Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Az tulzas, hogy pont eltalaltak, mert inkabb csak sodrodasok, orrtolasok vannak, itt-ott meg erdekesen elfogyo tapadas😉 Hianyzanak az szukseges apro pedal- es kormanymozdulatok, valahogy "nem el" a hatulja. Bar eddig meg semmit nem allitgattam az auton, lehet hogy ha hozzanyul az ember az autobeallitasokhoz, "kikapcsol" valami bonuszpluszt😉)) Igaz, egyszer levettem nullara az elso szarnyat, de semmi kulonleges nem tortent😉
Totti5
Esõben nagyon élvezetes, azt pont eltalálták nehézségben. Szárazon a tapadás kicsit sok lett, de talán majd jövõre azt is belövik😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

attiGT
1 kérdés: easy fokozatba be lehet allitani, hogy a tores realisztikus legyen, tehat legyen is, es hatasa is legyen.

Danecay
Nekem a 40%-os versenytávnál jelentkezett Bahrain-ben 2 körrel a vége elõtt a LOTUS-om terelketése közben. Úgy hiányzott mint egy hátba rúgás, a bokszáthajtásos büntetésem után 😊

Nohab
Nálam 30%-os versenyeknél 10. kör körül durran a kemény. A lágy egyszer a 2. körben a kínai hosszú egyenesbe kapott defektet. Bill, abs, kipörgésgátló medium. Most kivettem a full törést, és eddig még semmi.
Alexease
Gondoltam, csinalok egy gyors esos videot sogoromnak, mutogatni. Nem mintha nem lenne feltrilliard a net-et😄 De ez megis sajat;P
De hogy meg mindig nem tudjak megoldani, hogy kozben is legyen benne normalis Replay, nem hiszem el?!?! Az az instant foss semmire sem jo, annyit emlekezetbol megrajzolok... Meg amugy sem akcio jatek.

Mindegy, szerencsere "korlatoztak" a dolgokat annyira, hogy a gepembe (valszeg a prociba) meg volt annyi energy, hogy realtime, verseny kozben Fraps-szel fel tudtam venni az az 1-1,5 kort😉

Amugy szakado esoben viszonylag jo mukodik, persze a szarazhoz kepest, es megperszebb (😛), teljesen relativ;DDD Valszeg megszepiti a dolgot, hogy ilyen szintu idojaras, eso, latvany meg nem volt, igy plusz elvezetet jelent, kicsit megszepiti az autokezelest, mukodest (fanatikusok kedveert: cseppet megcukrozza a taknyot)😊

Amugy Spa, Heavy Rain, Expert Mod, Lotus, Race, Start stb.

SirAlo
Level-R a jatek neve, en is probaltam mar es tenyleg szinte egy szoba sincs ami simulatorra van allitva 😞 de az arcade modba is nagyon jol jatszhato

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Totti5
Élvezetes játék!! szeressük nagyon fõleg az elsõ részt, de realitást keresni és összefüggsét felállítani az meredek.

Palinko
azért a versenyzõk is értenek a technikához, nem csak érzésre.
Totti5
A népeket nem érdekli hogy mit számít, milyen FFBt, mert a 90% ugyis kontrollerrel játsza és sosem szimezett, vagy max csak kipróbálta és beleunt 2 kör után... ez a valóság, ez volt 10 éve is és ez lesz 10 év múlva is.

lac coo
Emláékeim szerint jobb, Legalább figyelni kellett a gázadásra a földúton mert eldobta magát ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Project Torque

lac coo
Aha, mutassak olyan fizikai motorokat amik egy emberesek ?

ez csak azért van így ,mert a népnek a szar is jó ha szép, még fizet is érte vígan ! 😊

macleody
Nekem momo van mégse ismeri fel. Pedig benne van a listában. Be kellett lõnöm a menüben.
Totti5
Flatout egy árkéd roncsderby féle, ott sincs jobb fizika SÕT... ráadásul azt kormánnyal nem is lehet élvezni, mert annyira távol van bármi féle valóstól.

Custom setupnál sem tudod megadni a kormányt? Mert amit alapból nem ismer fel azt úgy kell. Nekem Force EX-em van és nincs támogatva alapból, ezért kell beállítani, de teljesen jó. Emiatt is lett fikázva a játék, hogy nem támogat elég kormányt 😊 Nos a támogatás ebben az esetben csak annyit jelent, hogy magától beállítja a kiosztást ha a listán van, ha nem akkor neked kell.
Pontosan. És 10x több munka. Egy komoly szimulátor fejlesztési idejébõl és költségébõl a Codemasters kidob 3 autós játékot, amin sokkal nagyobb haszon van.
Nem is tom már melyik az a játék, ami online autóversenyzõs, magyar fejlesztésû. Van egy arcade és egy szimulátor módja (persze még az is kérdés, hogy a "szimulátor" mod mennyire szimulátor) úgy lehet benne versenyezni. Na és ott a készítõk nyilatkozták, hogy 90%-10% a játékosok aránya az arcade mod javára. Õk pedig eléggé sajnálják, mert a szimulátorral sokkal több munkájuk volt.

<#eljen>

Na azért nehogy már a flat outnak jobb fizikája legyen XD Egyébként Próbáljátok ki mélyebb setup beállításokat. Én mindent össze vissza állítgattam, hogy megnézzem mennyire lehet elrontani az autót de nem nagyon :S Mondjuk ezt jónak tartom, abból a szempontból hogy nem kell gépész mérnöknek lenni ahhoz hogy versenyezzek. ( Mert a többi szimnél meg ez van. Holott a valóságban lehet hogy 1-2 versenyzõnek érettségije sincsen nem hogy gépészérnökként mm rõl mm re állítgassa a kocsit. Persze õ érzi és fontos, hogy el tudja mondani de nem õ számolgat és állítja be.) A lényeg hogy ha a fékerõt nagyon elõre állítjátok akkor szépen hamar blokkolnak a kerekek ahogy kell és már csúszol is ki 😊
Nekem tetszik, sajnos a kormányt - Logitech Wingman Formula - nekem nem ismeri fel, billentyûzettel pedig teljessen eredménytelen vagyok😞
Egy ideig még nyomom, hátha csak a gyakorlat hiányzik, új kormányt azért nem veszek.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

lac coo
Nem értek egyet veled, azért bár én sem gondoltam hogy komoly cucc lesz, ahogy itt bekamuztak mindent a fejlesztõk, egy olyan jó kis árkádos fizikára számítottam. Mondjuk Flat Out, az teljesen korrekt színvonal .

Legalább egy hangyányit érezzem autónak a gyufás skatulyát😊))

MerlinW
Azért nem lett szimulátor, mert a szimulátorokat tized annyian veszik, ahogy kormánya is csak elenyészõ mennyiségû embernek van (a nem rendelkezõkhöz viszonyítva) és mint tudjuk minden a pénz körül forog.

Szerk: Alex kifejtette😊

[merlinw.org]

Alexease
Biztos, hogy tobbet szamol, mint amennyit erezni belole. Valszeg az elsodleges arkad, soksegitseges alapok miatt csak ennyire lehet szabadjara engedni a dolgokat.

De sajnos, van meg egy tenyezo. A celkozonseg kontroleres, konzolos, billentyus, hatulrol tologatos stb. Ez teny, nincs ezzel gond. Lehet hogy van Expert fokozat, full kikapcsolhato segitsegekkel, de aki profi kontrolleres, annak is bizonyos lepcsofokot, szintet, fejlodest jelent, osszehasonlitasi alapot masokkal szemben az, ha O nem kezdo vagy halado, hanem Expert fokozaton nyomja. Es igy, ha az expert/nohelp fokozat valoban az lenne, el sem tudna indulni, igy foss, szar, bugos, "Patch-et a nepnek!" lenne a vege.
De igy, egy komolyabb, profibb kontrolleres, elmondhatja magarol, hogy expertben tolja az F1-et😉
SirAlo
Hat szerintem azer is nem lett szimulator mert inkabb a Single reszre mentek es ott a gep ellen nem gyakorolsz egy palyara hetekig mint egy szimulatorba.... meg allitgatod hogy minnel jobb legyen stb... ha szimulator lett volna akkor inkabb csak multis lett volna mint az rFactor pl.

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Jacek
Csak ugy tunik😊))))

Alexease
Senki nem gondolta, hogy ez "szimulator" lesz, nem is lehet az eladasok miatt, egyszeruen vannak, akik kicsit tobbet, komolyabbat vartak. Ennyi. Mindket oldal, kicsit tullihegi a dolgot...
Legyünk optimisták!
Tegyük fel, hogy az engine "real-time" számolja a fizikai hatásokat (szerintem nem).
Ebben az esetben egy patch megoldhatná a permanens TC/ABS és spin recovery valamint kikapcsolhatatlan kormányzás segítség problémákat.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

"az autó normálisan viselkedik" az a baj, hogy ez sajnos nem igaz.

Totti5
És ezzel mi a probléma? F1 élményét adja, az autó normálisan viselkedik ( NEM SZIMULTÁOR és nem is LFS és nem is HCknek van, ezt csak egyesek álmodták be hogy így lesz ), de ettõl még sok mindent tettek bele, amitõl élvezetes és komplex.

Jacek
mert vagyna egy F1-es gamera cukorborso

Totti5
Csodálatos az a játék ahogy csontig tekerve veszi mindenki a kanyarokat😊

Jacek
"játékot mindenki számára elérhetõvé tenni, tehát aki csak most ismerkedik az internetes versenyzéssel, szintén élvezni tudja az F1 2010-et legalább annyira, mint az, aki kõkemény online versenyzõ"

ez sem rossz😊

gera995
akinek nem tetszik az miért játszik vele? 😊

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Jacek
az is vicces lenne ha linkelnek egy kepet az FVA-bol a gaz/fek allasokrol egy kor alatt😊

Itt egyszeru nyel/fek/nyel/fek/nyel/fek😊

Totti5
Igaz, a Micro Machines elég szimes volt, bezzeg ez az F1... 😊

lac coo
Az hát, tele van ilyen bonyolult algoritmusokkal !

lac coo
Eleve tisztázni kéne a fejekben , lehet-e egy autós játék egyáltalán "nem szimulátor" ???<#papakacsint>

Vagy attól "autós" egy autós játék mert autónak látszanak az objektumok amiket lökdös a játékos? <#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint>

"Valós adataink vannak a gumik viselkedésérõl és ezeket felhasználtuk a játékban. Ebben benne van minden: az optimális mûködési hõmérséklet, a vízkiszorítási különbség az esõgumi és az átmeneti abroncsok között. Ez egy rendkívül lenyûgözõ rendszer lett és a gumikkal való megfelelõ bánásmód kritikus szerepet fog játszani a gyõzelemben magasabb szinteken."

Jacek
de csak mindig csokken

Totti5
Ezt nem vettem észre hogy így lenne, ráadásul a Codie profila sosem volt több mint amit ez a játék képvisel.

Jacek
mert meg ezen a teren is ujjat teremtettek😊 ARCADESIMULATOR😊 a kories szimulator😊 a gyorskocsiverseny nem😄 kellenenek bele ruhak, meg csajokat meg lehetne dugni a lakokocsiban, akkor lenne valaminek a szimulalasa😄

MerlinW
Nem az LFS ellenfelének, viszont minden elõzetesben, bemutatóban, TV reklámban hiperszimulátornak harangozták be.

A másik, ha értelmeznéd is a szöveget megértenéd, hogy nem LFS-hez hasonlította, hanem a szimulátor elemeket kereste benne - jogosan. És ha ki akarjuk deríteni mennyire szimulátor valami, akkor pl az LFS jó viszonyítási alapnak.

[merlinw.org]

Nem$ Az SR-ben korrekt fizika(Invictus) van. <#ravasz1>

MerlinW
Pont az a videó lényege, te lökött. Hogyan viselkedik az autó.

[merlinw.org]

Amúgy: Melbourneben végre megtapasztaltam az esõt. A csalódottságom csak tovább növekedett, a száraz a pálya és az esõs pálya között 4 mp a tempókülömbség, de semmi más. Nem csúsazik jobban a fara, a féktávok hasonlóak az esõbeállítás miatt. Ez most konkrétan fájt.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

nem könnyû a dolgunk😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Taylor10
Sziasztok.Elindítom a gamet és bejön egy piros is x.Felraktam mindent és frissítettem a drivert.