Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a zene benne van ebbe a játékba is de nem találtam az ost között.
\"Erről van szó!\"
amugy a game nagyon zsir lett sztem, nem atom szimulator de nekem ez igy megfelel 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Viszont olyan gondom lenne hogy pattog a hang kicsit jatek kozben
Hiába állitom Hardware\Software\Real3D csak a sercegés hangereje változik
Ez milyen gond lehet?
Creative SB X-fi Xtreme Gamer van és Windows7Codec pack
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nekem is nagyon tetszik a versenyhangulat és tök jó volt éjjel Ausztráliában tolni a Virginnel a 16. helyért. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De a versenyhangulat es a latvany miatt megis megeri (nekem). Penteken nem ertem ra elmenni erte, de jovoheten beiktatom (igazabol utbaesik, csak nem lehet az Astorianal balra kanyarodni a Muzeum krt.-re, nem volt ingerenciam tekeregni ossze-vissza😄).
Mert mikor bemegyek a box ba elveszi tõlem és 80 fok os szögben berak a szerelõkhöz:S
- 900 fok
- Combined: OFF
- Centering: OFF / 0%
- FFB Strength: 120%
- Spring: 0%
- Damper: 0%
F1 2010 bealliasok:
- Minden Deadzone: 0%
- Kormany Saturation: 30% (a 900 fok miatt ez az 1/1).
- Linearity: 50% (itt ez a teljesen linearis)
- Pedal Saturations: 100% (ilyenkor hasznalja ki a pedalok teljes utjat).
- FFB: ON
- Enviroment: 50% (ezek a kamu effektek, utkozbeni razas, razoko, fu stb.)
- FB Strength: 100% (ez a szamolt felfuggesztes ereje)
- Wheel WeightL: 0% (ez a kamu allando kormany kozeprehuzas, meg allohelyzetben is)
Billentyûzettel nagyon szenvedtem és a sínautó effektus igenis nagyon erõsen elõjött - na ez az, amit kormánnyal nem tapasztaltam, tehát a billentyûsök kaptak egy extra és kikapcsolhatatlan rásegítés rendszert, amit vagy meg kell szokni, vagy valóban óriási csalódás lehet a játék.
Ennyi a tapasztalat pár óra játék után. Összességében nekem tetszik, élvezetes csatákat lehet vívni a gép ellen, de multiban is.
Persze, az ígéretektõl elmarad sajnos, de én reménykedek, mert a DIRt-széria esetében is fényévekkel jobb lett a 2, itt is megvan a fejlõdés lehetõsége.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
tudom szõrszálhasogatok.
hogy az felvert esõfüggõny "effekt" szürkeség csak a háromdés tárgyak elõtt látszik.
szóval a háttérben lévõ textúraerdõn nem érvényes. az marad kontrasztos
ilyeneket nem vettek észre? :/
/csak a videókat nézegetem a játékot még nem tettem a magamévá.

u dont have to listen anybody else but me
http://sopronyi.photoshelter.com
A hosszú elnyújtott kanyarokban olyan darabos, mintha murván mennék.
Alex, neked hogy van belõve?
Nekem is ilyen kormányom van ( Logitech Wingman Formula" ), a nevét nekem sem írja ki, de Custom- ra állítva be tudtam állítani, és a Force feedback is mûködik. Remélem neked is sikerül.
Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ
Mert pl 20 koros verseny utan 92% a motor es ugye van 8 darab😊
féktávokkal még lesznek problémáim.
Az autók nem romlanak el, nem karamboloznak, mentem 4 versenyt, eddig mind a 24 autó befjezte a versenyt.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.