21750
  • Danecay
    A LOTUS-al mentem időmérőt lágy keverékkel és 8-dik lettem, viszont a BOX béli anomáliák miatt felcseréltem a felhasználandó gumik sorrendjét, és engedte a játék.
  • V43 1105
    10%-tól kell gumit cserélni ;)
  • V43 1105
    Videókártyád vezérlőpultjában az élsimitást alkalmazás által vezéreltre rakod, és a játékon belűl állitod az élsimitást.:)
  • DeerHunter01
    oké majd megpróbálom köszi.
    én abban a tudatban voltan hogy kötelező a versenyen legalább 1x kiállni.
  • Jacek
    azt hiszem ez versenytavtol fugg, mintha toltes kozben irna is 30-40% folott kotelezo csak, aztan lehet hogy nem, de ha Q3-ban vagy es enged versenyre gumit cserelni akkor az egy vicc:)
  • IXEMGabeo
    jaja Totti volt az az illető:D
  • IXEMGabeo
    volt olyan a topikban aki nem ment ki és kibírta végig:D:D pár HSZ-el lejjebb van a srác aki írta
  • IXEMGabeo
    akkor távtól függ...egyébként a recommend stratégiát sose fogadd meg, mert nagyjából a többiek is abban a körben jönnek ki...úgy kéne, hogy keménnyel rajtolsz és kimehetsz akár az utsó körben is mivel nagyjából addigra tutira mindenki megvan a kerékcserével...
  • BoneDragon
    Fullra van húzva a játék és úgy néz ki mintha nem lenne rajta élsimítás. Másnál is tapasztalható ez? Van rá valami megoldás?
  • DeerHunter01
    nem kötelező akkor 1x sem kiállni ? :D
    mert ha nem akkor én besz@rok , ha így van emiatt buktam el csomó versenyt :D
  • Jacek
    11-et? gondolom valtozik(tavtol fugg?) mert kinaban nekem 24 kort irt a kemenyre....
  • Jacek
    amit kapsz taktikat valtoztasd meg! hamarabb vagy kesobb, akkor kevesebb az eselyed hogy megszopat:)
  • IXEMGabeo
    elvileg a kemény keverék pont annyit bír ki tehát, ha óvatos vagy ki se kell állnod:D
  • DeerHunter01
    A box nálatok is szar ?
    Kiállok a boxba és 17 másodpercig (!!!) nem tudok továbmenni mert minden mögöttem lévő hülyét elengednek és bukom is a versenyt.

11 körös versenyen kb hanyadik körben érdemes kiállni?
  • barcames
    brawn majd értesít a rádión nyugi
  • Jacek
    necsiteljel:) Lotussal kicsit tobbet kell szenvedni:) legenden:)
  • tapolcaib
    Verseny közben,hogy lehet taktikát illetve gumit változtatni??? Pl.: ha esik az eső!
  • IXEMGabeo
    thx:D
  • Gabor_(HSF)
    dokumentumok/my games
  • zsotesz
    Ma lenyomtam ausztráliát, a csapat megint alkotott. Kb. az 48. körben el kezdett esni az eső, mivel vezettem meg annyira nem esett kintmaradtam. Webber jött mögöttem ő sem ment ki. Aztán az 53. kör környékén már elég vizes volt a pálya meg a csapat is rágta a fülem, hogy mennyek ki, fölteszik az intert. Kimentem, erre mikor jövök ki a boxból akkor veszem észre, hogy ezek száraz keményet raktak föl. Úgyhogy jöhettem ki megint (ekkor már én állítottam be az intert, biztos ami biztos) így lett az 1-2. helyből 6.
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Hol tudom beállítani hogy törjön az autó?
  • IXEMGabeo
    állat vagy:D nem lehet letenni ugye ugye...

hol vannak a safe file-jai a gamenek? ugyebár a múltkor elveszett a mentésem hol tudok biztonsági másolatot csinálni?
  • bardocz
    Köszi, ezt kipróbálom!
    Eléggé vicc kategória, hogy ennyit kell átírni:D
  • Gabor_(HSF)
    Én azt egész éjjel nyomtam(reggelig)és csak ugy tudtam nyerni,hogy valamikor hajnalba újra kezdten az időmérőt és a keményebb gumival csináltam meg a pole-t igy kint tudtam maradni majdnem a legvégéig..
    mert ha a verseny közepén jöttem ki,a boxban mindig megelőztek
  • Gabor_(HSF)
    Én a torro-val kezdtem..
    Most végeztem Suzuka pole,(hát ez sem egyszerű)
    Én már a 14.verseny után WB lettem,,
    Eddig összes verseny pole,leggyorsabb kör és win..

Már minden nagycsapat tett ajánlatot évi 10-11 milios szerződésre:)))
  • [HUN]FaTaL
    Nem kosztüm hanem custom :D
  • burkos01
    Köszi. Valóban.
  • Joybull
    A lakókocsiban, mikor a versenyt indítod ott van egy difficult és azon belül lefelé gördítve lehet a kocsitörést benzinfogyást és gumikopást is beállítani. Mikor kilépsz akkor már nem a hard hanem a costum beállítást fogod látni.
  • Laceee
    Verseny replayt hol lehet megnézni?, ha már kiléptem a játékból akkor buktam ? :P
  • burkos01
    Hard nehézségen hogy lehet bekapcsolni a gumikopást karierben?
  • McCartman
    omg , hogy ez mekkora barom.

minden F1 2010re vonatkozó bekezdést 'az előzetes videók alapján' alkotott.
    ugy aztán lehet összehasonlító tesztet írni , hogy egy percet sem játszott az adott játékkal.
  • IXEMGabeo
    jaja úgy lehet nagyon élvezetes, de azért a gamepadon már nagyobb a kihívás főleg szaggatva itt-ott:P
  • Laceee
    Alap, hogy kormánnyal játszok.
  • IXEMGabeo
    biztos kormányos vagy jók a reflexeid akko:P
  • VRSDM
    keress rá neten.
    registrybe átírsz egy számot nemtudommire (ezért keress rá)
    és sp3-nak hiszi. közben minden marad változatlan.
    megéri...
  • [HUN]FaTaL
    Nem tud olvasni csak írni, biztos bot.
  • Laceee
    45 mp-vel nyertem a 100%-os versenytávot(volt 3-4 megpörgésem+jobb hátsó defekt a lágy gumival a 9. kör környékén) 1:57 volt a legjobb versenyben futott köröm, ez így elég lájtos, várom a javítást :P
  • atti73
    Igen az is megvolt, de semmi :(
  • Totti5
    Pont szingapúrban vagyok, de még csak installációs köröket mentem. Nehéz a pálya. Monzát megnyertem előtte, mert nem mentem ki a végén kereket cserélni, pedig elkezdett szakadni, de végigcsúszkáltam inkább 2 és fél kört és bejött:) egyik pályán jól megyek, máshol kevésbé, de most már ott vagyok az első 10be, de van amikor teljesen esélytelen vagyok pl a dobogóra a Williamsal. Izgalmas na. 5. vagyok a Vbn, a csapat szintén.
  • Gabor_(HSF)
    Az első 4-5 verseny még gyerekjáték..
    De jön Monaco,vagy ahól most tartok, Singapore,na az majd megizzaszt,ha nyerni akarsz