21750
  • kucsi08
    Kicsit vissza olvasgatva azt látom hogy sokan panaszkodnak az AI-ra hogy, "mennyire bénák, nem nyomja neki, kamionnyi féktávot vesz stb..." én erre csak annyit tudok mondani, hogy akik ezeket írják , ők egy kicsit gondoljanak bele hogy mégis csak a gép előtt ülnek és nem hárul rájuk semmiféle felelősség -ergo 300al simán belerongyolhat a kanyarba nem pusztul el csak kezdheti újra a versenyt...- úgyhogy nem kell meglepődni hogy az AI-t a valóságnak megfelelően "felelősségtudóan" állították be.

Az meg hogy még többen nyavalyognak minden kis szarság miatt(apró bug-ok, szimulátor vagy nem szimulátor stb...), arról csak annyit hogy inkább örülni kéne neki hogy egyáltalán van F1 és nem szídni mint a bokrot, mert az lesz a vége mint az EA Sport-os NHL-nek is, hogy a készítők észre vették a nyavalygást és beintettek, és nemhogy új NHL lenne hanem abszolút nincs semmi...

végezetül, ez itt mind csak az én véleményem, akinek nem inge ne vegye magára. Nekem nagyon tetszik a játék és szerintem egészen valósághű lett.
    Még annyit, hogy akinek nem tetszik a játék, vagy még mindig tartja magát ahhoz hogy egy szar, azok nyugodtan vissza mehetnek rFactor-ozni, és ha az se jó akkor vesz 2 matchbox-ot és leül a szőnyegre játszani...
  • IXEMGabeo
    igen ez a tanács lenne jó, aki kormánnyal megy:P kontrollerrel ez volt a max, amit kitudtam a középső szektorból húzni...

Valenciában az utsó szektorban, amely kanyarokat padlóval kellene venni az AI rendre lassú ott, de nagyon szembetűnően:D
  • IXEMGabeo
    van egy balos-jobbos kanyar amit csak gázelvétellel-pici fékkel kell lazán bevenned korrigálva 1-et visszaváltva, utána pedig a jobbost szintén gázelvétellel picit rá a rázókőre minél szűkebben és oly módon, hogy még a bal első és bal hátsó kerék is rámenjen egy picit a rázóra, magyarán abban a 2 kanyar kombinációban próbálj meg lendületet szerezni, utána a La Caixa kanyart kell eltalálni...nekem ott az utsó szektorral vannak bajaim...gamepaddal nagyon nehéz eltalálni ott azt...
  • IXEMGabeo
    Virgin csapatnál érdekes módon Glock volt a másodszámú, Di Grassiból hogy a fenébe csinálhattak first pilótát:D
  • IXEMGabeo
    na Melbourne 3. hely is pipa:D végén azér Hamilton szorongatott...13. helyről keménnyel rajtolva bevállt a taktika...jókor kell kijönni kereket cserélni és nincs gáz 4-5 sec alatt végeznek a szerelők tetszik nagyon tetszik...
  • rvn
    Kicsit állíts a tapadáson és az s kanyarba meg utánna szinte full gázon menj végig. Vagy ha a kigyorsításnál vagy lassu akkor pedig azon állíts.
  • barcames
    még tegyétek be vagy 100x:S hülyék
  • Neton
    Vagy frissíts win7-re vagy legújabb nividia driverre. Rakd fel a redist könyvtárakban levő dolgokat. Mindet.
  • Csokis
  • twi452
    Engem a katalán nagydíj szivat keményen..:D Első és az utolsó szektor egész jó a középsőben meg kapok egy laza 2.5-3mp-et az elsőtől lol
    ja persze Virginnel de csak nagyon nagy mázlival tudom lenyomni a gyakorláson di grassit...:D nem vágom mit csinálnak ott a középső szektorban vagy én mit cseszek el ennyire..:D
  • oneal1
    figyelj, szerintem hagyd azt a nyomvonalat:)
    meg az összes segítséget, ebben a programban még segítség nélkül is vissza vagy fogva..

Szerintem simán lehet nyerni a futamokat
    3 at nyertem meg volt egy második hely is
  • Tikal #5359
    mielőt elinditod a versenyt ki lehet választani..
  • atti73
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
    Megvettem a játékot, feltelepítettem és indítás után fekete képernyő f1 2010 felírat majd leáll. Az üzenet pedig: " A(z) F1_2010_game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." Alatta a szokásos értesítse a microsoftot a problémáról, hibajelentés küldése vagy mégse. Lövésem sin mi lehet a gond. Gépigény rendben, minden játék maxra véve akadás nélkül fut. Ha valakinek van ötlete, azt nagyon megköszönném!

Üdv. Attila

u.i.: rendszer: SP3, 2 magos proci, nvidea 9800 GT
  • Marci0115
    toro-rosso val és azt nemtudom milyen nehézségen, menet közben belehet állitani?
  • adam46
    Pedig esőben azt nehéz eltalálni hogy ne blokkoljon a kerék, de amúgy pár körig még lehet menni, amikor már tócsák is alakulnak, akkor nincs esély
  • SirAlo
    Minden off kiveve az ABS es Lotus :D amugy utolso lettem :D
  • rvn
    Egy pár körön még lehet tartani, de mikor a sisak is elkezd vizesedni nekem onnnatól nagyon csuszkál, sőt volt olyan is mikor már az intermediat is nagyn csuszott
  • Tikal #5353
    milyen nehézségi szinten játszol, milyen autoval?
  • SirAlo
    Hat erdekes ez, elkezdett futamon esni az eso, es ugyanugy mentem slickel a vizes palyan mint a szarazon :D
  • Marci0115
    valaki légyszives mondjon már valami jo taktikát, hiába megyek a nyomvonalon, egyszerüenn utolso vagyok 5. futam ota, valaki meg már 1 futamot is megnyerte ahogy olvastam
  • adam46
    Mintha eddig állítottuk volna, hogy szimulátor.
  • a.carkey
    A magyar pályán pl. a utolsó előtti kanyarnál folyamatosan invalidated lapot ír ki, ha csak egy picit beljebb mész rá a rázóra.
  • ScarY MAN
  • gviski
    Michelisz Norbert Gamestart.TV-n megkérdezték hogy mennyire arcade és mennyire szimulátor a F1 2010:
    90(arcade)-10(szimulátor)%
  • V43 1105
    Igen? Hmm.. akkor elnézést.. :)
  • baly0217
    Sziasztok.azt szeretném kérdezni h a visszapillantót azt hol tudom bekapcsolni?
  • edisonae86
    Elsőszámút akartál mondani :)mert De la Rosa az elsőszámú pilóta a Saubernél.
  • spiercell
    Lehet csak én vagyok így vele, de nekem még mindig az a kicsit fakó/szürkés színek jobban visszaadják a futamok hangulatát, mint amilyenek ezek a modok. Lehet csak a tv-mel van a baj?:D
  • V43 1105
    Nem. Mivel mindig a másodszámú pilóta helyére kerülsz be.
  • Tikal #5341
    Gyakorlás: rámszólnak a boxból hogy a csapattársam gyorsabb mint én, vaamit csináljak... ránézek az időkre és ott van mögöttem... beérek a boxba, nézem az idejét, több másodperccel szarabb mint én.... néha azt is megjegyzi hogy másoljam le a beállításait, de azt mégis hogy? :)
  • oneal1
    ez a lightning mod teljes verziója?

• edisonae86
    Szevasztok

Egy problémám lenne: Mivel Kobayashi fan vagyok,szeretnék az ő "bőrébe"
    bújva menni a career módban. De őt dobja be csapattársnak mellém, és De la rosa helyén vagyok. Megoldható hogy pilótát váltsak valahogy a career módban? (Az én esetemben a 23-as autót vezetni :) ) Előre is kösz a help-et
  • IXEMGabeo
    ez így van, ha másik autót hagyunk le levágáskor már adja is a penaltyt...normáls esetben csomó Warning belefér;)
  • IXEMGabeo
    ezt most már megint úgy írtad le, mintha te lennél a király és sosem hibázol...attól még h gokartozol nem kéne elszállni utálom az ilyen embereket:D:D
  • SirAlo
    lol mekkora a kulombseg moddal es mod nelkul...:D:D: most a codmasters direkt ilyen rosszul adta ki es aztan meg modokat tett hozza vagy hogy nezhettek el egy ekkora hibat? ha egy ilyen kis moddal ekkorat javulhat a jatek?

• RYO21
    Sunmod
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk asszem nekem nincs minden szabály bekapcsolva, lehet ezért csak az aktuális kört tiltja le.
  • mcmoha
    A jatek konyvtarba:)
  • zsotesz
    Én is észrevettem time trialban, ha kétszer vágod le a kanyart egy körön belül akkor a következő kör is érvénytelen.
  • mardal
    Próbálgattam a játékot és akik azt állítják hogy nem lehet megpördülni azok nem tudom mivel játszanak,én kormánnyal játszok és ha még be kapcsolom a segítséget akkor élesebb kanyarban rossz kigyorsításkor simán keresztbe lehet állni.Viszont van pár olyan hiba ami nagyon idegsítő benne és jó lenne ha javítanák,pl ha gyors körön vagyok és jön ki valaki a boxból akkor tuti hogy nem enged el vagy pl a nyalókás ember,senki sem jön a boxban de ki nem engedne.