21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
priluki #5410 ja de azt elfelejtik ,hogy a pc-sek többsége nem ezt várta,meg nemis ezt igérték! Magyarul átvertek.. És ök vannak felháborodva,hogy nem veszik :D:D -
#5409 azt hiszitek konzolra nincs warez? éppúgy tört játékkal nyomja fél világ mint pc-n... -
ricsa008 #5408 nekem nagyon bejön minden kritika ellenére kormánnyal üt
nem is érdekel hogy nem igazi szim. -
#5407 csak egy embert kéne börtönbe b*szni warezolásért és mindjárt meglódulna a 3. szám iss -
#5406 "(És ez szégyen… A PC-s játékosok valóban megérdemelnék, hogy nagyjából soha többet, de legalábbis évekig ne jelenjen meg erre a platformra az égvilágon semmi, akkor talán eltöprengenének azon, mennyire érdemes alja proli csöves módjára mindig mindent – akár még kedvenc alkotásukat is! – lelopni az internetről.)"
Az a szégyen, hogy egy ilyen hibákkal teli szart ki mernek adni... Ha a konzolosok olyan hülyék, hogy meg se nézik mit vesznek lelkük rajta, de szerintem még így is döbbenet, hogy ennyit eladtak ebből a fosból. A PC-s általában megnézi mit vesz...
-
#5405 Ja még valami. Mielőtt kiadnék bármiért 10.000 Ft-ot előtte megnézem hogy megéri e...Csomó játékkal így volt, és visszamenőleg is azokat amiket korábban csak leszedtem most mióta kereső lettem elkezdtem megvenni. Nem tudok sokat egyszerre de azért már jó párat megvettem. Mert a pénz nálunk nem a fán terem ha jól tudom. -
#5404 ilyen fos nem is kell, sokan megbantak mar hogy fizettek erte ... -
#5403 Aki így kiad egy ilyen játékot az meg is érdemli hogy szidják, majd vigyorogni fogok meg örülni hogy folyamat jelleggel csal a játék és tiszta bug halom az egész és buta az AI jó párszor. Csak a játék részét nézi az ember és szar... igazából ha ilyen fost ad ki inkább ne is adjon ki akkor semmit. Most jön majd patch, de ha ilyen elfogult a nézete a Codiesoknak (mint mindig) akkor várhatjuk. -
barcames #5402 pc még 2011-ben tuti jön a játék de ha a Codi meghosszabbítja a szerződést akkor 2012-től leszarják a pc-t az tuti!!! és majd írhattok h miért nincsen f1 játék majd megint pc-re vagy 8 évig... remélem így lesz és megérdemlitek! -
barcames #5401 Mióta megjelent az F1 2010, számtalan panasz érkezik a Codemasters felé a játékban tapasztalható hibák okán, illetve az állítólagos kamu A.I. idők miatt, amit a gépi ellenfelek a versenyek során produkálnak. Ez utóbbinak a valószerűségét a fejlesztők azonban most egyértelműen cáfolták.
Az F1 2010 jelen pillanatban mindössze DX9-es támogatottsággal van felvértezve, mégpedig azért, mert a PC-s és konzolos változatok szinte teljesen ugyanazok, és köztudott, hogy a PS3 és Xbox 360-as rendszerek csupán ezt a DX változatot képesek futtatni.
A Codemasters közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a későbbiek folyamán érkezni fog egy DX 11-es képességeket is tartalmazó javítócsomag, azonban az már biztosnak tűnik, hogy nem ez lesz az első tapasz, amit a játék megkap. (Itt megjegyeznénk, hogy lelkes és hozzáértő játékosok már képesek voltak előcsalni eme fejlett funkciókat a kiadott változatból, ámbár ez együtt jár azzal, hogy felléphetnek igen komoly grafikai, megjelenítési hibák, tehát talán az lesz a legjobb, ha türelmesen várunk a hivatalos javítócsomagra.)
A kamu A.I. vitáról néhány szóban: Néhány játékos a közelmúltban hangot adott azon meggyőződésének, miszerint az ellenfelek autói – ha elég messze kerülnek tőlünk – nem láthatóak a visszajátszások során és igazából nincsenek is ott, ahol elvileg lenniük kellene, tehát a játékos tulajdonképpen fantomgépek ellen versenyez. A köridőkben megmutatkozó egyenetlenségek tovább erősítették ezt az elképzelést.
A Codemasters ezzel szemben továbbra is azt állítja, hogy a versenyek során egyáltalán nincs szó arról, hogy kamu A.I. idők jelennének meg a kijelzőn, vagyis olyan köridő eredmények, melyeket valójában az aszfaltcsíkon senki nem futott meg. A magyarázat szerint a távolabb levő versenygépek azért nem látszanak, mert egyrészt kívül esnek a látómezőnkön, másrészt pedig minél távolabb van egy autó, az annál kisebb minőségben kerül megrajzolásra az optimalizálás céljából. Mindazonáltal a Codemasters azt elismerte, hogy a szabadedzések, illetve az időmérők során tényleg nem azok az autók futják meg a megjelenő köridőket, amiket a szoftver hozzájuk társít.
Az indoklás szerint ez a gyors előreugrás funkció miatt alakult így, mivel ha ezt a lehetőséget használjuk és példának okáért harmincszoros gyorsítással élünk, ez esetben a pályán levő kocsiknak hozzávetőlegesen több ezer kilométer/órás sebességgel kellene száguldozniuk az aszfaltcsíkon, ami jobbára ugye lehetetlen.
Az első javításról: A Codemasters közölt néhány érdekességet a hamarosan érkező, készülőfélben levő első javítócsomaggal kapcsolatban. Az egyik legfontosabb változatást a sokat kritizált A.I.-val kapcsolatosan fogasasítják majd, illetve korrigálják az egyes pályákon való, az A.I. részéről történő indokolatlan lassulásokat. Természetesen listán van a sokat emlegetett és valóban bosszantó boxutca-fail javítása is.
Végül pedig a Codemasters mindenkit biztosított arról, hogy az a idő, amit a javítócsomagokra áldoznak, nem fogja befolyásolni az F1 2011 készítésének munkálatait, így az akkor kerül majd a boltokba, amikorra tervezik.
Az első hét eladásai: Az F1 2010 értékesítési szempontból igazán remekül nyitott, hiszen azonmód a eladási listák élére ugrott, olyan más produkciókat verve meg, mint a Halo: Reach, a Dead Rising 2, vagy a Civilization V. A legsikeresebb változat a toplista első helyén tanyázik, ez a PS3-as kiszerelés, ebből eddig 237076 darab talált gazdára. A harmadik helyen a Xbox 360-as változatot találjuk, erre a platformon 180535 darabot tudtak eladni. A fekete bárány sajnos már mint a PC-s verzió, amiből megdöbbentően kevés, mindössze 11040 fogyott el, ezzel az eredménnyel a lista 29. helyére kvalifikálta magát. (És ez szégyen… A PC-s játékosok valóban megérdemelnék, hogy nagyjából soha többet, de legalábbis évekig ne jelenjen meg erre a platformra az égvilágon semmi, akkor talán eltöprengenének azon, mennyire érdemes alja proli csöves módjára mindig mindent – akár még kedvenc alkotásukat is! – lelopni az internetről.)
Mindösszesen tehát több mint négyszázezer példányt sikerült eladni rögtön az első héten, ami összességében egy igen jó eredménynek mondható. -
#5400 Full HD -ben és 2xAA -val gondolom milyen lehet medium -on egy 9500GT-n...
-
priluki #5399 hehe ugyanezt akartam irni csak én az idömérön figyeltem meg:) végig elötte voltam a csappatársamnak mégis jobb idöt futott:S elég siralmas ez kérem,nem?! -
#5398 nekem 280ról elég nehezen áll meg, de te tudod :) -
#5397 nekem 9500 gt van, mediumon elpötyög szépen. -
#5396 Ahogy nézegetem egy Geforce 9600GT/Radeon HD5670 alatt nem érdemes nekiállni, mert nagyon gagyi lesz a graf. -
#5395 SZiasztok!
Olvasgattam itt a topicot és szeretnék hozzászólni.
Gyerekek lássuk be, ez az f1 játék szép szép, de azért a fizika és a realitás a béka segge alatt van. Hiába is bizonygatjátok hogy más játékban is van bug. Igen, van, de azért ekkora nem, hogy kipördül és egy szempillantás alatt elötted van.
El lehet vele szórakozni, de valahogy nem érzek rá nagy késztetést hogy neküljek és végig toljak egy szezont. Szvasz szerintem nem érte meg azta a 8 ezret, már sajnálom hogy kiadtam rá a lóvét.:S:(
Ez van, annyira be lett harangozva hogy így a legjobb f1 szimulátor meg úgy, szerintem egy arade kalap szar.. Expert fokozaton ilyen 0,5-1 mp-et lehet verni a mezőnyre qalin. Versenyben pedig ha kilöknek, megpörögsz, és még te kapsz boxutca áthajtásos büntit.Na és persze ottvannak az űber brutál élethű fékek, 280rol 10 méter alatt megáll...Kicsit vicckes..
Szvasz nem ért meg 8 ezret.. Hú mennyien fognak most ezért utálni.De csak leírta a véleményem bocsi ha valakinek is fájt. -
Fantasy180 #5394 télleg elvan benne cseszve az AI.. quali-n próbáljátok ki hogy egy gépi pilótát kiszemeltek magatoknak és folyamatosan előtte vagy... de úgy hogy ne hagyd menni... én alonsot szemeltem ki bahrein ba és folyamatosan lassítottam és nem engedtem el alonsot... hát 2:50 es köröket mentünk.. amit nekem be is írt folyamatosan...de alonso meg a leg gyorsabb köröket futotta... szal quallon a gép teljesen függetlenül számolja az időket mint ahogy mi látjuk hogy mennek a pályán... azért ez kicsit szánalmas 2010 ben már... meg ugyan ez van a versenyen is... csak anyi külömbséggel hogy ha kimegy a látómezőből az ellenfél mintha átlépne másik dimenzióba és a gép számolja neki az időket... legyen pl úgy hogy már mögöttem vannak addig futottak bahreinba olyan köröket amire én nemvoltam képes virginnel... de amint mögém értek vagy esetleg megelőztek onantól tudtam tartani a tempójukat és nem futottak olyan köröket !!! ha nem hinnétek nekem olvasgassatok egy kis codi forumot... és teljesen igazzak az állítások mivel leteszteltem.. na és zárólag még két bug... az egyik az hogy nem mindig megy ki az AI boxba!! a másik meg az hogy tud csalni azzal a gép hogy csak lágy gumit rak felés semmi büntetés.. egész versenyt lágy gumival csinálja meg !!!! -
#5393 linket! -
#5392 Mondjuk velem is volt olyan, hogy 1 körrel a vége előtt kb. 10 mpel vertem Vettelt, aztán az utolsó körben hipp-hopp mögöttem termett, pedig nem is hibáztam, de az is biztos, hogy 10 mpt nem rontottam sehol, különösen nem tökéletes állapotú friss gumikkal, az utolsó 4 kanyarban. :) -
IXEMGabeo #5391 manapság annyira biztonságos az F1, hogy szinte lehetetlen meghalni...na jó Massa balesete is bekövetkezhet veled, velem akárkivel, de az kb 10000/1-hez hogy pont egy kerék, egy csavar vagy akármi a fejedhez csapódjon... -
Gabor_(HSF) #5390 Level_2 -
#5389 Ez nem egyszeri, hanem rendszeres, max nem latod;) Nem is biztos hogy bug, lehet hogy egyszeruen script-koncept problema;DDD
De amugy is lehangolo Excel-tablazat ellen versenyezni...
-
Eddig csak az idejukon tapasztaltam, hogy ilyet is tudnak, de latni meg nem lattam:DDD Hiaba, a hyper-ugras csak igy, lassitason latszik;DDD -
#5387 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A világ legjobb bug-ja.XD -
#5386 Remélem ezt nem gondolod komolyan ?!?! Az EA olvassa a topicokat és a sok nyavalygás miatt nem jelenik meg pc-re a NHL : akkor a fifa 11-se jelent volna meg , mert arra még többen panaszkodtak. EZ ÜZLET URAM ! Nem is kicsi... -
#5385 Ha ez a szíved vágya akkor menj és tedd meg... de szerintem a sportolók 99,99999999999999999999999999999999%-ának nem az a vágya hogy meghaljon, így pl. az F1-ben nem vezet mindenki úgy mint egy őrült. -
IXEMGabeo #5384 aki az F1-be bekerül az már eleve nem félhet a haláltól...egyébként én inkább halnék meg a pályán inkább élvezném a sebességet, mint itthon gubasszak és a relaxfotelban várjam a véget:D:D sport közben, amit szeret az ember csinálni teljesen más úgy meghalni, mint aki motiválatlanul, kedvtelenül távozik el. Valóságban mi nem vagyunk F1 pilóták ez a helyzet;) -
#5383 így van, te vagy a csúnya rossz, mert félre értetted :D :D
én csak arra akartam rávilágítani, hogy az AI nem fog olyan lehetetlen féktávokat venni mint egy gamer otthon a gép előtt aki nem fél attól hogy megdöglik a pályán. A valóságban senki sem vezetne úgy a pályán mint a gépen.. és akkor bizony nagyon valóságos lenne az az AI.. -
#5382 Én még nem láttam ilyet.Szerintem krva jó játék:) -
IXEMGabeo #5381 legfeljebb a javításokkal egy fokkal elégedettebb lesz a nép:P:) várom már azt a patchet, ami jól fog jönni nekünk Dual Core-soknak -
Rossi1 #5380 :)))) Jót röhögtem!!:)
Még hogy felvehet csomagokat...:))) -
barcames #5379 lehet, hogy október végén kellett volna ki adni?! :S -
#5378 Győztél! Ez így normális! Minden frankó, nagyon jó játék. Csak akkor miért panaszkodnak ennyi minden miatt Codemastersnél ennyire sok ember és erre miért nem reagálnak? Egy ami tényleg nagyon bejön a játékban azok a pályák. AI "felelősség tudatáról" csak annyit hogy megyek gyors körre és kivág elém a boxból és nem enged el. Cseszhetem a gyors köröm már a legelején. De mindegy, lehet ennyit se kellett volna leírnom, mert én vagyok a csúnya rossz :D. -
IXEMGabeo #5377 nálam ilyen nem volt azért, csak max megperdültek:D nem kell ezeket annyira túldramatizálni... -
#5376 na ezt most ugye te nem Írtad komolyan??! nincs olyan amiben ne lenne ilyen... -
spiczi91 #5375 Fordítsuk meg: mutass még egy olyan játékot, amiben összevissza teleportálnak az autók. -
#5374 de most miért? cáfold meg! -
spiczi91 #5373 Ezt most ugye te se írtad komolyan... -
#5372 egy ilyen egyszeri bug miatt ennyire lehúzni?! node kérem (mutass egy, azaz 1db játékot amiben nincs ilyesmi!) -
Csokis #5371 Nem csodálom, hogy panaszkodnak az AI-ra.