Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
nem tudja valaki annak a zenének a címét ami a DigiSporton szokott menni az angol meccsek összefoglalója közben ?
ez a zene benne van ebbe a játékba is de nem találtam az ost között.

\"Erről van szó!\"

Nohab
Az off/warez topikban, az egyiknek sikerült. Le is írta a menetét, de nem értettem. Ha megtalálom a GTA IV kódját, akkor megnézem még egyszer.
Hunter of Deer
valaki tudna nekem irni jo beallitast Logitech Formula force ex kormanyhoz?
amugy a game nagyon zsir lett sztem, nem atom szimulator de nekem ez igy megfelel 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

RETROB0Y
Dead Rising 2 topicban kaptam választ a kulcsos dologra

Viszont olyan gondom lenne hogy pattog a hang kicsit jatek kozben

Hiába állitom Hardware\Software\Real3D csak a sercegés hangereje változik

Ez milyen gond lehet?

Creative SB X-fi Xtreme Gamer van és Windows7Codec pack

RETROB0Y
Másnak sem fogad el The Club\Gears of War\Bioshock 2 stb live kodokat?

Krisztiam
nekem elindul, de 800x600-ba játszok ablakba, ultra low-n 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Alexease
Sot, meg kormanyozni is nekunk kell! Hihetetlen mi, mennyire megnehezitik szerencsetlen jatekos dolgat😄
szabii98
A játék lényege egy karrier kiépítése ! <#smile>

I met God. She's black

Amiga
Állítható.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zoliapu
Egymagos CPU tulajok ne is álmodjanak, hogy elinul a game? Köszi.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

de a váltás automata nem??? Vagy itt nekünk kell váltani???
20 körös verseny után 92% lol, nekem fulltáv után maradt 94%. Figylej jobban a váltásoknál.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Az biztos,Hamilton csak egy van 😊
Ausztrália az nem éjszakai futam,szingapur az igen meg Abu Dhabi.Korea az is az ?
Norbi1990
Nem vagy te Hamilton, hogy egybõl egy világbajnok autóba üljél 😄
Az elég nagy baj.Mindegy akkor majd megyek valami kicsi kocsival.
Ulvar
Hát inkább, max Korea, vagy Abu Dhabi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Krisztiam
az Szingapúr nem? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ulvar
éjjel Ausztráliában? Belehet állítani ilyet vagy mi?

Krisztiam
Sziasztok! Elõre szólok, h csak véleményt mondok és nem kell megkövezni.. 😄 Szóval az az igazság,h én többet vártam az F1 2010-tõl.. Viszont grafika nagyon jól sikerült, de 1-2 dolog nem az igazi szerintem..

Amiga
Szerintem jó döntés megvenni. Õszintén szólva én még abban is reménykedek, hogy a késõbbiekben lesz patch, ami finomít a fizikán. Az bizton, hogy sikeres lesz; pénteken, amikor mentem a CD Galaxisba, gyakorlatilag hármasával vették.

Nekem is nagyon tetszik a versenyhangulat és tök jó volt éjjel Ausztráliában tolni a Virginnel a 16. helyért. :-)

Ulvar
Karrier módban biztosan nem tudsz mivel csak a gyengébb verdákkal tudsz...

Alexease
Egy teszt utan mindenkeppen megakartam venni, de az elso probalkozasnal, 50%-ra redukalodott a vasarlasi szandekom;D Nem vartam szimet, mert ez nem az a kategoria, de ez a teljesen lapos, tukorsima aszfalt, a abszolut kamu razasok, razokovek, tompitott felfuggesztes erzes, bubblegumm full square slip curve-ek kicsit lehangoltak😊
De a versenyhangulat es a latvany miatt megis megeri (nekem). Penteken nem ertem ra elmenni erte, de jovoheten beiktatom (igazabol utbaesik, csak nem lehet az Astorianal balra kanyarodni a Muzeum krt.-re, nem volt ingerenciam tekeregni ossze-vissza😄).
Én mennék,de nem tudom hogy választhatnám Hamiltont.
Mclarent hogy lehet választani szezonba?
köszi

Amiga
Végül megvetted? Szerintem összességében megéri.

Amiga
Automata pit off

Ment már valaki hamiltonnal?
Hogy lehet kikapcsolni azt a funkciót a box utcába hogy ne a gép autókázzon?
Mert mikor bemegyek a box ba elveszi tõlem és 80 fok os szögben berak a szerelõkhöz:S

Alexease
G25, Control Panel beallitas:
- 900 fok
- Combined: OFF
- Centering: OFF / 0%
- FFB Strength: 120%
- Spring: 0%
- Damper: 0%

F1 2010 bealliasok:
- Minden Deadzone: 0%
- Kormany Saturation: 30% (a 900 fok miatt ez az 1/1).
- Linearity: 50% (itt ez a teljesen linearis)
- Pedal Saturations: 100% (ilyenkor hasznalja ki a pedalok teljes utjat).

- FFB: ON
- Enviroment: 50% (ezek a kamu effektek, utkozbeni razas, razoko, fu stb.)
- FB Strength: 100% (ez a szamolt felfuggesztes ereje)
- Wheel WeightL: 0% (ez a kamu allando kormany kozeprehuzas, meg allohelyzetben is)

Amiga
Lehet, hogy ott azért nem annyira érzékelhetõ, mert a kavicságy miatt már úgyis rázkódik...

Ulvar
Kormánynál is visszaránt az eke kapa...de komolyan belementem mélyebben és visszarántott ....

Amiga
És billel, ha nem nyomod az irányt, azonnal visszaáll a kormány középállásba. Míg ez kormánnyal értelemszerûen nem így mûködik, ott folyamatosan uralni lehet a kormányállást (jó is lenne, ha nem)...

Amiga
Hát, pl. billentyûvel kisodródtam a kavicságyba, erre az autó elkezdett magától visszajönni... miközben minden off-on volt. Pont úgy, mint amikor automatán elindul ki a boxból. Csak néztem.

Edem 7
milyen kikapcsolhatatnal rásegítésrendszerre gondolsz ?

MAN Forever ---> After Scania !

Ulvar
Magammal!

Kivel mentetek elõször az f1 2010-ben? 😄
Amiga
A kormányos és a billentyûzetes irányítás között ég és föld a különbség. Én Logitech Formula Force EX-el nyomom, a custom-ban szépen be tudtam mindent állítani. A FFB nekem megfelelõ, bár az irányítás során nem érzem annyira az autót, mint a DIRT 2-ben, de azért igen megfelelõ.
Billentyûzettel nagyon szenvedtem és a sínautó effektus igenis nagyon erõsen elõjött - na ez az, amit kormánnyal nem tapasztaltam, tehát a billentyûsök kaptak egy extra és kikapcsolhatatlan rásegítés rendszert, amit vagy meg kell szokni, vagy valóban óriási csalódás lehet a játék.

Ennyi a tapasztalat pár óra játék után. Összességében nekem tetszik, élvezetes csatákat lehet vívni a gép ellen, de multiban is.

Persze, az ígéretektõl elmarad sajnos, de én reménykedek, mert a DIRt-széria esetében is fényévekkel jobb lett a 2, itt is megvan a fejlõdés lehetõsége.

én már szabadedzésen a kivezetõ kör elsõ kanyarjába defektet kaptam

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

VRSDM
az nem tetszik csak.
tudom szõrszálhasogatok.
hogy az felvert esõfüggõny "effekt" szürkeség csak a háromdés tárgyak elõtt látszik.
szóval a háttérben lévõ textúraerdõn nem érvényes. az marad kontrasztos
ilyeneket nem vettek észre? :/
/csak a videókat nézegetem a játékot még nem tettem a magamévá.

u dont have to listen anybody else but me

Nálam szabadedzésen volt már defekt. Versenyen elõttem forgott meg Trulli és ment neki Schumacher, nem a rajtnál, hanem úgy a 8-9.körben.

http://sopronyi.photoshelter.com

grebber
Nincs még valami Baumgartner mod a gamehez?<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

G25-re kellene nekem valami optimális ffb beállítás win driverben, játékban egyránt.
A hosszú elnyújtott kanyarokban olyan darabos, mintha murván mennék.
Alex, neked hogy van belõve?

Szia!

Nekem is ilyen kormányom van ( Logitech Wingman Formula" ), a nevét nekem sem írja ki, de Custom- ra állítva be tudtam állítani, és a Force feedback is mûködik. Remélem neked is sikerül.
gera995
nekem nem megy kormánnyal:S csatlakoztatom és amikor belemegyek a my f1-be nincs ott a keybordnál meg ahol választani lehet a kormány:S ilyenkor mivan?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Jacek
motort el lehet pukkantani szerintem. csak az a bibi hogy 100% tavon kell jatszani.
Mert pl 20 koros verseny utan 92% a motor es ugye van 8 darab😊

köszi, sikerült, bár az advanced setuphoz nem fértem hozzá
féktávokkal még lesznek problémáim.
Az autók nem romlanak el, nem karamboloznak, mentem 4 versenyt, eddig mind a 24 autó befjezte a versenyt.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Malaysiában kellett a jó autóbeállítás szabadedzésen, de még így is szenvedek ott a Melbourne 6. helyem után...van még egy P3, de egyelõre messze vok picit az élmezõnytõl idõbe baromi nehéz pálya Sepang fõleg az utsó szektor...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hellotok.Feltettem a jatekot,de sajnos inditaskor csak keres egy kicsit,es nemcsinall semmit.Hibauzenetet sem ad!mit telepitsek ujra,vagy ujat?Win7/64