21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5330 Igen, meg akkor is kapsz ha "kicsúszol" ás bevágódsz a szemközti kanyarba, hát még jó hogy büntet... ilyenkor szépen a legrövidebb úton vissza kell gurulni a pályára és akkor nem szól semmit. Szabályok azok szabályok, a gép nem tudja eldönteni hogy szándékos volt vagy nem, azon kereketen belül büntet ami meg van adva neki, ez nem hibás és nem is rossz. Ezeket kell betartani és nincs semmi baj. -
#5329 ja, sose kaptam még 10mp büntit levágásért, csak ha folyamtosan csinálod akkor kapsz, legalább 5 alkalommal... illetve most épp melbourne pályán volt öt ilyenem de nem kaptam büntit. -
#5328 Ha tobbszor kicsuszol a kovetkezot is elveszi. Time trialba szoktam az uj palyakat betanulni, hogy ne szabadedzesen fogyasszam a gumit. Ott rendszeresen nyomja ezt, hogy a kovetkezo kort se meri.
Amugy sztem ki fogom kapcsolni a szabalyokat. Ugyis normalisan jatszom, kimegyek cserelni, kerulom a bajt, esetleg kis lokdosodes amire max warningolna. -
#5327 Sziasztok!
Hol lehet ebbe a játékban be vagy kikapcsolni a törést?Nem találom meg! -
#5326 ezt hova kell másolni? -
#5325 Ha kettőnél több hagyja el a pályát, illetve ha nem szerzel előnyt, akkor meg minek vágnál ? :)
Ha meg melletted van az ellenfél, az első tengelytávja elérte a te hátsódat, akkor figyelned kell rá, helyet kell hagynod neki. (legalábbis ilyesmi szerint kellene ítélnie a játéknak) -
#5324 Nem a következő körre kapod az invalidatet hanem az aktuálisra. -
#5323 Szarul ertelmez a jatek tobb szabalyt is. Nekem is sokszor feljon ez az “invalidated lap” baromsag. Eleve csak akkor kene ugatnia kanyarlevagasert ha mind a 4 kerek elhagyja a palyat es elonyt szerzel belole. Tehat ha versenyen igy elozol, vagy a levagassal megakadalyozol egy elozest, illetve idomeron gyors koron.
A kedvencem az “invalidated next lap”, az akkor van ha ketszer lemesz a palyarol egy korben. Mire fel? Ilyen szabaly nem is letezik, max a fejlesztok agyaban...
A masik erdekes tema az utkozesek megitelese. Benezek egy fektavot, kiutok ket autot az neki csak warning. Par kor utan aztan belso iven szepen bebujok Rosberg melle, kifekezem, hozza se erek, erre kigyorsitasnal ahogy kovetem az idealis ivet a kovetkezo kanyar fele megbuntetnek illegal blocking miatt. WTF?? Egyreszt elorebb voltam, masreszt lehet vedeni a poziciot egyszeri iranyvaltassal, (mar ha az idealis iv kovetese iranyvaltasnak szamit) csak cikazni nem szabad, az a szabalytalan feltartas..
-
#5322 "pályaelhagyásért nem ad büntit,ha csak nem minősíti előnyként,vagy visszatéréskor nem csaptok el valakit.."
Sajnos attól függ hol csinálod, ha előrébb mész vissza a fűről akkor bizony néha ad mert levágásnak érzi a szerencsétlen, mondjuk egy s kanyar után. -
Pitti #5321 szerintem is így van, sőt olyan is volt, hogy vágással előztem, jött az "invalidated lap" felirat majd "penalty", ekkor visszaengedtem magam elé a komát és semmit bünti nem volt. -
#5320 Nektek az első év után milyen szerződést ajánlottak? -
Gabor_(HSF) #5319 félrebeszéltek!!
pályaelhagyásért nem ad büntit,ha csak nem minősíti előnyként,vagy visszatéréskor nem csaptok el valakit..
invalid lap is teljesen rendben van az időmérön,ha csak 2 kerékkel hagyod el a pályát nem veszi el a kört..
nem is értem miket írogattok... -
Pitti #5318 monacoban az alagút utáni sikánnál egyszer durván elrontottam a féktávot, nem volt mit tenni elengedtem egyenesen közben 3 autót előzve, simán csak figyelmeztetést kaptam. A következőben körben már szándékosan mentem tovább fék nélkül stop n go lett belőle :) -
#5317 Nem lehet, hogy előztél ? Mert akkor megérdemled :D -
tapolcaib #5316 köszi -
Laceee #5315 Énsem értem mit művelnek itt egyesek, versenyen kaptam 10+ figyelmeztetést vágásért/ütközésért, de büntetést még nem kaptam, hozzá kell tennem nem félpályákat "szoktam" vágni..., és nem "szoktam" beépülni a másik autóba. -
Tomy Lee #5314 Nálam csak addig volt kirakva az ideális ív vonal segítség míg át nem mentem a pályákon elsőre aztán már megjegyeztem és kivettem.
Még annó mikor játszottam a régebbi F1-el oda-vissza vágtam az íveket de mostanra felejtettem és van új pálya is szal nem gond az ha bennt van pl szabadedzésen pár karika elejéig -
#5313 Néha kicsúszok a pályáról és akkor is büntit ad levágásért, szóval inkább a játék a szar. -
Pitti #5312 Controller beállításnál vannak olyasmik, hogy menüválasztás FEL/LE/JOBBA/BALRA. Azokkal lehet verseny közben válogatni. Ha valamelyiket megnyomod előjön a menü ahol jelzi, hogy melyik gombra mit választasz.
pl: "LE" kerekek, aztán fel kemény, vagy jobbra lágy, vagy le inter, vagy balra eső.
nem tuti, hogy helyes a sorrend emlékezetből írtam.
Mikor a boxban gurulsz limiterrel, van annyi idő, hogy kiválaszd a megfelelőt. Kivéve, ha az első garázs a tied, akkor a pályán kell megtenned, ahol én rendszerint elszállok mikor a menüt nyomkodom :) -
#5311 hiszed vagy nem elég sokat játszottam F1-es játékkal nem kell magyarázni hogy kell az ideális íven menni (amúgy nem használok segédvonalat, sem fékrásegítést, csak kipörgésgátlót) -
#5310 1 levgásért 10 mp? ti mit csináltok? még sosem kaptam ezért, csak figyelmeztetést, amúgy a pályán kell menni a vonalakon belül, mert az a szabályos. Megnézném hogy mentek, mert elképesztő amit néha írtok. -
#5309 Hát ez marha jo hogy a nyalókás ember mindenkit elenged, dícséretes.
Ezen kivül hihetetlen ez az "invalidated lap" szöveg, nyomom a kanyarba mint az állat (bill-el játszok :D) szépen íven tartom a kocsit és véletlen az egyik kerék kicsit a rázókövön túl megy, erre invalidated lap, verseny közben ugyanezért rögtön megkapok egy 10 mp-es büntit. hát nem mondom : D én 6 éves korom óta nézem a forma1-et, tehát 17 éve de még sosem láttam hogy ilyenekért valakit megbasztak volna... hihetetlen -
tapolcaib #5308 Futam közben,hogy lehet taktikát illetve gumit cserélni? -
#5307 hát igen
ez nem javít túl sokat
a másik jobb szerintem,csak abban pár pálya van csak -
temes69 #5306 hali,
a vezetésrásegítéseket hol tudom kikapcsolni? az optionsban sehol nem találom... vagy ha easyn játszom akkor nem is lehet? -
#5305 Még annyi, hogy elvileg ezt is kijavítják majd Patch formájában. -
#5304 Igen. -
#5303 Elvileg kell neki a kétmagos proci, a nélkül hibával kilép induláskor. -
WinStar #5302 sziasztok.Érdeklődni szeretnék hogy télleg kell minimumnak a gammának a két magos prcoi?Egymagossal is elfog indulni?Vagy csak szimplán nagyon szaggatni fog? -
#5301 Ugyanezt írtam én is. -
Gabor_(HSF) #5300 20%-nál is kötelező..nincs olyan hogy nem használod mind2 gumit -
priluki #5299 ezt a fökönyvtárba kell másolni? -
#5298 Ez minden palyan mukodik:) Osszehasonlitasnak ott a video, bar eleg kis meretu de azert latszik;) -
#5297 minden pálya meg van csinálva?
van valami összehasonlító kép? -
#5296 defektek!! ha 40% tavon mesz a hard 24 kort bir, ha 30% 20-at es igy tovabb puruttya 13 koros legkisebb karrier mod tav, 8-at bir max a lagy gumi!!de az a max!! 6 korul mar egy fos:) -
#5295 Options. -
#5294 Helló
Hol tudom beállítani hogy törjön az autó? -
#5293 20 %-tól felfelé már kötelező kiállni, gondolom karrier módban is ezért 20 % a legrövidebb választható versenytáv. -
#5292 szerintem 20%os versenyen nem kötelező kiállni... -
#5291 nem lehet hogy az ilyen köridőkkel kapcsolatos problémák azért vannak, mert 10 meg 20%os versenytávokat nyomtok? Azért egy 40-50%os illő lenne...