21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5450 oké
rendben
nahát
A teszeláció pedig DX11 effekt, azt nem kéne tudnia. -
#5449 xbox 360 dx9+tesszaláció, semmi köze a dx10hez -
#5448 OFF
Ha 5x nem írtuk le hogy hol helyezkedik el az 5670 a ranglistán akkor egyszer sem. 4850 körülbelül 2x gyorsabb, mint az 5670. Olvass is már egyszer mielőtt írogatsz. Ez a "read only" mód nagyon értelmetlen. Ennek köszönhető pl, hogy buktál 10k-t a kártyavásárlással.
-
#5447 Tehát szerinted egy pcvel csak játszani lehet. facepalm -
attila46 #5446 Hogy lehet a viszajátszás hosszát növelni???
köszi -
#5445 Effektekről volt szó. PS3-ban módosított OGL 2.4 van, amivel DX9-el teljesen megegyező effekteket lehet megjeleníteni. Ehhez jön az OGL3 kiegészítés amivel DX10-ez egyenrangú effektek produkálhatók. -
#5444 És a 4850 mióta van az 5670 alatt??? -
#5443 húha:) PS3nak semmi köze a dxhez, még a megnevezés is bántó annak aki képben van -
#5442 Ki beszélt itt HD4850/4870 ről? -
#5441 ?
te vagy a sofőr, ne kereket cserélj :) -
#5440 Ahogy az is, hogy ettől függetlenül minden DX10-es effektre képes:)
PS3: DX9+OGL3 kiegészítés, XBox360: DX10 -
burkos01 #5439 Nekem 4870es karim van és minden fullon van full hd-ben. Még az élsimítás is, és még soha nem szaggatott be. -
robi40 #5438 A boxkiállásnál ebben a játékban lehet gombokat nyomogatnunk? vagyis hogy mi csináljuk a kerékcserét? -
heady #5437 -
#5436 Huu de megmondtad, még jó hogy konzolom van
De ha ránézel az eladási statisztikákra akkor vajon mit fogsz látni? :) -
#5435 A játékosok ugyan azokkal játszanak mind a két platformon. Finnyás nongamerek mindenhol vannak, akiknek szar az élet, és 1-2 rétegjátékért vannak oda. A különbség hogy amíg pécén a warez magától értetődik, addig konzolon ez a szemlélet más, még akkor is ha ott is van warez, de a játékok többsége a boltok polcairól kerül le és nem pedig a torrentről. -
#5434 Csak ismetelni tudom magam, nem erdekel hogy konzolra megveszik a tejszinhabbal lefujt szart!!!!! en a gesztenyepuret szeretem:) -
heady #5433 OFF
Nem akarok flamet, de ezt akkor is leírom. Amíg pc-n játszottam, nem nagyon voltak eredeti játékaim, sőt. 3 darab volt, ebből 2-t Angliában vettem kurva olcsón. A másik a Battlefield: BC2 volt, amit a megjelenés napján megvettem. Ennyi. 6 év pc-n való játszás alatt ennyi.
8 hónapja van xboxom. Először warezes volt. Alig jatszottam vele, 1 hónap után meguntam. Kellett a multi. Vettem gyárit. Azóta 7 eredeti játékom van, fizetem a live-ot. Valamiért itt félrerakom rá a pénzt, megveszem, pc-n nem tettem. Ott volt nálam a warezre a lehetőség, de nem tetszett. Nem tudok rájönni, hogy miért, de jobb így.
ON -
IXEMGabeo #5432 nincs pénze az embereknek nálunk...meg kell élni, inkább a rezsi és a kaja, amire elmegy a pénz...alacsony az életszínvonal, de ez nem az a topik szval OFF vége...szóval a lényeg nem kell csodálkozni, ha MO-on sok a warezos... -
#5431 az az igazság, hogy rendesen nem tudnak megírni egy játékot, de van képük 8-12 ezret elkérni egy játékért, és mivel alig veszik egyből rálehet fogni a sok warezra -
#5430 Így már érthető amit mondasz. -
#5429 nem az a baj, vannak játékaim eredetiben, de egy ilyen bughalmaz játékra adjon ki 8 ezret az akinek 2 anyja van, talán ha élethübb lenne megvettem volna -
Tomy Lee #5428 Szerintem is nagyon állat game,kritikákat lexarom de nagyon.Örülök,hogy van új F1 játék végre és határozottan tetszik is -
#5427 Mindenki magából indul ki, ezt sose felejtsd. -
#5426 Ha lenne egy kis elszántságod mennél dolgozni. Profilod szerint 18-25 vagy akkor mehetsz diákmelóba és ne mond hogy nincs... Én is találtam mindig alternatív megoldást ha tetszett a játék megvettem.
rFactor, GTR2, BC2, BF2, Operation Flashpoint...stb...ezek mind nagy sikerű játékok és éveken át játszok játszottam velük. Nem azt mondom hogy ez legyen életed célja de ha dolgozol ne mond azt hogy nem tudsz félre rakni egy keveset ilyen célra. Akkor nem lenne olyan géped amin ez futna... -
#5425 és a játék kiadonak milyen hardver bevétele van? ... -
#5424 olyan soha nem lesz hogy nem adnak ki új játékokat pc-re...akkor minek fejlesszenek a nagy gyártók? nekik ebben az egész hardware,szoftver piacban dollár millióik vannak,de ha nincs játék,akkor minek vegyenek az emberek számítógépet? minek költsenek évről-évre a legújabb termékekre? off vége -
#5423 bocsi az idézésre céloztam, nem vettem észre, am a lényeg ugyanaz -
#5422 pontosabban előtte tudja "tesztelni" konzolnál ez körülményesebb...
kíváncsi leszek pár hét múlva hogy állnak majd az eladások, bár lehet valakinek ez bejön amit nyújt... -
#5421 ha én is cigányhordába vert maffiozo lennék, elhiheted hogy nem warezolnék észlény -
#5420 nem érdemes? akkor elárulod nekem,miért játszok 4850-es karin 1440-ben high-on? -
#5419 a pc-s nem vesz semmit, letölti, aztán azt hazudja, ha jó a játék akkor majd megveszi :D -
barcames #5418 ebben egyet értek.
pl: most jön majd ki a wrc 2010 azok adtak ki demót és szerintem egész jó lett:) és nekik is a demóban van sok reklám meg hivatalos dolog és ők kit tudták adni a codi is kitudta volna ha ki akarja...
ha lesz patc és sok mindent kijavít akkor megveszem ps3-ra amúgy meg akkor éri meg h 3-4 ezer lesz... -
crossy104 #5417 Angol eladásoknál az F1 2010 vezet.
http://www.gamestar.hu/angol-eladasok-az-f1-2010-az-elso-rajtkockan.html -
#5416 koztudott hogy a ps3 directx9-et hasznal?
-
#5415 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szidjam vagy dicsérjem a jelenlegi csapatomat(LOTUS), hogy év végén jobb szerződéseket kapjak? -
heady #5414 Ez így is van, de mégis több 400 000-en vették meg konzolra. Tehát azokon attól még veszik. Pc-n nem... -
tmisi #5413 Ez baromság. Sokkal fejlettebb a nyomozási technológia mint régebben, több ember kerül rács mögé, akkor kevesebb a bűncselekmény is? Nem, tessék híradót nézni, lassan minden napra jut egy betörés, gyilkosság, stb.
Zene fájlok megosztásáért már nem egy esetben helyeztek vád alá embereket, és azóta fellendült a CD-k forgalma? Nem.
Egyébként is úgysem azt basznák börtönbe, akinek a padlás tele van többszáz másolt lemezzel... Ha hozzám jönnének, tudnék mutatni nekik sokkal nagyobb warezosokat nem is messze tőlem... -
GPx8 #5412 Ennek a játéknak atomprofi volt a PR-je. Elvileg több mint százan (vagy valami brutál mennyiségű készítőt mondtak) dolgoztak rajta, de ezt tudjuk, hogy nem igaz. Az alap meg volt (Dirt2), modelleket és pályákat kellett igazából csak készíteni. -
priluki #5411 sztm ezt az eladási statot is a összehazudozott reklámnak köszönhetik,föleg ,hogy nem 1 ember megbánta a vaásárlás után..