21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5530 Nem tudom nincs rá bizzos pénz:D -
#5529 Sztem', mindegy. Ugyan annyian látják. Egyre többen tudják is.
Privizni, emiatt nem akartam. Nem oly nagy titok ez már, sajna! :((
De, ha bosszantott, akkor, sorry!
Ez csak igazság, és mielőtt vlki' félreértené, nem az Ulvarról volt szó! Vele csak dumáltunk erről.
Csá, Laci.
@Spiczi, nézd má' meg lécci, ha hagyod lepörögni az első szabadot, átenged a másodikba, vagy csak áll a csiga, oszt' kapufa. Köszi. Cucc eredeti persze. -
#5528 Kiégtek a lámpák a terembe, hogy ilyen sötét van? -
#5527 Interjúúú
-
IXEMGabeo #5526 ahha majd kipróbálom, de gondolom ott szinte tökéletes a gép:D nekem egyelőre könnyebb a Prof mód, mint az Intermediate, de ezt már vagy 100x-ra írom le:D -
#5525 legenden eleg realis helyekre lehet bemenni:) legjobb kinaban volt 12 hely 50% futamon, de ott kinyomtam a szemet:) -
spiczi91 #5524 Az utolsó sorra gondolt sztem... -
spiczi91 #5523 Ezzel még nem találkoztam, pedig már összefutottam egy-két érdekességgel a játékban.(random defekt, a semmiért Dq-zott 1,5 óra vezetés és 53 kör után, Di Grassi 8 mp-vel jobbat futott mint az addigi leggyorsabb kör, nincs ESC-gomb) -
#5522 Az F1 2010-es kerdest?! Miert nem jo itt?!:)
Nem hinnem, hogy bekavart a topic eletebe, bar nem olvastam vissza, de vegiggorgetve, az utolso 100 hozzaszolas nagyreszenek nem sok ertelme van... -
#5521 fasza rF topicba írd vagy privátba. -
#5520 En erdemi valaszt nem nagyon tudok adni, mert csak a teszt miatt (demo helyett:P) szedtem le, a vezetesi elmeny erdekelt, es mivel az nem tetszett, passzoltam a dolgot;)
De egy futamnyi karriert en is mentem, es nalam az idomero vegen, amikor tovabblepett volna, ott "fagyott ki". Hogy ez mennyire altalanos, mitol fugg, mikor, milyen beallitasokon jon elo, azt nem tudom, mert ebbol az egy tesztol nem lehet kideriteni:D
Mashol (TimeTrial, GrandPrix) nem volt gondom, lassulasom, fagyasom. -
#5519 Spiczi, Ulvar, Alexease!
Azért így, mert mi már ideje ismerjük egymást valamennyire, és nem akarok alapfokú válaszokat kapni. Bocs, többiek!
Nektek nem csinál olyat, hogy szabadedzést lepörgetve, vagy végig autózva, egy tized mp-ig tölt, oszt' onnan sehová. Qualin nem tesz ilyet.
Idáig minden pályán megszivatott. Ja, karrierben. GP-ben még nem néztem.
Viddrájvert ne javasoljatok, mert a 10 felettiek nem támogatják a TrackIR 5-öt!
Egybként, ha csk egy mpvel előbb tovább léptetem simán átmegy a köv szabadedzésre.
@ Ulvar! Emlékszel, mikor kiszálltam az indiből, és a csalásról beszéltünk?
Kinyomoztam a progit, amivel meg lehet csinálni. Termsztesen nem használom, és nem is írom ide a nevét, mert aki tudja, az úgyis, aki meg nem, az meg ne!
Kösz, ha válasz van, csá, Laci. -
spiczi91 #5518 A HRT-vel is el lehet csípni a pontszerző helyeket, márha a gép nem szabotál valami hülyeséggel. Nagy élémény számomra Chandhokot beterelgetni a 7.-8. hely környékére. -
IXEMGabeo #5517 jaja jóféle dolog ez, aki ügyes az ott harcol a többiekkel elől egy Lotussal, HRT-vel, akár Virginnel is...de ez a HRT ez nekem nagyon bejön már kapásból 2 dobogót kiharcoltam vele, a Virginnel csak szenvedtem akármennyire állítgattam az elég gány volt:) el se merem képzelni, ha a Sauberhez átmennék, vagy avval kezdenénk akkor lehet simán vb-k leszünk:D -
#5516 igy az izgalmas :))) meg voltamolyan paraszt, hogy 7 szezonos karriert választottam. -
#5515 Én a lotus csapattnál vagyok 1.szezon közepén 2.néha3. nehézségi fokozatba attól függően mennyire ismerem a pályát és nagyon szoros bajnokságban 3.vagyok.Ez így izgalmas:) -
#5514 Ha 7 szezont választasz kezdéskor akkor csak gagyi csapatok vannak... meg van aki mazohista ;) -
#5513 Minek választotok gagyi újon csapatokat mikor lehet menni a Williamshez is???Vezetem simán a bajnokságot... -
#5512 jaja:D -
twi452 #5511 majd akkor hadonászik a kinect előtt :DD -
#5510 nem nem igy van, akinek tetszi az iqlight:) -
#5509 Felre ertheto voltam:) arra gondoltam hogy a jatekot azzal keszitsek el, mert mit egereznek ok ott amikor az nem kell a jatekba:)
Megneznem a budos gyokeret amikor 3D modelt keszit X360 banannal:D -
heady #5508 Mert akinek véletlenül tetszik ez a játék, az mind hülye, meg aki eredeti játékokat vesz, az is -.-' -
#5507 Azt mondta ő igen. Igaz nem burzsuj, de ami jó azt megveszi. :) -
#5506 Hát bocs, hogy költöm a pénzt :) De hogy te mekkora paraszt vagy el sem hiszem :D -
#5505 "Szerinted Tikal. Az ilyen ember mint ez meg fogja venni az rFactor 2-őt? De most komolyan!!!!!!!!!!!!! Erre nem kell válaszolni."
+"Csodák csodájára 2006 óta meg van az rFactor...már megbocsáss... "
"Te aladár. Az mikor volt F1 es játék??? Agyhalott!!!!!!!!!"
-
burkos01 #5504 Azt hiszem ez egy F1es topik. De azért megnézem a még egyszer a címet. Nem. Inkább te nézd meg. -
spiczi91 #5503 Nálad nagyobb állatot még nem hordott a hátán a Föld. A topikot olvasgatva úgy döntöttem még egy esélyt adok ennek a raklap szarnak, a Hispania azért mégiscsak Hispania. :) -
burkos01 #5502 Te aladár. Az mikor volt F1 es játék??? Agyhalott!!!!!!!!! -
#5501 Csodák csodájára 2006 óta meg van az rFactor...már megbocsáss... -
#5500 Én is a GT miatt vettem :D -
burkos01 #5499 egyenlőre. -
Debilon #5498 elavult játék?:DD
nem tudod miről beszélsz, tény hogy régen jelent meg, de grafikailag egy csomó mod/pálya van ami tökéletesen megállja a helyét..
amúgy meg ha jó a game, élmény játszani vele..ki a retkes fenét érdekli hogy mikori? -
GPx8 #5497 Az jó lehet... -
#5496 "A legsikeresebb változat a toplista első helyén tanyázik, ez a PS3-as kiszerelés, ebből eddig 237076 darab talált gazdára. A harmadik helyen a Xbox 360-as változatot találjuk, erre a platformon 180535 darabot tudtak eladni. A fekete bárány sajnos már mint a PC-s verzió, amiből megdöbbentően kevés, mindössze 11040 fogyott el, ezzel az eredménnyel a lista 29. helyére kvalifikálta magát. (És ez szégyen… A PC-s játékosok valóban megérdemelnék, hogy nagyjából soha többet, de legalábbis évekig ne jelenjen meg erre a platformra az égvilágon semmi, akkor talán eltöprengenének azon, mennyire érdemes alja proli csöves módjára mindig mindent – akár még kedvenc alkotásukat is! – lelopni az internetről.)"
Ebből csak az látszik, hogy a konzolosok mind hüjék, hogy ilyet megvesznek :D
Arról nem beszélve, hogy 10 Boxos ismerősöm közül egynek sincs legális játéka :D
És ha a 237076-ból kivonod a 180535, akkor megkapod, hogy hány gondolkodó XBoxos létezik a földön :D -
burkos01 #5495 én most vettem egy kormányt csak ezért a játékért 9300Ft ért. És csúcs király ezzel tolni. -
burkos01 #5494 Elhiszem de ez elmegy egy pár évig aztán teszem fel egy elavult játékot fogsz agyon modolni még 10-15 év után is. Az olyan lesz mint ha egy fifa 99el játszanál most. Csak ezért írtam ezt mert ezt láttam a minap egy 7éves gyereket ezen játszani. Hát mit mondjak. imádtam ezt a játékot de nem így emlékszem rá. Szörnyű a mai grafika mellett. -
#5493 plusz azzal buntetnem a fejlesztoket hogy a 2011-et csak billentyuvel csinljak emg, mi a reteknek az az eger:) -
#5492 foltunt a remek optimalizacion:) egy vicc:D -
GPx8 #5491 Azért vegyük már észre, hogy ez egy alapvetően konzolra fejlesztett játék (lásd menü, pl.), a PC-s eladások csak + bevételek, szerintem nem is tervezték be komolyan a költségvetésükbe. Egyszerűen az xbox-os fejlesztés miatt a PC-re nem volt gond megjelentetni.