Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
padavanHUN
Itt találsz nagyon kicsivel többért.

http://f1game.hu

palinho96
miért és honnan tudod??? na kérlek S.o.S.

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Manchester drukkereknek nincs válasz😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SirAlo
Hat nekem 2.5 Ghz-es Dual corem van es a Dirt 2 siman ment , remelem ezzel se lessz gond

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

palinho96
szasztok!
nem tud valaki olcsón max 35k-ért Qaud procit az szóljon pls, még AuG 16 elõtt faternak lenne születés napja és megakarom lepni... mondjuk inkább az én javam szolgálná... bár ha 2GB Memo karit is tudtok olcsón akkor azt is megköszönném!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

videókból úgy láttam amúgy a törések nem tûntek realisztikusnak...tehát ha valakinek nekimegyek, letörik a szárnyam mondjuk, meg ugye elméletileg kipörgünk, aztán lehet h a sérthetetlenség be volt kapcsolva pont a videoban...

ja letesztelem, mindeképp kontroller lesz belõle, és sztem az onboardod még hanyagolom...sokkal jobban érzem a féktávokat, ha elõttem van az autó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

symbol
jaja, az kemény lesz XD, bár Szingapúr esõben, éjjel. nah az a totálkáosz XD

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Majd leteszteled.
Modjuk elindulsz Monaco-ban az utolsó rajtrácsról esõben... 😉

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

most komolyan nagyon remélem h 3.0 ghz-es Dual Core elég lesz hozzá...ahogy adam is mondta majd a videukártya felhúzza, fõleg egy NVIDIA GT240-es DDR5-ös, 1024 Mb-os kari csak elég hozzá

amúgy thx<#eljen>

#1039: nem probléma, legfejjebb átszokom majd...hát, akkor az elég durva, hogy én nem oboardos stílussal már vezettem is bajnokságot, az igaz h nem fejeztük be de vezettem😄😄😄 ja és billel toltam

SirAlo
En is rFactorba mindig onboardbol vezetek de kormannyal 100x jobban erzem az autot mint billel pl. persze ha nem vagy megszokva kormannyal nem tudod milyen (foleg force feedbackossal) de nem reg kiprobaltam ujbol billel es olyan volt mintha nem is en iranyitanam az autot 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

nemtudom nekem is onboard kamera a jobb, így a kanyarokat könyebb bevenni mert látod hogy hol van pontosan a kereked és hol a kerékvetõ..

oké, de nincs kormányom, nekem pedig sokkal jobban tetszik ha elõttem van a kocsi könnyebben tudom úgy irányítani jobban érzem, még kontrollerrer is úgy tolom amúgy...csakis maximum, ha lenne kormányom akkor váltanék át onboardra, de ízlések és pofonok érted😊

symbol
alap.

laci 700
Pedig az onboard az igazi!!!😄 Én mindig úgy tolom. A kocsit sem a verda mögül vezeted, hanem benne ülsz...

A Dirt2-ben nem tudom milyen "fizika" van. Ott a grafikus kártya számol elsõsorban, azért lehet gyors a mai kártyákon. Ha csak a fele igaz, amit ígérnek, akkor sokat kell számolnia a procinak is az F1 2010-ben, tehát elég erõs processzor kell...

adam46
A flashback az olyan, hogy például elrontasz egy kanyart, letörik az 1. szárnyad, akkor visszapörgeted egy olyan részre, ahol még meg van minden, és onnan folytatod. Lehetõség szerint jobban figyelsz majd, abba a bizonyos kanyarba. 😊
akartam kérdezni a flashback az nem a visszajátszás? az adott futam után?

amúgy sztem sokkal jobb az a nézet amikor magad elõtt van a kocsi, nekem nem tetszik az onboard...

nekem az a része tetszik h Mercivel nyert meg a Német nagydíjat...az megoldható mivel tutira a Schumival leszek😛😄

adam46
"Vegyél részt a hétvége mindhárom szabadedzésén." Nem úgy volt, hogy 1 szabadedzés lesz? Amúgy jó, hogy a fejlesztõk változtattak pár dolgon például ezen is. Meg a Box kiállás irányítását. Kíváncsi vagyok ilyen "szellem" szerelõk lesznek e.
Alexease
Jo leiras, thx, de ez azert vices: "tiedé" 😊)))))
padavanHUN
Ebbõl elég világos, hogy ki lehet majd kapcsolni ezt a gépi segítséget is.

adam46
Nekem 2.9 GHz-es C2D proci van, és a Dirt 2 is vitte maxon. Majd a Videó karim felhúzza az erõs. 😄
symbol
ha 😄 de gondolom arra írták, amikor manuálisan mész. 😊

symbol
hm az ilyenek, mint menny végig egy versenyt multiban úgy hogy nem érsz hozzá máshoz, meg hogy pilótafülkében vezess végig egy versenyt, meg még jópár dolog azért még nekem szimes rajongónak is tetszik. a végén még én is gyaksizok és sokat tolom majd iracing mellett. 😊 csak legggyeeen jó a fizika és az AI... 😄 ha az AI már GP4 szintû lenne, és az idõeredmények is szorosan alakulnának a futamon meg a versenyen is az zsir lenne. anno gp4-ben az volt a baj, hogy vagy a futam vagy az idõmérõ volt túl könnyû. 😊

Dirt2-õt én még nem próbáltam de most megnézem hogy hogy megy, maxon egy 4890-essel és egy e8400-assal ami 4GHz-re van húzva.

Casillas
"Hajts végre egy tökéletes boxkiállást."

ez nem lesz nehéz, ha a gép irányít 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

nekem a dirt 2 max grafikával elfut akkor ezis elfut mediumon majd? 😛

palinho96
nekem is olyan van 2.21Ghz!
Ha a DiRT2 elmegy rajta akkor ezzel se lesz gond!
Most néztem össze a kettõt (Minimumba):

DiRT 2 : CPU: AMD Athlon 64 X2, Pentium D 3.0 GHz;
F1 2010: CPU: AMD Athlon 64 X2, Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz;
DiRT 2 : RAM: 1GB (Vista esetén: 2G😎 /Ajánlottan: 3GB/;
F1 2010: RAM: 1GB (Vista esetén: 2G😎 /Ajánlottan: 2GB/;
DiRT 2 : VGA: NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X1500 vagy jobbak;
F1 2010: VGA: NVIDIA GeForce 7800 / Radeon X1800 vagy jobba;
DiRT 2 : FDS: (Free Disk Space=Szabad hely) 10GB;
F1 2010: FDS: (Free Disk Space=Szabad hely) 13GB.

Na tehát a Proci és a Vidikari kicsivel nagyobb lett. elvileg elkell hogy menjen rajta!

remélem Dual Core proci alatt nem fog beszaggatni...

padavanHUN
padavanHUN
Köszönöm szépen!

palinho96
Hát kb olyan Dirt 2-es gpigényû... lol az megy rajtad csak a procim kicsi és azt akarok beszerezni... de rem mennifog! <#eljen><#wow1>

ment
padavanHUN
Tudnál nekem adni privátban egy elérhetõséget? Szeretném felvenni a kapcsolatot vele. Elõre is köszönöm!

Aki a Dirt2 magyarította, az megcsinálja majd a feliratokat.
"A játék szeptemberben jelenik meg és, ha fordítható fõprojektként a leggyorsabban, azt fogjuk befejezni!" ezt írja.
kormányok minden kocsiban teljesen le lesznek modellezve.
csak gondolom pár kormány még a 2009-es...
és ez f1 2010 minden licencet tartalmaz!!!!!

mcmoha
Minimum gepigeny:

- Windows XP/Vista/7
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
- 1GB RAM (2GB for Vista)
- Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
- DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 GB Hard Drive Space

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

padavanHUN
Lesznek.

padavanHUN
A játék nem lesz honosítva. A CD Galaxis és az 576 is ezt válaszolta az ezt a kérdést firtató levelemre még az év elején.

Firerock
tudtommal a 2 az nem,csak az 1

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Prince23
Meg van rá az esély, hisz a Dirt 1-2 is kijött.

az egyik legjobb tesztpilóta!!!

tuti lesz magyar feliratosan!

adam46
Videókba látható. Meg írták, hogy a váltásanimáció csak a véglegesbe lesz benne.
Casillas
és mibõl gondolod hogy lesznek kézanimációk? 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nézem a videókat és az jár az eszemben, hogy ez a Davidson gyerek baromira belejött a marketingbe, vagy már eleve is ilyen volt... 😊
Mind1, jó csinálja.

Alexease
A szinkron szerintem kizart. Valszeg a felirat is😉
Valamelyik elozo Codies jatekban meg a Magyar zaszlo (csapat, nemzet) is hianyzott😉)) Termeszetesen Szlovak, Cseh, Roman stb. az volt...
palinho96
nem minden esetbe...