Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Magyarorszag te szep😊
-köhögve fut a gépemen /hiába, a 2600xt fölött eljárt az idõ/
-késve reagál a váltásra, gázadásra, fékre /lehet, hogy ez is a gyenge gép miatt van/
-valamiért nem tudom rendesen belõni a momomat, félgáz után felugrik fullra hiába állítgatom akárhova
-hiányolom a jó kis replayeket, jó lenne visszanézni egy futamot közvetítés szerûen
Nagyjából ennyi.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
LFS hogy jön a képbe?? még mindig zavaros.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És a cikkben leírta miért az LFShez hasonlította a játékot...
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
jah korrekt meg minden, csak éppen te sem a helyén kezeled a játékot...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
"Végre elérkezett a nagy pillanat! Mióta legelõször bemutatták az elsõ képeket, és videókat, mindenkiben ugyan az a kérdés merül fel az egész naprendszerben: "Szimulátor lesz, vagy tömegjáték?" A választ most megtudhatjátok..."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Most lenyomtam megint egy 20 körös versenyt bahrein-ben elkerülve a kerékvetõket kb 5ször mentem rá az egész verseny alatt
most kibírta simán az 1 szet lágy és 1 keményebb a versenyt 😊
elõtte ugyanúgy 20 kör bahrein csak gyilkolva, a lágyat is eldurrantotta és a keményet is 😄
Igazabol remiszto, hogy ha ilyen sokan nem tudjak, nem jonnek ra egy olyan dologra, ami 20 eve abszolut alap dolog a Windows-ban (kb. mint a CTRL-C, CTRL-V, ALT-F4 stb.), akkor mit hasznalnak?! Vagy minek?! Egy sima jatekfelulet mint az XBox-on? Letolto manager? Szidni mindenki tudja azonnal, de hasznalni...
Egyszer nekem is volt deffekt, meg gyakorlason vagy TT-n, de annak sem volt semmi elojele, ugyanugy viselkedett a gumi a deffekt elott, mint amikor kijottem a box-bol😊 Egyszeruen szolt, hogy kopott a gumi, aztan dirdurcsittcsatt;D
Olyan kérdésem lenne, hogy vmilyen oknál fogva egyszer csak a játék átváltott ablak mód-ba és nem tudom hogyan lehetne vissza állítani teljes képernyõre. Aki tudja a választ legyen szíves írjon. Köszi.
Autókezelésnél arra tippelek, hogy néhol elég agresszíven támadom a kanyarokat/kerékvetõket.
Megjegyzem egyáltalán nem durvábban mint ahogy IRL is csinálják, közvetítéseken gyakran látni jóval durvábbakat, rendszeresen...
Cockpit nézetbõl vezetek, állóra nem nagyon fékezek kereket, legalábbis nem látszik a képernyõn hogy megállna bármelyik elsõ kerék, mégis volt hogy az kapott defektet.
Az "S" gombbal kitettem fixre a status kijelzõt, amin látszik a kerék elhasználódás, és semmi köze a defektnek a kopáshoz a hagyományos értelemben... Ha elkezd normál módon használódni a gumi, elõször besárgul a kijelzõn a kerék, majd narancs lesz, stb. Amíg rendben van, addit fehér. Namost eddig minden alkalommal fehér volt amikor defektet kaptam... Na ilyenkor vált feketére 😊
nem kell vele játszani...
kezdj neki a saját szimulátorodat csinálni az f12010 közelébe nem érne!!!!!!!!!!!!