21750
  • Jacek
    Szerintem teljesen rendben lesz hogy 8 eveig vagy akar 112 evig ilyen remek produkciot ne kapjunk megint:)

Akiknek kurvara tetszik, azokat nem zavarja hogy teleportalgatnak az autok?? mi ez a hypervandor 2???????
  • Debilon
    pont nem érdekel :DD

rF1-el is elvagyok a mai napig, annyi mod/pálya van hozzá... F1 meg k*rvára nem érdekel, se IRL sem, mod szempontjából :DD
  • Jacek
    Videoton TV jatektol PS2-ig:) PS3 is lesz novemberben ha vegre gyun a GT:)
  • burkos01
    Ez tudod kb hány fő lesz? Megmondom. Kb 11000 nem több. Sajnos. És ennek az lesz a vége hogy megint 8év pihenő. Szerinted ez jó lesz?
  • Debilon
    azért is válaszolok.. és igen, megfogja venni az rF2-t, ahogy sokan mások is :)

pl. én is
  • burkos01
    Szerinted Tikal. Az ilyen ember mint ez meg fogja venni az rFactor 2-őt? De most komolyan!!!!!!!!!!!!! Erre nem kell válaszolni.
  • burkos01
    Szerintem meg igen. Majd ha megint nem lesz egy pc-s forma 1 es játék sem úgy durván 8évig (megint azt hiszem most ennyi volt) akkor meg csak sírtok. Meg majd mod-oltak.
  • Tikal #5483
    Nem hazudtoltam meg semmit, csak jót derültem, hogy már a népességföldrajznál járunk, közben csak vettem egy játékot, és ez neked nagyon fáj :) Taníts még, ha épp ráérsz rFactorozás után:D
  • Ulvar
    Hát ez kész... :D jó hogy nem már meghazudtolod a mondani valómat :D. Szerintem fingod nincs miről beszélek :D.... próbálod kibogozni de nem esik le :D Na mind1... azt csinálsz amit akarsz ebben igazad van, csak egy kicsit talán szélesebb körben kéne látni a dolgokat... na mind1 leszarom játsszál csak nyugodtan. :).
  • Tikal #5481
    Tudod még fokozni.. népesség és településföldrajz :D
  • Encore
    "Remélem ezek a számok magukért beszélnek." Magukért bizony, csak nem úgy, ahogy te gondolod....
  • Ulvar
    "vagy ezt is általánosságban mondod azokra akik megvették ezt a játékot vagy más szart?? :)" Erre értettem és igen. Tanulj népesség és településföldrajzot :). JÓ tudom a professzorok nem értenek hozzá tudom...
  • Tikal #5478
    Te aztán jó ember ismerő vagy :) Burzsuj aki játékot vesz.. komolyan, mondj már még ilyeneket :D
  • burkos01
    A Pc nem célközönség. Még jövőre lesz F1 es játék de aztán szerintem nem. Felesleges is lenne hiszen eddig mindössze kb 11000 darabot adtak el belőle. Míg PS3ra 240000et box 360ra meg 180000et. Remélem ezek a számok magukért beszélnek. Ez üzlet nem más.
  • Ulvar
    Igen, és nem véletlenül mondom.
  • peter0
    Ez aztán a fórum...itt nem a játékról kellene beszélgetni?? Csodálatosak vagytok, csak a veszekedés, hogy ki veszi meg a játékot és ki nem...ez mire jó? Aki akarja megveszi aki nem az meg nem! ennyi...
  • Tikal #5474
    "inkább leszek primitív mint burzsuj, felvágó, kötekedni akaró személy, aki néz de nem lát. "
    ezt mind abból sikerült kikövetkeztetned hogy megvettem az F1-et ami neked nem tetszik, vagy ezt is általánosságban mondod azokra akik megvették ezt a játékot vagy más szart?? :)
  • Tikal #5473
    Egyébként meg ha meguntam a játékot visszaviszem a boltba és beszámolják, vagy eladom.. és buktam pár ezret, de jót szórakoztam egy hétig...
  • Tikal #5472
    Aha, és mindenki csak azért tölti le, hogy megnézze jó e a játék... aztán elfelejtik kifizetni még akkor is ha jó :)
    Az meg hogy magyarország lakosságának 99% nem teheti meg, háát... akkor most aki megteheti az se költsön játékra? Vagy csak olyan játékra költsünk amire te azt mondod hogy jó? :D
  • Tikal #5471
    Ja, akkor nem is rám gondoltál mikor azt mondtad mindenki magából indul ki? :)

És haragudj, de ne te döntsd már el mire költöm a pénzem. Lehet nekem nem sok a 10 ezer forint, akkor mi van? Ha nekem tetszik a játék akkor megveszem.
  • Ulvar
    Nézd, az hogy warezol valaki az egy normális dolog mert mint mondtam először érdemes kipróbálni a játékot hogy fut e normálisan tetszik e egyáltalán hogy megéri e nekem megvenni...ez olyan mintha úgy vennék meg egy ruhát hogy csak kiválasztom fel se próbálom meg se nézem csak mondom hogy ez kell ez a márkája és kész....de hogy jól áll e tetszik azt nem tudom. Meg kell nézni fel kell próbálni ez egy tök normális dolog, ha nem tetszik nem veszem meg mert nincs annyi felesleges pénzem és ez Magyarország lakosságának 99,5%ra igaz hogy ilyeneket megengedhessen magának hogy össze vissza vesz olyan dolgot amire lehet nincs is szüksége.
  • Ulvar
    Magadra veszed az összes dolgot pedig csak egy általánosságot mondtam, és nem rád mondtam! Szóval nem említettem hogy lopod a játékot, csak azt mondtam mindenki magából indul ki. Mondtál egy olyan dolgot ami nem igaz.

"a pc-s nem vesz semmit, letölti, aztán azt hazudja, ha jó a játék akkor majd megveszi :D "

És igen lehülyéztelek, mert hülye aki szart vesz! Megveheted ki bánja csak hülye vagy... ebbe most mi olyan érthetetlen nem értem. Szerinted primitív vagyok szerintem meg simán egyértelmű és lényegre törő ha pedig egy hülyézést te magadra veszel....hát legyen a te bajod akkor nem velem van a gond. Ez szerinted annyira sértő hogy primitívnek kell nevezni akkor csak tessék...inkább leszek primitív mint burzsuj, felvágó, kötekedni akaró személy, aki néz de nem lát.

A tény meg téged nem érdekel... és a kérdésre egyszerű lenne válaszolni, hogy mi van ha vissza nyal a fagyi...
  • lac coo
    PC....Szerinted miért első számú célközönség, ma már alig fejlesztenek pc-re, ha van is valami ,az is konzol melléktermék ...
  • Tikal #5467
    Egyébként várom a cáfolatot: hol van több warezos... konzol vagy pc? :) Szóval nem magamból indultam ki, hanem a tényekből...
  • Tikal #5466
    Bocs, de nem emlékeztem hogy lehülyéztelek... nagyon primitiv vagy...kezdve onnan hogy arra célzol lopom a játékot... az meg hogy mi a szar és mire költöm a pénzem végképp nem a te dolgod...

Hogy mit honnan portolnak hogy jön ide, nem nagyon érdekel, szóval nem tudom mi van, kérdésedre válaszolva... :)
  • lac coo
    Ez de szar duma, még magad sem hiszed el ! :DDDDD
  • Ulvar
    Ha megfelelő védelem van muszáj vagy megvenni. Ha nincs akkor csak szimpátia és becsület kérdése ami nincs meg sok emberben... bennem meg van mert ha nem veszem meg tudom hogy még egy ilyen jó játékot a büdös életbe nem látok.
  • Ulvar
    Az hogy hülye vagy hogy tízen akárhány ezer forintért képes vagy egy szart megvenni....ezt tudom mondani és rajozhatsz :))) Én meg röhögök :).

És még mindig ott tartok hogy játékot veszek PCre...jaa azt elfelejtettem mondani, szinte minden játékot amit PCre adnak Konzol átirat, mint a BC2. De amikor a Maffia 2 lett Pcről át kódolva konzolra jött a sok anyázó konzolos hogy mi ez a szar.... na ilyenkor mi van?
  • gabi89
    Maximum nem warezolnák le annyian mint most, de nem vásárolnák meg sokkal többen, mert aki most azért warezol mert nincs rá pénze annak akkor sem lenne rá ha nem szedheti le.
    Nyilván lenne aki megvenné de ez ilyen nagy számok tükrében nem hinném, hogy fellendülést mutatna a statisztikában...
  • [HUN]FaTaL
    "Én teljesen tisztában vagyok, mi az a DX:) DX nem szép, DX egy könyvtár benne sok sok függvénnyel."

Tényleg? Nemmondooood :D És a shadert nem függvényhívások állítják elő, hanem azok csak úgy vannak :))))) A témát lezártam.
  • MerlinW
    Nem játszom "e-penis" játékot. A célomat elértem, végre olvasol.
  • Tikal #5459
    most divat a konzol? :D
    Akkor neked utoljára sega mega drive-od volt? :)
  • [HUN]FaTaL
    jéé...
  • MerlinW
    Ha megírod alá akkor igen, ennyi:)
  • MerlinW
    "Tesszalációt pedig tudja, evvel promozták a DX11et mert pcn eddig nem volt."

Erre most nem írok inkább semmit:))

"nem az volt a lényege a DX10nek hogy szebb."
    Én teljesen tisztában vagyok, mi az a DX:) DX nem szép, DX egy könyvtár benne sok sok függvénnyel.
  • Jacek
    akkor egy 468DX proci is DX10-es:D hetente renderel egy kepet de tudja:D
  • MerlinW
    Ahogy #5448-ben írtam, én sosem mondtam, hogy hardveresen tudna DX10-et bármelyik is hanem, hogy ezen verziók effektjeit. Szoftveresen pótolható az API, max több erőforrásra lesz szükség. Viszont ha bírja a vas, akkor a DX326 effektjeit is meg tudja jeleníteni.
  • [HUN]FaTaL
    "Support for a superset of DirectX 9.0c API DirectX Xbox 360, and Shader Model 3.0+"

Link
    Link2

Tesszalációt pedig tudja, evvel promozták a DX11et mert pcn eddig nem volt. Az összes DX10es effekt leprogramozható DX9el is csak lassabb, nem az volt a lényege a DX10nek hogy szebb.
  • [HUN]FaTaL
    Jó akkor shader model 4.0-t tud az xbox és nem tud tesszelációt..
  • Jacek
    Lehet hogy neked magatol ertetodik, nekem nem! ami jo es tetszik megveszm.
    Ugyan azokkal jatszanak? FPS/RTS/MMORPG kilove konzolon.. nem vagyok mazohista:)
    En tenyleg warezhuszar vagyok grat van vagy 100 eredeti game-em:D te az nem erted hogy nem veletlenul nem adnak ki demot mar semmibol PC-re!!! mert a szart nem veszik meg az emberek, kerdezem erted??????? egyebkent nekem akkor voltak konzoljaim amikor meg nem volt divat:D