. Előztem még 6-ot valamint rajtam kívül még kb 3-4-en mentek boxba a verseny alatt, 9. lettem. Most akkor csak nekem kötelező a boxkiállás, vagy hogy van ez?
A verseny után szerettem volna megnézni, hogy ki mikor ment ki a boxba, de legalább csak annyit, hogy volt-e kint, természetesen ilyen információ nincs.
Időmérőn a boxban ülve nem látom, hogy ki hol tart a pályán, azaz mikor kell kimennem, hogy ne legyen előttem senki.
Versenyen nem látni, hogy előttem mögöttem hány másodpercre van autó.
Szabadedzésen még sosem láttam a 3. szektoridőt.
Time trial-on 4-5 másodperccel megyek jobb időt ugyanazzal az autóval mint karrierben friss gumival az első körben. -
ptys27 #5284 Monte Carloba 1:16.197-et mentem momo racing kormánnyal jó időnek számít? -
#5283 ja brunya Lotus-al persze:) -
#5282 nade ilyenforman ertelmetlen volt a post:) -
#5281 most voltam Barcelonaban, pfff gep itt olyan hiperugrasokat hajt vegre:D:D
Legenden 13 rajtkocka 1:24-es idovel na versenyen ennel ok gyorsabban mennek teli tankal:D:D persze a puruttyakra gondoltam:) -
#5280 tényleg? megleptél.
azért remélem sikerült leszűrni a lényeget, még ha a fogalmazást el is rontottam...
-
#5279 ööö a Q3-ban 10-en vannak:D -
IXEMGabeo #5278 kihagytam Valenciát amelynél a gép baromi lassú majdnem minden kanyarnál:D azt is csípem a játékban...Kobayashival ott nagyokat mentem, Interlagos olyan átlagos lett, mindig is jó pálya volt, de még azt is szokni kell... -
IXEMGabeo #5277 most nézem hát a BMW Sauberrel nagyon jó lenni:) lényegesen jobb autó, mint a Hispánia:D nem baj az gyakorolj csak, amúgy pedig Szingapúr sztem az egyik legélvezetesebb pálya, ha betanulod, nagyon ott van a hangulata:D, de nagyon bejön Malaysia, Hockenheim is esőben, Spa, Montreal, Monza, Suzuka és Abu Dzabi hatalmas még:D Monaco, Barcelona, Sanghaj, Hungaroring is még szokni kell nem csípem ezeket a pályákat, Monacot bírtam mondjuk, de itt baromira szaggat az a pálya nehéz nekem jó időt menni a 3. szektorban, Melbourne-t is bírom csak ott is szaggat és marha nehéz hiba nélkül menni ott is...Yeonghamon, Silverstoneban, Istanbulban még nem mentem:D -
#5276 ps3.. bár más pályákon még szinte nem is mentem, csak az első hármon :) -
IXEMGabeo #5275 mind akkor is szép és grat... -
IXEMGabeo #5274 kormánnyal? -
#5273 quick setup beállítás, bmw sauber, sikerült 2.00 alá mennem, 1.59. valamennyi :) -
#5272 hány % os versenyhossz? 100%, 50%? -
IXEMGabeo #5271 Monza a durva, belövöd egyénileg, nem a Quick setuppal hanem te magad, Hülkenberget belőttem és gyakorlatilag az egyenesekben körönként 2 sec-et kapott, még az 1. helyezett is:D 1 kör alatt baromira behoztam mindenkit. Fontos itt a jó beállítás akármelyik pályáról legyen szó, de nem érzem azt, hogy minden pályán bevállna a Quick setup. Ma pl Bahreinben baromi jó beállítást állítottam össze logikailag és hát 7. helyről indultam Hispániával aztán 3. lettem, leggyorsabb köröm edzés 2:00:204, ez Q2-es idő volt, versenyen teli tankkal 2:02:809 volt a legjobb -
#5270 q3 után ha top 10ben végeztél akkor már nem enged cserélni a versenyre... -
spiercell #5269 Pole: 1:18.533-at mentem Petrov-val Hockenheimben, veteránon, bár traction control high, és a kanyaríveket is bekapcsoltam. 50%-os verseny lesz még ma éjjel:)Ti mit mentek ezen a pályán hasonló körülményekkel? Ja, az autó az alapbeállítások közül a jobbról a harmadik négyzet. -
#5268 mindezt a legnehezebben? -
IXEMGabeo #5267 ja és a boxkiállásom 4 sec volt:P:P a titka nagyon korán kell kijönni (voltak akik mögöttem jöttek ki, aztán mégis elengedett engem a nyalókás ember) rohadtul bevállt a taktika maradtam 3. Liuzzi nyert még nagyot mivel mögöttem maradt de végül megvertem:D -
IXEMGabeo #5266 íjj át tettem Professionalra a karriert is, HRT-vel indítottam újra, és kapásból 3. lettem Sakhirban:D Vettel kiesett, Massával ütközött a rajtnál és Liuzzi 4. lett ami meglepetés, de flashback elhasználása után egyszer még megcsúsztam vissza előztem az olaszt és begyűttem Alonso és Webber mögött 3. nak:P még meg is kérdezték tőlem h vb esélyesnek tartom e magam:D szóval intermediaten 5 futam után se sikerült a dobogó itt meg kapásból az 1. futamon igen Hard szinten, Profi AI-al... -
#5265 Felesleges hozzászólás, kicsit kéne beirni a topikba, és látnád hogy nem egy embernél felmerült már ez a probléma, de a kedvedért leirom, hogy mikor kihivnak boxba akkor +/- számolj rá egy , maximum két kört .. -
temes69 #5264 HAHÁL A NYALÓKÁS EMBERRE -
#5263 :D:D -
#5262 Mint Spanyol futamon Massa :DDD -
#5261 Nem mindegy, veszi a nép mint a cukrot ,zsákszámra, igényesség ma már csak a grafika iránt van, azt meg megkapták, mindenki boldog ! :) -
HRoland #5260 Ezeket mivel magyarázza a Codemasters? Beszélgetnék (többek között) az AI programerrel, hogyan vágná ki magát. -
#5259 szárnyat én is vesztettem pl monacoban, itt a legpoénosabb a dolog:D
a fele első szárnyat leronygyoltam és eskü gyorsabb lettem:D -
#5258 Hát ha 20 másodpercel előréb vagy miért is ne kaphatnál ? :DDDD -
#5257 Igen, errol mar korabban is irtam, hogy az AI kepes a Hyper-ugrasra, oda-vissza, vagy mi a szar:))))
De van meg nehany hasonlo "jatekelmeny", ami nehany ora alatt jott ossze;)
Pl. Lotus-szal, 80%-os tapadason, lazan megyek lagy gumival ~20 kort, aztan pit, kemeny keverek, es 2-3 kor mulva, az utolso korben "kapok" egy deffektet;)
Verseny, visszavett tapadas (ami csak ram ervenyes:P), utolso helyrol indulok, 5-6 kor alatt kapok egy kort (!), elengedem az elso 3-at, aztan 5-6 koron keresztul mogottuk megyek, letolom oket a palyarol:) Mi van?! Meguntak a versenyt vagy sporolnak?!:)))
Aztan lezuztam az elso szarnyat, kaptam egy hatso deffektet, es meg 2 koron keresztul kovettem oket;DDD
Es ami a videoban is van, a kedvencem;) Idomero, elolrol indulok, megvarom mig kijon 1-2 masik auto, normalisan vegig megyek elottuk, aztan 5-10 masodpercet kapok a mogottem beerkezoktol:DDDDD -
#5256 tudjuk, ettol remek szimulator:) -
#5255 a toltesre gondolsz?:) -
Aaron1212 #5254 Amikor belépek a játékba illetve a versenyről visszamegyek az opciokos részbe akkor van az a sok szar tipp meg ilyen szövegek.Azokat hogyan lehet kinyomni? -
spiercell #5253 Nem tudom láttátok-e már, de aki most akarja megvenni a játékot annak érdemes megnéznie:jutyúb -
#5252 elvileg ha Q3-ban vagy akkor azon kene elrajtolnod amine mentel az idomeron:) -
#5251 oke, facom emlekezett ra mikortol kell:) manual pit egyebkent atvert:) mert ugye magatol megy mondom ez jo szar, aztan neztem a 4-ik versenyen hogy ja fekezni kene a emelos mokus elott:) mert kulomben plusz 5-7 masodperc a box