Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sajnos ez az a színvonal ahol 20 évvel ezelõtt tartottak a játékok, sokan nem ezt várták.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
[merlinw.org]
Bõvebben #4629 vagy fent a linkek közt a codies forum.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://goo.gl/gd6Zi5
Az apróságok, mint safety car, stb meg "jó lenne ha lennének" szintû dolgok, de lehet nélkülük élni, fõleg így, hogy nem szimulátort kaptunk. Így belefér. Egyetlen probléma talán a szigorú büntetés, bár így is 2-4. helyen mozgok a ranglistán, pedig 100%-os versenyeket játszom. Oda kell figyelni, ennyi.
[merlinw.org]
Ha egy jó szimulátort feltelepítek akkor nem kell kitapasztalnom magát a programot. Beállítom a kormányt meg a pedált, és magának az autónak a tulajdonságait kell kitapasztalni. Megtalálom a határokat, stb.
Najó, mindegy, nem akartam senki lelkébe beletaposni, csak leírtam a véleményemet.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
[merlinw.org]
Sztem bõven a kettõ között helyezkedik el,és rohadt nehéz is.
Amúgy mióta megcsináltam ezt a dx11-es témát azóta gyorsabban is tölt be,elötte többett kellett várnom sokkal,azért erre nem számítottam,ráadásul pár fps-t is nyertem.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Tegnap este órákon keresztül nyomtuk a Time Trial Party-t, négyen jöttünk össze (két lány, két fiú) és hihetetlenül jó volt. A gép azonnal elvette az idõt, ha elhagytuk a pályát, szóval így már komolyabb kihívás volt. Monaco-ban mentem egy 1.24-es idõt így, és nagyon tuti volt.
Egy full árkád játékban nincs kihívás. Itt igenis van, és akár egymás ellen, akár a gép ellen játszunk, élvezetes csatákat lehet vívni.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Hol tudom beállítani hogy az autó törjön és ,hogy a gumi kopjon?
Mert nekem a lágy se a kemény nem akar kopni:S
Kicsit olyan a játék, mint maga az F1: minden fasza, nagyon komoly körítés, minden csillog villog, csak egy kicsit a lényeg vész el. Az F1-ben a verseny, az F1 2010-ben pedig a vezetés.
Oké, nem vezettem még valódi F1-est, de nem létezik, hogy van a világon olyan autó, vagy jármû, vagy bármi amire vonatkoznak a fizika törvényei, ami így mozogna. Ehhez nem kell F1-est vezetni, elég ha bármit vezetett már az ember.
Majd még tesztelgetem, az esõre kíváncsi vagyok, de nem hiszem, hogy a látványon kívül bármi pluszt nyújtana.
Egy letöltést megért, pénzt - nekem, hangsúlyozom nekem - nem.
Majd talán a 2011-nél gondolnak a szimulátorosokra is, mert ez nem az. Hülyeség, hogy pont megtalálták az egyensúlyt a szim és az árkád közt. Nincs egyensúly, ez árkád.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.