21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Scamel #7919 Valóban nem az, de attól még egy kellemes kiegyensúlyozott játék igazán lehetne belőle...
A racedepartment mindenféle modjait próbálgatom már jóideje, de csak nem sikerül úgy beállítani a játékot, hogy egy értelmes 100%-os versenyt le tudjak futni...
Próbálom az AI-t belőni, hogy nagyjából az én szintemen teljesítsenek, de egyszerűen nem találok olyan beállítást amivel ez sikerülne.
Ha az erősséget a tweak programmal úgy állítom be, hogy benzinfogyással is legyen esélyem, akkor az elején jókat küzdök velük. Aztán a verseny közepétől valami érthetetlen módon elkezdenek csúnyán belassulni. A verseny végére meg már csak szinte vánszorognak a kezdeti sebességhez képest. Nem értem. Pont fordítva kellene lennie nem? -
#7918 jól mondod : "akar lenni " DE NEM AZ !!! -
#7917 Vegyél fel Sisakot , ha játszol otthon ! Ó várj csak ez egy JÁTÉK ! Mi reális ebben ? kb semmi . Vizes versenyeket simán lehet hozni legerősebb fokozaton , segítségek nélkül , legyél bármelyik kocsival még a saftycarral is :P -
#7916 -
grimm13 #7915 köszönöm a gratulációt :D de ha már olyan reális akar lenni a játék ne várjon olyat ami az életben nem túl valószínű -
#7914 Gratulálok a hozzászólásodhoz :P , de azért segítek egy játékkal játszol nem vagy F1-es pilóta. -
#7913 Nem a valós erőviszonyok vannak a játékban. Ha jól emlékszem a játékban 2-3 mp különbség van az új csapatok és az élmenők között, míg a valóságban 6 is volt.
A másik meg, hogy új csapattal is meg lehet nyerni a vb-t expert fokozaton, holott a valóságban erre 0 az esély.
Ha vki nem tud előrelépni, akkor lejjebb kell kicsit venni a nehézséget, vagy egy-két segítséget be kell kapcsolni. -
grimm13 #7912 Majd linkelj már be hogy az életben hol volt a hispania 12. helyen pls :D -
#7911 Lassú vagy ezek szerint :) -
nyusz #7910 az normális hogy első évben lotussal nem jött össze a feljutás, hispaniához átmentem, és jobban is megyek, csak az elvárások magasak 8-10 vagy 12-10helyezés folyamatosan az elvárás, 3futammal a vége előtt 16,5 tudásnál vagyok és 18kell tororossohoz.... de a hispaniaval hogy legyek 10edik folyamatosan. amúgy 22pontot szereztem -
#7909 Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az időd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak. -
#7908 Akkor más nem maradt mint cpu prioritás változtatás.... -
GazCamp3r #7907 ja.. jó hülye voltam, mert nem írtam, hogy GTX 560 Ti van... kb 1 hete jelent meg a kártya, de nemhiszem, h ez lenne a gond. Van hozzá normális driver :S -
#7906 Ha az a vidi karid ami alul le van írva ahhoz le kellett tölteni vmit , de már én sem emlékszem pontosan ,nézd meg az oldalukon vagy csak frissítsd -
GazCamp3r #7905 sziasztok. Olyan problémám lenne agémmel, hogy heavy raines versenynél egyszerüen kfiagy a gém. Mindenféle mod nélkül is, meg moddolva iss (true wather és társai)..
újra raktam, teljesen szűz installnál is ugyanez :S
volt vmi cpu fix, amit a system mappán belül a mittoménmilyen restrictionsnél kellett változtatni, azt is megpróbáltam de még mindig fagy :S -
#7904 off xD -
barcames #7903 7 futammal a vége előtt az összes csapat érdeklődik irántam:):):):) -
#7902 Ha jól tudom, ezt a két mappát kell lementened:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
Charly: Ha nem ajánl szerződést, akkor sztem automatikusan maradsz annál a csapatnál, ahol voltál. -
gunners #7901 Segítségért szeretnék hozzátok fordulni!
Win 7et szeretném feltenni és azt szeretném,hogy folytathassam a karriert akkor mi tévő legyek?Teljes gép leformázva lesz! -
#7900 Sziasztok!
Hogy lehet ugyan annál a csapatnál maradni?Nekem nem ajánl szerződést idény végén hiába vagyok világbajnok:( -
#7899 #7862 -
JOE89 #7898 Eredeti fájl van ott. Akkor lehet ezt valahogy orvosolni? -
#7897 Szerintem nem azért nem megy a mentés ,mert feltetted a magyar nyelvi fájlokat ott más lehet a hiba (próbáld esetleg vissza írni az eredeti language eng.fájlt) ha így se akkor más a bibi... -
JOE89 #7896 kösz hogy így utána néztél csak az a baj hogy még így sem megy :(
-
#7895 Regisztráltam. A honlapon is van leírás és a rar fájlban is van egy install.txt fájl. A lényeg, hogy a system mappában lévő flow.bin fájlt be kell másolni a játék mappájában található system mappába. Mivel ott már van egy ilyen nevű fájl, így azt felül kell majd írni. -
#7894 Ott a pont -
#7893 Neked meg több humor kevesebb parasztság , látom nem esetr le miért írtam az amit. Majd segítenek neked a többiek ,vagy inkább leszólnak téged mit te tetted a sráccal ? na off vége ősember. -
JOE89 #7892 Ez a baj hogy nincs sajnos -
#7891 Nem azért, de szerintem direkt írt mindent helytelenül, hogy téged bosszantson...
JOE89: Nem vagyok regisztrálva, de gondolom be kell másolni a linkelt fájlokat a megfelelő helyre (játék mappájába valahova) és esetleg felülírni a korábbi fájlokat. Nincs hozzá útmutató fájl? -
JOE89 #7890 Tud valaki segíteni ? -
JOE89 #7889 jól van okoska senki nem kérdezte a véleményedet ezt elemezd:kabd be a faszomat -
Timbu #7888
Akkor már: helyesírás, szótár, akkor, segíteni, fölöslegesen
Több könyv, kevesebb játszás.
-
JOE89 #7887 Kösz öreg lényegében ki mondtad azt amit én akartam ha ezzel jöttem volna ide akkor se tőled kérnék segítséget Timbu -
#7886 mi vagy te valami helyesirásí szotár ! Érteted mit akar akor meg ha nem segiteni akarsz kötekedni , ne irkálj be neki főlőslegesen.
Bocsánat , de nekem meg a te hozzászólásod szúrja a szemem. -
Timbu #7885 Bocsánat, nem kötekedni akarok, de elképesztően bántja a szemem:
1. Tudom, de azzal mit kell csinálni?
2. Ha le <szóköz> tudnád írni, megköszönném. -
JOE89 #7884 ha letudnád irni meg köszöném -
JOE89 #7883 tudom de azal mit kell csinálni? -
#7882 #7864 (nem sokat kellett volna visszaolvasnod ) -
JOE89 #7881 sziasztok Valaki esetleg tudna nekem segiteni le magyarositotam a játékot és nincs mentési lehetöségem ????????? -
#7880 hi all!
ma folytattam a carreer módom... szuzuka következett.. viszont az egyik bal kanyar után történt vmi érdekes ->
először azt hittem, h valaki hátulról beékelődött alám :D de a visszajátszás nagyon nem ezt igazolta!
(amúgy bocs a képminőség miatt.. LCD TV-t fotóztam telóval :D)
vkinek ötlet, h mi történhetett? :D